- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Canım aç kalmissin
Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmaz
Valla bana da öyle geldi nedenseee :))) valla bu yılbaşı hedeflerini not ediyorum hedefine gelemeyene ooooooooHayırlı cumalar hanımlar ...
Kursa gitmeden bildirimimi yapayım
Geçen hafta 68.9
Bu hafta 68 .7
200 gr ...
Az görülebilir ama artım vardı onlar gitti . Bi güzel haberde 1-2 cm incelmiş olmammutluyum yane
Hemde dün sohbet günüydü yani of günü ona rağmen yene

Perim yıl başı hedefim 65 ve sizden önce olucam inşallah
Leblebii güzelii baaakBen cuma 76 ydim. Bugün 75.80:))
O kadar leblebi yersek böyle olur işte:))
Peri akıllı ol erkek milletinin ne işi olur çeyizle dantelle taki o danteller başka şeyler için olmadıkça. Sen yöntem değiştir annem ne bileyim arkadaş ortamı olur ev gezen teyzeler olur hatta esra erol bile olur ama çeyiz bu konuda bi ise yaramaz
O sandviç hiç olmamış işte boyutu nasıldı acaba off offfGünaydıınnn :)
Günaydııın :) Ben akşamları eve çok geç gittiğim için genelde bayılıyorum. o yüzden menüleri yazmak ertesi güne kalıyor :) Hemen dünün menüsünü veriyorum.
Sabah:
2 beyaz peynirli dandwich
ara: 1 bardak Türk kahvesi
Öğle: 2 yemek kaşığı etli şehriye pilavı
ara: 1 Türk kahvesi
Akşam: 3 kaşık menemen, 1 dilim beyaz peynir
Su: 2 litre
spor: 18.000
Uyku: 05.00-01.00
Evet çoook geç yatıyorsun günün en güzel saatlerinde de uyuyo oluyorsun haliyle, bence bir iki gün uykusuz kalırsın belki ama kaçta yatarsan yat kendini zorla 10da uyandırmaya alıştır tüm gün uykusuz olursun belki ama zamanla alışır bedenindeBencedebenim bu yemek işini çözmem gerek, uyku işini çözmem gerek Çok uykum var o yüzden tembellik edip kahvaltı hazırlayamıyroum
Sabitlediğine emin olarak tartıl canımBende hareket yok hiç, 100 gram vermişimBen o sandwichleri yemeyecektim 79.900 ama tartı sabah kararsız kaldı 4 kere tartıldım 2 sinde 79.90 2'sinde 80 dedi
Geçen hafta:84,2 ile başladım cuma tartılmamıştım ama 83 olarak kabul edelim.
Bu hafta: 80,4
Fark: 2,6 kg
Yüzde: %3,1
Gelecek hafta için hedef kilo: 78
Yılbaşı hedefim: 74 kg inş
Hayırlı uğurlu olsun canımkızlarrr mrb ayy beni hatırlamışsınız bi duygulandımmm
ben izne ayrıldım ve gelmedim evet çok haklısınız. araya yaz girdi tatildi falan derken kısmet olmadı. şimdi de hamileyim 3,5 aylık. mayıs annesi olucam inşallah. 62 kiloyla hamile kaldım. sonra 60 a düştüm şimdi yine 62 kiloyum. amacım maksimum 12 kilo ile bu yolculuğu tamamlamak. bize dua edin olur mu kızımda bende bu yolculuğu sağlıklı bir şekilde tamamlayalımm. doğumdan sonra burdayım allahın izniyle kızım elayla bu yarışa kaldığım yerden devam edicem
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
geçen hafta kilom : 64,5
bu hafta : 63,4
giden : 1,1 kg
yılbaşı hedefim : 60 kg olsun
Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmaz
ahh ablam haftada 1 kg vermem imkansız nerdeyseyok zaten 2 kg çok birşeyi değiştirmiyor dış görünüşte, ama artık bıraktıgımda 57 lere çıkmak istemiyorum en fazla 56 da sabitleneyim istiyorum. Sabah uynadığımda bakıyorum oo diyorum göbek 400 gr fazlan var. 55 olmaya taktım sanki 55 olsam mutlu olucam, uzun zamandır ilk defa kendim için hedeflediğimi bir yere varıcam gibi. Aman ablam boşver ben kendi halimde takılıyorum, böyle söyleyince utanıyorum resmen kendimden.
