Menülerini görsek akşam niye acıktıgını buluruz belkiEvet zaten onun için girdim ama, 2 akşam da giremeyince ben de gündüz çalıştığım için akşam girdim. motivasyon olalım birbirimize. Benim akşam karbonhidrat krizlerim oluyor, karbonhidrat yerine forumdaki motivasyonla geceyi geçirmeyi düşünüyorum :)
Ben de aynı durumdayım ablacım, daha işten çıkmadım yürümek istiyorum ama mecalim yok
yazdıydım ama çıkmamış mı ? tekrar edeyim öyleyseMenülerini görsek akşam niye acıktıgını buluruz belki
Menüm
Sabah
Lapa ,yogurt pulbiber ve naneli ,
Öğlen
Sabahın aynısı .
Akşam
sabahın aynı , bir kase kuru fasulye
Su 1.5
Spor yok hastayım zati burnumu çekiyom dünn avm sıcaktı terledim çıkınca arabaya gidene kadarda çarptı sanırım
Evet fatmacım . Ödem atmak için reglim şişlik gitsin istedim . Tuz yok suyla pişmişpirinç ve yogurt baharatCAnım lapa diyeti diye bir diyet mi var
Evet zaten onun için girdim ama, 2 akşam da giremeyince ben de gündüz çalıştığım için akşam girdim. motivasyon olalım birbirimize. Benim akşam karbonhidrat krizlerim oluyor, karbonhidrat yerine forumdaki motivasyonla geceyi geçirmeyi düşünüyorum :)
Ooo süper gönlümden 107 li rakamlar geçiyor , inşallahVEE AFERİM FATMANURA YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEDİ YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPTI GELDİ AYY ÇOK İYİ HİSSETTİM KENDİ,Mİ 30 35 DK AMA OLSUN BUGÜNDE YÜRÜMESEYDİM ÇOK ZOR BİR DURUM OLURDU
Evet fatmacım . Ödem atmak için reglim şişlik gitsin istedim . Tuz yok suyla pişmişpirinç ve yogurt baharat1 günlük .
Menünü alıntılamadım ama okudum elma iyi olmuş , meyveni eksik etme canım
Ooo süper gönlümden 107 li rakamlar geçiyor , inşallah
Egecim ortada menü yokkiyazdıydım ama çıkmamış mı ? tekrar edeyim öyleyse
sabah poğaça yedim
Öğlen
maydanoz kıyılmış ve yoğurt
akşam
meyve salatası bir kase.
(Kabul ediyorum iyi bir menü değil ama, ayarlayamadım bugün)
Karbomnhidrat krizim iş yoğunluğunda düzenli beslenememkten ve stresten oluyor
Neyse bakalım bismillah dedik inş olucak.
Menüne her gün yorum yapmasamda her gün dikkatle bakıyorum farmanurumcanım inan yerken aklıma geldin yazmadım aeben senin için yiyorum dedim kendi kendime biliyorsun çok meyveyle aram yok
Fatmam bence sen hiç düzenini bozma canımaeben ne dersin canım mende yapsammı lapa
Onla geçmiş olsun ahum , sonuçlar iyi çıkar inşallah ..Evet kızlar ben geldimaeben abla oğlanın tahlil sonuçlarını bekliyorum şuanda genel durumunu iyi alerjik bişey
Bu arada menümü yazayım
Kötü menü kızlar bu gün diyete karar günü oldu o yüzden böyle kötü örnek olmasın
Sabah
1/4 bazlama
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir domates salatalık
Öğlen 1/4 elma 1 mandalina 2 lokma ekmek
Ara 1 Anamur muzu
Akşam 1 çorba
Salata kıyma kavurma 1 dl ekmek
Spor yok su bu gün sayamadım
Zaten çok yediğim için değil stresten adet düzensizliği olduğum için kilo veremiyorum. Adet düzensizliği için aldığım ilaçlar da iyice zorlaştırdı kilo vermemi.Egecim ortada menü yokki
Gün boyu yediğin 1 poğaca yogur ve meyve hepsi 1 ögün olur
Yarın akşam menüne özellikle bakıcam lütfen sağlıklı beslen güzrl bir menü çıkart ve aç kalma !
Arkadaşlar alışıcam ben de umuyorum.
Ben müthiş motivasyonsuz olduğum için bu sabah poğaça yedim evet malesef 1 tane. öğlen 1 küçük kase yoğurt ile maydanoz karıştırdım.akşam da meyve salatası. malesef bugün düzenli değildi. alışırım inşallah.
dün ve bugün yürüyüş yaptm yalnız, dün koşu bandında 30 dk bugün dışarıda 15 dk :)
selamlar herkese
henüz kimseyi tanımadığım için öyle yazıyorum bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?