Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese günaydın. Evet perim ya gerçekten ben bile anlamadım zaman nasıl geçti akşam. Burada bilgisayarda internet yok yani yasal. Yeni kurulan bölge olduğu için de avea çekmiyor hatta hiç biri doğru düzgün çekmiyor. Bakalım bu haftayı bi atlatalım gerisini bekleyip göreceğiz

Valla sutum çok az cnm naptiysam artmadi spor öyle gerçekten ama başlayacağım inşallah bugün zaten sporsuz gitmiyor artık bu arada kilom 66.7 imiş

Okudum cnm kuralları tsk ederim ☺

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
2 adet küçük karnıyarık
salata

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran

su : 2 litre
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler . İNŞALLAH hep beraber hedeflerimize ulaşacağız

Selam arkadaşlar... Bu takıma davet edildim ama kuralları fazla okuyamadım. Biraz bilgi verirmisiniz

hoş gedin canım faza kion kamamış inşallah sağıcakla veriririz hepimiz kioarımızı

koza16 doğum günün kutlu osun nice hayırı uzun yaşar dierim canım 98 99 umusun menim oğanlarda 99 lu
fasuye yardimcııkm çok iyi senin yardmcılığını daha öncede istemiştim ama derserinden doayı kıyamıyoruz sende motive edici çok güze parak fikirer çıkıyor birara fırsatın oursa payaş bizime
iyiki doğdun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…