- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Deneme süresi 2 hafta canımDenwme
Deneme süresi kaç haftaydı
Canım sabah az olmuş sanki birde akşam birşey yemedin mi ?Selam hanimlar,
Bugunun menusunu yazayım ben de,
Sabah,
Bir dilim ekmek,
Bir kucuk peynir ve birkac zeytin
Öğle
Bir kase brokoli corbasi
Bir porsiyon tavuk döner, salata
Ara öğün dort küçük kraker ve yeşil çay
3 litre kadar su, 30 dakika yürüyüş
Telefondan girerken kendi hattının internetini mi kullanıyorsun evinde wifi falan mı ?iyi akşamlar bayanlar
ne yazık ki 3 gündür tlfumdan kadınlar kulubune giremiyorum
pc de bozuk. kursun bilgisayraını getirdim kayıtlar için o şekilde giriyorum.
ben site kapandı zannetmiştim. bi problem var ama çözemedim ne yazık ki.
aşırı derecede kansızlık varmış bende. doktor nasıl ayakta duruyorsun dedi.
ilaç verdi inşallah normale döner kansızlığım. sizleri okuyamıyorum.
hala 70 71 kg arası değişiyor.
spor salonunda dün çlçü alındı kilo almışım sinir oldum bugün gitmedim. benden haberler bu şekilde. hepinizi çok özledim.
en kısa zamanda görüşürüz inşallah. bazen eşimden de şüpheleniyorum engelledi mi siteyi naptı yaaaa
Zaten bu değerlendirme raporunu Pazartesiden itibaren başlattım canımSevgili pericim, haftasonu izmitte ailemin yanındaydım, malesef orda internet olmadığından giremedim, ama daha dikkatli olurum :)
tlfun internetini kullanıyorum periiiDeneme süresi 2 hafta canım3. hafta listeye giriyorsun katılımına göre
Canım sabah az olmuş sanki birde akşam birşey yemedin mi ?
Telefondan girerken kendi hattının internetini mi kullanıyorsun evinde wifi falan mı ?
Ama gel artık ya verelim şu kalan kilolarımızı
Zaten bu değerlendirme raporunu Pazartesiden itibaren başlattım canımdaha daha sık görmek istiyorum
evet yaşlarımız yakınmış 24 benimde ben biraz erken davrandım evlenmekle eşim ta lisedeki sevgilimdi üniversiteyi de birlikte okuduk öyle olunca da okul biter bitmez evlendik geçen sene bi kadın doğuma gittim sağolsun sağ yumurtalığı kist kaplamış çocuk istersen tedavi gerektirir falan dedi bunu duyunca korkumdan korunmayı da bıraktım dolayısıyle erkenden anne de oldum ne biçim kistse korunmayı bıraktım 2. aya hamileydim
hiç sorma valla ama çok şükür pişman değilim şu an çocuk dünyanın en güzel şeyi darısı başına cnm nerelisin peki İstanbul muhakikaten heee kist olmasa herhalde 3 güne kalmaz hamile olurmuşsun demekki
Hayırlısı buymuş demekki
Bende bekarlık üzerine kariyer yapıyorum
Telefonun netiyse birşey yapamaz kimsetlfun internetini kullanıyorum periii
yaaa söylesene bana neden giremiyorum 400 ü bi hata veriyo
Allah bağışlasın ooyy ne tatlıdır şimdi yaaahiç sorma valla ama çok şükür pişman değilim şu an çocuk dünyanın en güzel şeyi darısı başına cnm nerelisin peki İstanbul mu
Deneme süresi 2 hafta canım3. hafta listeye giriyorsun katılımına göre
Canım sabah az olmuş sanki birde akşam birşey yemedin mi ?
Telefondan girerken kendi hattının internetini mi kullanıyorsun evinde wifi falan mı ?
Ama gel artık ya verelim şu kalan kilolarımızı
Zaten bu değerlendirme raporunu Pazartesiden itibaren başlattım canımdaha daha sık görmek istiyorum
tşk ederim cnm benim oğlan da öyle olcak ilerde ben Antalyalıyım eşim hatay çocuk urfa doğumluAllah bağışlasın ooyy ne tatlıdır şimdi yaaayok aslen erzincanlıyım ama kimlikte izmirliyim. canım nereyi istiyosa orayı kullanıyorum desem yeridir.
