Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmaz

ahh ablam haftada 1 kg vermem imkansız nerdeyse yok zaten 2 kg çok birşeyi değiştirmiyor dış görünüşte, ama artık bıraktıgımda 57 lere çıkmak istemiyorum en fazla 56 da sabitleneyim istiyorum. Sabah uynadığımda bakıyorum oo diyorum göbek 400 gr fazlan var. 55 olmaya taktım sanki 55 olsam mutlu olucam, uzun zamandır ilk defa kendim için hedeflediğimi bir yere varıcam gibi. Aman ablam boşver ben kendi halimde takılıyorum, böyle söyleyince utanıyorum resmen kendimden.

Valla bana da öyle geldi nedenseee :))) valla bu yılbaşı hedeflerini not ediyorum hedefine gelemeyene oooooooo
Ben cuma 76 ydim. Bugün 75.80:))
O kadar leblebi yersek böyle olur işte:))
Leblebii güzelii baaak
onları denedim denedim henüz bi iş çıkmadı
O sandviç hiç olmamış işte boyutu nasıldı acaba off offf
Bencede benim bu yemek işini çözmem gerek, uyku işini çözmem gerek Çok uykum var o yüzden tembellik edip kahvaltı hazırlayamıyroum
Evet çoook geç yatıyorsun günün en güzel saatlerinde de uyuyo oluyorsun haliyle, bence bir iki gün uykusuz kalırsın belki ama kaçta yatarsan yat kendini zorla 10da uyandırmaya alıştır tüm gün uykusuz olursun belki ama zamanla alışır bedeninde
Bende hareket yok hiç, 100 gram vermişim Ben o sandwichleri yemeyecektim 79.900 ama tartı sabah kararsız kaldı 4 kere tartıldım 2 sinde 79.90 2'sinde 80 dedi
Sabitlediğine emin olarak tartıl canım zamanla yeme düzenini oturttukça kilolarda gitmeye başlar üzülme menülerine suyuna ve sporuna çok dikkat et
Geçen hafta:84,2 ile başladım cuma tartılmamıştım ama 83 olarak kabul edelim.
Bu hafta: 80,4
Fark: 2,6 kg
Yüzde: %3,1
Gelecek hafta için hedef kilo: 78
Yılbaşı hedefim: 74 kg inş

Hayırlı uğurlu olsun canım
günaydınlar herkese hayırlı cumalar

geçen hafta kilom : 64,5
bu hafta : 63,4
giden : 1,1 kg
yılbaşı hedefim : 60 kg olsun

Harikaaaaaaaaaaaa

Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmaz

Ben bizzat yanyana kanlı canlı görmüş biri olarak söylüyorum ki o kızda gram yağ varsa bende ne olayım

perigunlugu günaydım kaptanım geçen haftaki kilom :63.0
bu haftaki kilom: 62.4
fark: 600 gr.
kaptanım kilo vermişim. eğerki beni menü bildirimsiz idare ederseniz haftaya da bakalım istersen
Oooo bak harika olmuş canım hiç mi katılamayacaksın peki ?

Çok sevindiiiiim minişin gelecek öyle mi Güzel kilo almamışsın ,zaten 12 kiloyla tamamlarsan doğumda 6 sı gider kalanını da 3 ayda farkına varmadanverirsin..

Gunaydın hanımlar
Dun misafirim vardı gelemedim onun için. Bu sabah saat 7'de yuruyuse gittim ve 1 saat yurudum. Yataktan kalkıp evden çıkmak cok zor oluyor ama çıkınca da öyle mutlu oluyorum ki..

Suanda da hasanedeyim, hasimato için kan verip ultrason cektirmiştim, sonucları gostericem bakalım.

yaa bir de koca totolu olduğumdan üste 38 bol gelirken alta 40 dar oluyor. belden oturtmalı alta genişleyen model seçtim ama üstü çok bol geldi snki... bakalım sana kaç olacak bekliyorum

***7.TAKIM 441. ETAP***

fatmanurkaya(110.1///%)
Naz(64.5/63.4/1.1/%1,71)
xpreiaz(63/62.4/0.6/%0,95)
asfarovski(64.7///%)
nananais(89.1///%)
keklik_58(75.2///%)
Shadelima(73.6///%)
Tozpembe(80/79.9/0.1/%0,13)

7.TAKIM ORTALAMASI: %

o iki sandwichi yiyince vicdanım rahat etmedi bir şey yemek istemedim ama onun bile bir etkisi olmadı 100 gram anca vermişim. benim acil olarka işlerimi toparlamam spor salonuna yeniden gitmem gerek. böyle olmayacak bu..
Canım benim eğer aç bırakırsan vücudun korumaya geçer hiç veremezsin. Öğlen akşam salata yoğurt yağsız sebze verseydin bünyeye daha fazla kilo verme ihtimalin vardı

Çok sevindiiiiim minişin gelecek öyle mi Güzel kilo almamışsın ,zaten 12 kiloyla tamamlarsan doğumda 6 sı gider kalanını da 3 ayda farkına varmadanverirsin..
ablacımm valla planlar o şekilde ama bakalımm zaman ne gösterecek. birden iştahım açılır da çok alırsam bide bebişim iyi olsunda hallederiz gerçi :)
son ayda sizi haberdar ederim durumdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…