Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Konuşmanızı bölücem ama birşey sormak istiyorum dışarıda yemek yediğinizde neler tercih ediyorsunuz ben bu konuda çok kararsız kalıyorum

Konuşmanızı bölücem ama birşey sormak istiyorum dışarıda yemek yediğinizde neler tercih ediyorsunuz ben bu konuda çok kararsız kalıyorum
Böl böl güzelim böyle şeylerle böl. Eğer acelen varsa ayran ve kuru yemiş yani cig fındık badem ceviz. Onun dışında ben tüm döner ızgara grubunu porsiyon olarak yerim tabi ekmeksiz ve kızartma olmadan. Çantama meyve almaya çalışıyorum ayrıca

Önerileriniz için teşekkürler akşam yemeğinde dışarıda olucam öğlen için yoğurt ve form bisküvi yedim ızgara tercih edicem sanırım

O gün disardaydim.en kolay leblebi olur diyip yedim. Meyve etrafında yoktu. Yanıma da almamistim:/

İnanın cuma olduğunu unutmuşum.hiç vaktim yok ya.bi de geldim.kv nin 8kişilik misafirleri var.bu yorgunluğun üzerine.tüm günüm iş oldu.eve gelince de vatsapda danışanlarımla...hiç boş vaktim yok ki.yarın işten sonra da annemlere gidicem pazar akşama kadar oradayım.ama sizi çok özledim inşallah rahatlıycam pazartesiden.durum nasıl bi ona bakayım.peri nasıl kızlar idare ediyorumu benim emanetime iyi bakıyomu?söyleyin bakalım...

Tavuk, balık ,et yanında salata ayran .ekmek yok ..
Genelde köfte salata ayran . Yahud döner salata ayran yerim . İçine peynir balık et katılmış salatalarda buluna bilir .. Tabi diyetdeyken

inşallahcanım sen bu süreçte kafanı iyiyce hazırla dönüşün tam olsun canım gerekli olan ciddi bir istikrar ve kararlılık
yapacağinıda düşünüyorum canım hayırlısı ile

Tavuk, balık ,et yanında salata ayran .ekmek yok ..
Genelde köfte salata ayran . Yahud döner salata ayran yerim . İçine peynir balık et katılmış salatalarda buluna bilir .. Tabi diyetdeyken
Abla ben çantamda fındık bulunduruyorum.baktım yeme fırsatım yok hemen 7 8 tane yiyorum üzerine ayran alıp içiyorum oluyo öyün eve kadar idare ediyor beni... M Melininannesi15
herseferinde o dediklerinden yersem kazandığım parayı yemeye veririm ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…