Menüne her gün yorum yapmasamda her gün dikkatle bakıyorum farmanurum
Vitamin eksikliğin var biliyorsun hergün en az 1 meyve fatmacım 3-5 ceviz fındık eklesene menüne kl. sakın korkma
Fatmam bence sen hiç düzenini bozma canım
Takıldığın bir hafta deneye belirsin
Normalde bu kadar içemiyodum bebeğimi emzirdiğim için sanırım çok ihtiyacım oluyo iyikide oluyohelal olsun 3lt su
Sağol canım teşekkür ederim.İyi akşam kuzularım benim.çalışan kadın olunca buraya da gelemedim.ne kötüyüm yaaama inanın zamanım yok.dünden beridir girmeye çalıştım olmadı.şimdi de sabahtan beridir ayaktayım.eve 5te geldim sonrasında yemek temizlik derken şimdi oturdum.daha namazımı kılıcam sonra da direk yatak.
zanbak 55 kuzum Allah gönlünü ferahlatsın inşallah.babana da acil şifalar versin kuzum.
asfarovski fatçam yeni işin hayırlı uğurlu olsun.
keklik_58 gençmiydi yengen.Allah rahmet eylesin inşallah.
Antepia27 ablam ben de özledim sizleri.ama deyil kaptan olmak görmüyonmu takıma gelecek zamanım olmuyor buna da şükür diyelim.
mucizelerprensesi hoş geldin tekrar.perim ilgilenir bu durumla.
perigunlugu güzelim nasıl gidiyor?idare ede biliyormusun?yardımcı seçtinmi kendine?
şu açtığım spor grubu bitsin ve bir de 58 kiloya düşeyim buradayım inşallahC CallanPinckney nerdesin canım nasılsın başka gruplar buldun bizi unuttun herhaldeoysa ne iyiydik bir ara
şu açtığım spor grubu bitsin ve bir de 58 kiloya düşeyim buradayım inşallah
bu hafta ailem bana geldi,şimdi haftasonuna kadar annem benimle,onlarla vakit geçiriyorum
sen nasılsın fatmam :))
Hayırlı sabahlar bol gayretli bol dirayetli azimli bir gün olsun inşallah
şu açtığım spor grubu bitsin ve bir de 58 kiloya düşeyim buradayım inşallah
bu hafta ailem bana geldi,şimdi haftasonuna kadar annem benimle,onlarla vakit geçiriyorum
sen nasılsın fatmam :))
GünayydınnGunaydın güzel hanımlara,
Dün yoğurt kürünü yaptım, kilo vermesi yavaşlayan herkese tavsiye ederim, gerçi ben de daha yeni başladım ama olsun. Haftasonu ailelerin yüzünden kaçırdığım için ptesi sabahı kilom hala 80,4 tü ama bugün 79,7 ile uyandım, 70li rakamları görmeyi özlemiştim, yuppii
günaydınlar herkese .
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
akşam
1 adet elma ( dışarı çıktım yine ölçü almak için bir tekstil firmasına gittik yanımda elmam vardı onu yiyip spora gittim hemen )
su 1 litre , spor 1 saat koşu bandında yürüyüş , 1 saat step
Günaydın arkadaşlar. Ben ise gider muhtemelen akşama kadar yokum
Gunaydın güzel hanımlara,
Dün yoğurt kürünü yaptım, kilo vermesi yavaşlayan herkese tavsiye ederim, gerçi ben de daha yeni başladım ama olsun. Haftasonu ailelerin yüzünden kaçırdığım için ptesi sabahı kilom hala 80,4 tü ama bugün 79,7 ile uyandım, 70li rakamları görmeyi özlemiştim, yuppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?