Evvet işte buuu...ben de öyleyim...Böl böl güzelim böyle şeylerle böl. Eğer acelen varsa ayran ve kuru yemiş yani cig fındık badem ceviz. Onun dışında ben tüm döner ızgara grubunu porsiyon olarak yerim tabi ekmeksiz ve kızartma olmadan. Çantama meyve almaya çalışıyorum ayrıca
Eşim temizlikten dolayı yorgunluğumu görünce dışarda yiyelim dedi hep tutum olmaz azcık adamlara harcatmak lazım arada yapıyorum böyle şeyler daha kıymetli oluyosunAbla ben çantamda fındık bulunduruyorum.baktım yeme fırsatım yok hemen 7 8 tane yiyorum üzerine ayran alıp içiyorum oluyo öyün eve kadar idare ediyor beni... M Melininannesi15
herseferinde o dediklerinden yersem kazandığım parayı yemeye veririm ayol
Yooook ara sıra güzeeel...benim gibi tümgün dışarıda olanlara ait oEşim temizlikten dolayı yorgunluğumu görünce dışarda yiyelim dedi hep tutum olmaz azcık adamlara harcatmak lazım arada yapıyorum böyle şeyler daha kıymetli oluyosun
Bak o konuda haklısın neyse bu akşamı atlatalım başka günler bizde yemiycezYooook ara sıra güzeeel...benim gibi tümgün dışarıda olanlara ait o
Fatmişim kız niye artıdasın?geberticem seni.kimin numarasını istiyorsinuz?
@keklik_58 bildirimde bulunmamış niyeki?
@shadelima sen de sabitmişsin hiç yakıştıramadımmm...
Aaa acaba gençmiydi yengesi?üzüldüm Allah rahmet eylesin.hoşgeldin aynura nasılsın .
kekliğin yengesi vefat etti memlekete gittiler onun için bildirim yapamadı .
eskilerden gelmeyen kızları hatırladık biraz onları merak ettik . besive,hayriye,vampirella,havva,serpil,üzüm bir kaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi . @enginner33 vardı bide
2haftadır maaşallah iyi kilo veriyorsum bebeğimmm..tebrikler...bugünkü menümü yazayım bende . bugün yemeğimi evde unuttum onun için menüm şöyle oldu
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet
2 adet salatalık
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran
su şimdiye kadar 1 litre oldu 2 litreye tamamlamaya çalışırım . bugün temizlik günü spor yok
İyi akşamlar efenim
Menüm;
Sabah;
1 dl ekmek
Peynir .tere .
Az sögüş ( bu: dom, sal, bib den kısa oldu )
Ara ; 1 sıgara böreee ( kursta )
Ara; ( aç değildim )
1 trabzon hurması .20 fındık, az peynir .
Akşam ;
Bolll hamsi buğulama, salata .
Su 1.5
Spor yok sayılır ...
Mutlucum belli yazmayı seviyorsun lakin 1 meseja niye sığdırıyon fıstıkSelam kızlarrrr,
Menümü yazayım bugünlük,
Sabah;
Bir dilim tam buğday ekmeği,
Bir dilim hindi füme,
Bir kibrit kutusu beyaz peynir, hiç sevmem bu tabiri ama gerçekten de o kadardı düşündüm de :)
5 adet yeşil zeytin, domatesi çay (Bugün zor da olsa yedim hepsini)
Ara öğün; Sabah menüsünü dinlene dinlene yediğim için bi yeşil çay içtim sadece
Öğle;
1 kase domates çorbası,
1 tabak et yemeği,
Salata
Ara öğün;
1 kupa sütlü kahve.
Akşam yemeği yemiyorum artık, çünkü işten çıkıp eve gitmem en az 7,30 oluyo e o saatten sonrada yemek istemiyorum, midem bazen gurul gurul hesap soruyo bana hooop beni unuttun diye ama sus diyorum zamanında kaşıkla yediğin nutellalara say deyip yatana kadar cebelleşiyoruz
Suyu zaten en az 2,5-3 litre içiyorum, su kurbağası gibiyim, hatta bazen düşünüyorum acaba zararı var mıdır diye.
Spor olarak işe gelirken 20 dakika yürüdüm, akşam çıkışta arkadaşımın kınası var oraya gidip Allah ne verdiyse oyniycam spor niyetine ohoh :) Herkese mutlu haftasonları canikolar, yarın iş yoook, bayılıyorum cuma akşamlarına :)
Tereyağ ? O tere kuzumAeben Trabzonlu musun canım, hamsi, Trabzon hurması, fındık, tereyağ
19 :30 akşam için çok değil hafif birşeyler yeSabah;
Bir dilim tam buğday ekmeği,
Bir dilim hindi füme,
Bir kibrit kutusu beyaz peynir,
5 adet yeşil zeytin, domatesi
Öğle;
1 kase domates çorbası,
1 tabak et yemeği,
Salata
Ara öğün;
1 kupa sütlü kahve.
Akşam yemeği yemiyorum artık
Suyu zaten en az 2,5-3 litre içiyorum,
Spor olarak işe gelirken 20 dakika yürüdüm, :)
Yasemin nasıl gidiyor bacım misafirlerle hayatSlm hayırlı akşamlar arkadaşlar kilo veren veremeyen emeklerinden dolayı kutluyorum arkadaşlar .
Ay _kız canım hoşgeldin canımyeni gelen arkaslar hoşgeldiniz .
BilmemFatmişim kız niye artıdasın?geberticem seni.kimin numarasını istiyorsinuz?
@keklik_58 bildirimde bulunmamış niyeki?
@shadelima sen de sabitmişsin hiç yakıştıramadımmm...
Fatmamur tebrik ederim canım dünden bu yana bi 700 gr daha gitmiş maşallah .
Haftaya dahada bomba gibi olacaksın hissediyorum
Fatma ablam çok güzel vermişsin...darısı gelecek haftalara inşallah...
Mutlucum belli yazmayı seviyorsun lakin 1 meseja niye sığdırıyon fıstık
Dur içinden menünü bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?