Bende özlüyorum sizleri çok hemde...Allah razı olsun canım
Özlettin kendini
Yok burdayım abla 7si bitsin biraz daha kalırımDöndünüzmü elifim ?
Çook geçmiş olsun canım benimiyiakşamlar herkese
bugün çok hastaydım malum havalardan sabah sadece su içtim2 kayısı yedim
öğlen 1 tane kayısılı activia yedim ve kahve içtim
akşam kepekli undan tavuklu dürüm yaptı annem sebzeli fln yanında ayran içtim
1tanede diyet çikolata yedim 1.5 lt su içtim.
spor yapamadım hava çok soğuk halim de yok kızlar bukadar benden
Beğenmene sevindimPerim liste hazırlamışsın süper olmuşfatmacım alıntılamasa görmeyecektim .
Ooo sporun harikaaaİyi akşamlar hanımlar bugün daha ilk yazışım internete giremedim menümü veriyim
Sabah
2 dilim tambuğday ekmek
Peynir
Domates
Biber
Çay
Öğlen
Hellimli salata
Ayran
Akşam
Izgara tavuk
Salata
2 litre su 2 saat yüzme
Aa benden küçük mü bilmiyodum ama sorun değil dermişimOssun benim oglan 2001 amada boyu 180 oldu nerdeyse 1 yaştan bişi olmaz dimi gelinim huyuda huyuna uygun önüne yemeni koy bişi istemez oğluşum tipik boğa işte
su içme konusunda çok sıkıntım yok benim genelde 2.5 3 tamamalarım bugün de tamamladımSu ne alemde peki canım ?
Ohhh sen löp löp ye, sonra gel bana 70 çıkarsın de oldu mu şimdi yaaa
ne kadar güzel duygular ve yaşantılar bunlar darısı başımıza tebrilk ederim çokkızlar okulda bir itifat bir iltifat sormayın velilerden öğretmenlerden bir arkadaş rekora gidiyorsun herhalde diyor
bu haftalarda çok fark ettiler aslında bu ay doğru dürüst kilo bile vermedim herhalde biraz sıkılaştım birde giyim tarzım değişince çok dikkat çekti enkiou haimdeki kıyafetleri bıraktım 10 yıl önceki takımlarımı giyince çok dikkat çekti güzelliğin ortaya çıkmış diyorlar mende kendimce hissettiğim gizli ezikliğimden yavaş yavaş kurtuluyorum çok şükür aslında bu değişimi en çok sizin görmenizi isterdim desteklediğiniz ablanızla gurur duymanızı isterdim hepinizi çok seviyorum yaşadığim mutlulukta vesilem oldunuz
Teşekür ederim ablamİyi günler canlarım.bu gün normal bi gün geçirdim sonunda.nasılsınız bakalım.geçmişi okudum azcık.
kuzularinannesi elifim başın sağolsun canım.
Bi çok yeni arkadaşlarımız var ne güzel...
aa biddkoza16 fıstığım yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah...
Teşekkür ederiiim canıım
Teşekkür ederim ablacımBilgecim iyiki doğdun mutlu yaşlar canım
Evet bugün hiç ama hiç olmamış canım yarından itibaren senden daha sağlam menüler bekliyorumselam kızlar geçen hafta bir türlü yazamadım. zaten diyet miyet kalmadı bende . obugün çoookk uzun bir yolculuk yaptım. onun için yeme düzenim şaştı.
sabah : 30 gr biscotti, 1 elma
öğle: 5 yemek kaşığı çikolatalı nesquik gevrek, 1 su bardağı süt
ara: 1 kupa nescafe, 2 kaşık çikolatalı nesquik gevrek
ara: 30 gr biscotti
akşam : 1 kutu ayran, 1/2 kuşbaşılı etli pide, salata
bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. yarın çok çok daha iyi olacak.
