Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş gelmişsinuz bu muhteşem takıma...şifa bulun inşallah...ay o dürümede bayıldımmm...olsa da yesekkk

hoşbulduk kapatnım iyki böyle güzel bir takımdayım iyki varsınınz motive oluyorum
Evet canım benim destek çok önemli.ben zamanlnda 77kilodan 58e inmiştim...sonra 1yılda yayarak 68olmuştum yeniden.şimdi 65.6idim bu sabah.nasıl buna izin verdim kendimi affedemiyorum bi türlü...buna izin vermemek bizim elimuzde.kaç kilosunki!

59.500 kilom

Aynuram bende burda eşi dr . Olan bir arkadaşım var onun tavsiyesiyle bi ara ocean marka aldım içindekiler dolayısıyle en iyisi oydu , senin markayada bakayım . Bi ara kulanıyordum tekrar başlasam iyi olacak .
Bu arada ünlü bir dr muz demiştiki gün gelecek ülkeler zeki nesiller yetiştirmek için çoçuklara ve hamilelere omega 3 kullanmayı mecbur tutacak . Yani bu bukadar önemli aslında .
O yüzden yakınınızda hamile kim varsa şiddetle kullanmasını tavsiye edin . Bebeğin zihin gelişimi için çok gerekli .
Bizler içinde öyle ilerde alzaymır olmamak için( allah korusun ) kullanmalıyız ...

ayy banada küçükken balık yağı içirmişlerdi tadı güzel değildi ama şimdi tabletler çok güzel ben bile kullanıyorum dikkat dağınıklığına ve zihni iyi kullanmayı sağlıyor. bide yorgunluğu alıyor.

İyi akşamlar hanımlar bugün daha ilk yazışım internete giremedim menümü veriyim
Sabah
2 dilim tambuğday ekmek
Peynir
Domates
Biber
Çay

Öğlen
Hellimli salata
Ayran

Akşam
Izgara tavuk
Salata

2 litre su 2 saat yüzme

Csnım dikkat et omeqa 6 olmasın içinde.omeqa 6 kilo vermeye engel ola bilir..

Allah razı olsun canım
Özlettin kendini

Amin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…