- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Bir an once açmaya başla bence sen o kuyruğuOoo şimdi düştü jetonKız ben daha kimseciklere bişi ısmarlamadım ya kuyruğum baya bi kıvrım kıvrım duruyo
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim , veremeyenlerdende haftaya oerformans bekliyoruz
Peri 69.4 müşüşsün haftaya 68 li kilolarda gelmezsen ooooooooo yu ben sana göstercem
Çok yaşa emi senDeme öyle bakayım bizim oğlan 26 olacak 25 gün sonra sarışın mavi yeşil gözlü bak istemeye geleceğiz şubat gibi çünkü düğün yaza olsun rahat rahat yapalım. Kız yaşlılık başka birşey galiba babannem 75 yaşında bir yıl önce babama ben daha yolun yarısına yeni geldim demişannanne acar yani seni de merak etme. Benimle kavga eder ne biçim giyiniyor sun renkli allı güllü giyin diye. Yeterince motive oldun mu canım diyete dönmek için
O zaman bugün menü vermeye başla bakalımÇok yaşa emi sen
Hıh bomba gibi oldum sayende ;D
Oy senin gorumceligini yerim benO zaman bugün menü vermeye başla bakalımkız bak ben dil dökmeye alışkın değilim evin de en buyuguyum o yüzden ben söylerim ve yapmazlarsa isisirim genel durum bu hani haberin olsun büyük görümce ben olduğum için
Kuzuu nerelerdesin senİyiyim canm benim siteye cok giremiyorum arada bir yaxmaya calisiyorum siz nasilsiniz neler oldu ben yokken mezun olan var mi :)
Sendende kaçmıyoorrr geçen hafta bildirmemiştim ama azıcık kilo almış olabilirim şuan 69,4
Hoşgeldin Melike'cim, erken yaşta anne olmuşsun. Çabucak verirsin kalan kilolarını da. Bende selin, 24 yaşındayım bekarımADINIZ:Melike
YAŞINIZ:Taşlıoğlu
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:73
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Eski formuma dönmek istiyorum aynaya baktığımda kendimden memnun değilim.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Oldum olası kiloluydum 2 sene önce 100 kilodan 53 kiloya düştüm daha sonra evlenip doğum yapınca 80 kiloya yükseldim emzirmeden dolayı 6 ayda 7 kilo verdim daha hızlı zayıflamak istiyorum 19 yaşındayım
Hadi ordan cadı istesen yaparsın bahane bulma bakiimOy senin gorumceligini yerim ben
Kuzum iyi hoş diyorsunda benim siteue girecek vaktim olmuyor ki iki gune atarlar beni burdan
Geldim kuşum ugrarim arada kirar miyim sizi hicKuzuu nerelerdesin sengitme ya arada da olsa gel
Elimde merdane ile gelicem bekle sen, haftayaaeben ablamında dediği gibi 68 olma çekeceğin var benden
Hoşgeldin Melike'cim, erken yaşta anne olmuşsun. Çabucak verirsin kalan kilolarını da. Bende selin, 24 yaşındayım bekarım
Bahane degil kuzucum gercekten vaktim yok dua listelerine bile toplu giriyorum hep ama diyete dikkat etmeye calisiyorumHadi ordan cadı istesen yaparsın bahane bulma bakiim
Hmm o zaman nasıl Bir çözüm bulabiliriz düşünelim bi. Nasıl vakit ayırabilirsin birlikte düşünelim mi canımBahane degil kuzucum gercekten vaktim yok dua listelerine bile toplu giriyorum hep ama diyete dikkat etmeye calisiyorum
Burasi iyle biryer ki muhabbet motivasyon olmazsa yarari yok bende katilamazsam ilerleyemem ki
Cok tesekkur ederim kuzucum cok iyi olur mesajdan devam edelimHmm o zaman nasıl Bir çözüm bulabiliriz düşünelim bi. Nasıl vakit ayırabilirsin birlikte düşünelim mi canım
nazcım özellikle seni tebrik ederim***7.TAKIM 441. ETAP***
fatmanurkaya(110.1/109.2/0.9/%0,82)
Naz(64.5/63.4/1.1/%1,71)
xpreiaz(63/62.4/0.6/%0,95)
asfarovski(64.7/64.9//%-0,31)
nananais(89.1/88.2/0.9/%1,01)
keklik_58(75.2///%) bildirimde bulunmadı
Shadelima(73.6///%) kilosu sabit
Tozpembe(80/79.9/0.1/%0,13)
7.TAKIM ORTALAMASI: % 0,54
Sen daha fenaymışsın yaa bide bana diyorsun gestapo diyeO zaman bugün menü vermeye başla bakalımkız bak ben dil dökmeye alışkın değilim evin de en buyuguyum o yüzden ben söylerim ve yapmazlarsa isisirim genel durum bu hani haberin olsun büyük görümce ben olduğum için
Her yerden tehdit var demekki yarın lapa günü yapıyorum anlaşıldıKuzuu nerelerdesin sengitme ya arada da olsa gel
Elimde merdane ile gelicem bekle sen, haftayaaeben ablamında dediği gibi 68 olma çekeceğin var benden
Hoşgeldin Melike'cim, erken yaşta anne olmuşsun. Çabucak verirsin kalan kilolarını da. Bende selin, 24 yaşındayım bekarım
Özel davet mi bekliyorsun yahu gelmek için aaaaaaaGeldim kuşum ugrarim arada kirar miyim sizi hic
Hı duydum hayırlı olsun yeni görevinSen daha fenaymışsın yaa bide bana diyorsun gestapo diye
Her yerden tehdit var demekki yarın lapa günü yapıyorum anlaşıldı
Özel davet mi bekliyorsun yahu gelmek için aaaaaaasen gelmeyeli neler değişti bir bilsen aynurayı kovduk
Oooo seni ne zaman alıyoruz listeye sabırsızlıkla bekliyorumkızlar bildirim yapıyorum
geçen hafta 59,8
bu hafta 59,2 fark: 600 gram
Valla beni sakın örnek alma 2 ileri 1 geri gidiyorum sürekliHı duydum hayırlı olsun yeni görevinay cok merak ediyorum seni yeni foton var mı az gaza geleyim
Himen bakiyirumValla beni sakın örnek alma 2 ileri 1 geri gidiyorum sürekliama dur fotoğraflarıma koyayım
KoyduummmmmHimen bakiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?