Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş gedin canım faza kion kamamış inşallah sağıcakla veriririz hepimiz kioarımızı
Hoşbulduk cnm inşallah cnm
hoşgeldiniz

Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
basınız sağolsun

Slm kızlar bu sabah kalkar kalkmaz tatildim kendimi 65.5 falan sanarken baskülde 66.7 gördüm cok canım sıkıldı hemen bugün spora başlayacağım spor olarak benim sevdiğim spor plates üniversitede iken yapıyordum ve müthiş inceltiyor kızlar bu arada dün gittim kendime bir beden küçük etek aldım şimdi ilk hedef olarak o eteğe girmeyi koyuyorum sonra bakcez zamanla

Nanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmı . ?
Genelde uygun oluyorsun eskide daha sık girerdin
Ablam benden yardımcı mardımcı olmaz eskiden dışarı çıkarken de net paketim vardı telden giriyordum ama pazar net paketim bitti, o yüzden anca ev sınırlarında girebiliyorum.

Denemeyin bacım böyle şeyler, kalkınca ılık su için, yada 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal, 2 damla limon ekleyerek için faydasını gorursunuz, mideyi bozmaya hiç gerek yok.

Biraz daha kontrollü olmalisin, üstelik daha ilk zamanların. Ben herşeyin yenmesi taraftariyim, tatlı da dahil. Ama birşeyler basarabildigini gordukten sonra, kendini tutabilecegine inandığında.

Denemeyin bacım böyle şeyler, kalkınca ılık su için, yada 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal, 2 damla limon ekleyerek için faydasını gorursunuz, mideyi bozmaya hiç gerek yok.
:) bi kez denedim, midem bozulmadı, aslında ben de düşündüm acaba yapmasam mı diye ama içinde olan herşey zaten normalde de tükettiğim şeyler o yüzden sakıncası yok diye düşünüyorum.

Biraz daha kontrollü olmalisin, üstelik daha ilk zamanların. Ben herşeyin yenmesi taraftariyim, tatlı da dahil. Ama birşeyler basarabildigini gordukten sonra, kendini tutabilecegine inandığında.
Bu konuda çok haklısın nananais, henüz yolun başındayım ve çok daha dikkatli olucam kendime söz verdim.

Harika bir iş yapmışsın gerçekten tebrik ederim ilk hedefine bakalım ne kadar zamanda ulaşacaksın
evet, tüm yıl olan biteni hemen rapor yapalım istiyorlar. koca 1 yıl geçmiş hemen biter mi o diyemiyosun işte :)
Koskoca 1 yıl 365 günde bitmiş ki raporu nasıl 1 günde bitsin

M mutlu91 canım o kürler evet o anlık kilo düşüşü belki gösterir bilemem ama en fazla ödemini atmanda faydası olur sen sağlıklı beslenme yolunda ilerle boşver şuan kürü mürü zaten yeni başladın diyete illaki bir problem olmadığı sürece güzel güzel kilolarını verebileceksin ama her gün tartılmanı tavsiye etmem. haftada 1 gün ideal

:) bi kez denedim, midem bozulmadı, aslında ben de düşündüm acaba yapmasam mı diye ama içinde olan herşey zaten normalde de tükettiğim şeyler o yüzden sakıncası yok diye düşünüyorum.
Onun yerine ömrün boyunca uygulayabilecek olan kalkınca 1 bardak ılık su daha iyi değil mi? Hem daha dinç hissetmeni sağlayacak hemde midenin temizlenmesinde yardımcı olacak.

Ay ne kadar guzeldirler şimdi tamda sıkmalık zamanları
Bu arada hoşgeldin. Çok fazla kilon yok, en kısa zamanda verir kurtulursun inşallah
Evet tambıcır bıcırlar şimdi. Rabbim daha da güzel günlerini gösterir inşallah.
Evet çok yok fazlam ama geçen sene daha zayıftım, sürekli yiyorum, aldığımı da veremiyorum. Burda beraber verebiliriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…