Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Can'ım benimkiler kız 9 ortanca oğlan 7 en küçük kız 3,5 yaşında

Ahu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..
Kız Elvan abla sen beni Serpil'le karıştırdın benimkiler tek tabanca
Dün dedim aeben abla seni soruyo diye ama oda yığın heralde
Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Başın sağolsun Rabbim hepimize böyle imanlı ölüm nasip etsin
Ayyy inşallah Can'ım senden de hamile haberi alırsam iki olucak ilk duyduğum kişide çok istedi çok uğraştı 40 yaşında artık umutları tükeniyordu inşallah sağlıkla devam ettirir darısı kekliğime olsun
@fatmanurkaya abla benim ikiz yok aeben ablam karıştırmış
keklik_58 canım sabret az kaldı selamete erecen

Sağol cnm benim vallahi aynen katılıyorum kur du bilmem neydi geçici olan şeylerin bi faydası olmuyor maalesef önemli olan sglikli beslenme düzenini oturtmak

Allah rahmet eylesin cnm ölümün bile Hayırlısı derler ya işte mekanı cennet olsun
çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inşallah

Allah rahmet eylesin kimseye olurken acı cekyirmesin ınsallag
CNM tevekkül etmelisin ne yaşadığını bilmiyorum ama sıkıntılar üst üste gelir çoğu zaman ama bi çözüldü mu allahın izniyle güzel şeyler üst işte gelir bu seferde yeter ki sen bu zamanı tevekkül ederek sabrederek geçirebil

Ayneen öyle sen zaten daha evveldende takımlarda olduğun ve mezuniyeti yaşadığın için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyorsun

Merak etme yeni arkadaşlar var aynı azimle devam ederlerse inşallaah artacağız, birde ben totomu kaldırıp 67ye düşersem bende giricem (galiba bu lafı 1 aydır söylüyorum)
Listedeki lerin yarısı yok ortada, yeni üyelerin bence biraz kafası karışık, adepte sorunu yaşıyor gibiler. Denemedeki çoğu kişiyi göremiyorum yani. Sen numaralarını al bence, bisey olsa oradan ulaş. Bir zamanlar watsapp grubu bana saçma geliyordu ama şuan için belki dusunulebilir diye dusunmuyorum. Bence bunu dusun. En azından yaptığın duyuruları orada kimsenin gormeme ihtimali olmaz.

Ayneen öyle sen zaten daha evveldende takımlarda olduğun ve mezuniyeti yaşadığın için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyorsun
Ahh ahh onu hepimiz çok iyi biliyoruz tüm diyet yapan hanımlar ama işte iradeyi korumak çok zor tüm sağlıksız besinler çok lezzetli bakalım inşallah tekrar görürüz mezun olacağımız zamanları

Whatsapp grubu pek mantıklı değil bu defa muhabbet ordan yapılıp buraya kimsecikler uğramaz birde malum sanal ortam herkes güvenip vermeyebilir numarasını bu konuda açıkcası çekimserim
Ahh ahh onu hepimiz çok iyi biliyoruz tüm diyet yapan hanımlar ama işte iradeyi korumak çok zor tüm sağlıksız besinler çok lezzetli bakalım inşallah tekrar görürüz mezun olacağımız zamanları
Kötü olan herşey lezzetli zaten

Allah bağışlasın , arka arkayaymış seninkiler.

Whatsapp grubu pek mantıklı değil bu defa muhabbet ordan yapılıp buraya kimsecikler uğramaz birde malum sanal ortam herkes güvenip vermeyebilir numarasını bu konuda açıkcası çekimserim
Yeniler için aklıma gelen tek çözüm buydu. Sanırım yazılanların çoğunu okumuyorlar sanki.

30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU

LİSTEDEKİLER

@fatmanurkaya Menüleri ve katılımı gayet yeterli
30 Kasım - 13 mesaj
01 Aralık - 10 mesaj

Menüler tam

N Naz Menüleri iyi, yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 8 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj

Menüler tam

xpreiaZ izne ayrılacağını bildirdi.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj

Menü yok

asfarovski Dün işe başladığı için katılım az, menüleri vermiyor gözümden kaçmadı :)
30 Kasım - 10 mesaj
1 Aralık - 1 mesaj

Menü yok

N Nana Yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 2 mesaj
1 Aralık - 11 mesaj

Menü tam

keklik_58 Toparlanmak için biraz süre istedi, cuma günü izne ayrılıp ayrılmayacağını yeniden düşünecek.
30 Kasım - 7 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj

Menü yok

shadelima Katılımı çok bölük pörçük, katılımı arttırması gerekiyor, yoksa ceza alacak.
30 Kasım - 6 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj

30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok

T tozpembefil Katılım yetersizliği devam ederse maalesef ceza alacak.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj

Menü yok

Şuan listedeki arkadaşlar için değerlendirme raporu hazırladım. Bundan sonra her ÇARŞAMBA ve CUMARTESİ günleri bu değerlendirme raporunu hazırlayacağım.

Yukarıdaki listede belki gözümden kaçan bir durum söz konusu olabilir eğer böyle birşey olursa mutlaka geri dönüş bekliyorum

ÇARŞAMBA GÜNÜ
Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı

CUMARTESİ GÜNÜ
Çarşamba-Perşembe-Cuma

günlerini kapsayacak

Hayırlı sabahlar
koza16 artık koza17 mi oldun yoksa 16 yi mi doldurdun mutlu yıllar
Teşekkürler ablam 16 yı doldurdum 17 den gün alıyorum artık

Çok teşekkürler ablacım Ben 99 luyum ablam Evet ablam tam anlamıyla yardımcı olamam zamandan dolayı ama tabikii elimden geleni yaparım her zaman
Hayırlı yaşlar gelinim. kaç oldun kız
Teşekkür ederim ablam 16 yı doldurdum 17 den gün alıyorum artık

Aklıma geldi lamalar katılımı artırmak için bir de senin yolu mu denesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…