Evet keşke es geçmeseydin, diyetine uygun beslendiğin sürece toparlarsın zatenAkşam yemedim bugün, dün biraz abartinca bu akşamı es geçtim, yesemiydim ki acaba?
tşk ederim cnm benim oğlan da öyle olcak ilerde ben Antalyalıyım eşim hatay çocuk urfa doğumlu
tamma canım deniyim bi.Telefonun netiyse birşey yapamaz kimseinternet ayarlarından geçmişi vs tamamen silip, tekrar kendin siteyi yazarak girmeyi denesene
evet yaşlarımız yakınmış 24 benimde ben biraz erken davrandım evlenmekle eşim ta lisedeki sevgilimdi üniversiteyi de birlikte okuduk öyle olunca da okul biter bitmez evlendik geçen sene bi kadın doğuma gittim sağolsun sağ yumurtalığı kist kaplamış çocuk istersen tedavi gerektirir falan dedi bunu duyunca korkumdan korunmayı da bıraktım dolayısıyle erkenden anne de oldum ne biçim kistse korunmayı bıraktım 2. aya hamileydim
Evet keşke es geçmeseydin, diyetine uygun beslendiğin sürece toparlarsın zatenamaaan cısslardan uzaak suyuna ve sporuna da dikkat ettin mi tamamdır
aslında benim doğum yeride istanbul
tşk ederim arkadaşım darısı başınıza inşallahMakbulecim ne güzel canım, ben de nişanlımla liseden beri birlikteyim, biz de üniversiteyi birlikte okuduk ama anca evlenebilicez yaza :) çocuğunu da Allah bağışlasın ne güzel erkenden anne olmuşsun arkadas gibi olursunuz :)
Ayy ne kadar güzel yaaa maşallaaaahhMakbulecim ne güzel canım, ben de nişanlımla liseden beri birlikteyim, biz de üniversiteyi birlikte okuduk ama anca evlenebilicez yaza :) çocuğunu da Allah bağışlasın ne güzel erkenden anne olmuşsun arkadas gibi olursunuz :)
Makbule'cim hoşgeldin aramıza
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:makbule
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:66 gibi sanırım
HEDEF KİLONUZ:58-60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi sağlıklı zinde mutlu hissetmek ve istediğimi giyebilmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhabalar zaten hep tombiş bir geçmişim var diyetlerle yaklaşık 2009 dan beri haşır neşiriz( ünversiteye başladığım yıl ) fast food tüketimi sonucunda 76 kiloya kadar çıkmıştım sonra diyetlerle ve diyetisyenlerle tanıştım sonra al ver al ver önceki yıl 58 kiloya kadar düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde fırsat bu fırsat mı dedim neyse ne bulduysam canım ne istediyse yedim 86 kilo doğuma gittim 79 kilo geri geldim işte 6 ay oldu o zamandan beri de diyetteyim diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için haftalık kilo verme hedefim yarım kilo zira daha fazla verildiği zaman atık maddeler süte geçebiliyormuş zaten kilom azaldığı için yavaş yavaş gidiyor artık spor henüz hayatımda yok ama gruba girdiğime göre ve kurallarda okuduğuma göre artık mecburumhemen yarın başlıyorum menü bildirimine de yarın başlarım inşallah tam kilomu da sabah söyleyeyim işte böyle kızlar
Reyhan ablam sende hoşgeldin.Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: reyhan
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 63,5
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir şekilde uygun kiloda yaşamak, kendimi iyi hissetmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 yaşındayım. 3 çocuğum var . Evlendiğimde 50 kiloydum ama maalesef hamileliklerimde aldığım kiloların bir kısmını veremedim . Ne yazık ki yemeye karşı zaafım var. Bütün gün evde olduğum içinde sürekli bir şeyler yiyorum , bu yüzden de kiloma kilo katıyorum. Bu yarışma vasıtasıyla kilo vermeyi düşünüyorum.
Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallahkızlar okulda bir itifat bir iltifat sormayın velilerden öğretmenlerden bir arkadaş rekora gidiyorsun herhalde diyor
bu haftalarda çok fark ettiler aslında bu ay doğru dürüst kilo bile vermedim herhalde biraz sıkılaştım birde giyim tarzım değişince çok dikkat çekti enkiou haimdeki kıyafetleri bıraktım 10 yıl önceki takımlarımı giyince çok dikkat çekti güzelliğin ortaya çıkmış diyorlar mende kendimce hissettiğim gizli ezikliğimden yavaş yavaş kurtuluyorum çok şükür aslında bu değişimi en çok sizin görmenizi isterdim desteklediğiniz ablanızla gurur duymanızı isterdim hepinizi çok seviyorum yaşadığim mutlulukta vesilem oldunuz
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsinYatakdayım uyuysam iyi olacak....iyi geceler canlarım benim...
Evet unuttuğun varkuzularinannesi Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
koza16 doğum günün kutlu olsun fıstığım nice senelere
asfarovski ablam nasıl bir iş yeri orası öyle, uzay üssü gibi Olsun ama akşamları gelirsin, sen yeterki işinde mutlu ol
keklik_58 çok geçmiş olsun kvde
Immm unuttuğum varsa affola
Evet unuttuğun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?