Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Denwme

Deneme süresi kaç haftaydı
Deneme süresi 2 hafta canım 3. hafta listeye giriyorsun katılımına göre
Canım sabah az olmuş sanki birde akşam birşey yemedin mi ?
Telefondan girerken kendi hattının internetini mi kullanıyorsun evinde wifi falan mı ?

Ama gel artık ya verelim şu kalan kilolarımızı
Sevgili pericim, haftasonu izmitte ailemin yanındaydım, malesef orda internet olmadığından giremedim, ama daha dikkatli olurum :)
Zaten bu değerlendirme raporunu Pazartesiden itibaren başlattım canım daha daha sık görmek istiyorum

tlfun internetini kullanıyorum periii
yaaa söylesene bana neden giremiyorum 400 ü bi hata veriyo

hakikaten heee kist olmasa herhalde 3 güne kalmaz hamile olurmuşsun demekki
Hayırlısı buymuş demekki

Bende bekarlık üzerine kariyer yapıyorum

hakikaten heee kist olmasa herhalde 3 güne kalmaz hamile olurmuşsun demekki
Hayırlısı buymuş demekki

Bende bekarlık üzerine kariyer yapıyorum
hiç sorma valla ama çok şükür pişman değilim şu an çocuk dünyanın en güzel şeyi darısı başına cnm nerelisin peki İstanbul mu

hiç sorma valla ama çok şükür pişman değilim şu an çocuk dünyanın en güzel şeyi darısı başına cnm nerelisin peki İstanbul mu
Allah bağışlasın ooyy ne tatlıdır şimdi yaaa yok aslen erzincanlıyım ama kimlikte izmirliyim. canım nereyi istiyosa orayı kullanıyorum desem yeridir.

Akşam yemedim bugün, dün biraz abartinca bu akşamı es geçtim, yesemiydim ki acaba?

Allah bağışlasın ooyy ne tatlıdır şimdi yaaa yok aslen erzincanlıyım ama kimlikte izmirliyim. canım nereyi istiyosa orayı kullanıyorum desem yeridir.
tşk ederim cnm benim oğlan da öyle olcak ilerde ben Antalyalıyım eşim hatay çocuk urfa doğumlu

Akşam yemedim bugün, dün biraz abartinca bu akşamı es geçtim, yesemiydim ki acaba?
Evet keşke es geçmeseydin, diyetine uygun beslendiğin sürece toparlarsın zaten amaaan cısslardan uzaak suyuna ve sporuna da dikkat ettin mi tamamdır
tşk ederim cnm benim oğlan da öyle olcak ilerde ben Antalyalıyım eşim hatay çocuk urfa doğumlu
aslında benim doğum yeride istanbul

Makbulecim ne güzel canım, ben de nişanlımla liseden beri birlikteyim, biz de üniversiteyi birlikte okuduk ama anca evlenebilicez yaza :) çocuğunu da Allah bağışlasın ne güzel erkenden anne olmuşsun arkadas gibi olursunuz :)

neyse cnm çıkmam lazım bebeğim uyandı emzireyim görüşmek üzere yarın iyi geceler
Evet keşke es geçmeseydin, diyetine uygun beslendiğin sürece toparlarsın zaten amaaan cısslardan uzaak suyuna ve sporuna da dikkat ettin mi tamamdır

aslında benim doğum yeride istanbul

tşk ederim arkadaşım darısı başınıza inşallah şimdi çıkmam lazım daha sonra uzun uzun konuşuruz inşallah iyi geceler

Ayy ne kadar güzel yaaa maşallaaaahh

Makbule'cim hoşgeldin aramıza
Reyhan ablam sende hoşgeldin.

Abla diyorum ama bende 24 yaşındayım, istersen demeyebilirim de

Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallah

Yatakdayım uyuysam iyi olacak....iyi geceler canlarım benim...
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsin

kuzularinannesi Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

koza16 doğum günün kutlu olsun fıstığım nice senelere

asfarovski ablam nasıl bir iş yeri orası öyle, uzay üssü gibi Olsun ama akşamları gelirsin, sen yeterki işinde mutlu ol

keklik_58 çok geçmiş olsun kvde

Immm unuttuğum varsa affola

Dünden beri boğazlarım acıyordu, bugün daha kötüler. Yine bir bademcik iltihaplanması ile karşı karşıyayım uff kulağıma vuruyor agrısı. İş çok yogundu ne keyfim, ne de halim var. Spor da yapmadım duşumu aldım girdim yatağıma

Kahvaltı: 2 yumurta+1 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+2 zeytin

Ara: 1 yeşil elma

Öğlen: yarım porsiyon kadar tavuk gögsü (kızartma mı fırın mıydı anlamadım)+ 1 küçük kase yogurt+
1 küçük tabak salata+1 taneye yakın içi boş zeytinyağlı enginar

Akşam: 1 kase kadar haşlanmış karnıbahar+1 kase yogurt+yeşillik.

Su: 2.5 lt
Spor: Bugünü pas geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…