- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
yaapceezzzz yapceezzzz yeni hareketler getiriyorrruummmmTakım derece yapamamışüzüldüm denemedekilerin ve izindekiler biraz gayret kızlar haftalarca derece yapan takımın bu kadar düşmesi üzüyor tabiki her hafta iyi kilolar veremeyebiliriz ama takımı biraz canlandıralim ne yapsak bence herkes fikrini söylesin öneride bulunsun nerdesiniz arkadaşlar?
merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhabalar kızlar bende yarın başlıyorum 23 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.58 hedefim 50 kilo.inşallah hepimiz kilolarımızı sağlıklı şekilde veririz.
En güzelini yapmışsın ama fırsat buldukça muhakkak gel canım takıma,böyle çok kopuk oluyorsun sendeBenim musli diyeti de yalan oldu bu arada, saglıksız gorunmuyordu cok ama yine de vazgectim söz dinledim :)
İyi gecelerr
iyi akşamlar değerli üyeler. yeni kabul edildim, aldığım kilolardan çok muzdarip biriyim. elimden geldiğince yüksek performans göstermek istiyorum. nasıl başlanıyor acaba yarışmaya?
tamam gizemcimmerhaba canım hoşgeldin aramıza
İlk sayfamızdaki kurallarımız var onlara bir göz at istersen, bana uyar dersen yine ilk sayfadaki formu doldurup hem bana özel mesajla hemde buraya atabilir misiniz ? seni tanıyalım
Benim adım Gizem, 26 yaşındayım, 84,9 ile başlayıp 67ye kadar düştüm ve 69 da kaldım :) bekarım ve öğretmenimmm
Ah bu hafta sadece 2 kez yapmıştım, hafta içi yoktu, agrilarimdan. Yoksa rahat çıkardım 1 kilonun uzerine. Ama yarından itibaren yine baslayacagim.ooohhhh süper olmuşş :) spor yok mu spoorr ?
Merhabalar kızlar bende yarın başlıyorum 23 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.58 hedefim 50 kilo.inşallah hepimiz kilolarımızı sağlıklı şekilde veririz.
hoşgeldiniz kızlar aramızaiyi akşamlar değerli üyeler. yeni kabul edildim, aldığım kilolardan çok muzdarip biriyim. elimden geldiğince yüksek performans göstermek istiyorum. nasıl başlanıyor acaba yarışmaya?
nanacım nasıl oldun kuzum?Ah bu hafta sadece 2 kez yapmıştım, hafta içi yoktu, agrilarimdan. Yoksa rahat çıkardım 1 kilonun uzerine. Ama yarından itibaren yine baslayacagim.
Bu arada gordugum dereceler iyiydi nasıl 7.olmusuz şaşırdım doğrusu.
hadi bakalım gestopo göster kendini takımı 1.liğe taşı .yaapceezzzz yapceezzzz yeni hareketler getiriyorrruummmm
ADINIZ: MügeEn güzelini yapmışsın ama fırsat buldukça muhakkak gel canım takıma,böyle çok kopuk oluyorsun sende
iyi akşamlar hoşgeldiinnilk sayfamızda kurallarımız var canım onları bir oku istersen bana uyar dersen yine ilk sayfadaki formumuzu doldurup hem bana özel mesajla hemde buraya gönderebilir misin ? Böylelikle deneme süren başlamış olacak
Her gün muhakkak en az 5 mesaj atmalı ve akşam menü+su+sporunu paylaşmalısın
Aynen ya tek izlediğim dizi nerdeyse ama soğutuyorlar, bütün akşamı öldürdüler. slow motion izlemekten içim şiştiKiralık aşkımı izliyosun yoksaaaa aayyy ordaki çocuk çok yakışıklı beeeeeeee
mügecim çok kilon yok zaten çarçabuk halledersin hayırlısıyla ama hedef kilon çok düşük bence biraz yükselt.selamlar
İlk tanışma formum: (umarım doğru anlamışımdır :)
ADINIZ: Müge
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:66.5
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.
son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.
Hoşgeldin, bende Selin 24 yaşındayım bekarımADINIZ: Müge
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:66.5
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.
son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.
HOŞBULDUKhoşgeldiniz kızlar aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?