- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
55 hadi inşallah pericimOooo seni ne zaman alıyoruz listeye sabırsızlıkla bekliyorumbu arada yılbaşı hedefinide alalım
yok aebenim 3günde bitiCallanım tebrik ederimproya devammı ?
sadece et ve salataKonuşmanızı bölücem ama birşey sormak istiyorum dışarıda yemek yediğinizde neler tercih ediyorsunuz ben bu konuda çok kararsız kalıyorum
Teşekkür ederimsadece et ve salata
ekmeğe dokunmuyorum
içecek olarak su ayran ya da şalgam
Böl böl güzelim böyle şeylerle böl. Eğer acelen varsa ayran ve kuru yemiş yani cig fındık badem ceviz. Onun dışında ben tüm döner ızgara grubunu porsiyon olarak yerim tabi ekmeksiz ve kızartma olmadan. Çantama meyve almaya çalışıyorum ayrıcaKonuşmanızı bölücem ama birşey sormak istiyorum dışarıda yemek yediğinizde neler tercih ediyorsunuz ben bu konuda çok kararsız kalıyorum
Önerileriniz için teşekkürler akşam yemeğinde dışarıda olucam öğlen için yoğurt ve form bisküvi yedim ızgara tercih edicem sanırımBöl böl güzelim böyle şeylerle böl. Eğer acelen varsa ayran ve kuru yemiş yani cig fındık badem ceviz. Onun dışında ben tüm döner ızgara grubunu porsiyon olarak yerim tabi ekmeksiz ve kızartma olmadan. Çantama meyve almaya çalışıyorum ayrıca
Önerileriniz için teşekkürler akşam yemeğinde dışarıda olucam öğlen için yoğurt ve form bisküvi yedim ızgara tercih edicem sanırım
O gün disardaydim.en kolay leblebi olur diyip yedim. Meyve etrafında yoktu. Yanıma da almamistim:/İlk olarak tebrik ederim leblebi çok güzel bir ara öğündür; bunu bir sağlık makalesinde okumuştum (tabi beyaz leblebi müthiş.) AMA hatun ikinci arayi biraz abartmissin sanki. İkinci arayi meyve ile değiştir bence
Afiyet olsun, bence öğlen 2 dilim ekmek çok olmuş, mercimek çorbası zaten karbonhidrat 1 dlm ekmek ideal olabilirdi. Bu arada ekmek cinsi nedir, beyaz ekmek mi?]
beyaz ekmek yiyemiyorum hep kepekli yerim. Doymayacagim düşüncesiyle iki dilim yedim sanırım.
Tavuk, balık ,et yanında salata ayran .ekmek yok ..Konuşmanızı bölücem ama birşey sormak istiyorum dışarıda yemek yediğinizde neler tercih ediyorsunuz ben bu konuda çok kararsız kalıyorum
Abla beraber başlayıpta bırakmayan bi sen varsın herkesler döküldü seni tam gaz takip ediyom dönünce kendimi sana emanet edicem beni geri döndür aldım başımı gidiyom
Çocukları bırakmışken ders çalışıyorum sınavım pazar günü bana dua edin nolurrrr
Fatma ablam çok güzel vermişsin...darısı gelecek haftalara inşallah...inşallahcanım sen bu süreçte kafanı iyiyce hazırla dönüşün tam olsun canım gerekli olan ciddi bir istikrar ve kararlılık
yapacağinıda düşünüyorum canım hayırlısı ile
Abla ben çantamda fındık bulunduruyorum.baktım yeme fırsatım yok hemen 7 8 tane yiyorum üzerine ayran alıp içiyorum oluyo öyün eve kadar idare ediyor beni... M Melininannesi15Tavuk, balık ,et yanında salata ayran .ekmek yok ..
Genelde köfte salata ayran . Yahud döner salata ayran yerim . İçine peynir balık et katılmış salatalarda buluna bilir .. Tabi diyetdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?