Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok yaşa emi sen
Hıh bomba gibi oldum sayende ;D

Çok yaşa emi sen
Hıh bomba gibi oldum sayende ;D
O zaman bugün menü vermeye başla bakalım kız bak ben dil dökmeye alışkın değilim evin de en buyuguyum o yüzden ben söylerim ve yapmazlarsa isisirim genel durum bu hani haberin olsun büyük görümce ben olduğum için

Oy senin gorumceligini yerim ben
Kuzum iyi hoş diyorsunda benim siteue girecek vaktim olmuyor ki iki gune atarlar beni burdan

İyiyim canm benim siteye cok giremiyorum arada bir yaxmaya calisiyorum siz nasilsiniz neler oldu ben yokken mezun olan var mi :)
Kuzuu nerelerdesin sen gitme ya arada da olsa gel
Sendende kaçmıyoorrr geçen hafta bildirmemiştim ama azıcık kilo almış olabilirim şuan 69,4

Elimde merdane ile gelicem bekle sen, haftaya aeben ablamında dediği gibi 68 olma çekeceğin var benden

Hoşgeldin Melike'cim, erken yaşta anne olmuşsun. Çabucak verirsin kalan kilolarını da. Bende selin, 24 yaşındayım bekarım

Geldim kuşum ugrarim arada kirar miyim sizi hic

Bahane degil kuzucum gercekten vaktim yok dua listelerine bile toplu giriyorum hep ama diyete dikkat etmeye calisiyorum
Burasi iyle biryer ki muhabbet motivasyon olmazsa yarari yok bende katilamazsam ilerleyemem ki
Hmm o zaman nasıl Bir çözüm bulabiliriz düşünelim bi. Nasıl vakit ayırabilirsin birlikte düşünelim mi canım

nazcım özellikle seni tebrik ederim
yakında benim kilomu da geçersin

Sen daha fenaymışsın yaa bide bana diyorsun gestapo diye
Her yerden tehdit var demekki yarın lapa günü yapıyorum anlaşıldı
Geldim kuşum ugrarim arada kirar miyim sizi hic
Özel davet mi bekliyorsun yahu gelmek için aaaaaaa sen gelmeyeli neler değişti bir bilsen aynurayı kovduk

Hı duydum hayırlı olsun yeni görevin ay cok merak ediyorum seni yeni foton var mı az gaza geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…