Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun. Gerçekten çok meşakkatli ikiz çocuk, zor zamanlarım oldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Güzel dualarınıza da kocaman bi âmin ..

bak ben diyorum sen gel yardımcım ol ya, teklif ediyorum benim yardımcım olur musun

bak ben diyorum sen gel yardımcım ol ya, teklif ediyorum benim yardımcım olur musun

Ayy bir an evlenme teklif gibi geldi kulağıma evet diyecektim Bebeğim sen istiyorsan olurum ama ben senin kadar hakim olamıyorum ki, görevi layıkıyla yapmam diye de çekiniyorum

Ayy bir an evlenme teklif gibi geldi kulağıma evet diyecektim Bebeğim sen istiyorsan olurum ama ben senin kadar hakim olamıyorum ki, görevi layıkıyla yapmam diye de çekiniyorum

Evlenme teklifime evet diyeceğine eminim zaten ahahah :))))
Aaa yapmaz olur musun tatlımm ben zaten bir çok şeyi düzene oturtuyorum kendimce günler böldüm falan filaan derkeen hallederiiizz

Evlenme teklifime evet diyeceğine eminim zaten ahahah :))))
Aaa yapmaz olur musun tatlımm ben zaten bir çok şeyi düzene oturtuyorum kendimce günler böldüm falan filaan derkeen hallederiiizz

Ahaha o zaman oldum gitti. Daha aktif katılacağım, daha çok takip edeceğim Vee 7. takımı eski günlerine döndüreceğiz.

Tabii önce işe seninle başlıyorum, evet menünü, suyunu, sporunu görelim

Bugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor peyniri, 4 zeytin, 2 tb ekmeği, domates ve 1 fincan yeşil çay.
Ara; sade türk kahvesi ve 2 ceviz
Öğlen; fırında tavuk but(1 tane), kırmızı lahana salatası ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve yeşil çay.
Akşam; Tavuk çorbası 1 kepçe, 2 tane közlenmiş çarliston biber , 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Akşam; 1 mandalina ve 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt

Gecmis olsun selincim bol bol ıhlamur zencefilli çay iç iyi gelir.

Yeni yapılan sanayi genişleme bölgesi canım firmanın suçu yok alt yapı sıkıntısı. Ama fabrika değil otel gibi en son yapay orkide koydular lavabonun her yerine insan hacet gidermeye cekinecek hale geliyor

Afiyet olsun canım, mükemmel bir menü
Gecmis olsun selincim bol bol ıhlamur zencefilli çay iç iyi gelir.
Saol ablacım, içmeye çalışıyorum geçer 1-2 güne sanırım. Dün yazmışsın ablam girmeyince tekrar cevaplayamadım. Ben iyiyim şükür, sen nasılsın

Geçmiş olsun canım hasta olmadan al önlemini. Ben de kabanla oturuyorum resmen kemiklerim üşüyor

Ayy vallahi mazeretim var kaptanım.Eve elektrik su telefon bağlattım.Bugünde doğalgaz başvurusu yaptım.Avizeler lambalar aldım.Yarın kornişler ve avizeler takılcak.Bi yandan hergün babamı fizik tedaviye götürürken bi yandan ev için koşturuyorum ve ben haftanın 7 günü çalışıyorum Düzene sokcam herşeyi sitenin en gevezesi ben olcam bak gör

Yeni yapılan sanayi genişleme bölgesi canım firmanın suçu yok alt yapı sıkıntısı. Ama fabrika değil otel gibi en son yapay orkide koydular lavabonun her yerine insan hacet gidermeye cekinecek hale geliyor
Fatmacim temiz istedin iş yerini al sana temizlik ötesi ne kadar dayanabilecen bakalim

Ahaha ablam valla arada sulayan bile çıkabilir boşa gitmesin diye Ama bence güzel birşey bizde öyle birşey olmadığı için özeniyorum
Geçmiş olsun canım hasta olmadan al önlemini. Ben de kabanla oturuyorum resmen kemiklerim üşüyor
Ya benim bu ara ara tekrarlıyor da ne zamandır yoktu. Geçer bakalım, birde havalar dengesizleşti sıcak, soğuk derken karıda yağdırdık sonunda Ankara'YA

Hoşbuldum canım. Senden 8 yaş büyüğüm, Can'ın nasıl istiyorsa öyle hitab edebilirsin

Fatmacim temiz istedin iş yerini al sana temizlik ötesi ne kadar dayanabilecen bakalim
Ablam ilk isimin %5 i değil şimdiki is her ise adam almışlar buradaki 20 kişinin falan yaptığını yapıyordum ben önceden içimden gülüyorum tüm gün yemekhanenin adı restorant ve kadife koltuklar var kafe tarzı bazen rüya gibi geliyor

Valla canim birkaç tane de olsa ben de gördüm karı is çıkışı ama ankara nin soguyu burayı vurdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…