Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oo Allah bağışlasın aeben ablam, haklısın çok giremiyorum, uuuu 8-9 yıl maaşallah, gerçekten hayatımız diyetle geçiyo, ama bırakmaya gelmiyo ki direk almaya başlıyoruz, en azından ben öyleyim

perigunlugu canım önce çok istediğim 107 hedefim var inşallah ona ulaşırım haftaya kadar çünkü 107 demek menim en kilolu halimden 40 yazın başından beri 30 kilo olacak sonra geri kalan 7 kiloyu vermek aslında yeniyıla 99 du hedefim son günlerdeki duraklamalar meni biraz tırstırdı fakat yinede yazayım yeni yıla 103 102 hedefim olsun 103 de menim için çok önemli çok uzun yıllar görmediğim bir lilo inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize

Oo Allah bağışlasın aeben ablam, haklısın çok giremiyorum, uuuu 8-9 yıl maaşallah, gerçekten hayatımız diyetle geçiyo, ama bırakmaya gelmiyo ki direk almaya başlıyoruz, en azından ben öyleyim
Hepiniz öyleyiz canım o yüzden buralardan ayrılmıyorum ya en azından ferenliyorum .

Bugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 1 fincan sade kahve
Öğlen; 6 yk karanabahar yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 tane yeşil elma ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, pırasa yemeği, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 çay bardağı tarçınlı süt
Su 2.5 lt

menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğday 1 parçabeyaz ekmek
peynir
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
AKŞAM
musakka
salata
ayran
30 35 dk yürüyüş2 2.5 lt su hayırlı akşamlar
Ara öğün yapmamışsın ablam, ama süper menü

Mükemmel kuzu afiyet olsun

Ben bizzat yanyana kanlı canlı görmüş biri olarak söylüyorum ki o kızda gram yağ varsa bende ne olayım

Oooo bak harika olmuş canım hiç mi katılamayacaksın peki ?
Kaptanım çok aşırı yoğundu bugün iş bilgisayar başında olmama rağmen girip bakamadım şimdi geçmişi okuya okuya geliyorum listeye ne yazdığına da bakamadım hiç. İş yoğundu bir de yarın misafirim gelecek eski çalıştığım yerden iş arkadaşım iş sonrası alışverişe çıktım eve gelip yemek yaptım sofrayı kaldır falan derken ancak girdim. Eşim de nihayet geldi ama üzerimde öyle bir negatif elektrik var ki keşke biraz daha kalsaydı dedim ona yansıtmamak adına...
Yarınki arkadaşım çok yakın bir arkadaşım biraz konuşup dertleşmek iyi gelir diye düşünüyorum.
Buraya gelirim ama menü ve Spor paylaşımı yapmak istemiyorum sadece. Yani kilo vermem durduğunda ayrılırım hemen sizi zora sokmadan. Gerçi listeye bakmadım henüz ama eğer hala listede isem tabi

Menüm:

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+ Yarım avuç içi kadar tam bugday ekmeği

Öğlen: 2 tane fırında baget+1 küçük tabak salata+1 küçük kase yogurt+2 ymk kaşıgı barbunya

Ara: 1 yeşil elma+1 küçük havuç

Akşam: 1 tabaktan az nohut yemeği+ 1 kaseden az yogurt+salata

Su: 2.5 lt olmuştur.
Spor: bugün dizi günü spor yok

Yasemin nasıl gidiyor bacım misafirlerle hayat
İyiyim canım sukur babamın tansiyonu düşmüyor uzun zamandır bugün kardiyolojiye götürdüm anamı babamı bir muayene ettirdim ilaçlarını düzenledik .bende bugün o kadar çok yedimmi böyle yemeye devam edersem 70 kilo dönecek galiba

geçmişolsun canım ne güzel böyle insanın evladının hayırlı ve ilgili olması annemde afyona dr abimin yanına gider senede 2 kere sağlık kontrolleri için tekrar geçmiş olsun özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…