Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
Lapa ,yogurt pulbiber ve naneli ,

Öğlen
Sabahın aynısı .

Akşam
sabahın aynı , bir kase kuru fasulye

Su 1.5
Spor yok hastayım zati burnumu çekiyom dünn avm sıcaktı terledim çıkınca arabaya gidene kadarda çarptı sanırım

Menülerini görsek akşam niye acıktıgını buluruz belki

Menülerini görsek akşam niye acıktıgını buluruz belki
yazdıydım ama çıkmamış mı ? tekrar edeyim öyleyse
sabah poğaça yedim
Öğlen maydanoz kıyılmış ve yoğurt karıştırdım
akşam meyve salatası bir kase.
(Kabul ediyorum iyi bir menü değil ama, ayarlayamadım bugün)
Karbomnhidrat krizim iş yoğunluğunda düzenli beslenememkten ve stresten oluyor
Neyse bakalım bismillah dedik inş olucak.

CAnım lapa diyeti diye bir diyet mi var

CAnım lapa diyeti diye bir diyet mi var
Evet fatmacım . Ödem atmak için reglim şişlik gitsin istedim . Tuz yok suyla pişmişpirinç ve yogurt baharat 1 günlük .

Menünü alıntılamadım ama okudum elma iyi olmuş , meyveni eksik etme canım

canım menimde gece yeme krizlerim olurdu yine zaman zaman içimdeki canavar çıkıyor 1 kç kere yediğim oldu ama hemen yedim diye kendimi bırakmak yerine toparlanmaya çalışyorum
özellikle geceleri peynir ekmeğe hiç dayanamazdım

VEE AFERİM FATMANURA YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEDİ YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPTI GELDİ AYY ÇOK İYİ HİSSETTİM KENDİ,Mİ 30 35 DK AMA OLSUN BUGÜNDE YÜRÜMESEYDİM ÇOK ZOR BİR DURUM OLURDU
Ooo süper gönlümden 107 li rakamlar geçiyor , inşallah

Evet fatmacım . Ödem atmak için reglim şişlik gitsin istedim . Tuz yok suyla pişmişpirinç ve yogurt baharat 1 günlük .

Menünü alıntılamadım ama okudum elma iyi olmuş , meyveni eksik etme canım

canım inan yerken aklıma geldin yazmadım aeben senin için yiyorum dedim kendi kendime biliyorsun çok meyveyle aram yok

Egecim ortada menü yokki

Gün boyu yediğin 1 poğaca yogur ve meyve hepsi 1 ögün olur

Yarın akşam menüne özellikle bakıcam lütfen sağlıklı beslen güzrl bir menü çıkart ve aç kalma !

canım inan yerken aklıma geldin yazmadım aeben senin için yiyorum dedim kendi kendime biliyorsun çok meyveyle aram yok
Menüne her gün yorum yapmasamda her gün dikkatle bakıyorum farmanurum
Vitamin eksikliğin var biliyorsun hergün en az 1 meyve fatmacım 3-5 ceviz fındık eklesene menüne kl. sakın korkma

Onla geçmiş olsun ahum , sonuçlar iyi çıkar inşallah ..

Habinar ı al gel

Egecim ortada menü yokki

Gün boyu yediğin 1 poğaca yogur ve meyve hepsi 1 ögün olur

Yarın akşam menüne özellikle bakıcam lütfen sağlıklı beslen güzrl bir menü çıkart ve aç kalma !
Zaten çok yediğim için değil stresten adet düzensizliği olduğum için kilo veremiyorum. Adet düzensizliği için aldığım ilaçlar da iyice zorlaştırdı kilo vermemi.
neyse bakalım, geçmişi unutup, yürüyüşü artırarark ve pilates yaparaktan metabolizmayı hızlandırarark kilomu sizinle beraber vermeye çalışacağım. yoksa az yiyorum ve malesef öğün atlıyorum.
iyi geceler herkese :)

Evet canım bugün hiç olmamış ama pes etmiyoruz yarın harika bir menüyle bekliyorum seni hiç çekinme her muhabbete katılıp herkesin menüleri ne sende yorum yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…