Tereyağ ? O tere kuzum
Yok canım iç anadolu , aksaraylıyim ..
Eşimin her yerde bağlantısı var bi ayagıda karadenizde
Az yazıyosunuz tanıyamıyıruz yeni üyelerimizi
Ben 40 yaşında 3 yavrusu olan hayatı diyet bi aplanızım8-9 yıldır buralardayım :)
kızlar bugün acaba şu kıyafetim olurmu diye bi denedim 10 yıldır sakladığim kaç kıyaqfet gömlek takım vs geldi men bile şaşırdım bugün resmen defilem vardı sanki eski kıyafetlerle veee çok güzel bir duyguydu
Mevlüt hazırlıklarına başla bence Fatmacım az kaldıDaydream- canım kutlayamadık 109 pazar günü çok istedik ama perşembe görebildik
Hepiniz öyleyiz canım o yüzden buralardan ayrılmıyorum yaOo Allah bağışlasın aeben ablam, haklısın çok giremiyorum, uuuu 8-9 yıl maaşallah, gerçekten hayatımız diyetle geçiyo, ama bırakmaya gelmiyo ki direk almaya başlıyoruz, en azından ben öyleyim
Harika bişey bu fatmanur ablacım, darısı başımıza...
Mevlüt hazırlıklarına başla bence Fatmacım az kaldı
Meyve !menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğday 1 parçabeyaz ekmek
peynir
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
AKŞAM
musakka
salata
ayran
30 35 dk yürüyüş2 2.5 lt su hayırlı akşamlar
Yeni üyelerimiz bi heyecanla gelip kayboluyorlarelavinya nerelerdesin canım vazmı geçtin yoksa takımamı ısınamadın
Ara öğün yapmamışsın ablam, ama süper menümenümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğday 1 parçabeyaz ekmek
peynir
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
AKŞAM
musakka
salata
ayran
30 35 dk yürüyüş2 2.5 lt su hayırlı akşamlar
Mükemmel kuzu afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 1 fincan sade kahve
Öğlen; 6 yk karanabahar yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 tane yeşil elma ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, pırasa yemeği, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 çay bardağı tarçınlı süt
Su 2.5 lt
Kaptanım çok aşırı yoğundu bugün iş bilgisayar başında olmama rağmen girip bakamadım şimdi geçmişi okuya okuya geliyorum listeye ne yazdığına da bakamadım hiç. İş yoğundu bir de yarın misafirim gelecek eski çalıştığım yerden iş arkadaşım iş sonrası alışverişe çıktım eve gelip yemek yaptım sofrayı kaldır falan derken ancak girdim. Eşim de nihayet geldi ama üzerimde öyle bir negatif elektrik var ki keşke biraz daha kalsaydı dedim ona yansıtmamak adına...Ben bizzat yanyana kanlı canlı görmüş biri olarak söylüyorum ki o kızda gram yağ varsa bende ne olayım
Oooo bak harika olmuş canımhiç mi katılamayacaksın peki ?
İyiyim canım sukur babamın tansiyonu düşmüyor uzun zamandır bugün kardiyolojiye götürdüm anamı babamı bir muayene ettirdim ilaçlarını düzenledik .bende bugün o kadar çok yedimmi böyle yemeye devam edersem 70 kilo dönecek galibaYasemin nasıl gidiyor bacım misafirlerle hayat
İyiyim canım sukur babamın tansiyonu düşmüyor uzun zamandır bugün kardiyolojiye götürdüm anamı babamı bir muayene ettirdim ilaçlarını düzenledik .bende bugün o kadar çok yedimmi böyle yemeye devam edersem 70 kilo dönecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?