Ayy teşekkür ederim.Taşınmaya üşeniyom ama işin yoksa bütün evi derle topla paketle yeniye götür yerleştir gözüm korkuyo kızzBacım ev almışsın yazmayı unuttum güle güle otur inşallah
çok geçmiş olsunEvet kızlar ben geldimaeben abla oğlanın tahlil sonuçlarını bekliyorum şuanda genel durumunu iyi alerjik bişey
Bu arada menümü yazayım
Kötü menü kızlar bu gün diyete karar günü oldu o yüzden böyle kötü örnek olmasın
Sabah
1/4 bazlama
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir domates salatalık
Öğlen 1/4 elma 1 mandalina 2 lokma ekmek
Ara 1 Anamur muzu
Akşam 1 çorba
Salata kıyma kavurma 1 dl ekmek
Spor yok su bu gün sayamadım
Teşekkürler Can'ım çocuk 3 tane olunca biri geçer diğeri başlarçok geçmiş olsun
Aynuraaa özledimmm seniiii ...Geldim kendi kendime konuştum uyuyayım şimdi de...iyu geceler herkese...
Korkmasın bacım güzel telaş bunlarAyy teşekkür ederim.Taşınmaya üşeniyom ama işin yoksa bütün evi derle topla paketle yeniye götür yerleştir gözüm korkuyo kızz
Nanacım düzenini bozmadın aferim sana aynen devamMenüm;
2 yk yogurt.
30 dakika yürüyüş.
Sabah; 2 dilm tb ekmeği ile peynirli tost, domates, 3 zeytin ve yeşil çay
Ara: Yarım armut ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 3 parça tavuk eti (Köfte kadar), yeşilsalata ve 1 dlm tb ekmeği
Ara: Yarım armut ve sade kahve.
Akşam;1 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk sebzeli bulgur pilavı ve 4 yk yogurt.
Ara: Yeşil çay ve elma.
Su 2.5 lt.
:)) yok canım ..Arkadaşlar selamlar
forum ne zaman açıldı ?
en son dün akşam baktığımda hala kapalıydı
bugün hiç bakamadım bu saate dek
bu teknik aksamadan dolayı yazmamamız bizi yarışmadan çıkarmaz değil mi ?
Tamam canım ben geçmişi kontrol edeyimTeşekkür ederim
Ne zaman kaç kilo ile izine ayrıldığımı hatırlamıyorum malesef mart mıydı ne baya oldu yani
Eeeehh başla bir zaaahmeetttSelamlarBeni özlediniz mi diye soramıycam çünkü site kapalıydı kimse giremedi Been daha rahat ve mutluyum. Dün elbisemi ve botlarımı aldıım o yüzden de mutluyum Çarşamba günüü doğum günüm bunun için de mutluyum Yani bilmiyorum kafa olarak rahatladım. Artık hep yapmaya çalışıp yapamadığım ölçülü ve herşeyden yemeye geçmek istiyorum. Yaşım henüz küçük bu porsiyon kontrolünü şimdiden sağlayıp alışkanlık haline getirmekistiyorum Örneğin; çok sevdiğim bir tatlı var diyelim bir kerede fazla yemektense 1 tane alıp sadece tadarak bırakmak istiyorum. Uygulayabilecek miyim bakıcaz beraber Neyse çok konuştum yine Sizler nasılsınıız
Ayneen tam gaz devam et seni hiç yıldırmasınHerkese iyi akşamlar güzel hanımlar,
Ctesi ve pazar yazamadım, İzmitteydim. yazamadım diye üzülürken sabah bi baktım ki zaten site kapalıymış.
Yoğun bi iş günü ardından bugün yediklerimi yazayım dedim, mesaideyim
Sabah;
Peynir,
6 yeşil zeytin,
1 dilim tam buğ. ekmeği, domates
Öğlen;
1 kase mercimek çorbası,
1 tabak tavuk yemeği,
Salata
Hiç ara öğün yapamadım vaktim olmadığından
Akşam da zencefil ve zerdeçallı yoğurt kürü yapıcam eve gidebilirsem inş. 0,5 kiloya kadar verdirdiği söyleniyor, bi deneyelim.
Ctesi pazar biraz ucunu kaçırdım ailelerin baskısıyla o nedenle hiç kilo verememişimaaamaaa tam gaz devam :)
yürüyüşte olsa süpeeer süpeerriyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm k ekmeği
5 zeytin
peynir
1 hş yumurta
yeşilli,k
dom salatalık
ARA
1 elma
ÖĞLE
kıymalı pırsa
salata
AKŞAM
kıymalı pırasa
ayran
salata
2 lt civarı su yürüyüş yapamadımm dünde yapamadım hayırlı akşamlar
Çook geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar bugün yazamadım size bebişim hastaydı menümü veriyorum
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Domates
Çay
Öğlen
Badem
Ayran
Akşam
Izgara balık
Salata
Şalgam
Ben tek tabanca takılıcam bu gidişleİyi akşam kuzularım benim.çalışan kadın olunca buraya da gelemedim.ne kötüyüm yaaama inanın zamanım yok.dünden beridir girmeye çalıştım olmadı.şimdi de sabahtan beridir ayaktayım.eve 5te geldim sonrasında yemek temizlik derken şimdi oturdum.daha namazımı kılıcam sonra da direk yatak.
