Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmişolsun canım ne güzel böyle insanın evladının hayırlı ve ilgili olması annemde afyona dr abimin yanına gider senede 2 kere sağlık kontrolleri için tekrar geçmiş olsun özledik seni
Canımsın saol bende özlüyorum azcık okudum sizi ama yazamadım fatmacim kıyafetlerini giymişsin çok sevindim.
Yaşlandıkça huysuz oluyorlar kaç zamandır 20 tansiyonla geziyor Dr gitmiyorlar gelir gelmez götürdüm ki bidaha yalvasan gitmezler.

Çok güzel bir duygu değil mi ablam inşallah hiçbirinin olmayacağı günler de gelsinler. Mesela benim hayalim kardeşlerimin esyalarini çalmak

İmkan olsa ınan gelmek isterdim ablacim ya darısı anamın başına inşallah

YAA HATUNLAR TAKIMIN ENERJİSİNİN YÜKSELMESİ İÇİN BİR ŞEY YAPALIM YOKMU ÖNERİSİ OLAN

Uzaklaşma sakin kuzum hem liste de ver varsın cis olsun yerine alternatif ararız belki mesela ben bugün deli gibi çikolata istedim gittim kapicinolu nargile içtim tamam benimki manyakca ama en azından sana fikir verir güzel ablalarimiz sen de kopmamış olursun. Kiyamam canım ya konya ya tayin isteyin hepiniz yaaa Banane

Allah senden razı olsun ablam hayırlı evlat olmak ne güzel

fatmacım sen neden duraklama dsın nerde o hırslı kilo kilo veren boğa burcu hatun

Menü vereyim

Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter

Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba

Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır

Ara
1 havuc

Ara
minik dilim elmalı turta

Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim

Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim

Çayı kahveyi sayamam valla

Su 1.5 litre. Peri valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir

elavinya nerelerdesin canım vazmı geçtin yoksa takımamı ısınamadın
Takima ısındım hepinizi sevdim ama eleştiriye açik olmadıgımı anladım çok kafam karışti soru ışaretleriyle doldum menüler,spor konusu falan kafam karısinca umutsuzluga düsmeye basladım yanlır anlamayin dogru söylesenizde bazi seyler kalip kafamda ve ilk diyetim dgl vücudumu taniyorum takim ruhum yok galiba yapamadım ama takipteyim haberlesiriz kızmayin nolur kötü hatırlanmak istemem sevgiyle kalın

Ablam sen bu azimle cidden hepimizi sollarsın buna inanıyorum sen kendine güvenmekten vazgeçme sakın
menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğday 1 parçabeyaz ekmek
peynir
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
AKŞAM
musakka
salata
ayran
30 35 dk yürüyüş2 2.5 lt su hayırlı akşamlar
On numara menü işte
ooohhhh süper olmuşş :) spor yok mu spoorr ?
Yok canım durduk yere niye listeden çıkarayım seni lafa bak Ama kendini de frenlemek için menü vermeni tavsiye ederim hem bizimde takibimiz kolay olur kilo veremezsen neden olduğunu tespit edebiliriz buraya yazmak istemiyosun madem bari özelden yaz bana
Kiralık aşkımı izliyosun yoksaaaa aayyy ordaki çocuk çok yakışıklı beeeeeeee
Aaaaa su içemiyorum ne demeeek yaaa hem git artı çık, yetmesin o günü turta ye, o da yetmezmiş gibi git suriye ekmeği falan hüplet
Anam zaten kimseden ses yoktu ben geldim iyice kayboldu herkes periiii gel takıma sahip çık cuma konuşması yap yoklama al fikir bul ne bileyim evlere gel ziyaret et perigunlugu
sen gelince kaçıyoruz
Şimdi bi konuşma yapıcam bak görrrr

Tabiiki vücudunu en iyi sen tanırsın canım bence böyle düşünme herkes kendince doğru olduğuna inandığı şeyleri söylüyor sadece eleştiri değil bu

Takım derece yapamamış üzüldüm denemedekilerin ve izindekiler biraz gayret kızlar haftalarca derece yapan takımın bu kadar düşmesi üzüyor tabiki her hafta iyi kilolar veremeyebiliriz ama takımı biraz canlandıralim ne yapsak bence herkes fikrini söylesin öneride bulunsun nerdesiniz arkadaşlar?

SELAMLAARR 7. TAKIMIN FISTIK HATUNLARI, SIRF DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN

BU HAFTA 7. OLMUŞUZ, BİZ ÇOOOK ÇOOOK DAHA İYİ OLABİLİYORUZ OLDUKÇA ÇOOK KEZ. İLK 3TE OLMAK YAKIŞIR BİZE HATTA BİRİNCİ OLMAK.

AMA UMUTSUZLUK YOK ELBETTE BU HAFTA BİRİNCİ OLMAK İÇİN HERKESİ BÜYÜÜÜK BİR YARIŞA DAVET EDİYORUUUMM VAR MISINIIZZ BU HAFTA BİRİNCİLİĞE OYNAMAYAA

BUGÜNDEN İTİBAREN YAPALIM DİYORUM GÜNLÜK 5 MESAJ ZORUNLULUĞUNU, ÇÜNKÜ GÖRDÜKÇE NE KADAR ESNEKLİK OLDUKÇA O KADAR ÇOK UZAK KALIYORUZ BURALARDAN HER SALI VE CUMA GÜNÜ YİNE AYNURANIN YAPTIĞI GİBİ LİSTELER YAYINLARIM, DENEMEDEKİ ÜYELER ÖZELLİKLE DAHA FAZLA DİKKAT ETSİN ÇÜNKÜ BU ŞARTLARA UYULMADIĞI TAKDİRDE DENEME SÜRELERİ MAALESEF UZAMAK ZORUNDA KALIR.

HADİ KALDIRIN ÜZERİNİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI 7. TAKIIIMMMM VAR MISINIZ BU HAFTA BİRİNCİLİĞİYEEE

YOK BEN YAPAMAM DİYEN YOKTUR HERHALDE DEĞİL Mİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…