İyi olması sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyorCanım bursanın en iyi okulu şuan puan olarak neden gitmiyiimOlsuun böyle yoruluyorum amaa benim hedefim hep fen lisesiydi çok şükür kazandım :))şimdi de güzel bir üniversite ve tıp içiin fedakarlık yapmak zorundayım Hem seviyorum ben okulumu ya
Bende özledim kuzum sınav sonuçları belli oldumu ver bakayım tç niİyiyim ablam hep bildiğin gibi yoğun tempoda devamSen nasılsıın, iyi misin Özledim seni de
İyiyim ablam Allaha şükür. Asıl seni sırmalı sen nasılsın? Anne babanın sağlığı yerinde mi? Pek konuyu takip edemedim ama hastaneye goturuyordun babanlari. İnşallah sonuçlar iyidir.
Yok kız o kadar sıkıcı değil sadece eğitimi biraz daha ağırİyi olması sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
İnşallah istediğin bölüm olur. Ben yapamadim sen yap
Hamdolsun kuzum iyiyim bizimkiler yaşlı tansiyon vs uğraşıyoruz ikiside kalp hastası ama genel manada iyiler canım sen nasıl oldun annen nasıl kuzum?İyiyim ablam Allaha şükür. Asıl seni sırmalı sen nasılsın? Anne babanın sağlığı yerinde mi? Pek konuyu takip edemedim ama hastaneye goturuyordun babanlari. İnşallah sonuçlar iyidir.
İyi geçti ablaaam ahaha vereyim valla yok hepsi iyi sonuçlarımıın darısı diğerlerineBende özledim kuzum sınav sonuçları belli oldumu ver bakayım tç nibakayım E okuldan canimsin parti nasıl geçti bu arada senin doğum günün mu vardı ?iyiki doğdun citlembigim
İnşallah dahada iyi olurlar. Bende iyiyim ablam, sonuçlar temiz. Ama idrar sökücü verdi. Zaten senin dediğini yapıyordum o yüzden pek agirmiyordu. Annemin maşallahı var. Rutin kontrole gittik sabahtan, doktor çok iyi gorunuyor dedi , tekrar beyin mr istedi gelişme takibi için. Ve sanırım sağ kolunu hareket ettiremediği için tekrar fizik tedaviye gönderecek sonuçlar çıkınca.Hamdolsun kuzum iyiyim bizimkiler yaşlı tansiyon vs uğraşıyoruz ikiside kalp hastası ama genel manada iyiler canım sen nasıl oldun annen nasıl kuzum?
Hosgeldin makbulecim çok kilon kalmamış zaten inş soon kilolarını da bizlerle verirsin ve bizde senden bişeyler öğreniriz.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:makbule
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:66 gibi sanırım
HEDEF KİLONUZ:58-60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi sağlıklı zinde mutlu hissetmek ve istediğimi giyebilmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhabalar zaten hep tombiş bir geçmişim var diyetlerle yaklaşık 2009 dan beri haşır neşiriz( ünversiteye başladığım yıl ) fast food tüketimi sonucunda 76 kiloya kadar çıkmıştım sonra diyetlerle ve diyetisyenlerle tanıştım sonra al ver al ver önceki yıl 58 kiloya kadar düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde fırsat bu fırsat mı dedim neyse ne bulduysam canım ne istediyse yedim 86 kilo doğuma gittim 79 kilo geri geldim işte 6 ay oldu o zamandan beri de diyetteyim diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için haftalık kilo verme hedefim yarım kilo zira daha fazla verildiği zaman atık maddeler süte geçebiliyormuş zaten kilom azaldığı için yavaş yavaş gidiyor artık spor henüz hayatımda yok ama gruba girdiğime göre ve kurallarda okuduğuma göre artık mecburumhemen yarın başlıyorum menü bildirimine de yarın başlarım inşallah tam kilomu da sabah söyleyeyim işte böyle kızlar
İnşallah Rabbim şifasını verecek sende iyi bakıyorsun ama evde verdikleri hareketler için sen zorla anacığın nanacım . Bu arada sana niye idrar söktürücü verdiki?İnşallah dahada iyi olurlar. Bende iyiyim ablam, sonuçlar temiz. Ama idrar sökücü verdi. Zaten senin dediğini yapıyordum o yüzden pek agirmiyordu. Annemin maşallahı var. Rutin kontrole gittik sabahtan, doktor çok iyi gorunuyor dedi , tekrar beyin mr istedi gelişme takibi için. Ve sanırım sağ kolunu hareket ettiremediği için tekrar fizik tedaviye gönderecek sonuçlar çıkınca.
Oy oy söylemiştin demi 19 u diye yaslilik unutmuşum kuzum demek yarın doğum günün Rabbim güzel yaşlar nasip etsin bitanemİyi geçti ablaaam ahaha vereyim valla yok hepsi iyi sonuçlarımıın darısı diğerlerineParti daha olmadı ablam 19 unda ama elbisemi falan aldım 2 aralık benim doğum günüm ablaam evet i. Çook teşekkür ederiiim
Amin ablam, yapıyoruz aktivitelerimizi. Ablam bilmiyorum ki sonuclarim temiz çıktı. Karnimin altina yani kasiklarima dogru bastirip agri varmi dedi, cok degil dedim (ki regl zamanim geliyordu) Bu ilacı kullan geçer dedi.İnşallah Rabbim şifasını verecek sende iyi bakıyorsun ama evde verdikleri hareketler için sen zorla anacığın nanacım . Bu arada sana niye idrar söktürücü verdiki?
Ablam bak hülya ablam görmesin ne yaşlılığı yaaOy oy söylemiştin demi 19 u diye yaslilik unutmuşum kuzum demek yarın doğum günün Rabbim güzel yaşlar nasip etsin bitanem
Hoşgeldin canıım ben bilge 16 yaşındayım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi sağlıklı zinde mutlu hissetmek ve istediğimi giyebilmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhabalar zaten hep tombiş bir geçmişim var diyetlerle yaklaşık 2009 dan beri haşır neşiriz( ünversiteye başladığım yıl ) fast food tüketimi sonucunda 76 kiloya kadar çıkmıştım sonra diyetlerle ve diyetisyenlerle tanıştım sonra al ver al ver önceki yıl 58 kiloya kadar düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde fırsat bu fırsat mı dedim neyse ne bulduysam canım ne istediyse yedim 86 kilo doğuma gittim 79 kilo geri geldim işte 6 ay oldu o zamandan beri de diyetteyim diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için haftalık kilo verme hedefim yarım kilo zira daha fazla verildiği zaman atık maddeler süte geçebiliyormuş zaten kilom azaldığı için yavaş yavaş gidiyor artık spor henüz hayatımda yok ama gruba girdiğime göre ve kurallarda okuduğuma göre artık mecburumhemen yarın başlıyorum menü bildirimine de yarın başlarım inşallah tam kilomu da sabah söyleyeyim işte böyle kızlar
Fasulye yardımcı işide süpermiş he hahahhaha tamam olur elbetteperigunlugu Ablaa beni fasulye yardımcın yapsana yaa Arada takılayım şöyle belki daha kolay yola gelirim
Hoşgeldin canım aramıza
Hep istediğim yöntem buydu işte kimse kabul etmedi hahahahah..
Bakın size lamalar bulduum
Merhaba canım hoşgeldinnSelam arkadaşlar... Bu takıma davet edildim ama kuralları fazla okuyamadım. Biraz bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?