Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım biraz pahalı bi ev ödeyene kadar az yiyip iğne ipliğe döncem sanırım
Hmmm kolay gelsin ozaman.aylık ne ödeyeceksin bizde bi sene oldu ev alalı ondan önce de bitane kredili almıştık o küçük gelince onu sattık burayı aldık 5 yıl ona ödedik 10 yılda buna ödeyecz 1 yılı geçti bile aylık 2300 ödüyoruz

Abla beraber başlayıpta bırakmayan bi sen varsın herkesler döküldü seni tam gaz takip ediyom dönünce kendimi sana emanet edicem beni geri döndür aldım başımı gidiyom
Çocukları bırakmışken ders çalışıyorum sınavım pazar günü bana dua edin nolurrrr

Hı duydum hayırlı olsun yeni görevin ay cok merak ediyorum seni yeni foton var mı az gaza geleyim
Aykızım hoşgeldin ...
Yeni fotosu yok çünki kilo almakla meşgül . He tam yerine geldi kapak olsunda, haftaya 68 li rakamlara düşmede görsün ,gelinim duvarına lama sürüsü göndercek

Son düzenleme:
Rabbım hakkında hayırlısını versin ahunurum .
Pazardan sonra başlıyorsun menü vermeye @habin nide al gel onun durumunuda iyi hissetmedim

Allah yardımcın olsun canım başarılar inşallah

Rabbım hakkında hayırlısını versin ahunurum .
Pazardan sonra başlıyorsun menü vermeye @habin nide al gel onun durumunuda iyi hissetmedim
Bence de gelsinler abla benim devreden kimse kalmadi banane ben de su koyacağım bak ay simarmak geldi içimden ya sen eskiden bizi pek severdin menüler bozuldu sevgi bitti gitti

Bence de gelsinler abla benim devreden kimse kalmadi banane ben de su koyacağım bak ay simarmak geldi içimden ya sen eskiden bizi pek severdin menüler bozuldu sevgi bitti gitti
kız sevdiğimden hırpalıyomya cadı , sizi sevmesen burda vakit harcarmıyım bu yogunlukta
kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmış öylemiydi o laf

Hakkın ödenmez ablam estağfurullah ben sadece özlediğim için takılıyorum debbah sevdiği deriyi ablam o
Ben diyom siz anlayın işte . .
Az evvel otobüste yazıyorum karman çorman oluyo , harfler farklı çıkıyor . Bu konuda öZür dilerim acele yazıp çıkıyorum bazen dönüp okumuyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…