Merak etme yeni arkadaşlar var aynı azimle devam ederlerse inşallaah artacağız, birde ben totomu kaldırıp 67ye düşersem bende giricem (galiba bu lafı 1 aydır söylüyorum)Bu gidişte listede 3 kişi kalacağız
Can'ım benimkiler kız 9 ortanca oğlan 7 en küçük kız 3,5 yaşındaCanım teşekkür ederim. Evet fazla kilom yok ama eski kıyafetlerin olmuyor, bide göbek kaldı maalesef . Ve de sürekli kilo alıyorum yani dur demem lazım.
Çocuklar , biri 7,5 , diğerleri 2 yaşında. Seninkiler kaç yaşında?
Kız Elvan abla sen beni Serpil'le karıştırdın benimkiler tek tabancaAhu gibi sende ikiz annesisin yani
Rabbım hayırlı evletlar versin ..
Dün dedim aeben abla seni soruyo diye ama oda yığın heraldeKuzunun ateşi nasıl oldu ahum ...
Sabah spor demişşin yaptunmı sıcak yataga yenikmi düştün ?
Ben jillian yapıyorum böyle durumlarda 30 dk terletiyor
Yaptım sporumu abla havada öyle karanlıktı ki yinede değişik bi şey yaptım 30 dk terledim
Ahum @Habinar bul getir !
Başın sağolsun Rabbim hepimize böyle imanlı ölüm nasip etsinYazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Ayyy inşallah Can'ım senden de hamile haberi alırsam iki olucak ilk duyduğum kişide çok istedi çok uğraştı 40 yaşında artık umutları tükeniyordu inşallah sağlıkla devam ettirir darısı kekliğime olsunayy kaptanım girdim baktım bikaç kere geçmiş çok fazla idi okumadan kaçtım. bu arada bugün regl oldum
cuma sonucumdan çok korkuyorum.
liste ile ilgili kararımı kesin verdim kaptanım cuma izne ayrılmak istiyorum. kafam tamamen tedavi ile dolu şu sıralar. ne yapsam da odaklanamıyorum zayıflamaya.
vee çok hissediyorum yaklaştığımızı. inşallah zaten bir dahaki ay hamileyim haberini vericem size ve mecburi ayrılmak zorunda kalacaktım
o kadar umutluyum yani
bu hafta kilomu bildiririm cuma ve izne ayrılırım
Sağol cnm benim vallahi aynen katılıyorum kur du bilmem neydi geçici olan şeylerin bi faydası olmuyor maalesef önemli olan sglikli beslenme düzenini oturtmakHarika bir iş yapmışsın gerçekten tebrik ederim ilk hedefine bakalım ne kadar zamanda ulaşacaksın
Koskoca 1 yıl 365 günde bitmiş ki raporu nasıl 1 günde bitsin
M mutlu91 canım o kürler evet o anlık kilo düşüşü belki gösterir bilemem ama en fazla ödemini atmanda faydası olur sen sağlıklı beslenme yolunda ilerleboşver şuan kürü mürü zaten yeni başladın diyete illaki bir problem olmadığı sürece güzel güzel kilolarını verebileceksin ama her gün tartılmanı tavsiye etmem. haftada 1 gün ideal
Allah rahmet eylesin cnm ölümün bile Hayırlısı derler ya işte mekanı cennet olsunAllah razı olsun kızlar sağolun
Rabbim hepimize güzel hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. Felç olduğunun tam 39. Günü vefat etti. Sürekli hatmeden, namazını bırakmayan insandı, yattığı yerde bile kaldırın beni abdest alcam namaz kılmam lazım demiş hep hastalığı boyunca.Ölmeden önce de ezberden yasin, vakia, tebareke surelerini okumuş, ezan okumuş, dedeme 'ben gidiyorum artık bırakıyorum seni' demiş öyle vefat etmiş kuranla duayla elhamdulillah
Çok etkilendim ben, ölümünden çok son anı etkiledi aslında, önce namaz önce kuran, Allah yolundan ayırmasın inşallah
çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inşallahmerhaba arkadaşlar,kayınvalidem ameliyat oldu çok şükür başarılı geçti ameliyatı ama kapalı yapamamış açığa kaydırmışlar geri ve bağırsaktan 50 cm çıkarmışlar. Dertlerim bitmiyor,biri bitiyor diğeri başlıyor,rabbim dayanma gücü versin bana ve hepimize inşallah.
