Slm kızlar bu sabah kalkar kalkmaz tatildim kendimi 65.5 falan sanarken baskülde 66.7 gördüm cok canım sıkıldı hemen bugün spora başlayacağım spor olarak benim sevdiğim spor plates üniversitede iken yapıyordum ve müthiş inceltiyor kızlar bu arada dün gittim kendime bir beden küçük etek aldım şimdi ilk hedef olarak o eteğe girmeyi koyuyorum sonra bakcez zamanla
motivasyon için çok iyi etmişssin canım etek fikri çok güzel
LİSTEDEKİLER30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
Antepia27 Menüleri ve katılımı gayet yeterli
30 Kasım - 13 mesaj
01 Aralık - 10 mesaj
Menüler tam
@Naz Menüleri iyi, yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 8 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj
Menüler tam
@xpreiaZ izne ayrılacağını bildirdi.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
Menü yok
asfarovski Dün işe başladığı için katılım az, menüleri vermiyor gözümden kaçmadı :)
30 Kasım - 10 mesaj
1 Aralık - 1 mesaj
Menü yok
@nananais Yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 2 mesaj
1 Aralık - 11 mesaj
Menü tam
@keklik_58 Toparlanmak için biraz süre istedi, cuma günü izne ayrılıp ayrılmayacağını yeniden düşünecek.
30 Kasım - 7 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj
Menü yok
@shadelima Katılımı çok bölük pörçük, katılımı arttırması gerekiyor, yoksa ceza alacak.
30 Kasım - 6 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
@tozpembefil Katılım yetersizliği devam ederse maalesef ceza alacak.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
Menü yok
Şuan listedeki arkadaşlar için değerlendirme raporu hazırladım. Bundan sonra her ÇARŞAMBA ve CUMARTESİ günleri bu değerlendirme raporunu hazırlayacağım.
Yukarıdaki listede belki gözümden kaçan bir durum söz konusu olabilir eğer böyle birşey olursa mutlaka geri dönüş bekliyorum
ÇARŞAMBA GÜNÜ
Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı
CUMARTESİ GÜNÜ
Çarşamba-Perşembe-Cuma
günlerini kapsayacak
Geçmişi okuyunca dün kaçırdığını anladım ablacım ama çok güzel bugün toparlamlşsın.inşallah cumaya etki etmez...ben de ne güzel 64.4 olmuştum.dün akşam musafirlikde pilav yedim dayanamayıp bugün 65.6 idim tam...bi gün kaçırınca hemen etki ediyor malesef.yarına inerim azcık...iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2 HŞ yumurta 3 fındık
peynir
ÖĞLE
tavuk ayran
AKŞAM
tavuk yoğurt
2.5 lt su 50 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar arkadaşlar
Ablacım benim çalıştığım markayı biliyosun.omeqa 3ü çok super çok etkili.sırf omeqa 3...kullanmanı tavsiye ederim.qıda takviyesi olduğu için mıktar kısıtlaması da yok.ben damlaya 3 5 tane veriyorum gün içi...sanki fazladan balık yemiş gibi.Habininmi ikizleri vardı pehhhh nerde omega 3 lerim.. Ya ben çok unutkan oluyorum . Allahım son nefesimize kadar aklımızı başımızdan alma ya rabbım aminnnnn ...
Fatmam kız mahrumiyet alanında işe başlamışsınya kuzum
Ya güldüğüma bakma kötü oldu.
Sen ısındınmı İşine onu de hele ?
Senin iş yerini de okudum fatmam.Allah kolaylık versin.sende akşamları menülerini yazarsın ne olcek...@Habinar ile ahuyu karıştırdın ablam bence sen
Geçmişi okuyunca dün kaçırdığını anladım ablacım ama çok güzel bugün toparlamlşsın.inşallah cumaya etki etmez...ben de ne güzel 64.4 olmuştum.dün akşam musafirlikde pilav yedim dayanamayıp bugün 65.6 idim tam...bi gün kaçırınca hemen etki ediyor malesef.yarına inerim azcık...
