Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hicbisey in yok turp gibisin dermisim neden götürmedin kuzum ama ciddi bir sorun gözükmüyor onu diyebilirim dikkat et kendine

annem hemşire okudum onada
burunda hafif eğrilik varmış diğer semptomlar normalmiş. Tekrardan geçmiş olsun

Hicbisey in yok turp gibisin dermisim neden götürmedin kuzum ama ciddi bir sorun gözükmüyor onu diyebilirim dikkat et kendine

annem hemşire okudum onada
burunda hafif eğrilik varmış diğer semptomlar normalmiş. Tekrardan geçmiş olsun
Çoooook teşekkür ederim ayın 25inde çıktıda benim yeni haberim oldu 2 hafta demişlerdi diye bakmamıştım ama erken çıkmış prş cuma işten erken çıkıyorum o güne randevu aldım

Tmm o zaman listeyi artısı çok etkilemez , bi nevi 0 dan başlamış gibi olur .

Teşekkür ederim biliginiz için insülin direnci değerim yüksek veya düşüktü sanırım bi anda düşüyo veya bi anda çıkıyo şekerim ondan bende napıcağımı bilmiyorum yeşil çay konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim kararsız kaldım içsemmi içmesemmi kansızlıkta var kansızlık yaparda diyorlar her kafadan bir ses yani

Şöyle yapın 1.si kansizlik yapmaz günde 1 fincan yapın içine çubuk tarçın atın için ve kendinizi gözlemleyin yani bir nevi deneme yanılma olacak ama herkeste farkı etki gösterebiliyor o yüzden bu kesin için içmeyin demek yanlış geliyor bana.hem tarçın şekerini dengeler

Meli canım şeker dengesiZliği çogumuzda var . Yiyeceklerin Gl endeksine dikkat edersen hem kilo verirsin hem dengesizlik düzelir .
Yeşil çaya gelince ; siyah çayın kansızlık yaptıgını biliyorum ama yeşil çayi. Yeni duyuyorum . Eger soru işaretin varsa içme canım .

bende de aynı sıkıntı vardı zeytin ağacı yaprağı çayı var bire bir düzenliyor. Tavsiye ederim.

iyiakşamlar kızlar bugün tartıldmm 500 gr gitmiş.
sabah: 6.00da ılık bir bardak su 2 kayısı
sonrasında 7.00 gibi haşlanmış yumurta karanfilli yeşil çay içtim
öğlen mercimek çorbası içtim
akşam da 4 tane karalahana sarması zeytinyağlı
1 kase mercimek çorbası içtim 2 lt suyumu içtm
25dklık yürüyüş yaptım ankara buz gibi spor yapmam zorlaşacak öbür ay salona yazılcam inşallah

Fatmacım hiç takılma menülerin gayet güzel 1 günde çıktıgına göre ödem oldugu belli hergün tartılıyormusun ?

evet canım hemen hemen hergün tartılıyorum inşallah ödemdir canım

Keklik cim basın sağolsun tekrardan canım Rabbim sabır versin hepinize

yasemin hoşgeldin canım
canım ödem çayından yaptım ne kadar zaman içilmesi gerekir 1 hafta 1 ay veya haftada kaç gün gibi

iyi akşamlar sevgili takımım
menüm
SABAH
5 6 fındık
Çeyrek somuna peynir dom sandviç
5 6 zrytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
ARA
2 mercimek köftesi salata
AKŞAM
Tavuklu mantar
ayran salata
1 elma
2 lt civarı su
yürüyüşe eşim izin ermedi dinlenirsem lesli veya çikip yürüyüş yaparım inşallah
bugün velim davet etmişti 2 mercimekli köfte ile ucuz atlattım birde çok özel bir pasta yaptırmış diyetteyim deyince eve verdi çoçuklara servis yaparken 1 2 çatal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…