Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canıım bence o kadar da kötü bir menü değil akşam neden yemek yemediin ? Öğlen çok gibş gözüküyo ama yediklerin hep sağlıklı ve miktar az Bir tek kurabiye var işte

Süper menü olmuşşş :)
Eveeeeett bende beğenmeddiimmmm
Spor ne alemde canım

Bugüün çok yorucuydu canım kursum da vardı toplam 10 saat ders 9 u sayısaldıı amaa okul çıkışı yemeğe gittik o iyi geldi Sen nasılsıın, neler yapıyosun
Bütün gün heykelde o mağaza senin bu mağaza benim dolandım durdum. Kış geldi iyice kazak falan topladım hangi okuldasın? anadolu mu?

Bütün gün heykelde o mağaza senin bu mağaza benim dolandım durdum. Kış geldi iyice kazak falan topladım hangi okuldasın? anadolu mu?
Oh ne güzel canıım aldıklarını güle güle kullan Yok ben fen lisesindeyim canım :))

günde 5 mesaj zorunluluğunu vurgulamalısın ve hafta arası durum değerlendirmesini yeniden yap bence. Çok naifsin , biraz sert otoriter ol. elini masaya vur bacımm
Maalesef şuan 5 mesaj zorunluluğunun kontrolünü yapamıyorum çünkü pazartesiden önceki tüm geçmiş silinmiş yani diyelimki senin profiline giriş mesaj kısmına baktığımda pazartesiden önceki mesajlaşmalar yok

Cuma günü ilk raporu paylaşıcam 5 günlük ancak öyle başlayabiliriz

Ayy sıkıcı insan, neden gittin yahu, insanı derse boğuyorlar, birde sayısal ağırlıklı
Canım bursanın en iyi okulu şuan puan olarak neden gitmiyiim Olsuun böyle yoruluyorum amaa benim hedefim hep fen lisesiydi çok şükür kazandım :))şimdi de güzel bir üniversite ve tıp içiin fedakarlık yapmak zorundayım Hem seviyorum ben okulumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…