Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok haklısın Pericim, buralardayım artık. Daha dikkatli olucam çevresel faktörler çok, yemiycem dedikçe inatla üstüme geliyolar. Arkadaş pastaneden minik pastacıklar almış, yemiyorum dedim darıldı aldım masada duruyo, yemekte istemiyorum napıcam ben yaaa Tam da karşı masamda, o yokken mecburen paketlicem, evdekilere yediririm

Bu vicdan azabi sana ders olmuştur mutlucum
İşin netdi canım , mesajlarınızda kendinizdende bahsederseniz daha iyi tanışır kaynaşırız .

Perim hafra sonu site kapalı oldugundan asiller yedekler işi kaldı sanırım . Bu görevi kime vermiştik bir adım öne çıksın bakimmm

Listeleri yapın cuma başlasın yarış
Dünde yazmıştım zaten bu cuma başlatıyorum diye hafta sonu herhalde kapalı olduğu vakit bir sıkıntı olmuş olacak ki pazartesiden önceki geçmiş uçmuş kişisel bakılamıyor :)
Ayneen öyle hem kimse kırılmaz hemde yememiş olursun

Merhaba peri'm yoğunum çok gerçekten. yıl sonu ya her iş bir araya sıkıştı. herkes her şeyi istiyor ama hemen istiyor.

Ay ne güzel zayıfsın seninle yaşımız boyumuz çocuk sayımız ayni sadece ben senden 20 küsür kilo fazlayım ben evlendiğimde bile 68 dim ama.çocuklarının yaşı ne?
Canım teşekkür ederim. Evet fazla kilom yok ama eski kıyafetlerin olmuyor, bide göbek kaldı maalesef . Ve de sürekli kilo alıyorum yani dur demem lazım.
Çocuklar , biri 7,5 , diğerleri 2 yaşında. Seninkiler kaç yaşında?

Perim hafra sonu site kapalı oldugundan asiller yedekler işi kaldı sanırım . Bu görevi kime vermiştik bir adım öne çıksın bakimmm

Listeleri yapın cuma başlasın yarış
Bu vicdan azabi sana ders olmuştur mutlucum
İşin netdi canım , mesajlarınızda kendinizdende bahsederseniz daha iyi tanışır kaynaşırız .

Aaben ablacım ben jeoloji mühendisiyim, metro yapıyoruz o yüzden sürekli sahaya çıkıyorum. Saha dediğimde dün Eyüp Meydandaydım
Bir de merak ettim asil yedek nasıl oluyo ki? Yeni olduğum için bilmiyorum

Aaben ablacım ben jeoloji mühendisiyim, metro yapıyoruz o yüzden sürekli sahaya çıkıyorum. Saha dediğimde dün Eyüp Meydandaydım
sen şuan henüz denemedesin takıma geldiğinden itibaren 2 hafta deneme süren var 3. haftada listeye giriyorsun (takımlar arası yarışma yapıyoruz bahsettiğimiz liste o liste) takıma girene deek ama katılımın çoook önemli

Aaa ne güzel işin varmış .

Asiller şu an listedekiker , yedeklerde benim gibi listede olmayanlar ve sizler gibi deneme haftasında olanlar.

2 gurup yapıp takım içindede tarışıyoruz hem siz yeni arkadaşlarımızda asıl listeye girmeden liste heyecanını yaşıyorsunuz ve adepte oluyorruz

Ahu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..

teşekkürler canım eksik malzemelerimi tamamlayıp yapayım inşallah

Nanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmı . ?
Genelde uygun oluyorsun eskide daha sık girerdin

eveeet mencede nana çok ideal bir yardımcı olur kabul et güzelim @nananais çok mutlu oluruz tabiki imkanların dahilinde sen daha iyi bilirsin

Hayırlı sabahlar ...

Allahım ruhumuzu daraltma .
kalbimizi karartma ,
Darda koyup aratma ,
Bizi sensiz bırakma ,
Hak yolundan ayırma .
Aminn....

Aminnn canım çok gfüzel bir dua

Nasılsın fatmacim .
ödem gittimi biraz ? Regl durumun nedir ,ondanmı aceba ?.

canım karnım küp gibi şiş gece resmen yeme krizi geçirdim bu haller eskiden çok olurdu zaten kilolarımın en büyük sebebide odur bana bu yemeyle nasıl bukadar kilolulusun derlerdi gündüz değil geceler sıkıntı idi dün gecede öyle bir gece yaşadım malasef ama eskiden kendimi bırakır kendime yapamayacağim diye salardım bugün o geceyi yaşadım ama sabah hemen protein başladım bağırsaklarım temizlensin diye sabah kalaktım uzun bir yürüyüş yaptım şimdi iyiyim çok şükür canım reglimde gelmedi baskül nerdeyse tavan yaptı

Ahu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..

aaa Ahu060812 nun ikizlerimi var men kraysın ikizlerini birde kendiminkileri biliyorum

Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim

canım başınız sağolsun RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…