@zanbak 55 kuzum Allah gönlünü ferahlatsın inşallah.babana da acil şifalar versin kuzum.
@asfarovski fatçam yeni işin hayırlı uğurlu olsun.
@keklik_58 gençmiydi yengen.Allah rahmet eylesin inşallah.
@fatmanurkaya ablam ben de özledim sizleri.ama deyil kaptan olmak görmüyonmu takıma gelecek zamanım olmuyor buna da şükür diyelim.
@mucizelerprensesi hoş geldin tekrar.perim ilgilenir bu durumla.
perigunlugu güzelim nasıl gidiyor?idare ede biliyormusun?yardımcı seçtinmi kendine?
Haaydii hayırlı olssuuuunnnEvrakları teslim edip imzayı attım canım yarın başlıyorum inşallah. Valla ev darma duman dolabimi duzleyecegim bakalım totomu kaldırabilir sem
Evet bu sabah açıldı bende bugün farkettimArkadaşlar selamlar
forum ne zaman açıldı ?
en son dün akşam baktığımda hala kapalıydı
bugün hiç bakamadım bu saate dek
bu teknik aksamadan dolayı yazmamamız bizi yarışmadan çıkarmaz değil mi ?
nar ekşisi konusunda pek emin değilim ama gayet iyi menüiyiakşamlar kızlar dün girmeye çalıştım ama bakım varmış giremedim bugünkü menümü yazayım
sabah yağız 2 dilim ekmeğe domatesli ince dilim peynirli tost yedim yanında biber salatalık yedim yeşilçay içtim.
öğlen tavuklu salata yedim nar ekşi sosu döktüm 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm
akşamda mercimek çorbasıyla yoğurt yedim 30 dklık yürüyüş yaptım 2 ltlik su içtim
Hayırlı olsun canımAyy teşekkür ederim.Taşınmaya üşeniyom ama işin yoksa bütün evi derle topla paketle yeniye götür yerleştir gözüm korkuyo kızz
Evde ufak tefek hareketlerde yapabilirsin aslında spor olarak. Menün güzelMenümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim takıllı ekmek
2 dilim light beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
2 mandalin
Öğlen:
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara:
1 ayva
Akşam:
Izgara biftek
Yeşil salata
Ara:
1 avuç leblebi
Spor:yookkk ( vaktim yok napim spor saatinde babamı fizik tedaviye götürüom hergün)
Su:1.5 lt
spor su da olsa süper olurEvet kızlar ben geldimaeben abla oğlanın tahlil sonuçlarını bekliyorum şuanda genel durumunu iyi alerjik bişey
Bu arada menümü yazayım
Kötü menü kızlar bu gün diyete karar günü oldu o yüzden böyle kötü örnek olmasın
Sabah
1/4 bazlama
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir domates salatalık
Öğlen 1/4 elma 1 mandalina 2 lokma ekmek
Ara 1 Anamur muzu
Akşam 1 çorba
Salata kıyma kavurma 1 dl ekmek
Spor yok su bu gün sayamadım
Menüm;
2 yk yogurt.
30 dakika yürüyüş.
Sabah; 2 dilm tb ekmeği ile peynirli tost, domates, 3 zeytin ve yeşil çay
Ara: Yarım armut ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 3 parça tavuk eti (Köfte kadar), yeşilsalata ve 1 dlm tb ekmeği
Ara: Yarım armut ve sade kahve.
Akşam;1 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk sebzeli bulgur pilavı ve 4 yk yogurt.
Ara: Yeşil çay ve elma.
Su 2.5 lt.
Afiyet olsun güzel menüiyiakşamlar kızlar dün girmeye çalıştım ama bakım varmış giremedim bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmeğe domatesli peynirli tost ,biber ,salatalık
öğlen
tavuklu salata
akşam
mercimek çorbası
yoğurt
30 dklık yürüyüş yaptım
2 ltlik su içtim
Evet zaten onun için girdim ama, 2 akşam da giremeyince ben de gündüz çalıştığım için akşam girdim. motivasyon olalım birbirimize. Benim akşam karbonhidrat krizlerim oluyor, karbonhidrat yerine forumdaki motivasyonla geceyi geçirmeyi düşünüyorum :):)) yok canım ..
Ama genel anlamda pek görmüyorum sizi
Daha çok burda olursanız inanın motivasyonunuzu iyi yönde etkiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?