Fatmacım hiç takılma menülerin gayet güzel 1 günde çıktıgına göre ödem oldugu belliyaa 2 kilo + çıktım kilo değildir büyük bir ihtimalle regli olmam gerekiyordu olamadım ondan herhalde
6 ay geçince 0 dan başlanmıyormu kızlar ?perigunlugu suanki kilom 79,7 9 ayda 9 kilo almışım kendimden utandım 2 aydır yatmamında büyük bi etkisi var tabi
Keklik cim basın sağolsun tekrardan canım Rabbim sabır versin hepinizeGünaydın arkadaşlar,herkese mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum
perigunlugu suanki kilom 79,7 9 ayda 9 kilo almışım kendimden utandım 2 aydır yatmamında büyük bi etkisi var tabi
6 ay geçince 0 dan başlanmıyormu kızlar ?
Hayırlı olsun fatmam işin Rabbim huzur sağlıklı bereketli kazanç nasip etsinGünaydın arkadaşlar. Ben ise gider muhtemelen akşama kadar yokum
Canim gecmis olsun sen iyi ol kiloyu da verirsin inş sıkma canını.perigunlugu suanki kilom 79,7 9 ayda 9 kilo almışım kendimden utandım 2 aydır yatmamında büyük bi etkisi var tabi
Canim gecmis olsun baban rahatsız mis geçmiş olsun kendine iyi bak ve kendini bak salma kendiniSağol canım teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla sen de iş bulmuşsun hayırlı olsun her şey gönlence olsun.
Hosgeldin canimZaten çok yediğim için değil stresten adet düzensizliği olduğum için kilo veremiyorum. Adet düzensizliği için aldığım ilaçlar da iyice zorlaştırdı kilo vermemi.
neyse bakalım, geçmişi unutup, yürüyüşü artırarark ve pilates yaparaktan metabolizmayı hızlandırarark kilomu sizinle beraber vermeye çalışacağım. yoksa az yiyorum ve malesef öğün atlıyorum.
iyi geceler herkese :)
Gestopom çok özledim hepinizi tam okumaya başladım bizimkiler bişey istedi ona kalktım umarım hepiniz iyisinizdir senin tomografi ne oldu ne dedi doktor?Oooo yasemin ablanın geldiği nasıl belli yeşil yeşil oldu sayfa
Canim sizde tip 2 diyabet yani insülin direncin varsa bol yürüyüş ve gilisemik indeksi düşük beslenmeniz gerekiyor tatlı ihtiyaclarin çubuk tarçın toz tarçın kullanabilirsin çayının içine sütun içine hem tok tutar hemde şeker ihtiyacını azaltır meyvelerde dokebilirsinHanımlar iyi günler emzirirken yeşil çay içiliyormu bide bende şeker hastalığı başlangıcı var bazı zamanlar tatlı ihtiyacım oluyor bunun için alternatif olarak ne yiyebilirim yeşil çayı araştırdım internetten bi sayfada içilir bi sayfada içilmez diyor güvenemedim
Gestopom çok özledim hepinizi tam okumaya başladım bizimkiler bişey istedi ona kalktım umarım hepiniz iyisinizdir senin tomografi ne oldu ne dedi doktor?
AMİN ABLACIM SAĞOLKeklik cim basın sağolsun tekrardan canım Rabbim sabır versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?