Allah rahmet eylesin kimseye olurken acı cekyirmesin ınsallagsana katılıyorum kaptanım. Allah kimisine acı içinde kimisine de yatağında huzurla ölmeyi nasip ediyor. Yengemin iniltisi hala kulaklarımda. İnsan sevdiği birinin ölümünü ister mi hiç? Rabbimin gücüne gitmesin ama biz istedik,ama görme engelli oğlunun feryatları hepimizi ölüm acısından fazla sarstı.
CNM tevekkül etmelisin ne yaşadığını bilmiyorum ama sıkıntılar üst üste gelir çoğu zaman ama bi çözüldü mu allahın izniyle güzel şeyler üst işte gelir bu seferde yeter ki sen bu zamanı tevekkül ederek sabrederek geçirebilAmin ablacım inşallah. şu son 1-2 ayda kendimi o kadar yıpranmış hissediyorum ki,her şey o kadar süt üste geldi ki,sonra diyorum bunlar bir sınav,rabbim dayanma gücüme bakıyor,bu sıkıntılar bitecek elbette ve mükafatını alacağım diyor telkin ediyorum.
Ayneen öyle sen zaten daha evveldende takımlarda olduğun ve mezuniyeti yaşadığın için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyorsunSağol cnm benim vallahi aynen katılıyorum kur du bilmem neydi geçici olan şeylerin bi faydası olmuyor maalesef önemli olan sglikli beslenme düzenini oturtmak
Allah rahmet eylesin cnm ölümün bile Hayırlısı derler ya işte mekanı cennet olsun
çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inşallah
Allah rahmet eylesin kimseye olurken acı cekyirmesin ınsallag
CNM tevekkül etmelisin ne yaşadığını bilmiyorum ama sıkıntılar üst üste gelir çoğu zaman ama bi çözüldü mu allahın izniyle güzel şeyler üst işte gelir bu seferde yeter ki sen bu zamanı tevekkül ederek sabrederek geçirebil
Listedeki lerin yarısı yok ortada, yeni üyelerin bence biraz kafası karışık, adepte sorunu yaşıyor gibiler. Denemedeki çoğu kişiyi göremiyorum yani. Sen numaralarını al bence, bisey olsa oradan ulaş. Bir zamanlar watsapp grubu bana saçma geliyordu ama şuan için belki dusunulebilir diye dusunmuyorum. Bence bunu dusun. En azından yaptığın duyuruları orada kimsenin gormeme ihtimali olmaz.Merak etme yeni arkadaşlar var aynı azimle devam ederlerse inşallaah artacağız, birde ben totomu kaldırıp 67ye düşersem bende giricem (galiba bu lafı 1 aydır söylüyorum)
Ahh ahh onu hepimiz çok iyi biliyoruz tüm diyet yapan hanımlar ama işte iradeyi korumak çok zor tüm sağlıksız besinler çok lezzetli bakalım inşallah tekrar görürüz mezun olacağımız zamanlarıAyneen öyle sen zaten daha evveldende takımlarda olduğun ve mezuniyeti yaşadığın için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyorsun
Whatsapp grubu pek mantıklı değil bu defa muhabbet ordan yapılıp buraya kimsecikler uğramazListedeki lerin yarısı yok ortada, yeni üyelerin bence biraz kafası karışık, adepte sorunu yaşıyor gibiler. Denemedeki çoğu kişiyi göremiyorum yani. Sen numaralarını al bence, bisey olsa oradan ulaş. Bir zamanlar watsapp grubu bana saçma geliyordu ama şuan için belki dusunulebilir diye dusunmuyorum. Bence bunu dusun. En azından yaptığın duyuruları orada kimsenin gormeme ihtimali olmaz.
