Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ellerine sağlık çok güze olmuş bu listeeri çok önemsiyorum yarışta olmamızı ve önemsediğimizi buda bizim daha dikkat etmemizi ve kilo vermemizi tetikliyor ellerine sağık canım çok trşekkürer

iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2 HŞ yumurta 3 fındık
peynir
ÖĞLE
tavuk ayran
AKŞAM
tavuk yoğurt
2.5 lt su 50 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar arkadaşlar
Geçmişi okuyunca dün kaçırdığını anladım ablacım ama çok güzel bugün toparlamlşsın.inşallah cumaya etki etmez...ben de ne güzel 64.4 olmuştum.dün akşam musafirlikde pilav yedim dayanamayıp bugün 65.6 idim tam...bi gün kaçırınca hemen etki ediyor malesef.yarına inerim azcık...

Ablacım benim çalıştığım markayı biliyosun.omeqa 3ü çok super çok etkili.sırf omeqa 3...kullanmanı tavsiye ederim.qıda takviyesi olduğu için mıktar kısıtlaması da yok.ben damlaya 3 5 tane veriyorum gün içi...sanki fazladan balık yemiş gibi.

kızlar okulda bir itifat bir iltifat sormayın velilerden öğretmenlerden bir arkadaş rekora gidiyorsun herhalde diyor
bu haftalarda çok fark ettiler aslında bu ay doğru dürüst kilo bile vermedim herhalde biraz sıkılaştım birde giyim tarzım değişince çok dikkat çekti enkiou haimdeki kıyafetleri bıraktım 10 yıl önceki takımlarımı giyince çok dikkat çekti güzelliğin ortaya çıkmış diyorlar mende kendimce hissettiğim gizli ezikliğimden yavaş yavaş kurtuluyorum çok şükür aslında bu değişimi en çok sizin görmenizi isterdim desteklediğiniz ablanızla gurur duymanızı isterdim hepinizi çok seviyorum yaşadığim mutlulukta vesilem oldunuz

kaptanımmm seni çok özledim şimdi okuyunca yitiğini bulmuş gibi sevindim canımsın yaa

Ay canım ablam sen yazınca biz bunu o kadar iyi hiss ediyoruz ki ve gerçekten gürur duyuyoruz seninle.e bi önce sonra fotosu yapsan ya...

Ahhh ahh bana gelince hiç böyle demiyosun
Artık hep olacak
Oooo kimlerii görüyorummm

iyiakşamlar herkese
bugün çok hastaydım malum havalardan sabah sadece su içtim2 kayısı yedim
öğlen 1 tane kayısılı activia yedim ve kahve içtim
akşam kepekli undan tavuklu dürüm yaptı annem sebzeli fln yanında ayran içtim
1tanede diyet çikolata yedim 1.5 lt su içtim.
spor yapamadım hava çok soğuk halim de yok kızlar bukadar benden

Gemiş olsun sediks. Şifa bul inşallah .

Aynurammmmm tek kelime ; çokkkkkk özledim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…