Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o kadar depresyondayım ki kilo veremediğim için, hiç gülemiyorum ve depresyondan dolayı daha da çok yiyorum
O kadar çok kilonuz yok hatta yaşınıza göre bence 55 güzel durur tabi vucut yapınızı bilemiyorum. Ama zaten buraya takıntılarımızdan kurtulmak, sohbet etmek ve gülmek için geliyoruz. En önemlisi hepimizin ortak amacı zayıflamak için burdayız. Üzgün olduğunuzda mutfak yerine hemen takıma gelin, pişman olmazsınız

MERHABALAR(İLK TANIŞMA FORMUM):
ADINIZ:NUR

YAŞINIZ:23

BOYUNUZ:1.58

KİLONUZ:60

HEDEF KİLONUZ:50

KİLO ALMA NEDENİNİZ:SAĞLIKSIZ BESLENME

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM.B

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:23 YAŞINDAYIM İKİZLER BURCUYUM. SÖZLÜYÜM. ÜNİVERSİTE SON SINIFTAYIM ANKARADA YAŞIYORUM.

Kesinlikle istedikten sonra başarırsın sen kuzum
hadi bakalım gestopo göster kendini takımı 1.liğe taşı .
Uzaya bile uçurucaaaam
perigunlugu yılbaşı hedef kilomu yazayım 70
Vaaaaaayy kilo alma hedefin var yani

çok teşekkürler.yarın görüşmek üzere, kusuruma bakmayın. bugünlerde kendimi çok çirkin hissediyorum.
iyi geceler

Hoşgeldiniz tekrardan Kolaylıkla verebileceğinizi düşünüyorum, kendinize güvenin ve ümitsizliğe kapılmayın sakın buralardanda hiiiç ama hiç kopmayın hep gelin günlük 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var (aktifliği devam ettirebilmek adına) aynı zamanda her akşam menü+su+sporumuzu paylaşıyoruz ve deneme süreniz başlıyor 3. cumada listeye giriyorsunuz bu şartları sağladığınızda
Aynen ya tek izlediğim dizi nerdeyse ama soğutuyorlar, bütün akşamı öldürdüler. slow motion izlemekten içim şişti

Ayy vallahi yaaa yakışıklı çocuğu da kızdırdılar hep

Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıp yapıcam.

Bak bende senin gibi ilk başladığımda kendimi hiç sevmiyordum resmen 84,9 kilo ile başladım 67ye kadar düştüm izne ayrıldım takımdan ve şuan 69 kiloyum. Hedefimde 55 inşallah hedefime ulaşacağım
İnşallah azimle hepimiz kilolarımızı veririrz ve güzel arkadaşlıklar kurarız.

Bugün spora gitmek yerine bol bol temizlik yaptım
Kahvaltı
Yarım simit
Peynir
Çay

Öğlen
Yarım paket form bisküvi
2 kaşık yoğurt

Akşam
Tavuklu salata
Ayran

2.5 litre su içtim bu arada
Sabahki simit yerine tam buğday ekmeği yemeni tavsiye ederim birde mecbur kalmadıkça (yani işyerinde vs bazen imkan olmayınca bizlerde yiyebiliyoruz) form bisküvilerini tavsiye etmiyorum şahsen ben. Tabii benim fikrim bunlar Onun dışında gayet güzel menün sabahını zeytin yumurta domates vs. ile zenginleştirebilirsin

Yumurta ve zeytin yiyemiyorum bugün yoğunluktan bu şekilde oldu yarın menüm daha uygun olur diyete inşallah bebeğim kucağımdan inmediği için yemek hazırlama konusunda çok aksaklık oluyo ne yazıkki babasında bile durmuyor düzene oturtucam en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…