Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaapceezzzz yapceezzzz yeni hareketler getiriyorrruummmm

Merhabalar kızlar bende yarın başlıyorum 23 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.58 hedefim 50 kilo.inşallah hepimiz kilolarımızı sağlıklı şekilde veririz.
merhaba canım hoşgeldin aramıza

İlk sayfamızdaki kurallarımız var onlara bir göz at istersen, bana uyar dersen yine ilk sayfadaki formu doldurup hem bana özel mesajla hemde buraya atabilir misiniz ? seni tanıyalım

Benim adım Gizem, 26 yaşındayım, 84,9 ile başlayıp 67ye kadar düştüm ve 69 da kaldım :) bekarım ve öğretmenimmm

İyi geceler kızlar

Benim çoluk çocuk evde olunca takıma gelip yazılar yazmak cok zor oluyor. Bugun hele öyle yogun gecti ki

Sabah 7 de yuruyuse cıktım, 1 saat yurudukten sonra gelip hastaneye gittim, ordan kızımla alısveris merkezine gittik bi değişim filan vardı.. Sonra eve geldik evde işler yaptım, aksam da arkadasa gidip ona yardım ettim, hazırlık yapıyor kızının dogumgunu için.. Sonra da eve geldim, cok doku geçti yani, haftasonu da prk ugrayamam ama haftaiçi okullar varken gelirim inş.

Takımımız 7. Olmus, bence de yukarılara tasınalıyız. Ha gayret :)

Bu arada ben dijital tartı aldım yeni, benimki dijital değildi. Listeye girersem de bu yenisiyle girerim artık.

Benim musli diyeti de yalan oldu bu arada, saglıksız gorunmuyordu cok ama yine de vazgectim söz dinledim :)
İyi gecelerr
En güzelini yapmışsın ama fırsat buldukça muhakkak gel canım takıma,böyle çok kopuk oluyorsun sende
iyi akşamlar değerli üyeler. yeni kabul edildim, aldığım kilolardan çok muzdarip biriyim. elimden geldiğince yüksek performans göstermek istiyorum. nasıl başlanıyor acaba yarışmaya?

iyi akşamlar hoşgeldiinn ilk sayfamızda kurallarımız var canım onları bir oku istersen bana uyar dersen yine ilk sayfadaki formumuzu doldurup hem bana özel mesajla hemde buraya gönderebilir misin ? Böylelikle deneme süren başlamış olacak

Her gün muhakkak en az 5 mesaj atmalı ve akşam menü+su+sporunu paylaşmalısın

tamam gizemcim

ooohhhh süper olmuşş :) spor yok mu spoorr ?
Ah bu hafta sadece 2 kez yapmıştım, hafta içi yoktu, agrilarimdan. Yoksa rahat çıkardım 1 kilonun uzerine. Ama yarından itibaren yine baslayacagim.

Bu arada gordugum dereceler iyiydi nasıl 7.olmusuz şaşırdım doğrusu.

Merhabalar kızlar bende yarın başlıyorum 23 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.58 hedefim 50 kilo.inşallah hepimiz kilolarımızı sağlıklı şekilde veririz.

iyi akşamlar değerli üyeler. yeni kabul edildim, aldığım kilolardan çok muzdarip biriyim. elimden geldiğince yüksek performans göstermek istiyorum. nasıl başlanıyor acaba yarışmaya?
hoşgeldiniz kızlar aramıza

nanacım nasıl oldun kuzum?

selamlar
İlk tanışma formum: (umarım doğru anlamışımdır :)
ADINIZ: Müge

YAŞINIZ:34

BOYUNUZ:161

KİLONUZ:66.5

HEDEF KİLONUZ:50

KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.

son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.

ADINIZ: Müge

YAŞINIZ:34

BOYUNUZ:161

KİLONUZ:66.5

HEDEF KİLONUZ:50

KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.

son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.

ben yatar hayırlı geceler iyi hafta sonları arkadaşlar.
mügecim çok kilon yok zaten çarçabuk halledersin hayırlısıyla ama hedef kilon çok düşük bence biraz yükselt.

Hoşgeldin, bende Selin 24 yaşındayım bekarım

Ay böyle söyleyince de diyette değilde izdivaçta gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…