Hoş gelmişsinuz bu muhteşem takıma...şifa bulun inşallah...ay o dürümede bayıldımmm...olsa da yesekkkiyiakşamlar herkese
bugün çok hastaydım malum havalardan sabah sadece su içtim2 kayısı yedim
öğlen 1 tane kayısılı activia yedim ve kahve içtim
akşam kepekli undan tavuklu dürüm yaptı annem sebzeli fln yanında ayran içtim
1tanede diyet çikolata yedim 1.5 lt su içtim.
spor yapamadım hava çok soğuk halim de yok kızlar bukadar benden
hoşbulduk kapatnım iyki böyle güzel bir takımdayım iyki varsınınzHoş gelmişsinuz bu muhteşem takıma...şifa bulun inşallah...ay o dürümede bayıldımmm...olsa da yesekkk
Ay güzel ablam ben de özledim vallaha...ama çalışmak çok iyi bir şey.iyiki Rabbim bu içi çıkarmış karşıma...pamuk gibiyim çok şükür...Aynurammmmm tek kelime ; çokkkkkk özledim .....
Eh gün boyu kayınvalideyi görmeyince pambık oluyon demekkiAy güzel ablam ben de özledim vallaha...ama çalışmak çok iyi bir şey.iyiki Rabbim bu içi çıkarmış karşıma...pamuk gibiyim çok şükür...
Evet canım benim destek çok önemli.ben zamanlnda 77kilodan 58e inmiştim...sonra 1yılda yayarak 68olmuştum yeniden.şimdi 65.6idim bu sabah.nasıl buna izin verdim kendimi affedemiyorum bi türlü...buna izin vermemek bizim elimuzde.kaç kilosunki!hoşbulduk kapatnım iyki böyle güzel bir takımdayım iyki varsınınzmotive oluyorum
He vallaha...ben geliyorum o çıkıyor kendini dışarlara vuruyorEh gün boyu kayınvalideyi görmeyince pambık oluyon demekki
59.500 kilomEvet canım benim destek çok önemli.ben zamanlnda 77kilodan 58e inmiştim...sonra 1yılda yayarak 68olmuştum yeniden.şimdi 65.6idim bu sabah.nasıl buna izin verdim kendimi affedemiyorum bi türlü...buna izin vermemek bizim elimuzde.kaç kilosunki!
ama boyum kısa 1.58 59 kilo olunca kilolu gözüküyorum. kilo vermek bizim elimzde haklısın59.500 kilom
Aynuram bende burda eşi dr . Olan bir arkadaşım var onun tavsiyesiyle bi ara ocean marka aldım içindekiler dolayısıyle en iyisi oydu , senin markayada bakayım . Bi ara kulanıyordum tekrar başlasam iyi olacak .Ablacım benim çalıştığım markayı biliyosun.omeqa 3ü çok super çok etkili.sırf omeqa 3...kullanmanı tavsiye ederim.qıda takviyesi olduğu için mıktar kısıtlaması da yok.ben damlaya 3 5 tane veriyorum gün içi...sanki fazladan balık yemiş gibi.
ayy banada küçükken balık yağı içirmişlerdi tadı güzel değildi ama şimdi tabletler çok güzel ben bile kullanıyorum dikkat dağınıklığına ve zihni iyi kullanmayı sağlıyor. bide yorgunluğu alıyor.Aynuram bende burda eşi dr . Olan bir arkadaşım var onun tavsiyesiyle bi ara ocean marka aldım içindekiler dolayısıyle en iyisi oydu , senin markayada bakayım . Bi ara kulanıyordum tekrar başlasam iyi olacak .
Bu arada ünlü bir dr muz demiştiki gün gelecek ülkeler zeki nesiller yetiştirmek için çoçuklara ve hamilelere omega 3 kullanmayı mecbur tutacak . Yani bu bukadar önemli aslında .
O yüzden yakınınızda hamile kim varsa şiddetle kullanmasını tavsiye edin . Bebeğin zihin gelişimi için çok gerekli .
Bizler içinde öyle ilerde alzaymır olmamak için( allah korusun ) kullanmalıyız ...
Csnım dikkat et omeqa 6 olmasın içinde.omeqa 6 kilo vermeye engel ola bilir..ayy banada küçükken balık yağı içirmişlerdi tadı güzel değildi ama şimdi tabletler çok güzel ben bile kullanıyorum dikkat dağınıklığına ve zihni iyi kullanmayı sağlıyor. bide yorgunluğu alıyor.
vuuu harika menü ve sporrrrr ..İyi akşamlar hanımlar bugün daha ilk yazışım internete giremedim menümü veriyim
Sabah
2 dilim tambuğday ekmek
Peynir
Domates
Biber
Çay
Öğlen
Hellimli salata
Ayran
Akşam
Izgara tavuk
Salata
2 litre su 2 saat yüzme
Allah razı olsun canımİyi günler canlarım.bu gün normal bi gün geçirdim sonunda.nasılsınız bakalım.geçmişi okudum azcık.
kuzularinannesi elifim başın sağolsun canım.
Bi çok yeni arkadaşlarımız var ne güzel...
aa bidd @koza16 fıstığım yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah...
Döndünüzmü elifim ?Allah razı olsun canım
Özlettin kendini
Amin inşallah canım benimMerhabalar arkadaşlar
Evet bu is yerinde internet yasak, ve telefonlar sadece 3. Katta çekiyor oraya işi olmadan çıkmak da yasakhatta tüm kapılar kartlı gecis siz anlayın halimi.
Elif im canım basın sağolsun. Allah daim mekanda kavuştursun cennetinde ağırlasin inşallah. Ama imrendiren bir vefaat olmuş. Namazını kılmış duasını etmiş eşi ile vedalaşmis... Bize de nasip olur inşallah
Keklik öncelikle kv ne geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Seni çok iyi anlıyorum az sabır güzelim allah var neler var inşallah.
Peri cadisi pazartesi salı halimi görsen neden menü vermediğimi anlarsın halimi bi görsen. Şimdi serviste yim eve gidince yazarım üç gunu de inşallah
Ohh mis missss...İyi akşamlar hanımlar bugün daha ilk yazışım internete giremedim menümü veriyim
Sabah
2 dilim tambuğday ekmek
Peynir
Domates
Biber
Çay
Öğlen
Hellimli salata
Ayran
Akşam
Izgara tavuk
Salata
2 litre su 2 saat yüzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?