Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiakşamlar kızlar dün girmeye çalıştım ama bakım varmış giremedim bugünkü menümü yazayım
sabah yağız 2 dilim ekmeğe domatesli ince dilim peynirli tost yedim yanında biber salatalık yedim yeşilçay içtim.
öğlen tavuklu salata yedim nar ekşi sosu döktüm 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm
akşamda mercimek çorbasıyla yoğurt yedim 30 dklık yürüyüş yaptım 2 ltlik su içtim

Menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim takıllı ekmek
2 dilim light beyaz peynir
1 domates
1 salatalık

Ara:
2 mandalin

Öğlen:
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara:
1 ayva

Akşam:
Izgara biftek
Yeşil salata

Ara:
1 avuç leblebi

Spor:yookkk ( vaktim yok napim spor saatinde babamı fizik tedaviye götürüom hergün)
Su:1.5 lt

Evet kızlar ben geldim aeben abla oğlanın tahlil sonuçlarını bekliyorum şuanda genel durumunu iyi alerjik bişey
Bu arada menümü yazayım
Kötü menü kızlar bu gün diyete karar günü oldu o yüzden böyle kötü örnek olmasın
Sabah
1/4 bazlama
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir domates salatalık
Öğlen 1/4 elma 1 mandalina 2 lokma ekmek
Ara 1 Anamur muzu
Akşam 1 çorba
Salata kıyma kavurma 1 dl ekmek
Spor yok su bu gün sayamadım

çok geçmiş olsun

Menüm;
2 yk yogurt.
30 dakika yürüyüş.
Sabah; 2 dilm tb ekmeği ile peynirli tost, domates, 3 zeytin ve yeşil çay
Ara: Yarım armut ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 3 parça tavuk eti (Köfte kadar), yeşilsalata ve 1 dlm tb ekmeği
Ara: Yarım armut ve sade kahve.
Akşam;1 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk sebzeli bulgur pilavı ve 4 yk yogurt.
Ara: Yeşil çay ve elma.
Su 2.5 lt.

Oooo site kendine gelmiş, benim haberim yokk tey teyy dün ben gezmedeydim, annemlerde yoktu derken noldu cumartesi yetişmeyen işler bugün Selin'i tırmaladı Annem gelince başlamış süpürmeye ben gelince kalan kısmı süpür, sil derken hopp bu saat oldu ve daha ütü var

Evet takım canlanmış, silkelenmiş. Üstümüzden bir rehaveti atalım, Cuma'ya bomba gibi girelim

Geçmişi kısmen okudum, vefat edenlere Rahmet, kalanlara sabır diliyorum. Allah herkese hasretini çektiği bebeği dünyaya getirmeyi nasip etsin. N Naz inşallah saçların bir an önce uzar, gıcık oluyorum öyle kuaförlere _AYNURA_ hoşgedin tatlısı, çalışınca zor valla sen iyi olda Başka unuttuğum varsa affola

Ayy teşekkür ederim.Taşınmaya üşeniyom ama işin yoksa bütün evi derle topla paketle yeniye götür yerleştir gözüm korkuyo kızz
Korkmasın bacım güzel telaş bunlar
Bide kökten temizlik oluyor . Gerçi 22 senelik evlilik hayatımda 1 kere taşındım o ayrı

Nanacım düzenini bozmadın aferim sana aynen devam

Arkadaşlar alışıcam ben de umuyorum.
Ben müthiş motivasyonsuz olduğum için bu sabah poğaça yedim evet malesef 1 tane. öğlen 1 küçük kase yoğurt ile maydanoz karıştırdım.akşam da meyve salatası. malesef bugün düzenli değildi. alışırım inşallah.
dün ve bugün yürüyüş yaptm yalnız, dün koşu bandında 30 dk bugün dışarıda 15 dk :)
selamlar herkese
henüz kimseyi tanımadığım için öyle yazıyorum bakalım :)

:)) yok canım ..

Ama genel anlamda pek görmüyorum sizi

Daha çok burda olursanız inanın motivasyonunuzu iyi yönde etkiler ..

Menü verip kaçayım bende,

Sabah: 2 yumurtalı+1 kk penirli omlet+ 1 salatalık+ 3 çeri domates

Öğlen: 4 yemek kaşıgı kadar çorba ( yeşil mercimekli falan değişik birşeydi)+ 1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+ köfteli ıspabak ( avuçiçi kadar köfte üstüne ıspnak haşlaması üstüne de kaşar koymuşlar)

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: 1 kase kadar kapuska+1 kase yogurt+salata

Su: 3 lt bulurum yatana kadar
Spor: Ev işi ütü derken yalan oldu bugün

Teşekkür ederim
Ne zaman kaç kilo ile izine ayrıldığımı hatırlamıyorum malesef mart mıydı ne baya oldu yani
Tamam canım ben geçmişi kontrol edeyim
Eeeehh başla bir zaaahmeettt
Ayneen tam gaz devam et seni hiç yıldırmasın su ve sporunda gayeet iyi
yürüyüşte olsa süpeeer süpeerr
İyi akşamlar hanımlar bugün yazamadım size bebişim hastaydı menümü veriyorum
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Domates
Çay

Öğlen
Badem
Ayran

Akşam
Izgara balık
Salata
Şalgam
Çook geçmiş olsun su ve sporun ne alemde ?
Ben tek tabanca takılıcam bu gidişle
Evrakları teslim edip imzayı attım canım yarın başlıyorum inşallah. Valla ev darma duman dolabimi duzleyecegim bakalım totomu kaldırabilir sem
Haaydii hayırlı olssuuuunnn
Evet bu sabah açıldı bende bugün farkettim
nar ekşisi konusunda pek emin değilim ama gayet iyi menü
Ayy teşekkür ederim.Taşınmaya üşeniyom ama işin yoksa bütün evi derle topla paketle yeniye götür yerleştir gözüm korkuyo kızz
Hayırlı olsun canım
Evde ufak tefek hareketlerde yapabilirsin aslında spor olarak. Menün güzel

spor su da olsa süper olur ama keşke öğlende meyve olmasaymış baya meyve günü olmuş

Afiyet olsun güzel menü
Menülerinizi yukardaki gibi listeli yazarsanız daha göze görülür

:)) yok canım ..

Ama genel anlamda pek görmüyorum sizi

Daha çok burda olursanız inanın motivasyonunuzu iyi yönde etkiler ..
Evet zaten onun için girdim ama, 2 akşam da giremeyince ben de gündüz çalıştığım için akşam girdim. motivasyon olalım birbirimize. Benim akşam karbonhidrat krizlerim oluyor, karbonhidrat yerine forumdaki motivasyonla geceyi geçirmeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…