Ay canım ablam sen yazınca biz bunu o kadar iyi hiss ediyoruz ki ve gerçekten gürur duyuyoruz seninle.e bi önce sonra fotosu yapsan ya...kızlar okulda bir itifat bir iltifat sormayın velilerden öğretmenlerden bir arkadaş rekora gidiyorsun herhalde diyor
bu haftalarda çok fark ettiler aslında bu ay doğru dürüst kilo bile vermedim herhalde biraz sıkılaştım birde giyim tarzım değişince çok dikkat çekti enkiou haimdeki kıyafetleri bıraktım 10 yıl önceki takımlarımı giyince çok dikkat çekti güzelliğin ortaya çıkmış diyorlar mende kendimce hissettiğim gizli ezikliğimden yavaş yavaş kurtuluyorum çok şükür aslında bu değişimi en çok sizin görmenizi isterdim desteklediğiniz ablanızla gurur duymanızı isterdim hepinizi çok seviyorum yaşadığim mutlulukta vesilem oldunuz
Ahhh ahh bana gelince hiç böyle demiyosunFatma nurum sanada yazıp çıkayım .
Canım benim malesefki gün içinde istemedende çok azda kaçamak yapsak bu bizi etkiliyor şeker dengesi ve istikrarımıza zarar veriyor .
Dün akşam kötü olmuşsun ama çabucak toparlanmışsın bacımbunlar olacak onu kabul edelim robot değiliz sonuçta . Kilomuzdada iniş çikişlar olacak elbet bunuda olağan katşılamamız gerek ne kadar sinir bozucu olsada
Şevkini asla bozma bacım ya olacak ya olacak inşaallah
Artık hep olacakcanım ellerine sağlık çok güze olmuş bu listeeri çok önemsiyorum yarışta olmamızı ve önemsediğimizi buda bizim daha dikkat etmemizi ve kilo vermemizi tetikliyor ellerine sağık canım çok trşekkürer
Oooo kimlerii görüyorummmİyi günler canlarım.bu gün normal bi gün geçirdim sonunda.nasılsınız bakalım.geçmişi okudum azcık.
kuzularinannesi elifim başın sağolsun canım.
Bi çok yeni arkadaşlarımız var ne güzel...
aa biddkoza16 fıstığım yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah...
Ayyy bitanem ablam ben de özledim sizleri....ama gelemiyorumki buraya...şimdi bile uykum gözlerimden akıyor...azcık haberleşip uyuycam...kaptanımmm seni çok özledim şimdi okuyunca yitiğini bulmuş gibi sevindim canımsın yaa
Ayyy bitanem ablam ben de özledim sizleri....ama gelemiyorumki buraya...şimdi bile uykum gözlerimden akıyor...azcık haberleşip uyuycam...
Menün bence genel olarak güzel, ama neden salata, yogurt, meyve yok
1. gün salata yemiştim 2. günümdü yemedim meyve salata ama haklısınz yemem gerekr daha dikkat edicem
Gemiş olsun sediks. Şifa bul inşallah .iyiakşamlar herkese
bugün çok hastaydım malum havalardan sabah sadece su içtim2 kayısı yedim
öğlen 1 tane kayısılı activia yedim ve kahve içtim
akşam kepekli undan tavuklu dürüm yaptı annem sebzeli fln yanında ayran içtim
1tanede diyet çikolata yedim 1.5 lt su içtim.
spor yapamadım hava çok soğuk halim de yok kızlar bukadar benden
çok teşekkür ederim sağolunGemiş olsun sediks. Şifa bul inşallah .
Evvvet canım benim arada uğruyorum işte zamanım olduğundaAhhh ahh bana gelince hiç böyle demiyosun
Artık hep olacak
Oooo kimlerii görüyorummm
Aynurammmmm tek kelime ; çokkkkkk özledim .....İyi günler canlarım.bu gün normal bi gün geçirdim sonunda.nasılsınız bakalım.geçmişi okudum azcık.
kuzularinannesi elifim başın sağolsun canım.
Bi çok yeni arkadaşlarımız var ne güzel...
aa biddkoza16 fıstığım yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?