Been burdayıım canıımBen geldim herkes gitmiş. nirelerdesiniz huuu
Nasılsın tatlım neler yapıyorsun, bugün okul nasıldı?Been burdayıım canıım
Adetin geciktim yoksa vakti varmi olmadıysa Dr git olacaksada ödemim olacak fatma takma kiloyu sonuçta hepimiz sisiyoruz.inşallah canım maşallah formunu kruyorsun regli olamadım canım iştahım çk açıldı zrlanmıyorum birAZ BAYAĞIBÖDEMİMDE VAR ne yapsam acaba
İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Maydonoz
Çay
Öğlen
Yarım porsiyon et
Bol salata
Akşam
Mercimek çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 litre su
Canıım bence o kadar da kötü bir menü değil akşam neden yemek yemediin ? Öğlen çok gibş gözüküyo ama yediklerin hep sağlıklı ve miktar azMenümü bugün hiç beğenmedim
Sabah: 1 kase yogurt ve k fleks mısır gevreği+1 çay kaşıgı kadar bal
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+2 ymk kaşıgı kıymalı domatesli biberli kavurma gibi birşey+2 tane minik karnıbahar
Ara: 1 kurabiye
Ara:1 armut
Akşam: 1 kase tepeleme yogurt
Su:2.5 lt olur
Spor: en az 40 dk ortaya karışık ( şimdi kalkıp başlıyorum)
Bugün ki menüm;
sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi ve 6 tane fındık.
Öğlen; 6 yk ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; yarım nar ve 1 ç.bardağı süt.
Akşam; 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 tane köfte, 1 dlm tb ekmeği ve turp salatası.
Ara: yarım nar ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt.
Süper menü olmuşşş :)İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Maydonoz
Çay
Öğlen
Yarım porsiyon et
Bol salata
Akşam
Mercimek çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 litre su
Eveeeeett bende beğenmeddiimmmmMenümü bugün hiç beğenmedim
Sabah: 1 kase yogurt ve k fleks mısır gevreği+1 çay kaşıgı kadar bal
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+2 ymk kaşıgı kıymalı domatesli biberli kavurma gibi birşey+2 tane minik karnıbahar
Ara: 1 kurabiye
Ara:1 armut
Akşam: 1 kase tepeleme yogurt
Su:2.5 lt olur
Spor: en az 40 dk ortaya karışık ( şimdi kalkıp başlıyorum)
Spor ne alemde canımBugün ki menüm;
sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi ve 6 tane fındık.
Öğlen; 6 yk ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; yarım nar ve 1 ç.bardağı süt.
Akşam; 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 tane köfte, 1 dlm tb ekmeği ve turp salatası.
Ara: yarım nar ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt.
Bugüün çok yorucuydu canım kursum da vardı toplam 10 saat ders 9 u sayısaldıı amaa okul çıkışı yemeğe gittik o iyi geldiNasılsın tatlım neler yapıyorsun, bugün okul nasıldı?
Yemek yiyince mi mutlu oldun hahahahahhBugüün çok yorucuydu canım kursum da vardı toplam 10 saat ders 9 u sayısaldıı amaa okul çıkışı yemeğe gittik o iyi geldiSen nasılsıın, neler yapıyosun
Kahvaltıdan önce 30 dakika tempolu şekilde devam ediyorum cumartesiden bu yanaSpor ne alemde canım
Canim benim cok özledim hepinizi babamlar geldi onları hergün hastaneye götürüp getiriyorum yarında rizeye gidecem hayırlısı kuzum hepimizin sağlığı iyi olsun gelirim.kuzucuklari öp yerime geçmiş olsun canım.
Ayyy doğru yukarda yazmışsın hiç onu farketmemişim direk yemeklere dalmışım sporu aşağıda arıyorumKahvaltıdan önce 30 dakika tempolu şekilde devam ediyorum cumartesiden bu yana
Bütün gün heykelde o mağaza senin bu mağaza benim dolandım durdum. Kış geldi iyice kazak falan topladımBugüün çok yorucuydu canım kursum da vardı toplam 10 saat ders 9 u sayısaldıı amaa okul çıkışı yemeğe gittik o iyi geldiSen nasılsıın, neler yapıyosun
Yok ya ailecek gittik böyle bir bakıma doğum günü yemeğimdi o yüzdenYemek yiyince mi mutlu oldun hahahahahh
Oh ne güzel canıım aldıklarını güle güle kullanBütün gün heykelde o mağaza senin bu mağaza benim dolandım durdum. Kış geldi iyice kazak falan topladımhangi okuldasın? anadolu mu?
günde 5 mesaj zorunluluğunu vurgulamalısın ve hafta arası durum değerlendirmesini yeniden yap bence. Çok naifsin , biraz sert otoriter ol. elini masaya vur bacımmİyi ki site hafta sonu kapandı herkescikler kaçar oldu ya
Ayy sıkıcı insan, neden gittin yahu, insanı derse boğuyorlar, birde sayısal ağırlıklıOh ne güzel canıım aldıklarını güle güle kullanYok ben fen lisesindeyim canım :))
Maalesef şuan 5 mesaj zorunluluğunun kontrolünü yapamıyorum çünkü pazartesiden önceki tüm geçmiş silinmişgünde 5 mesaj zorunluluğunu vurgulamalısın ve hafta arası durum değerlendirmesini yeniden yap bence. Çok naifsin , biraz sert otoriter ol. elini masaya vur bacımm
Canım bursanın en iyi okulu şuan puan olarak neden gitmiyiimAyy sıkıcı insan, neden gittin yahu, insanı derse boğuyorlar, birde sayısal ağırlıklı
İyiyim ablam hep bildiğin gibi yoğun tempoda devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?