Oooo bak harika olmuş canımperigunlugu günaydım kaptanım geçen haftaki kilom :63.0
bu haftaki kilom: 62.4
fark: 600 gr.
kaptanım kilo vermişim. eğerki beni menü bildirimsiz idare ederseniz haftaya da bakalım istersen
Çok sevindiiiiim minişin gelecek öyle mikızlarrr mrb ayy beni hatırlamışsınız bi duygulandımmm
ben izne ayrıldım ve gelmedim evet çok haklısınız. araya yaz girdi tatildi falan derken kısmet olmadı. şimdi de hamileyim 3,5 aylık. mayıs annesi olucam inşallah. 62 kiloyla hamile kaldım. sonra 60 a düştüm şimdi yine 62 kiloyum. amacım maksimum 12 kilo ile bu yolculuğu tamamlamak. bize dua edin olur mu kızımda bende bu yolculuğu sağlıklı bir şekilde tamamlayalımm. doğumdan sonra burdayım allahın izniyle kızım elayla bu yarışa kaldığım yerden devam edicem
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
geçen hafta kilom : 64,5
bu hafta : 63,4
giden : 1,1 kg
yılbaşı hedefim : 60 kg olsun
SüperGeçen hafta:84,2 ile başladım cuma tartılmamıştım ama 83 olarak kabul edelim.
Bu hafta: 80,4
Fark: 2,6 kg
Yüzde: %3,1
Gelecek hafta için hedef kilo: 78
Yılbaşı hedefim: 74 kg inş
Gecen hafta 75
Bu hafta 74,5
Fark 500 gr
Önümüzdeki hafta hedefim 73
Gecen hafta 75
Bu hafta 74,5
Fark 500 gr
Önümüzdeki hafta hedefim 73
perigunlugu günaydım kaptanım geçen haftaki kilom :63.0
bu haftaki kilom: 62.4
fark: 600 gr.
kaptanım kilo vermişim. eğerki beni menü bildirimsiz idare ederseniz haftaya da bakalım istersen
yaa bir de koca totolu olduğumdan üste 38 bol gelirken alta 40 dar oluyor. belden oturtmalı alta genişleyen model seçtim ama üstü çok bol geldi snki... bakalım sana kaç olacak bekliyorumAynen canım ya. Ben de pazar gün alış veriş e çıkacağım kaban ve bot almam lazım parası iki aydır hazır ama çalışmadığim için gidip alasim gelmedi. Ben kapalıyim bilmiyorum kaç beden olacak
Canım benim eğer aç bırakırsan vücudun korumaya geçer hiç veremezsin. Öğlen akşam salata yoğurt yağsız sebze verseydin bünyeye daha fazla kilo verme ihtimalin vardıo iki sandwichi yiyince vicdanım rahat etmedi bir şey yemek istemedimama onun bile bir etkisi olmadı 100 gram anca vermişim. benim acil olarka işlerimi toparlamam spor salonuna yeniden gitmem gerek. böyle olmayacak bu..
ablacımm valla planlar o şekilde ama bakalımm zaman ne gösterecek. birden iştahım açılır da çok alırsam bideÇok sevindiiiiim minişin gelecek öyle miGüzel kilo almamışsın ,zaten 12 kiloyla tamamlarsan doğumda 6 sı gider kalanını da 3 ayda farkına varmadanverirsin..
Ben bizzat yanyana kanlı canlı görmüş biri olarak söylüyorum ki o kızda gram yağ varsa bende ne olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?