Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: reyhan

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 158

KİLONUZ: 63,5

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar, nasılsınız.. ben deli gibi yoğunum. başımı kaşımaya vaktim yok. birde buna iş yerinde gereksiz kıskançlık ve trip yapan tipler eklenince hayat iyice zorlaşıyor. anlamıyorum ben bu insanları neyi alıp veremiyorlar. neyin bencilliğindeler. neyse ben menumu yazıp işn başına dönüyorum öptüm hepinizi

sabah:
1 kepekli ekmege sandwich- ekmekleri kendim yaptım evde bari içinde ne olduğunu bilirim dedim

ara: 2 kuru kayısı

öğle:
1 kase çorba
2 küçük kadınbudu köfte
1 bardak ayran

ara: yok
akşam:
3 kaşık ıspanak yemeği
1 büyük kase yoğurt
su: 2 litre
spor: bu aralar ne yazık ki hiç zamanım olmuyor
uyku: 12.30-05.00

canım yeni iş günün hayırlı olsun

tebrik ederim canım böyle onlu rakamlar geçince çok seviniyorum
yaa 1 aydır nerdeyse 1 2 kilo arasında gidip geliyorum yazarmısın yoğurt kürünü

Ablacım yoğurt kürünü öyle sitelerde dolaşırken gördüm, haftada iki gün yapılıyo, ciddi güzel sonuçlar alan olmuş fakat ikiden fazla yapmayın diye de uyarılar vardı. Bakalım ilkini yaptım 0,7 kilo verdirdi. Bir diğerini yarın akşam yapayım diyorum.
Hazırlanışı şöyle;
1 kase yoğurt,
1 çay kaşığı toz zerdeçal,
1 çay kaşığı toz zencefil,
1 çay kaşığı toz tarçın, karıştırıp yiyosun. Akşam yatmadan 3-4 saat önce ardından sadece su içiyosun. (4-5 bardak kadar)
İtiraf edeyim tadının çok iyi söylenemez ama eğer gerçekten o zayıflatıyosa ballı kaymak gibi gelir bana Denenebilir yani.

Bu arada herkese günaydın, mutlu bi gün geçirmek dileğiyle.
Dün yazamadım işim gereği sahadaydım Eve de 8,30 da döndüm direkt yattım özürrr
Dünkü menümün çok başarılı olduğu söylenemez. Ama yine de yazayım, öyle bir psikoloji olmuş ki yerken suçlu hissediyorum kendimi :)
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği,
4-5 yeşil zeytin,
1 domates, çay
Ara yapamadım dışarıda olduğum için.
Öğlen; (16,00 gibi yedim)
250 gram ızgara köfte,
Piyaz
Saat 18,00 gibi de arkadaşların gazıyla 1 porsiyon supangle yedim 1 fincan kahveyle, çook pişman oldum sonra, o yüzden tartılmadım, bu kez cumaya kadar tartılmayıp sonucu görücem,
Yürüyüş 40 dakika, su 3 litre kadar.

günde 5 mesaj zorunluluğunu vurgulamalısın ve hafta arası durum değerlendirmesini yeniden yap bence. Çok naifsin , biraz sert otoriter ol. elini masaya vur bacımm
Nanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmı . ?
Genelde uygun oluyorsun eskide daha sık girerdin

Ay ne güzel zayıfsın seninle yaşımız boyumuz çocuk sayımız ayni sadece ben senden 20 küsür kilo fazlayım ben evlendiğimde bile 68 dim ama.çocuklarının yaşı ne?

hoş geldin makbule , doğum kiloları çabuk gider helede emziyorsan . Sağlıkla inşallah ...

Fasulyeden değil taaa sapına kadar yardımcı ilan ettim seni gelinim sok hizaya şu cadıları etide kemiğide bizim nasılsa

Canım nerelerdesin ? uzun zamandır yoksun yoğunluktan sanırım ama buraları çok ihmal ediyorsun artık günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var, daha sık sık bekliyoruz seni

Bak birde supangle yemiişşş
Günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var artık canım daha sık gelmeni bekliyorum

Reyhan hoş geldin canım .

Yeni katılan hanimlar bol paylaşım kuralımız var inanın burda oldukça daha çok azimleneceksiniz;(
Akşamları günün özeti . Listwli şekilde yedikleriniz içtiğiniz su yaptıgınız spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…