başınız sağolsunAMİN ABLACIM SAĞOL
Hicbisey in yok turp gibisin dermisim neden götürmedin kuzum ama ciddi bir sorun gözükmüyor onu diyebilirim dikkat et kendineSonucu çıktı ama daha gösteremedim fırsat olmadı dur sana atayım
"Bt, Paranazal Sinüs
HASTANIN PARANAZAL SİNÜS MULTİDEDEKTÖR BT İNCELEMESİ;
İncelemede; aksiyel planda 3 mm kalınlıkta kesitler elde olunmuş olup, bu kesitlerden koronal planda rekonstrüksiyonlar yapılmıştır.
Sol maksiller sinüs tabanında minimal mukozal kalınlaşmalar izlenmektedir. Frontal sinüsler, etmoid selüller ve sfenoid sinüs kompartmanlarının havalanmaları normaldir.
Nazal septum anterior kesiminde minimal sola deviasyon göstermektedir.
Bilateral nazal konkalar tabiidir. "
hoşbulduk ablacımYeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın hepiniz Hosgeldiniz ailemize
Sonucu çıktı ama daha gösteremedim fırsat olmadı dur sana atayım
"Bt, Paranazal Sinüs
HASTANIN PARANAZAL SİNÜS MULTİDEDEKTÖR BT İNCELEMESİ;
İncelemede; aksiyel planda 3 mm kalınlıkta kesitler elde olunmuş olup, bu kesitlerden koronal planda rekonstrüksiyonlar yapılmıştır.
Sol maksiller sinüs tabanında minimal mukozal kalınlaşmalar izlenmektedir. Frontal sinüsler, etmoid selüller ve sfenoid sinüs kompartmanlarının havalanmaları normaldir.
Nazal septum anterior kesiminde minimal sola deviasyon göstermektedir.
Bilateral nazal konkalar tabiidir. "
Hicbisey in yok turp gibisin dermisim neden götürmedin kuzum ama ciddi bir sorun gözükmüyor onu diyebilirim dikkat et kendine
Çoooook teşekkür ederimannem hemşire okudum onada
burunda hafif eğrilik varmış diğer semptomlar normalmiş. Tekrardan geçmiş olsun
Tmm o zaman listeyi artısı çok etkilemez , bi nevi 0 dan başlamış gibi olur .Ooo kötü olmuş gerçektenama karar defterine göre de şöyle bir durum söz konusu,
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
Yani bence sıfırdan başlıyormuş gibi düşünebilirsin kendini ki zaten öyle olacakhiiiç umutsuzluğa kapılmadan bugünden başlıyorrssuunnn
aeben abla maalesef sıfırdan başlama gibi bir durum olmuyor ama kilosunun %5i ve üzeri kilo almış şekilde dönerse haliyle kısa sürede veremeyeceği için listeye ekleyebiliyorum bu durumda eksi yüzde ile listeye girmiş oluyor ama baya etap önce olduğu için fazla etkisi olmaz diye tahmin ediyorum listeye
1 sayfayı ben doldurmussun zatenAnaaaaa koca gün 2 sayfamı yazdınız
Gerçekten nerde bu hatunlar ?1 sayfayı ben doldurmussun zaten
Teşekkür ederim biliginiz için insülin direnci değerim yüksek veya düşüktü sanırım bi anda düşüyo veya bi anda çıkıyo şekerim ondan bende napıcağımı bilmiyorum yeşil çay konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim kararsız kaldım içsemmi içmesemmi kansızlıkta var kansızlık yaparda diyorlar her kafadan bir ses yaniCanim sizde tip 2 diyabet yani insülin direncin varsa bol yürüyüş ve gilisemik indeksi düşük beslenmeniz gerekiyor tatlı ihtiyaclarin çubuk tarçın toz tarçın kullanabilirsin çayının içine sütun içine hem tok tutar hemde şeker ihtiyacını azaltır meyvelerde dokebilirsin
Şöyle yapın 1.si kansizlik yapmaz günde 1 fincan yapın içine çubuk tarçın atın için ve kendinizi gözlemleyin yani bir nevi deneme yanılma olacak ama herkeste farkı etki gösterebiliyor o yüzden bu kesin için içmeyin demek yanlış geliyor bana.hem tarçın şekerini dengelerTeşekkür ederim biliginiz için insülin direnci değerim yüksek veya düşüktü sanırım bi anda düşüyo veya bi anda çıkıyo şekerim ondan bende napıcağımı bilmiyorum yeşil çay konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim kararsız kaldım içsemmi içmesemmi kansızlıkta var kansızlık yaparda diyorlar her kafadan bir ses yani
Meli canım şeker dengesiZliği çogumuzda var . Yiyeceklerin Gl endeksine dikkat edersen hem kilo verirsin hem dengesizlik düzelir .Teşekkür ederim biliginiz için insülin direnci değerim yüksek veya düşüktü sanırım bi anda düşüyo veya bi anda çıkıyo şekerim ondan bende napıcağımı bilmiyorum yeşil çay konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim kararsız kaldım içsemmi içmesemmi kansızlıkta var kansızlık yaparda diyorlar her kafadan bir ses yani
bende de aynı sıkıntı vardı zeytin ağacı yaprağı çayı var bire bir düzenliyor. Tavsiye ederim.Teşekkür ederim biliginiz için insülin direnci değerim yüksek veya düşüktü sanırım bi anda düşüyo veya bi anda çıkıyo şekerim ondan bende napıcağımı bilmiyorum yeşil çay konusunda bilginiz varsa öğrenmek isterim kararsız kaldım içsemmi içmesemmi kansızlıkta var kansızlık yaparda diyorlar her kafadan bir ses yani
Fatmacım hiç takılma menülerin gayet güzel 1 günde çıktıgına göre ödem oldugu bellihergün tartılıyormusun ?
Keklik cim basın sağolsun tekrardan canım Rabbim sabır versin hepinize
Onuda deneye bilirim ama bebeğimi emzirdiğim için sorun olmaz dimibende de aynı sıkıntı vardı zeytin ağacı yaprağı çayı var bire bir düzenliyor. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?