Kötü olan herşey lezzetli zatenAhh ahh onu hepimiz çok iyi biliyoruz tüm diyet yapan hanımlar ama işte iradeyi korumak çok zor tüm sağlıksız besinler çok lezzetli bakalım inşallah tekrar görürüz mezun olacağımız zamanları
Allah bağışlasın , arka arkayaymış seninkiler.Can'ım benimkiler kız 9 ortanca oğlan 7 en küçük kız 3,5 yaşında
Kız Elvan abla sen beni Serpil'le karıştırdın benimkiler tek tabanca
Dün dedim aeben abla seni soruyo diye ama oda yığın heralde
Başın sağolsun Rabbim hepimize böyle imanlı ölüm nasip etsin
Ayyy inşallah Can'ım senden de hamile haberi alırsam iki olucak ilk duyduğum kişide çok istedi çok uğraştı 40 yaşında artık umutları tükeniyordu inşallah sağlıkla devam ettirir darısı kekliğime olsun
@fatmanurkaya abla benim ikiz yok aeben ablam karıştırmış
keklik_58 canım sabret az kaldı selamete erecen
Yeniler için aklıma gelen tek çözüm buydu. Sanırım yazılanların çoğunu okumuyorlar sanki.Whatsapp grubu pek mantıklı değil bu defa muhabbet ordan yapılıp buraya kimsecikler uğramazbirde malum sanal ortam herkes güvenip vermeyebilir numarasını bu konuda açıkcası çekimserim
Sen azmini kaybetme sakınTamam kaptanımperigunlugu , zaten bugün gayet iradeli bi şekilde yolumda devam ediyorum. İnanıyorum ağustosta ideal ölçülerde bi gelin olucam, bu yolda da sizinle birlikte yürüycem inş :)
Ay bu şarkı süpermiş
Çok teşekkür ederim ablacım
Teşekkür ederim canımkoza16 doğum günün kutlu olsun. Nice güzel senelere.
Teşekkürler ablam
Çok teşekkürler ablacımkoza16 doğum günün kutlu osun nice hayırı uzun yaşar dierim canım 98 99 umusun menim oğanlarda 99 lu
fasuye yardimcııkm çok iyi senin yardmcılığını daha öncede istemiştim ama derserinden doayı kıyamıyoruz sende motive edici çok güze parak fikirer çıkıyor birara fırsatın oursa payaş bizime
iyiki doğdun canım
Teşekkür ederim ablamHayırlı yaşlar gelinim. kaç oldun kız
Çok teşekkürler ablam
Fasulye yardımcı işide süpermiş he hahahhaha tamam olur elbette
Hoşgeldin canım aramızakurallar hakkında az çok bilgin vardır zaten buralardaymışsın fazla kilonda kalmamış verirsin hepsini
Hep istediğim yöntem buydu işte kimse kabul etmedi hahahahah..asfarovski işe başladı gelemiyor ya onun yokluğu belli :)
Merhaba canım hoşgeldinnilk sayfada kurallarımız var onları oku, kafana takılan birşey olursa ben yardımcı olurum sorabilirsin. Bir çok takımımız var ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve kendi aramızda yarış halindeyiz
Eğer sende dersenki evet ben yapabilirim o halde ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hemde bana gönderirsen deneme süren başlamış oluyo2 hafta deneme süresi var 3. Haftada listeye dahil oluyorsun katılımın ve kilo verişin baz alınarak
Fasulyeden değil taaa sapına kadar yardımcı ilan ettim seni gelinim sok hizaya şu cadıları etide kemiğide bizim nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?