Canim hosbulduk o çayı haftanın 3 günü icebilirsin bir zararı olmaz.evet canım hemen hemen hergün tartılıyorum inşallah ödemdir canım
yasemin hoşgeldin canım
canım ödem çayından yaptım ne kadar zaman içilmesi gerekir 1 hafta 1 ay veya haftada kaç gün gibi
Canim hosbulduk o çayı haftanın 3 günü icebilirsin bir zararı olmaz.
onu bilmiyorum ya yanlış yönlendirmek istemem canımOnuda deneye bilirim ama bebeğimi emzirdiğim için sorun olmaz dimi
Peki ben bunu bir araştırıyım kullanırsam yazarım zaten faydasını gördüğümdeonu bilmiyorum ya yanlış yönlendirmek istemem canım
Güzeel olmuş canım ama sabah az geldi bana birazcık daha peynir zeytin vs arttırabilirsiniyiakşamlar kızlar bugün tartıldmm 500 gr gitmiş.
sabah: 6.00da ılık bir bardak su 2 kayısı
sonrasında 7.00 gibi haşlanmış yumurta karanfilli yeşil çay içtim
öğlen mercimek çorbası içtim
akşam da 4 tane karalahana sarması zeytinyağlı
1 kase mercimek çorbası içtim 2 lt suyumu içtm
25dklık yürüyüş yaptım ankara buz gibi spor yapmam zorlaşacak öbür ay salona yazılcam inşallah
Ucuz atlatılmış süper bir menüiyi akşamlar sevgili takımım
menüm
SABAH
5 6 fındık
Çeyrek somuna peynir dom sandviç
5 6 zrytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
ARA
2 mercimek köftesi salata
AKŞAM
Tavuklu mantar
ayran salata
1 elma
2 lt civarı su
yürüyüşe eşim izin ermedi dinlenirsem lesli veya çikip yürüyüş yaparım inşallah
bugün velim davet etmişti 2 mercimekli köfte ile ucuz atlattım birde çok özel bir pasta yaptırmış diyetteyim deyince eve verdi çoçuklara servis yaparken 1 2 çatal yedim
Ben 65 te sayıyorum fatma birsabah kalkıyorum 65 300 bir sabah kalkıyorum 65.700 3 gündür 65 00 yani yerinde saymaya devam ama çok yemesemde düzenli beslenmiyorum bizimkiler 2 ogun yemek yiyorlar onlar yemeyince bende yiyemiyorum bakalım onlar gidene kadar inş kilo almam.tamam canım sen nasılsın kilo durumları mende çok ağır ilerliyorum bu günlerde nerdeyse 1 aydır 1 2 kilo civarında verebildim eski kilolarım oluşundanmı kıiın etkisimi bilemedim
Ben 65 te sayıyorum fatma birsabah kalkıyorum 65 300 bir sabah kalkıyorum 65.700 3 gündür 65 00 yani yerinde saymaya devam ama çok yemesemde düzenli beslenmiyorum bizimkiler 2 ogun yemek yiyorlar onlar yemeyince bende yiyemiyorum bakalım onlar gidene kadar inş kilo almam.
Menün bence genel olarak güzel, ama neden salata, yogurt, meyve yokiyiakşamlar kızlar bugün tartıldmm 500 gr gitmiş.
sabah: 6.00da ılık bir bardak su 2 kayısı
sonrasında 7.00 gibi haşlanmış yumurta karanfilli yeşil çay içtim
öğlen mercimek çorbası içtim
akşam da 4 tane karalahana sarması zeytinyağlı
1 kase mercimek çorbası içtim 2 lt suyumu içtm
25dklık yürüyüş yaptım ankara buz gibi spor yapmam zorlaşacak öbür ay salona yazılcam inşallah
Afiyet olsun ablam iyi kurtarmışsın günüiyi akşamlar sevgili takımım
menüm
SABAH
5 6 fındık
Çeyrek somuna peynir dom sandviç
5 6 zrytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
ARA
2 mercimek köftesi salata
AKŞAM
Tavuklu mantar
ayran salata
1 elma
2 lt civarı su
yürüyüşe eşim izin ermedi dinlenirsem lesli veya çikip yürüyüş yaparım inşallah
bugün velim davet etmişti 2 mercimekli köfte ile ucuz atlattım birde çok özel bir pasta yaptırmış diyetteyim deyince eve verdi çoçuklara servis yaparken 1 2 çatal yedim
İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Maydonoz
Çay
Öğlen
Yarım porsiyon et
Bol salata
Akşam
Mercimek çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 litre su
10 gün önce bitti haftaya yine başlıyo ablam cuma günü de varcanım gerçekten zor zamanlar geçirmişssin hakkına hayırlısı vardır bu olanlardada bir hayır bu gün bakalım menüne inşallah
merhaba canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bittimi sınavlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?