Hmm hayirli olsun periciimebizler iyiyiz çok şükür , aynura işe başladı kaptanlığı periye devretti onun haricinde çokta önemli bişey olmadı canım . arada bir uğra özletme kendini . takıma dönmeyi düşünmüyormusun tekrar kilo durumun nasıl
Aa yok mu sizde kuyruğu eğri düzeltmen lazım yani bize birşeyler ısmarlaman lazımSaol tatlım.Kuyruğu eğri ne demeki kız
Hayırlı cumalar hanımlar ...
Kursa gitmeden bildirimimi yapayım
Geçen hafta 68.9
Bu hafta 68 .7
200 gr ...
Az görülebilir ama artım vardı onlar gitti . Bi güzel haberde 1-2 cm incelmiş olmammutluyum yane
Hemde dün sohbet günüydü yani of günü ona rağmen yene

Perim yıl başı hedefim 65 ve sizden önce olucam inşallah
Geçen hafta:84,2 ile başladım cuma tartılmamıştım ama 83 olarak kabul edelim.
Bu hafta: 80,4
Fark: 2,6 kg
Yüzde: %3,1
Gelecek hafta için hedef kilo: 78
Yılbaşı hedefim: 74 kg inş
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
geçen hafta kilom : 64,5
bu hafta : 63,4
giden : 1,1 kg
yılbaşı hedefim : 60 kg olsun
Gunaydinlar
perigunlugu inşallah ilk cumanda güzel dereceler alırız
Geçen hafta; 89.1
Bu hafta; 88.2
Fark; 0.9
Yılbaşı hedefim; 84
Kilo veren herkesi tebrik ederimAntepia27 ablam kilo bildirdin mi geçmişi tam okumadım
Hadi ordan gencecik kizsin bak seni kuzenime alacağım çabuk tut elini oğlan tig gibiAhhh gecti benden o isler kuzummm :)
Aman aman nee dedin hemen bugun basliyorumHadi ordan gencecik kizsin bak seni kuzenime alacağım çabuk tut elini oğlan tig gibi
Kuzum 22 ye gireli bir hafta oldu ben 52 gibi hisstmeye basladim karalar baglicam yaslaniorum diye.ne yapsinlar beni ruhum nene benimHadi ordan gencecik kizsin bak seni kuzenime alacağım çabuk tut elini oğlan tig gibi
Sendende kaçmıyoorrr geçen hafta bildirmemiştim ama azıcık kilo almış olabilirim şuan 69,4Benim gözlerim bozuk ondan sanırım Sen bildirim yaptın mı ben mi kaçırdım
Daha sık bekliyorum seni canımKızlar ben geldim.Bu hafta çok az uğradım farkındayım bu haftalık beni affedin nolurKoca hafta regl sancılasrı korkunç başağrılı yoğun iş temposu veee yeni bi ev almakla geçirdim.Dün tapumu aldım çantama koydum bana şans dileyin kızlar nolur elime yüzüme bulaştırmadan kredilerini ödeyebileyim
Bu kadar laf kalabalığını gestapo peri yutmaz ben kilo bildireyim en iyisi korkunun ecele faydası yok. Takımın yüz karası olarak peri tüm cezalar kabulum ibreti alem için vur kirbaci
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.9
Fark +200gr
Yüzde -0.31
Özür dilerim kızlar
GEçen hafta 110 .1
bu hafta 109.2
fark 900 gr
yüzde 0.82
hayırlı günler
Gözün Aydın Fatmacım......oynadınız mı oğlanlarlaGEçen hafta 110 .1
bu hafta 109.2
fark 900 gr
yüzde 0.82
hayırlı günler
Kaç yaşındasın canımADINIZ:Melike
YAŞINIZ:Taşlıoğlu
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:73
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Eski formuma dönmek istiyorum aynaya baktığımda kendimden memnun değilim.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Oldum olası kiloluydum 2 sene önce 100 kilodan 53 kiloya düştüm daha sonra evlenip doğum yapınca 80 kiloya yükseldim emzirmeden dolayı 6 ayda 7 kilo verdim daha hızlı zayıflamak istiyorum 19 yaşındayım
Ooo şimdi düştü jetonAa yok mu sizde kuyruğu eğri düzeltmen lazım yani bize birşeyler ısmarlaman lazım
Birazdan gönderiyorum 19 yaşındayım tek istediğimde su ara zayıflamakKaç yaşındasın canımaynı zamanda bu formu bana özel mesajla gönderebilir misin ?
İnşallah hep beraber güzel güzel vericez kilolarımızı
Bu haftalık öyle oldu stresten.Kopmucam kilo vermeyede devam .Babamın tedavisi benim reglim bide ev birleşince bu hafta patladım vallaSendende kaçmıyoorrr geçen hafta bildirmemiştim ama azıcık kilo almış olabilirim şuan 69,4
Daha sık bekliyorum seni canımkopma burdan bak kilo veremiyosun bu sefer, menülerinde yok hiç
Harikaasııın ablaaaammm :)
Fatmamur tebrik ederim canım dünden bu yana bi 700 gr daha gitmiş maşallah .kutlarım canım maşallah gençlere taş çıkardın
kutlarım canım çok güzel vermişssin
ve kahramanımız gereğini yaparak süper kilo vermiş maşallah canım kutlarım
canım sende ok güzel vermişssin kutlarım tebrikler
canım yeni yaptım bildirimimi sen nasılsın meni merak etmen hoşuma gitti
Ooo daha çok gençsin daha çabuk verirsin metabolizman hızlı olurBirazdan gönderiyorum 19 yaşındayım tek istediğimde su ara zayıflamak
Ayneen öyle bu hafta daha çok bekliyorum seni bak artık günlük en az 5 mesaj zorunluluğu olacak kimsecikler gelmiyor yoksaBu haftalık öyle oldu stresten.Kopmucam kilo vermeyede devam .Babamın tedavisi benim reglim bide ev birleşince bu hafta patladım valla
Hoşgeldin yaşın küçükmüş birde dogun kilosu gider yeterki sağiıklı beslen ..,Birazdan gönderiyorum 19 yaşındayım tek istediğimde su ara zayıflamak
Deme öyle bakayım bizim oğlan 26 olacak 25 gün sonra sarışın mavi yeşil gözlü bak istemeye geleceğiz şubat gibi çünkü düğün yaza olsun rahat rahat yapalım. Kız yaşlılık başka birşey galiba babannem 75 yaşında bir yıl önce babama ben daha yolun yarısına yeni geldim demişKuzum 22 ye gireli bir hafta oldu ben 52 gibi hisstmeye basladim karalar baglicam yaslaniorum diye.ne yapsinlar beni ruhum nene benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?