Canımsın saol bende özlüyorum azcık okudum sizi ama yazamadım fatmacim kıyafetlerini giymişsin çok sevindim.geçmişolsun canım ne güzel böyle insanın evladının hayırlı ve ilgili olması annemde afyona dr abimin yanına gider senede 2 kere sağlık kontrolleri için tekrar geçmiş olsun özledik seni
Çok güzel bir duygu değil mi ablamkızlar bugün acaba şu kıyafetim olurmu diye bi denedim 10 yıldır sakladığim kaç kıyaqfet gömlek takım vs geldi men bile şaşırdım bugün resmen defilem vardı sanki eski kıyafetlerle veee çok güzel bir duyguydu
Çok güzel bir duygu değil mi ablaminşallah hiçbirinin olmayacağı günler de gelsinler. Mesela benim hayalim kardeşlerimin esyalarini çalmak
İmkan olsa ınan gelmek isterdim ablacim ya darısı anamın başına inşallahevet canım haklısın aklımda annem diyor kızım sen okutamassan ben okutayım diyor hayır anne dedim inşallah yarıyıl tatilinde müsaitim ozamana kadarda gelirim inşallah kiloma okuturum bütün 7. takım davetlimdir
Kaptanım çok aşırı yoğundu bugün iş bilgisayar başında olmama rağmen girip bakamadım şimdi geçmişi okuya okuya geliyorum listeye ne yazdığına da bakamadım hiç. İş yoğundu bir de yarın misafirim gelecek eski çalıştığım yerden iş arkadaşım iş sonrası alışverişe çıktım eve gelip yemek yaptım sofrayı kaldır falan derken ancak girdim. Eşim de nihayet geldi ama üzerimde öyle bir negatif elektrik var ki keşke biraz daha kalsaydı dedim ona yansıtmamak adına...
Yarınki arkadaşım çok yakın bir arkadaşım biraz konuşup dertleşmek iyi gelir diye düşünüyorum.
Buraya gelirim ama menü ve Spor paylaşımı yapmak istemiyorum sadece. Yani kilo vermem durduğunda ayrılırım hemen sizi zora sokmadan. Gerçi listeye bakmadım henüz ama eğer hala listede isem tabi
İmkan olsa ınan gelmek isterdim ablacim ya darısı anamın başına inşallah
Allah senden razı olsun ablam hayırlı evlat olmak ne güzelİyiyim canım sukur babamın tansiyonu düşmüyor uzun zamandır bugün kardiyolojiye götürdüm anamı babamı bir muayene ettirdim ilaçlarını düzenledik .bende bugün o kadar çok yedimmi böyle yemeye devam edersem 70 kilo dönecek galiba
Uzaklaşma sakin kuzum hem liste de ver varsın cis olsun yerine alternatif ararız belkimesela ben bugün deli gibi çikolata istedim gittim kapicinolu nargile içtim tamam benimki manyakca ama en azından sana fikir verir güzel ablalarimiz sen de kopmamış olursun. Kiyamam canım ya konya ya tayin isteyin hepiniz yaaa Banane
İçine babası kaçtıfatmacım sen neden duraklama dsın nerde o hırslı kilo kilo veren boğa burcu hatun
İçine babası kaçtıbu ara babamla cok yemek yedim abla adam o kadar iştahlı yiyorki yemek yeme aşkım depreşti resmen ama canlanmam lazım farkındayım
Takima ısındım hepinizi sevdim ama eleştiriye açik olmadıgımı anladım çok kafam karışti soru ışaretleriyle doldum menüler,spor konusu falan kafam karısinca umutsuzluga düsmeye basladım yanlır anlamayin dogru söylesenizde bazi seyler kalip kafamda ve ilk diyetim dgl vücudumu taniyorum takim ruhum yok galiba yapamadım ama takipteyim haberlesiriz kızmayin nolur kötü hatırlanmak istemem sevgiyle kalınelavinya nerelerdesin canım vazmı geçtin yoksa takımamı ısınamadın
Belkide hayatmda ilk yarim biraktgm iş,70kg vermesi gereken birinin psikolojisi diyelim ,hepinizi ayri sevdimYeni üyelerimiz bi heyecanla gelip kayboluyorlar
