Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım hemen hemen hergün tartılıyorum inşallah ödemdir canım

yasemin hoşgeldin canım
canım ödem çayından yaptım ne kadar zaman içilmesi gerekir 1 hafta 1 ay veya haftada kaç gün gibi
Canim hosbulduk o çayı haftanın 3 günü icebilirsin bir zararı olmaz.

Güzeel olmuş canım ama sabah az geldi bana birazcık daha peynir zeytin vs arttırabilirsin
Ucuz atlatılmış süper bir menü

tamam canım sen nasılsın kilo durumları mende çok ağır ilerliyorum bu günlerde nerdeyse 1 aydır 1 2 kilo civarında verebildim eski kilolarım oluşundanmı kıiın etkisimi bilemedim
Ben 65 te sayıyorum fatma birsabah kalkıyorum 65 300 bir sabah kalkıyorum 65.700 3 gündür 65 00 yani yerinde saymaya devam ama çok yemesemde düzenli beslenmiyorum bizimkiler 2 ogun yemek yiyorlar onlar yemeyince bende yiyemiyorum bakalım onlar gidene kadar inş kilo almam.

inşallah canım maşallah formunu kruyorsun regli olamadım canım iştahım çk açıldı zrlanmıyorum birAZ BAYAĞIBÖDEMİMDE VAR ne yapsam acaba

Menün bence genel olarak güzel, ama neden salata, yogurt, meyve yok

Afiyet olsun ablam iyi kurtarmışsın günü

İyiakşamlar güzeller
aeben ablam okudum ama yazamadım dün gece küçük kızım ateşliydi baya onunla uğraştım sabah ta okudum ama mızmızlandığından yazamadım okulda göndermedim pek fırsatım olmadı
Menüm yine Yasom ablam ve senin dediğin gibi akşam patlamalı oldu yine neyse cumaya kadar alışma cuma tartılıp düzene sokma yapacam inşallah çünkü hala tartılamadım
menüm
Sabah
Ballı muzlu yulaflı yoğurt (bir kase)
Sonra kıza yulaflı omlet yapmıştım yemedi 1/2 omlet
Ara 1 mandalina
Akşam
Çorba salata 2 dl ekmek
Ekmekler olmasa iyiydi ama fırından sıcak sıcak olunca dayanamadım

Menümü bugün hiç beğenmedim

Sabah: 1 kase yogurt ve k fleks mısır gevreği+1 çay kaşıgı kadar bal

Öğlen: yarım kase mercimek çorbası+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+2 ymk kaşıgı kıymalı domatesli biberli kavurma gibi birşey+2 tane minik karnıbahar

Ara: 1 kurabiye

Ara:1 armut

Akşam: 1 kase tepeleme yogurt

Su:2.5 lt olur
Spor: en az 40 dk ortaya karışık ( şimdi kalkıp başlıyorum )

canım gerçekten zor zamanlar geçirmişssin hakkına hayırlısı vardır bu olanlardada bir hayır bu gün bakalım menüne inşallah

merhaba canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bittimi sınavlar
10 gün önce bitti haftaya yine başlıyo ablam cuma günü de var Çook şükür iyiyiyiim

Bugün ki menüm;
sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi ve 6 tane fındık.
Öğlen; 6 yk ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; yarım nar ve 1 ç.bardağı süt.
Akşam; 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 tane köfte, 1 dlm tb ekmeği ve turp salatası.
Ara: yarım nar ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…