- 2 Eylül 2015
- 204
- 427
- 33
- 29
Oy oyyy cokta şıkıž :) cok guzel olmussun canm benjmKoyduummmmm
Oooo süpeeeerr baya aktif olacaksın demekkiperigunlugu elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum akşam hepsini yazıcam yarın günüm var temizlik yapıyorum ondan dolayı yazamıyorum normal günlerde bol bol karı-kocam size
Ahhh çoook teşekkür ederimmmmmmmmmOy oyyy cokta şıkıž :) cok guzel olmussun canm benjm
Evet bugün spora gitmeme gerek kalmıycak tabikide yarınki mamalardanda fazla yememeye çalışıcamOooo süpeeeerr baya aktif olacaksın demekki
Hmmm kolay gelsin ozaman.aylık ne ödeyeceksin bizde bi sene oldu ev alalı ondan önce de bitane kredili almıştık o küçük gelince onu sattık burayı aldık 5 yıl ona ödedik 10 yılda buna ödeyecz 1 yılı geçti bile aylık 2300 ödüyoruzTeşekkür ederim canım biraz pahalı bi ev ödeyene kadar az yiyip iğne ipliğe döncem sanırım
Abla beraber başlayıpta bırakmayan bi sen varsın herkesler döküldü seni tam gaz takip ediyom dönünce kendimi sana emanet edicem beni geri döndür aldım başımı gidiyomkutlarım canım maşallah gençlere taş çıkardın
kutlarım canım çok güzel vermişssin
ve kahramanımız gereğini yaparak süper kilo vermiş maşallah canım kutlarım
canım sende ok güzel vermişssin kutlarım tebrikler
canım yeni yaptım bildirimimi sen nasılsın meni merak etmen hoşuma gitti
Aykızım hoşgeldin ...Hı duydum hayırlı olsun yeni görevinay cok merak ediyorum seni yeni foton var mı az gaza geleyim
Rabbım hakkında hayırlısını versin ahunurumAbla beraber başlayıpta bırakmayan bi sen varsın herkesler döküldü seni tam gaz takip ediyom dönünce kendimi sana emanet edicem beni geri döndür aldım başımı gidiyom
Çocukları bırakmışken ders çalışıyorum sınavım pazar günü bana dua edin nolurrrr
Allah yardımcın olsun canım başarılar inşallahAbla beraber başlayıpta bırakmayan bi sen varsın herkesler döküldü seni tam gaz takip ediyom dönünce kendimi sana emanet edicem beni geri döndür aldım başımı gidiyom
Çocukları bırakmışken ders çalışıyorum sınavım pazar günü bana dua edin nolurrrr
Hosbuldum ablamAykızım hoşgeldin ...
Yeni fotosu yok çünki kilo almakla meşgül . He tam yerine geldi kapak olsunda, haftaya 68 li rakamlara düşmede gör gelinim duvarına lama sürüsü göndercek
Bence de gelsinler abla benim devreden kimse kalmadi banane ben de su koyacağım bakRabbım hakkında hayırlısını versin ahunurum.
Pazardan sonra başlıyorsun menü vermeye @habin nide al gel onun durumunuda iyi hissetmedim
Callanım tebrik ederimkızlar bildirim yapıyorum
geçen hafta 59,8
bu hafta 59,2 fark: 600 gram
Bence de gelsinler abla benim devreden kimse kalmadi banane ben de su koyacağım bakay simarmak geldi içimden ya sen eskiden bizi pek severdin menüler bozuldu sevgi bitti gitti
Hakkın ödenmez ablam estağfurullah ben sadece özlediğim için takılıyorumkız sevdiğimden hırpalıyomya cadı , sizi sevmesen burda vakit harcarmıyım bu yogunlukta
kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmışöylemiydi o laf
Ben diyom siz anlayın işte .Hakkın ödenmez ablam estağfurullah ben sadece özlediğim için takılıyorumdebbah sevdiği deriyi ablam o
Cıslaaardaan uzaaakk :))))Evet bugün spora gitmeme gerek kalmıycak tabikide yarınki mamalardanda fazla yememeye çalışıcam
Zühürt tesellisiHep benle uğraşıyosunuz yaa ne çok seviyorsunuz beni ahhahhahaha ama niyeyse akıllanmıyorumda bi türlü ama yerimde sayabilmekte güzel :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?