Ablam sen bu azimle cidden hepimizi sollarsın buna inanıyorumperigunlugu canım önce çok istediğim 107 hedefim var inşallah ona ulaşırım haftaya kadar çünkü 107 demek menim en kilolu halimden 40 yazın başından beri 30 kilo olacak sonra geri kalan 7 kiloyu vermek aslında yeniyıla 99 du hedefim son günlerdeki duraklamalar meni biraz tırstırdı fakat yinede yazayım yeni yıla 103 102 hedefim olsun 103 de menim için çok önemli çok uzun yıllar görmediğim bir lilo inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize
On numara menü iştemenümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğday 1 parçabeyaz ekmek
peynir
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
AKŞAM
musakka
salata
ayran
30 35 dk yürüyüş2 2.5 lt su hayırlı akşamlar
ooohhhh süper olmuşş :) spor yok mu spoorr ?Bugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay
Ara; 2 ceviz, 1 mandalina ve 1 fincan sade kahve
Öğlen; 6 yk karanabahar yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 tane yeşil elma ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, pırasa yemeği, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 çay bardağı tarçınlı süt
Su 2.5 lt
Yok canım durduk yere niye listeden çıkarayım seni lafa bakKaptanım çok aşırı yoğundu bugün iş bilgisayar başında olmama rağmen girip bakamadım şimdi geçmişi okuya okuya geliyorum listeye ne yazdığına da bakamadım hiç. İş yoğundu bir de yarın misafirim gelecek eski çalıştığım yerden iş arkadaşım iş sonrası alışverişe çıktım eve gelip yemek yaptım sofrayı kaldır falan derken ancak girdim. Eşim de nihayet geldi ama üzerimde öyle bir negatif elektrik var ki keşke biraz daha kalsaydı dedim ona yansıtmamak adına...
Yarınki arkadaşım çok yakın bir arkadaşım biraz konuşup dertleşmek iyi gelir diye düşünüyorum.
Buraya gelirim ama menü ve Spor paylaşımı yapmak istemiyorum sadece. Yani kilo vermem durduğunda ayrılırım hemen sizi zora sokmadan. Gerçi listeye bakmadım henüz ama eğer hala listede isem tabi
Kiralık aşkımı izliyosun yoksaaaa aayyy ordaki çocuk çok yakışıklı beeeeeeeeMenüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+ Yarım avuç içi kadar tam bugday ekmeği
Öğlen: 2 tane fırında baget+1 küçük tabak salata+1 küçük kase yogurt+2 ymk kaşıgı barbunya
Ara: 1 yeşil elma+1 küçük havuç
Akşam: 1 tabaktan az nohut yemeği+ 1 kaseden az yogurt+salata
Su: 2.5 lt olmuştur.
Spor: bugün dizi günü spor yok
Aaaaa su içemiyorum ne demeeek yaaa hem git artı çık, yetmesin o günü turta ye, o da yetmezmiş gibi git suriye ekmeği falan hüpletMenü vereyim
Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter
Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba
Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır
Ara
1 havuc
Ara
minik dilim elmalı turta
Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim
Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim
Çayı kahveyi sayamam valla
Su 1.5 litre. Peri valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
sen gelince kaçıyoruzAnam zaten kimseden ses yoktu ben geldim iyice kayboldu herkes periiii gel takıma sahip çık cuma konuşması yap yoklama al fikir bul ne bileyim evlere gel ziyaret etperigunlugu
Tabiiki vücudunu en iyi sen tanırsın canımTakima ısındım hepinizi sevdim ama eleştiriye açik olmadıgımı anladım çok kafam karışti soru ışaretleriyle doldum menüler,spor konusu falan kafam karısinca umutsuzluga düsmeye basladım yanlır anlamayin dogru söylesenizde bazi seyler kalip kafamda ve ilk diyetim dgl vücudumu taniyorum takim ruhum yok galiba yapamadım ama takipteyim haberlesiriz kızmayin nolur kötü hatırlanmak istemem sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?