Canım nerelerdesin ? uzun zamandır yoksun yoğunluktan sanırım ama buraları çok ihmal ediyorsunartık günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var, daha sık sık bekliyoruz seni
Bak birde supangle yemiişşş
Günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var artık canım daha sık gelmeni bekliyorum
Bu vicdan azabi sana ders olmuştur mutlucumBu arada herkese günaydın, mutlu bi gün geçirmek dileğiyle.
Dün yazamadım işim gereği sahadaydımEve de 8,30 da döndüm direkt yattım özürrr
Dünkü menümün çok başarılı olduğu söylenemez. Ama yine de yazayım, öyle bir psikoloji olmuş ki yerken suçlu hissediyorum kendimi :)
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği,
4-5 yeşil zeytin,
1 domates, çay
Ara yapamadım dışarıda olduğum için.
Öğlen; (16,00 gibi yedim)
250 gram ızgara köfte,
Piyaz
Saat 18,00 gibi de arkadaşların gazıyla 1 porsiyon supangle yedim1 fincan kahveyle, çook pişman oldum sonra, o yüzden tartılmadım, bu kez cumaya kadar tartılmayıp sonucu görücem,
Yürüyüş 40 dakika, su 3 litre kadar.
Dünde yazmıştım zaten bu cuma başlatıyorum diyePerim hafra sonu site kapalı oldugundan asiller yedekler işi kaldı sanırım . Bu görevi kime vermiştik bir adım öne çıksın bakimmm
Listeleri yapın cuma başlasın yarış
Ayneen öyle hem kimse kırılmaz hemde yememiş olursunÇok haklısın Pericim, buralardayım artık. Daha dikkatli olucam çevresel faktörler çok, yemiycem dedikçe inatla üstüme geliyolar. Arkadaş pastaneden minik pastacıklar almış, yemiyorum dedim darıldı aldım masada duruyo, yemekte istemiyorum napıcam ben yaaaTam da karşı masamda, o yokken mecburen paketlicem, evdekilere yediririm
Canım nerelerdesin ? uzun zamandır yoksun yoğunluktan sanırım ama buraları çok ihmal ediyorsunartık günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var, daha sık sık bekliyoruz seni
Bak birde supangle yemiişşş
Günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var artık canım daha sık gelmeni bekliyorum
Canım teşekkür ederim. Evet fazla kilom yok ama eski kıyafetlerin olmuyor, bide göbek kaldı maalesef . Ve de sürekli kilo alıyorum yani dur demem lazım.Ay ne güzel zayıfsın seninle yaşımız boyumuz çocuk sayımız ayni sadece ben senden 20 küsür kilo fazlayım ben evlendiğimde bile 68 dim ama.çocuklarının yaşı ne?
İşin en gıcık kısmı da o eminimki zaten, hemen olsun bitsin istemeleriMerhaba peri'm yoğunum çok gerçekten. yıl sonu ya her iş bir araya sıkıştı. herkes her şeyi istiyor ama hemen istiyor.
Perim hafra sonu site kapalı oldugundan asiller yedekler işi kaldı sanırım . Bu görevi kime vermiştik bir adım öne çıksın bakimmm
Listeleri yapın cuma başlasın yarış
Bu vicdan azabi sana ders olmuştur mutlucum
İşin netdi canım , mesajlarınızda kendinizdende bahsederseniz daha iyi tanışır kaynaşırız .
sen şuan henüz denemedesinAaben ablacım ben jeoloji mühendisiyim, metro yapıyoruz o yüzden sürekli sahaya çıkıyorum. Saha dediğimde dün Eyüp Meydandaydım
Bir de merak ettim asil yedek nasıl oluyo ki? Yeni olduğum için bilmiyorum
Tamam pericim vaktim olduğu heran burdayımsen şuan henüz denemedesintakıma geldiğinden itibaren 2 hafta deneme süren var 3. haftada listeye giriyorsun (takımlar arası yarışma yapıyoruz bahsettiğimiz liste o liste) takıma girene deek ama katılımın çoook önemli
Aaa ne güzel işin varmış .Aaben ablacım ben jeoloji mühendisiyim, metro yapıyoruz o yüzden sürekli sahaya çıkıyorum. Saha dediğimde dün Eyüp Meydandaydım
Bir de merak ettim asil yedek nasıl oluyo ki? Yeni olduğum için bilmiyorum
Ahu gibi sende ikiz annesisin yaniCanım teşekkür ederim. Evet fazla kilom yok ama eski kıyafetlerin olmuyor, bide göbek kaldı maalesef . Ve de sürekli kilo alıyorum yani dur demem lazım.
Çocuklar , biri 7,5 , diğerleri 2 yaşında. Seninkiler kaç yaşında?
Kuzunun ateşi nasıl oldu ahum ...
Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Başın sağolsun @kuzularinnesiYazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Başın sağolsun.. mekanı cennet olsunYazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
İnna lillah ve inna ileyhi raciun .Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Ablacım yoğurt kürünü öyle sitelerde dolaşırken gördüm, haftada iki gün yapılıyo, ciddi güzel sonuçlar alan olmuş fakat ikiden fazla yapmayın diye de uyarılar vardı. Bakalım ilkini yaptım 0,7 kilo verdirdi. Bir diğerini yarın akşam yapayım diyorum.
Hazırlanışı şöyle;
1 kase yoğurt,
1 çay kaşığı toz zerdeçal,
1 çay kaşığı toz zencefil,
1 çay kaşığı toz tarçın, karıştırıp yiyosun. Akşam yatmadan 3-4 saat önce ardından sadece su içiyosun. (4-5 bardak kadar)
İtiraf edeyim tadının çok iyi söylenemez ama eğer gerçekten o zayıflatıyosa ballı kaymak gibi gelir banaDenenebilir yani.
Nanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmı. ?
Genelde uygun oluyorsun eskide daha sık girerdin
Hayırlı sabahlar ...
Allahım ruhumuzu daraltma .
kalbimizi karartma ,
Darda koyup aratma ,
Bizi sensiz bırakma ,
Hak yolundan ayırma .
Aminn....
Nasılsın fatmacim .
ödem gittimi biraz ? Regl durumun nedir ,ondanmı aceba ?.
Ahu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..
Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?