canım yeni iş günün hayırlı olsun
tebrik ederim canım böyle onlu rakamlar geçince çok seviniyorum
yaa 1 aydır nerdeyse 1 2 kilo arasında gidip geliyorum yazarmısın yoğurt kürünü
Nanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmıgünde 5 mesaj zorunluluğunu vurgulamalısın ve hafta arası durum değerlendirmesini yeniden yap bence. Çok naifsin , biraz sert otoriter ol. elini masaya vur bacımm
Ay ne güzel zayıfsın seninle yaşımız boyumuz çocuk sayımız ayni sadece ben senden 20 küsür kilo fazlayım ben evlendiğimde bile 68 dim ama.çocuklarının yaşı ne?Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: reyhan
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 63,5
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.
Hayırlı yaşlar gelinim. kaç oldun kızİyi geçti ablaaam ahaha vereyim valla yok hepsi iyi sonuçlarımıın darısı diğerlerineParti daha olmadı ablam 19 unda ama elbisemi falan aldım 2 aralık benim doğum günüm ablaam evet i. Çook teşekkür ederiiim
Fasulye yardımcıperigunlugu Ablaa beni fasulye yardımcın yapsana yaa Arada takılayım şöyle belki daha kolay yola gelirim
hoş geldin makbule , doğum kiloları çabuk gider helede emziyorsan . Sağlıkla inşallah ...
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:makbule
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:66 gibi sanırım
HEDEF KİLONUZ:58-60
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi sağlıklı zinde mutlu hissetmek ve istediğimi giyebilmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhabalar zaten hep tombiş bir geçmişim var diyetlerle yaklaşık 2009 dan beri haşır neşiriz( ünversiteye başladığım yıl ) fast food tüketimi sonucunda 76 kiloya kadar çıkmıştım sonra diyetlerle ve diyetisyenlerle tanıştım sonra al ver al ver önceki yıl 58 kiloya kadar düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde fırsat bu fırsat mı dedim neyse ne bulduysam canım ne istediyse yedim 86 kilo doğuma gittim 79 kilo geri geldim işte 6 ay oldu o zamandan beri de diyetteyim diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için haftalık kilo verme hedefim yarım kilo zira daha fazla verildiği zaman atık maddeler süte geçebiliyormuş zaten kilom azaldığı için yavaş yavaş gidiyor artık spor henüz hayatımda yok ama gruba girdiğime göre ve kurallarda okuduğuma göre artık mecburumhemen yarın başlıyorum menü bildirimine de yarın başlarım inşallah tam kilomu da sabah söyleyeyim işte böyle kızlar
Fasulyeden değil taaa sapına kadar yardımcı ilan ettim seni gelinim sok hizaya şu cadıları etide kemiğide bizim nasılsaBU TAKIM NERDELİSTEDEKİLER NERDE DENEMEDEKİLER NERDE SADECE MENÜ YAZIP ÇIKMAKLA OLMAZ LÜTFEN HERKES KATILIMINI ARTIRSIN Denemede olan arkadaşlar lüfen daha sık gelin ve yazmaya çalışın,tanışalım,kaynaşalım
Yemiyorum Can'ım heleki bu ara hiç bişey istemiyorHiç ekmek yemiyomusunuz? Hele bide emzirirken?
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
2 adet küçük karnıyarık
salata
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran
su : 2 litre
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates
Merhaba kızlar, nasılsınız.. ben deli gibi yoğunum. başımı kaşımaya vaktim yok. birde buna iş yerinde gereksiz kıskançlık ve trip yapan tipler eklenince hayat iyice zorlaşıyor. anlamıyorum ben bu insanları neyi alıp veremiyorlar. neyin bencilliğindeler. neyse ben menumu yazıp işn başına dönüyorum öptüm hepinizi
sabah:
1 kepekli ekmege sandwich- ekmekleri kendim yaptım evde bari içinde ne olduğunu bilirim dedim
ara: 2 kuru kayısı
öğle:
1 kase çorba
2 küçük kadınbudu köfte
1 bardak ayran
ara: yok
akşam:
3 kaşık ıspanak yemeği
1 büyük kase yoğurt
su: 2 litre
spor: bu aralar ne yazık ki hiç zamanım olmuyor
uyku: 12.30-05.00
Bu arada herkese günaydın, mutlu bi gün geçirmek dileğiyle.
Dün yazamadım işim gereği sahadaydımEve de 8,30 da döndüm direkt yattım özürrr
Dünkü menümün çok başarılı olduğu söylenemez. Ama yine de yazayım, öyle bir psikoloji olmuş ki yerken suçlu hissediyorum kendimi :)
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği,
4-5 yeşil zeytin,
1 domates, çay
Ara yapamadım dışarıda olduğum için.
Öğlen; (16,00 gibi yedim)
250 gram ızgara köfte,
Piyaz
Saat 18,00 gibi de arkadaşların gazıyla 1 porsiyon supangle yedim1 fincan kahveyle, çook pişman oldum sonra, o yüzden tartılmadım, bu kez cumaya kadar tartılmayıp sonucu görücem,
Yürüyüş 40 dakika, su 3 litre kadar.
Nasılsın fatmacim .GÜNAYDIN HAYIRI SABAHLAR SEVGİİ TAKIMIM GÜZEL BİR GÜN DİLEĞİYLE
l
Bak gördün mü kozada benim kafadankimin duvarına göndercen gelinimmm
Reyhan hoş geldin canım .Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: reyhan
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 63,5
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.
Perim hafra sonu site kapalı oldugundan asiller yedekler işi kaldı sanırım . Bu görevi kime vermiştik bir adım öne çıksın bakimmmBak gördün mü kozada benim kafadan
Melicim kahvaltına 1 dl tam buğday ekleYemiyorum Can'ım heleki bu ara hiç bişey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?