Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çook geçmiş olsun canım benim güzel olmuş menün. sanırım öğleni hızlı geçiştirmek zorunda kalıyorsun suyunu biraz daha arttırman lazım ve sporda şart
Perim liste hazırlamışsın süper olmuş fatmacım alıntılamasa görmeyecektim .
Beğenmene sevindim
Ooo sporun harikaaa menüde su da süper olmuş

Ossun benim oglan 2001 amada boyu 180 oldu nerdeyse 1 yaştan bişi olmaz dimi gelinim huyuda huyuna uygun önüne yemeni koy bişi istemez oğluşum tipik boğa işte
Aa benden küçük mü bilmiyodum ama sorun değil dermişim Ayy benim babam da boğa

selam kızlar geçen hafta bir türlü yazamadım. zaten diyet miyet kalmadı bende . obugün çoookk uzun bir yolculuk yaptım. onun için yeme düzenim şaştı.
sabah : 30 gr biscotti, 1 elma
öğle: 5 yemek kaşığı çikolatalı nesquik gevrek, 1 su bardağı süt
ara: 1 kupa nescafe, 2 kaşık çikolatalı nesquik gevrek
ara: 30 gr biscotti
akşam : 1 kutu ayran, 1/2 kuşbaşılı etli pide, salata

bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. yarın çok çok daha iyi olacak.

Su ne alemde peki canım ?

Ohhh sen löp löp ye, sonra gel bana 70 çıkarsın de oldu mu şimdi yaaa
su içme konusunda çok sıkıntım yok benim genelde 2.5 3 tamamalarım bugün de tamamladım bu arada sporumu da yaptım yarım saat pilates ama nasıl hamlamışsam cırkım çıktı

ne kadar güzel duygular ve yaşantılar bunlar darısı başımıza tebrilk ederim çok

30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
DENEMEDEKİLER

Cutemom007 01.12.2015 tarihinde başladı.
R reyhan 2004 02.12.2015 tarihinde başladı.

M mutlu91 Katılım yetersiz, ceza alabilir.
30 Kasım - 2 mesaj
01 Aralık - 1 mesaj

30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok

M Melininannesi15
Katılımını aktif tutmaya devam ettiği sürece deneme süresi bitince listeye girebilir.
30 Kasım - 6 mesaj
01 Aralık - 5 mesaj

Menü var

D denizkizi_88
özel mesajla bilgi verdi katılım yetersiz, takıma yeniden geldiği an sıfırdan yeni üye gibi işlem görüp o gün geliş tarihi kabul edilecek ve katılımını aktif tutarsa ancak listeye alınabilir.

S sediks
30 Kasım - 4 mesaj
01 Aralık - 8 mesaj

Menü var

mavera87 cumartesiden beri katılım yok.
E Egeliguzelinhedefi45 katılım çok az
30 Kasım - 5 mesaj
01 Aralık - 0 mesaj

30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok

Bunun dışında son zamanlarda katılımı olan denemede üyemiz yok diye biliyorum. Gözümden kaçan birisi olursa lütfen haber verin bana

Teşekür ederim ablam

koza16 canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara...
Teşekkür ederiiim canıım
Bilgecim iyiki doğdun mutlu yaşlar canım
Teşekkür ederim ablacım

Evet bugün hiç ama hiç olmamış canım yarından itibaren senden daha sağlam menüler bekliyorum seni listeye alabilmem için düzenli katılım ve menü bildirimin şart
Oooo harikaasıınn

Canım neler yapıyorsun gündelik hayatında ? kendinden biraz bahsetsene
ben çalışıyorum rehber öğretmenim şanlıurfada yaşıyorum 3. yılım meslekteki evliyim 1 bebeğim var altı aylık elinizden öper işte öğleye kadar okuldayım sonra evdeyim çocukla yaptığım da pek bişi yok bunlar dışında rutin bi hayatım var yani siz ?

Aa öyle miii ? meslektaş sayılırız o zaman ya bende istanbulda oturuyorum 4 yıldır bilgisayar öğretmeniyim 26 yaşındayım ve bekarımmm :)

Denwme
Deneme süresi kaç haftaydı

Selam hanimlar,
Bugunun menusunu yazayım ben de,
Sabah,
Bir dilim ekmek,
Bir kucuk peynir ve birkac zeytin
Öğle
Bir kase brokoli corbasi
Bir porsiyon tavuk döner, salata
Ara öğün dort küçük kraker ve yeşil çay
3 litre kadar su, 30 dakika yürüyüş

iyi akşamlar bayanlar
ne yazık ki 3 gündür tlfumdan kadınlar kulubune giremiyorum
pc de bozuk. kursun bilgisayraını getirdim kayıtlar için o şekilde giriyorum.
ben site kapandı zannetmiştim. bi problem var ama çözemedim ne yazık ki.
aşırı derecede kansızlık varmış bende. doktor nasıl ayakta duruyorsun dedi.
ilaç verdi inşallah normale döner kansızlığım. sizleri okuyamıyorum.
hala 70 71 kg arası değişiyor.
spor salonunda dün çlçü alındı kilo almışım sinir oldum bugün gitmedim. benden haberler bu şekilde. hepinizi çok özledim.
en kısa zamanda görüşürüz inşallah. bazen eşimden de şüpheleniyorum engelledi mi siteyi naptı yaaaa

Sevgili pericim, haftasonu izmitte ailemin yanındaydım, malesef orda internet olmadığından giremedim, ama daha dikkatli olurum :)

Herkese iyi akşamlar sevgili bayanlaarr

Bugün ilk değerlendirme raporunu hazırladım denemedeki ve listedeki üyelerimiz için.

1) Her değerlendirme raporunda katılım azlığı olması durumunda bir sonraki değerlendirme raporuna kadar +30 dk spor cezası olacak

2) 4 değerlendirme raporunda ceza alan üyemiz listede ise listeden çıkarılacak, deneme sürecindeyse ise listeye girmesi 2 hafta ertelenecek.

Aa öyle miii ? meslektaş sayılırız o zaman ya bende istanbulda oturuyorum 4 yıldır bilgisayar öğretmeniyim 26 yaşındayım ve bekarımmm :)
evet yaşlarımız yakınmış 24 benimde ben biraz erken davrandım evlenmekle eşim ta lisedeki sevgilimdi üniversiteyi de birlikte okuduk öyle olunca da okul biter bitmez evlendik geçen sene bi kadın doğuma gittim sağolsun sağ yumurtalığı kist kaplamış çocuk istersen tedavi gerektirir falan dedi bunu duyunca korkumdan korunmayı da bıraktım dolayısıyle erkenden anne de oldum ne biçim kistse korunmayı bıraktım 2. aya hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…