Oooo harikaasıınnsu içme konusunda çok sıkıntım yok benim genelde 2.5 3 tamamalarım bugün de tamamladımbu arada sporumu da yaptım yarım saat pilates ama nasıl hamlamışsam cırkım çıktı
ne kadar güzel duygular ve yaşantılar bunlar darısı başımıza tebrilk ederim çok
tşk ederimEvet bugün hiç ama hiç olmamış canım yarından itibaren senden daha sağlam menüler bekliyorumseni listeye alabilmem için düzenli katılım ve menü bildirimin şart
Oooo harikaasıınn
Canım neler yapıyorsun gündelik hayatında ? kendinden biraz bahsetsenetşk ederim
ben çalışıyorum rehber öğretmenim şanlıurfada yaşıyorum 3. yılım meslekteki evliyim 1 bebeğim var altı aylık elinizden öper işte öğleye kadar okuldayım sonra evdeyim çocukla yaptığım da pek bişi yok bunlar dışında rutin bi hayatım var yani siz ?Canım neler yapıyorsun gündelik hayatında ? kendinden biraz bahsetsene
Aa öyle miii ? meslektaş sayılırız o zaman yaben çalışıyorum rehber öğretmenim şanlıurfada yaşıyorum 3. yılım meslekteki evliyim 1 bebeğim var altı aylık elinizden öper işte öğleye kadar okuldayım sonra evdeyim çocukla yaptığım da pek bişi yok bunlar dışında rutin bi hayatım var yani siz ?
Deneme süresi kaç haftaydıDENEMEDEKİLER30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
Cutemom007 01.12.2015 tarihinde başladı.
R reyhan 2004 02.12.2015 tarihinde başladı.
M mutlu91 Katılım yetersiz, ceza alabilir.
30 Kasım - 2 mesaj
01 Aralık - 1 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
M Melininannesi15 Katılımını aktif tutmaya devam ettiği sürece deneme süresi bitince listeye girebilir.
30 Kasım - 6 mesaj
01 Aralık - 5 mesaj
Menü var
D denizkizi_88 özel mesajla bilgi verdi katılım yetersiz, takıma yeniden geldiği an sıfırdan yeni üye gibi işlem görüp o gün geliş tarihi kabul edilecek ve katılımını aktif tutarsa ancak listeye alınabilir.
S sediks
30 Kasım - 4 mesaj
01 Aralık - 8 mesaj
Menü var
mavera87 cumartesiden beri katılım yok.
E Egeliguzelinhedefi45 katılım çok az
30 Kasım - 5 mesaj
01 Aralık - 0 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
Bunun dışında son zamanlarda katılımı olan denemede üyemiz yok diye biliyorum. Gözümden kaçan birisi olursa lütfen haber verin bana
iyi akşamlar bayanlar
DENEMEDEKİLER30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
Cutemom007 01.12.2015 tarihinde başladı.
R reyhan 2004 02.12.2015 tarihinde başladı.
M mutlu91 Katılım yetersiz, ceza alabilir.
30 Kasım - 2 mesaj
01 Aralık - 1 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
M Melininannesi15 Katılımını aktif tutmaya devam ettiği sürece deneme süresi bitince listeye girebilir.
30 Kasım - 6 mesaj
01 Aralık - 5 mesaj
Menü var
D denizkizi_88 özel mesajla bilgi verdi katılım yetersiz, takıma yeniden geldiği an sıfırdan yeni üye gibi işlem görüp o gün geliş tarihi kabul edilecek ve katılımını aktif tutarsa ancak listeye alınabilir.
S sediks
30 Kasım - 4 mesaj
01 Aralık - 8 mesaj
Menü var
mavera87 cumartesiden beri katılım yok.
E Egeliguzelinhedefi45 katılım çok az
30 Kasım - 5 mesaj
01 Aralık - 0 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
Bunun dışında son zamanlarda katılımı olan denemede üyemiz yok diye biliyorum. Gözümden kaçan birisi olursa lütfen haber verin bana
evet yaşlarımız yakınmış 24 benimde ben biraz erken davrandım evlenmekle eşim ta lisedeki sevgilimdi üniversiteyi de birlikte okuduk öyle olunca da okul biter bitmez evlendik geçen sene bi kadın doğuma gittim sağolsun sağ yumurtalığı kist kaplamış çocuk istersen tedavi gerektirir falan dedi bunu duyunca korkumdan korunmayı da bıraktım dolayısıyle erkenden anne de oldum ne biçim kistse korunmayı bıraktım 2. aya hamileydimAa öyle miii ? meslektaş sayılırız o zaman yabende istanbulda oturuyorum 4 yıldır bilgisayar öğretmeniyim 26 yaşındayım ve bekarımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?