Onu bilmiyorum ablam ben lamaları getirdiim kime göndereceğimiz ortak karar olsunkimin duvarına göndercen gelinimmm
Başınız sağ olsun ablam...Yazmak için girmiştim ben de size şimdi. Babaannem vefat etti abla memleketteyim
Ya inşallah ablaayy kaptanım girdim baktım bikaç kere geçmiş çok fazla idi okumadan kaçtım. bu arada bugün regl oldum
cuma sonucumdan çok korkuyorum.
liste ile ilgili kararımı kesin verdim kaptanım cuma izne ayrılmak istiyorum. kafam tamamen tedavi ile dolu şu sıralar. ne yapsam da odaklanamıyorum zayıflamaya.
vee çok hissediyorum yaklaştığımızı. inşallah zaten bir dahaki ay hamileyim haberini vericem size ve mecburi ayrılmak zorunda kalacaktım
o kadar umutluyum yani
bu hafta kilomu bildiririm cuma ve izne ayrılırım
Bak lamalarda geldi artık kaptan olarak örnek olup haftaya listede ol hadiMerak etme yeni arkadaşlar var aynı azimle devam ederlerse inşallaah artacağız, birde ben totomu kaldırıp 67ye düşersem bende giricem (galiba bu lafı 1 aydır söylüyorum)
Çok teşekkür ederim kuzum amin
bence benim yolum çoook başarı getirir bizeAklıma geldi lamalar katılımı artırmak için bir de senin yolu mu denesek
valla diyetime devam ediyorum henüz menü paylaşmasamda ama dün sabah 68,5 çıktım bu sabah 69,4 çıktım yineBak lamalarda geldi artık kaptan olarak örnek olup haftaya listede ol hadi
Merhabalar arkadaşlar
Evet bu is yerinde internet yasak, ve telefonlar sadece 3. Katta çekiyor oraya işi olmadan çıkmak da yasakhatta tüm kapılar kartlı gecis siz anlayın halimi.
Elif im canım basın sağolsun. Allah daim mekanda kavuştursun cennetinde ağırlasin inşallah. Ama imrendiren bir vefaat olmuş. Namazını kılmış duasını etmiş eşi ile vedalaşmis... Bize de nasip olur inşallah
Keklik öncelikle kv ne geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Seni çok iyi anlıyorum az sabır güzelim allah var neler var inşallah.
Peri cadisi pazartesi salı halimi görsen neden menü vermediğimi anlarsın halimi bi görsen. Şimdi serviste yim eve gidince yazarım üç gunu de inşallah
Menü vermezsen 70,5 da çıkarsınbence benim yolum çoook başarı getirir bize
valla diyetime devam ediyorum henüz menü paylaşmasamda ama dün sabah 68,5 çıktım bu sabah 69,4 çıktım yine
Ossun benim oglan 2001 amada boyu 180 oldu nerdeyse 1 yaştan bişi olmaz dimi gelinim huyuda huyuna uygun önüne yemeni koy bişi istemez oğluşum tipik boğa işteTeşekkürler ablam16 yı doldurdum 17 den gün alıyorum artık
Çok teşekkürler ablacımBen 99 luyum ablam Evet ablam tam anlamıyla yardımcı olamam zamandan dolayı ama tabikii elimden geleni yaparım her zaman
Teşekkür ederim ablam16 yı doldurdum 17 den gün alıyorum artık
Ay ben seninde ikizlerin var biliyomyaCan'ım benimkiler kız 9 ortanca oğlan 7 en küçük kız 3,5 yaşında
Kız Elvan abla sen beni Serpil'le karıştırdın benimkiler tek tabanca
Dün dedim aeben abla seni soruyo diye ama oda yığın heralde
Başın sağolsun Rabbim hepimize böyle imanlı ölüm nasip etsin
Ayyy inşallah Can'ım senden de hamile haberi alırsam iki olucak ilk duyduğum kişide çok istedi çok uğraştı 40 yaşında artık umutları tükeniyordu inşallah sağlıkla devam ettirir darısı kekliğime olsun
@fatmanurkaya abla benim ikiz yok aeben ablam karıştırmış
@keklik_58 canım sabret az kaldı selamete erecen
Allah kolaylık versin reyhancım , abiminde ikizleri olmuştu çok zor allah yardımcınız olsun . Gerçi benim küçüklerde 1 yıl arayla oldular birini emzirirken digerini ayagında sallıyordum manzarayı hayal edin yani , hoş hepsi hatıralarda kaldı şimdi kazık kadar oldular .Evet canım 2 yaşındakiler ikiz . Âmin canım cümlenin evladını.
Su ne alemde peki canım ?İyi Akşamlar kızlar menüyü belirteyim
Sabah 2 kk örgü peynir 1 yumurta 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık
Ara 1 Mandalina 8 tane kuru üzüm
Öğlen 8 yk ıspanak 1 kase yoğurt 2 dilim cavdar ekmeği
Ara 10 yaprak sarma
Aksam 3 köfte 1 kase mercimek çorba 1 kase yoğurt salata
Ara 2 ceviz 3 kuru kayısı 1 portakal
Spor henüz yok ama yapacağım mutlaka yazarım yapınca
İyi akşamlar güzeller .
Hiç planda yokken iki yakın arkadaşıma başsağlıgına gittim . Biri babasını kaybetti digeri eşinin yegenini ..
İkramlarıda geri çevirecek durumda değildim geçmişlerinin ağzında bulunsun .
Vaktim pek yoko yüzden menümüde verip çıkayım .diyet menüsü olmadı ama
Sabah .
2 dl ekmek ( ekmeklerim Hep tambuğday o yüzden hergün belirtmiyorum )
Peynir . Domates-salatalık .
Öyleden sonra
1/4 bazlama Biber sos .
Peynir - domates - 2 kornişon .
1 tuzlu kurabe
2 saat sonra diger arkadaşta .
1 kuru baklava .
Akşam
Çoçuklara pişirfiğim 1 köfte .
Su az yine 1.5
Sporda yık sayılır az yürüdüm ama spor sayılmaz .
Yarında sohbet günü of günü yani bu hafta boşa gitti diyet açısından aaaaaaaa
Ohhh sen löp löp ye, sonra gel bana 70 çıkarsın de oldu mu şimdi yaaaMenü vermezsen 70,5 da çıkarsın
Oldu canım ben löp löp yesemde artımı çıkıyom nanik nanikSu ne alemde peki canım ?
Ohhh sen löp löp ye, sonra gel bana 70 çıkarsın de oldu mu şimdi yaaa
Habininmi ikizleri vardı pehhhh nerde omega 3 lerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?