- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Valla sutum çok az cnm naptiysam artmadi spor öyle gerçekten ama başlayacağım inşallah bugün zaten sporsuz gitmiyor artık bu arada kilom 66.7 imişHoşgeldin canıım ben bilge 16 yaşındayımEmzirmek çok büyük bir avantaj sadece emzirerek bol kalori yakılaibliyo zaten ki diyetisyen kontrolündeymişsiin Ama spor çok önemli gerçekten bir sağlık sorunun vb. yoksa muhakkak haftada 3-4 gün en az 30 dk spor yapmalısın Çoğu gitmiş azı kalış zaten kısa süre önce aldığın için vemen daha kolay olur
Okudum cnm kuralları tsk ederim ☺Fasulye yardımcı işide süpermiş he hahahhaha tamam olur elbette
Hoşgeldin canım aramızakurallar hakkında az çok bilgin vardır zaten buralardaymışsın fazla kilonda kalmamış verirsin hepsini
Hep istediğim yöntem buydu işte kimse kabul etmedi hahahahah..asfarovski işe başladı gelemiyor ya onun yokluğu belli :)
Merhaba canım hoşgeldinnilk sayfada kurallarımız var onları oku, kafana takılan birşey olursa ben yardımcı olurum sorabilirsin. Bir çok takımımız var ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve kendi aramızda yarış halindeyiz
Eğer sende dersenki evet ben yapabilirim o halde ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hemde bana gönderirsen deneme süren başlamış oluyo2 hafta deneme süresi var 3. Haftada listeye dahil oluyorsun katılımın ve kilo verişin baz alınarak
Teşekkür ederim canımgünaydın arkadaşlar ....
asfarovski canım yeni işin hayırlı olsun ama netin olmayışı iyi olmamış
R reyhan 2004 hoşgeldin canım
Hiç ekmek yemiyomusunuz? Hele bide emzirirken?İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin
Maydonoz
Çay
Öğlen
Yarım porsiyon et
Bol salata
Akşam
Mercimek çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 litre su
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:makbule
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:66 gibi sanırım
HEDEF KİLONUZ:58-60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi sağlıklı zinde mutlu hissetmek ve istediğimi giyebilmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhabalar zaten hep tombiş bir geçmişim var diyetlerle yaklaşık 2009 dan beri haşır neşiriz( ünversiteye başladığım yıl ) fast food tüketimi sonucunda 76 kiloya kadar çıkmıştım sonra diyetlerle ve diyetisyenlerle tanıştım sonra al ver al ver önceki yıl 58 kiloya kadar düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde fırsat bu fırsat mı dedim neyse ne bulduysam canım ne istediyse yedim 86 kilo doğuma gittim 79 kilo geri geldim işte 6 ay oldu o zamandan beri de diyetteyim diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için haftalık kilo verme hedefim yarım kilo zira daha fazla verildiği zaman atık maddeler süte geçebiliyormuş zaten kilom azaldığı için yavaş yavaş gidiyor artık spor henüz hayatımda yok ama gruba girdiğime göre ve kurallarda okuduğuma göre artık mecburumhemen yarın başlıyorum menü bildirimine de yarın başlarım inşallah tam kilomu da sabah söyleyeyim işte böyle kızlar
Selam arkadaşlar... Bu takıma davet edildim ama kuralları fazla okuyamadım. Biraz bilgi verirmisiniz
Can'ım direk üstünden doldurulmuyor kopyala yapıştır msj yazdığın yerde doldur tekrar kopyala bide kaptana gönder son haliyleArkadaşlar katılım formunu dolduramadım bitürlü .
Telden giriyorum ondan olabilirmi .
Nasıl yapcam
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: reyhan
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 63,5
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?