Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Evet canım 2 yaşındakiler ikiz . Âmin canım cümlenin evladını.Ahu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..
Hoşbulduk cnm inşallah cnmhoş gedin canım faza kion kamamış inşallah sağıcakla veriririz hepimiz kioarımızı
hoşgeldinizYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: reyhan
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 63,5
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.
basınız sağolsunYazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
İşin en gıcık kısmı da o eminimki zaten, hemen olsun bitsin istemeleri
Ablam benden yardımcı mardımcı olmazNanacım kaptan yardımcılıgına alalım seni fıstığım olmazmı. ?
Genelde uygun oluyorsun eskide daha sık girerdin
Denemeyin bacım böyle şeyler, kalkınca ılık su için, yada 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal, 2 damla limon ekleyerek için faydasını gorursunuz, mideyi bozmaya hiç gerek yok.Ablacım yoğurt kürünü öyle sitelerde dolaşırken gördüm, haftada iki gün yapılıyo, ciddi güzel sonuçlar alan olmuş fakat ikiden fazla yapmayın diye de uyarılar vardı. Bakalım ilkini yaptım 0,7 kilo verdirdi. Bir diğerini yarın akşam yapayım diyorum.
Hazırlanışı şöyle;
1 kase yoğurt,
1 çay kaşığı toz zerdeçal,
1 çay kaşığı toz zencefil,
1 çay kaşığı toz tarçın, karıştırıp yiyosun. Akşam yatmadan 3-4 saat önce ardından sadece su içiyosun. (4-5 bardak kadar)
İtiraf edeyim tadının çok iyi söylenemez ama eğer gerçekten o zayıflatıyosa ballı kaymak gibi gelir banaDenenebilir yani.
Teşekkürler arkadaşımHoşbulduk cnm inşallah cnm
hoşgeldiniz
basınız sağolsun
Biraz daha kontrollü olmalisin, üstelik daha ilk zamanların. Ben herşeyin yenmesi taraftariyim, tatlı da dahil. Ama birşeyler basarabildigini gordukten sonra, kendini tutabilecegine inandığında.Bu arada herkese günaydın, mutlu bi gün geçirmek dileğiyle.
Dün yazamadım işim gereği sahadaydımEve de 8,30 da döndüm direkt yattım özürrr
Dünkü menümün çok başarılı olduğu söylenemez. Ama yine de yazayım, öyle bir psikoloji olmuş ki yerken suçlu hissediyorum kendimi :)
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği,
4-5 yeşil zeytin,
1 domates, çay
Ara yapamadım dışarıda olduğum için.
Öğlen; (16,00 gibi yedim)
250 gram ızgara köfte,
Piyaz
Saat 18,00 gibi de arkadaşların gazıyla 1 porsiyon supangle yedim1 fincan kahveyle, çook pişman oldum sonra, o yüzden tartılmadım, bu kez cumaya kadar tartılmayıp sonucu görücem,
Yürüyüş 40 dakika, su 3 litre kadar.
:) bi kez denedim, midem bozulmadı, aslında ben de düşündüm acaba yapmasam mı diye ama içinde olan herşey zaten normalde de tükettiğim şeyler o yüzden sakıncası yok diye düşünüyorum.Denemeyin bacım böyle şeyler, kalkınca ılık su için, yada 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal, 2 damla limon ekleyerek için faydasını gorursunuz, mideyi bozmaya hiç gerek yok.
Bu konuda çok haklısın nananais, henüz yolun başındayım ve çok daha dikkatli olucam kendime söz verdim.Biraz daha kontrollü olmalisin, üstelik daha ilk zamanların. Ben herşeyin yenmesi taraftariyim, tatlı da dahil. Ama birşeyler basarabildigini gordukten sonra, kendini tutabilecegine inandığında.
Harika bir iş yapmışsın gerçekten tebrik ederim ilk hedefine bakalım ne kadar zamanda ulaşacaksınSlm kızlar bu sabah kalkar kalkmaz tatildim kendimi 65.5 falan sanarken baskülde 66.7 gördüm cok canım sıkıldı hemen bugün spora başlayacağım spor olarak benim sevdiğim spor plates üniversitede iken yapıyordum ve müthiş inceltiyor kızlar bu arada dün gittim kendime bir beden küçük etek aldım şimdi ilk hedef olarak o eteğe girmeyi koyuyorum sonra bakcez zamanla
Koskoca 1 yıl 365 günde bitmiş ki raporu nasıl 1 günde bitsinevet, tüm yıl olan biteni hemen rapor yapalım istiyorlar. koca 1 yıl geçmiş hemen biter mi o diyemiyosun işte :)
Ay ne kadar guzeldirler şimdi tamda sıkmalık zamanlarıEvet canım 2 yaşındakiler ikiz . Âmin canım cümlenin evladını.
Onun yerine ömrün boyunca uygulayabilecek olan kalkınca 1 bardak ılık su daha iyi değil mi? Hem daha dinç hissetmeni sağlayacak hemde midenin temizlenmesinde yardımcı olacak.:) bi kez denedim, midem bozulmadı, aslında ben de düşündüm acaba yapmasam mı diye ama içinde olan herşey zaten normalde de tükettiğim şeyler o yüzden sakıncası yok diye düşünüyorum.
Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Evet tambıcır bıcırlar şimdi. Rabbim daha da güzel günlerini gösterir inşallah.Ay ne kadar guzeldirler şimdi tamda sıkmalık zamanları
Bu arada hoşgeldin. Çok fazla kilon yok, en kısa zamanda verir kurtulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?