Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun kızlar sağolun
Rabbim hepimize güzel hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. Felç olduğunun tam 39. Günü vefat etti. Sürekli hatmeden, namazını bırakmayan insandı, yattığı yerde bile kaldırın beni abdest alcam namaz kılmam lazım demiş hep hastalığı boyunca.Ölmeden önce de ezberden yasin, vakia, tebareke surelerini okumuş, ezan okumuş, dedeme 'ben gidiyorum artık bırakıyorum seni' demiş öyle vefat etmiş kuranla duayla elhamdulillah
Çok etkilendim ben, ölümünden çok son anı etkiledi aslında, önce namaz önce kuran, Allah yolundan ayırmasın inşallah

merhaba arkadaşlar,kayınvalidem ameliyat oldu çok şükür başarılı geçti ameliyatı ama kapalı yapamamış açığa kaydırmışlar geri ve bağırsaktan 50 cm çıkarmışlar. Dertlerim bitmiyor,biri bitiyor diğeri başlıyor,rabbim dayanma gücü versin bana ve hepimize inşallah.

Çook geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin

Ölümün güzeli mi olurmuş derler ama işte bu bence en güzeli

Ölümün güzeli mi olurmuş derler ama işte bu bence en güzeli
sana katılıyorum kaptanım. Allah kimisine acı içinde kimisine de yatağında huzurla ölmeyi nasip ediyor. Yengemin iniltisi hala kulaklarımda. İnsan sevdiği birinin ölümünü ister mi hiç? Rabbimin gücüne gitmesin ama biz istedik,ama görme engelli oğlunun feryatları hepimizi ölüm acısından fazla sarstı.

Ya ben bu hafta yumurtlama haftamda olduğum ve ilaç kullandığım iğne yaptırdığım için kendimi şişmiş hissediyorum,aklıma gelip de tartılmadım hiç,ilk fırsatta tartılacağım bakalım ne kadar şişmişim?

Rabbim hepimizi iman kuranla ölmeyi nasip etsin elifim tekrardan basın sağolsun kuzum
Keklik cim çok geçmiş olsun canını sıkma her sıkıntı bir sebebi vardır sabırla rabbimize sığınarak atlacaksın canim

Amin ablacım inşallah. şu son 1-2 ayda kendimi o kadar yıpranmış hissediyorum ki,her şey o kadar süt üste geldi ki,sonra diyorum bunlar bir sınav,rabbim dayanma gücüme bakıyor,bu sıkıntılar bitecek elbette ve mükafatını alacağım diyor telkin ediyorum.

Başınız sağolsun, mekanıcennet olsun...

kayınvalidene çok geçmiş olsun canım . ALLAH şifa versin .üzme canım kendini ALLAH dermansız dert vermesin .

Bazen böyle oluyor keklik illaki bir sebep vardır ne olur sabırlı ve itikatla davran hepsi geçecek canim

İki gündür yoksun hiç xpreiaZ diğer topiclerde görüyoruuummmmm
ayy kaptanım girdim baktım bikaç kere geçmiş çok fazla idi okumadan kaçtım. bu arada bugün regl oldum
cuma sonucumdan çok korkuyorum.
liste ile ilgili kararımı kesin verdim kaptanım cuma izne ayrılmak istiyorum. kafam tamamen tedavi ile dolu şu sıralar. ne yapsam da odaklanamıyorum zayıflamaya.
vee çok hissediyorum yaklaştığımızı. inşallah zaten bir dahaki ay hamileyim haberini vericem size ve mecburi ayrılmak zorunda kalacaktım
o kadar umutluyum yani
bu hafta kilomu bildiririm cuma ve izne ayrılırım

Anladım canım hayırlısı olsun, o zaman bu hafta özellikle dikkat et madem regl olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…