o kadar depresyondayım ki kilo veremediğim için, hiç gülemiyorum ve depresyondan dolayı daha da çok yiyorumHoşgeldin, bende Selin 24 yaşındayım bekarım
Ay böyle söyleyince de diyette değilde izdivaçta gibi oluyor
O kadar çok kilonuz yok hatta yaşınıza göre bence 55 güzel durur tabi vucut yapınızı bilemiyorum. Ama zaten buraya takıntılarımızdan kurtulmak, sohbet etmek ve gülmek için geliyoruz. En önemlisi hepimizin ortak amacı zayıflamak için burdayız. Üzgün olduğunuzda mutfak yerine hemen takıma gelin, pişman olmazsınızo kadar depresyondayım ki kilo veremediğim için, hiç gülemiyorum ve depresyondan dolayı daha da çok yiyorum
İYİGECELERBir akşamda erken yatsam ne olur ya saat yine aldı başını gitti. İyi gecelerinizi olsun efenimm
Kesinlikle istedikten sonra başarırsın sen kuzumAh bu hafta sadece 2 kez yapmıştım, hafta içi yoktu, agrilarimdan. Yoksa rahat çıkardım 1 kilonun uzerine. Ama yarından itibaren yine baslayacagim.
Bu arada gordugum dereceler iyiydi nasıl 7.olmusuz şaşırdım doğrusu.
Uzaya bile uçurucaaaamhadi bakalım gestopo göster kendini takımı 1.liğe taşı .
Vaaaaaayy kilo alma hedefin var yani
çok teşekkürler.yarın görüşmek üzere, kusuruma bakmayın. bugünlerde kendimi çok çirkin hissediyorum.O kadar çok kilonuz yok hatta yaşınıza göre bence 55 güzel durur tabi vucut yapınızı bilemiyorum. Ama zaten buraya takıntılarımızdan kurtulmak, sohbet etmek ve gülmek için geliyoruz. En önemlisi hepimizin ortak amacı zayıflamak için burdayız. Üzgün olduğunuzda mutfak yerine hemen takıma gelin, pişman olmazsınız
selamlar
İlk tanışma formum: (umarım doğru anlamışımdır :)
ADINIZ: Müge
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:66.5
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.
son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.
MERHABALAR(İLK TANIŞMA FORMUM):
ADINIZ:NUR
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ:SAĞLIKSIZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM.B
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:23 YAŞINDAYIM İKİZLER BURCUYUM. SÖZLÜYÜM. ÜNİVERSİTE SON SINIFTAYIM ANKARADA YAŞIYORUM.
Aynen ya tek izlediğim dizi nerdeyse ama soğutuyorlar, bütün akşamı öldürdüler. slow motion izlemekten içim şişti
Sakın öyle düşünme canım bak burda o kadar çok örnek var kiiiiiçok teşekkürler.yarın görüşmek üzere, kusuruma bakmayın. bugünlerde kendimi çok çirkin hissediyorum.
iyi geceler
Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıp yapıcam.Hoşgeldiniz tekrardanKolaylıkla verebileceğinizi düşünüyorum, kendinize güvenin ve ümitsizliğe kapılmayın sakın buralardanda hiiiç ama hiç kopmayın hep gelin günlük 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var (aktifliği devam ettirebilmek adına) aynı zamanda her akşam menü+su+sporumuzu paylaşıyoruz ve deneme süreniz başlıyor 3. cumada listeye giriyorsunuz bu şartları sağladığınızda
Ayy vallahi yaaa yakışıklı çocuğu da kızdırdılar hep
Bak bende senin gibi ilk başladığımda kendimi hiç sevmiyordum resmen 84,9 kilo ile başladım 67ye kadar düştüm izne ayrıldım takımdan ve şuan 69 kiloyum. Hedefimde 55 inşallah hedefime ulaşacağımÇok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıp yapıcam.
İnşallah azimle hepimiz kilolarımızı veririrz ve güzel arkadaşlıklar kurarız.Bak bende senin gibi ilk başladığımda kendimi hiç sevmiyordum resmen 84,9 kilo ile başladım 67ye kadar düştüm izne ayrıldım takımdan ve şuan 69 kiloyum. Hedefimde 55 inşallah hedefime ulaşacağım
Kesinlikleeee :) buraya geleli (takıma yani) tam 1 yıl olduİnşallah azimle hepimiz kilolarımızı veririrz ve güzel arkadaşlıklar kurarız.
Sabahki simit yerine tam buğday ekmeği yemeni tavsiye ederimBugün spora gitmek yerine bol bol temizlik yaptım
Kahvaltı
Yarım simit
Peynir
Çay
Öğlen
Yarım paket form bisküvi
2 kaşık yoğurt
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
2.5 litre su içtim bu arada
Yumurta ve zeytin yiyemiyorum bugün yoğunluktan bu şekilde oldu yarın menüm daha uygun olur diyete inşallah bebeğim kucağımdan inmediği için yemek hazırlama konusunda çok aksaklık oluyo ne yazıkki babasında bile durmuyor düzene oturtucam en kısa zamandaSabahki simit yerine tam buğday ekmeği yemeni tavsiye ederimbirde mecbur kalmadıkça (yani işyerinde vs bazen imkan olmayınca bizlerde yiyebiliyoruz) form bisküvilerini tavsiye etmiyorum şahsen ben. Tabii benim fikrim bunlar Onun dışında gayet güzel menün sabahını zeytin yumurta domates vs. ile zenginleştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?