Karbonhidrat depolu bir gün olmuş. Öğlen başla birşey yok muydu? Akşam da beyaz ekmek ofsayta düştü. Ben artık işde ki yemek menüsüne bakıp uymuyorsa, evden götürüyorum. Bence sende öyle şeyler yapmalısın.
Kızlar özür dilerim bu hafta benden bi cacık olmadı sabitim.Her sabah babamı fizik tedaviye götürdüm yürüyüşlerim aksadı yapamadım.Regl oldum ev stresinden yemek pişiremedim tostlarla geçiştirdim sonuç sıfır***7.TAKIM 441. ETAP***
fatmanurkaya(110.1///%)
Naz(64.5/63.4/1.1/%1,71)
xpreiaz(63/62.4/0.6/%0,95)
asfarovski(64.7///%)
nananais(89.1///%)
keklik_58(75.2///%)
Shadelima(73.6///%)
Tozpembe(80/79.9/0.1/%0,13)
7.TAKIM ORTALAMASI: %
Buyrun benim canlarım :)
akşam ekmek yemedim ki? Öğle yemeğinde de yediklerime bakınca 2 yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmeğe denk gelir. Sabah sandwichleri yemeseydim o kadar sorun olmazdı... akşam proteine ağırlık vererek dengelemek istedim zaten, ki evde de çalıştığım için yemek yapmaya da zamanımm pek olmuyor..İş yerinde maalesef menü önceden belli değil, ki zaten öyle evden görütüp yiyebileceğim bir yer değil ne yazık ki iş yerim. Ancak dışarı çıkıp yemem gerek ona da bu ara ne yazık ki zerre zamanım yok. vakit bulsam yatıp uyuycam..
Buyrun benim canlarım :)
Aaa ben akşam ki beyaz peyniri beyaz ekmek diye gördüm, pardon. Nasıl okuduysam artıköğlen bakıldığında az zaten onun yerine yogurt,çorba falan tercih edilebilir diye demiştim. Nacizane fikrim bunlar, tabi iş ortamınızı, ev hayatınızı bilmediğimden sadece böyle şeyler söyleyebiliyorum.
İyiyim canm benim siteye cok giremiyorum arada bir yaxmaya calisiyorum siz nasilsiniz neler oldu ben yokken mezun olan var mi :)nerelerdesin yağmurum . arada bir cee yapıp kaçıyorsun. nasılsın nasıl gidiyor
Canım benim eğer aç bırakırsan vücudun korumaya geçer hiç veremezsin. Öğlen akşam salata yoğurt yağsız sebze verseydin bünyeye daha fazla kilo verme ihtimalin vardı
rKızlar ben geldim.Bu hafta çok az uğradım farkındayım bu haftalık beni affedin nolurKoca hafta regl sancılasrı korkunç başağrılı yoğun iş temposu veee yeni bi ev almakla geçirdim.Dün tapumu aldım çantama koydum bana şans dileyin kızlar nolur elime yüzüme bulaştırmadan kredilerini ödeyebileyim
He he aynı ben bi ara üst 36 alt 42 idi. Kimse inanmıyordu 36 beden çeket istediğim zamanyaa bir de koca totolu olduğumdan üste 38 bol gelirken alta 40 dar oluyor. belden oturtmalı alta genişleyen model seçtim ama üstü çok bol geldi snki... bakalım sana kaç olacak bekliyorum
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim .Ama bizde kuyruğu eğri derler onu napcazKızlar ben geldim.Bu hafta çok az uğradım farkındayım bu haftalık beni affedin nolurKoca hafta regl sancılasrı korkunç başağrılı yoğun iş temposu veee yeni bi ev almakla geçirdim.Dün tapumu aldım çantama koydum bana şans dileyin kızlar nolur elime yüzüme bulaştırmadan kredilerini ödeyebileyim
Neredesin sen cadı çabuk don takıma saçını başını yolacagim bakBuyrun benim canlarım :)
İyiyim canm benim siteye cok giremiyorum arada bir yaxmaya calisiyorum siz nasilsiniz neler oldu ben yokken mezun olan var mi :)
Teşekkür ederim canım biraz pahalı bi ev ödeyene kadar az yiyip iğne ipliğe döncem sanırımr
Canım evin hayırlı uğurlu olsun stresli sonu Mutlu Zaman'lar
Kredilerinde ödersin Allah in izniyle Zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın borç bitmiş
Saol tatlım.Kuyruğu eğri ne demeki kızAy hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim .Ama bizde kuyruğu eğri derler onu napcaz
Ahhh gecti benden o isler kuzummm :)Neredesin sen cadı çabuk don takıma saçını başını yolacagim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?