Allah razı olsun. Gerçekten çok meşakkatli ikiz çocuk, zor zamanlarım oldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Güzel dualarınıza da kocaman bi âmin ..Allah kolaylık versin reyhancım , abiminde ikizleri olmuştu çok zor allah yardımcınız olsun . Gerçi benim küçüklerde 1 yıl arayla oldular birini emzirirken digerini ayagında sallıyordum manzarayı hayal edin yani , hoş hepsi hatıralarda kaldı şimdi kazık kadar oldular ..
Rabbım tüm yavrularımızı esirgesin görünen görünmeyen şerlerden emin eylesin. Amin .
Kuzuumm ya hiç unutur muyum, sana uzun uzun yazacağımEllerine sağlık ne güzel liste yapmışsın, inşallah katılımın artmasına sebep olur. Valla bende listeye gireyim diyorum da yararımdan çok zararım olur diye hiç elleşmiyorum.
bak ben diyorum sen gel yardımcım ol ya, teklif ediyorum benim yardımcım olur musun
Ayy bir an evlenme teklif gibi geldi kulağıma evet diyecektimBebeğim sen istiyorsan olurum ama ben senin kadar hakim olamıyorum ki, görevi layıkıyla yapmam diye de çekiniyorum
Oyy çook zor gerçekten Allah yardımcın olsun ama bir o kadarda güzeldir kesinlikle yaa maşallaaahh :)Allah razı olsun. Gerçekten çok meşakkatli ikiz çocuk, zor zamanlarım oldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Güzel dualarınıza da kocaman bi âmin ..
Evlenme teklifime evet diyeceğine eminim zaten ahahah :))))
Aaa yapmaz olur musun tatlımmben zaten bir çok şeyi düzene oturtuyorum kendimce günler böldüm falan filaan derkeen hallederiiizz
Gecmis olsun selincim bol bol ıhlamur zencefilli çay iç iyi gelir.Dünden beri boğazlarım acıyordu, bugün daha kötüler. Yine bir bademcik iltihaplanması ile karşı karşıyayım uff kulağıma vuruyor agrısı. İş çok yogundu ne keyfim, ne de halim var. Spor da yapmadım duşumu aldım girdim yatağıma
Kahvaltı: 2 yumurta+1 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+2 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: yarım porsiyon kadar tavuk gögsü (kızartma mı fırın mıydı anlamadım)+ 1 küçük kase yogurt+
1 küçük tabak salata+1 taneye yakın içi boş zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase kadar haşlanmış karnıbahar+1 kase yogurt+yeşillik.
Su: 2.5 lt
Spor: Bugünü pas geçtim
Yeni yapılan sanayi genişleme bölgesi canım firmanın suçu yok alt yapı sıkıntısı. Ama fabrika değil otel gibi en son yapay orkide koydular lavabonun her yerine insan hacet gidermeye cekinecek hale geliyor@kuzularinannesi Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
@koza16 doğum günün kutlu olsun fıstığım nice senelere
asfarovski ablam nasıl bir iş yeri orası öyle, uzay üssü gibi Olsun ama akşamları gelirsin, sen yeterki işinde mutlu ol
@keklik_58 çok geçmiş olsun kvde
Immm unuttuğum varsa affola
AYNURA cim özledik seniYatakdayım uyuysam iyi olacak....iyi geceler canlarım benim...
Afiyet olsun canım, mükemmel bir menüBugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor peyniri, 4 zeytin, 2 tb ekmeği, domates ve 1 fincan yeşil çay.
Ara; sade türk kahvesi ve 2 ceviz
Öğlen; fırında tavuk but(1 tane), kırmızı lahana salatası ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve yeşil çay.
Akşam; Tavuk çorbası 1 kepçe, 2 tane közlenmiş çarliston biber , 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Akşam; 1 mandalina ve 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt
Saol ablacım, içmeye çalışıyorum geçer 1-2 güne sanırım. Dün yazmışsın ablam girmeyince tekrar cevaplayamadım. Ben iyiyim şükür, sen nasılsınGecmis olsun selincim bol bol ıhlamur zencefilli çay iç iyi gelir.
Dünden beri boğazlarım acıyordu, bugün daha kötüler. Yine bir bademcik iltihaplanması ile karşı karşıyayım uff kulağıma vuruyor agrısı. İş çok yogundu ne keyfim, ne de halim var. Spor da yapmadım duşumu aldım girdim yatağıma
Kahvaltı: 2 yumurta+1 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+2 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: yarım porsiyon kadar tavuk gögsü (kızartma mı fırın mıydı anlamadım)+ 1 küçük kase yogurt+
1 küçük tabak salata+1 taneye yakın içi boş zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase kadar haşlanmış karnıbahar+1 kase yogurt+yeşillik.
Su: 2.5 lt
Spor: Bugünü pas geçtim
Ayy vallahi mazeretim var kaptanım.Eve elektrik su telefon bağlattım.Bugünde doğalgaz başvurusu yaptım.Avizeler lambalar aldım.Yarın kornişler ve avizeler takılcak.Bi yandan hergün babamı fizik tedaviye götürürken bi yandan ev için koşturuyorum ve ben haftanın 7 günü çalışıyorumLİSTEDEKİLER30 KASIM - 2 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
@fatmanurkaya Menüleri ve katılımı gayet yeterli
30 Kasım - 13 mesaj
01 Aralık - 10 mesaj
Menüler tam
@Naz Menüleri iyi, yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 8 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj
Menüler tam
@xpreiaZ izne ayrılacağını bildirdi.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
Menü yok
asfarovski Dün işe başladığı için katılım az, menüleri vermiyor gözümden kaçmadı :)
30 Kasım - 10 mesaj
1 Aralık - 1 mesaj
Menü yok
N Nana Yalnızca bir gün katılım az
30 Kasım - 2 mesaj
1 Aralık - 11 mesaj
Menü tam
@keklik_58 Toparlanmak için biraz süre istedi, cuma günü izne ayrılıp ayrılmayacağını yeniden düşünecek.
30 Kasım - 7 mesaj
1 Aralık - 2 mesaj
Menü yok
shadelima Katılımı çok bölük pörçük, katılımı arttırması gerekiyor, yoksa ceza alacak.
30 Kasım - 6 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
30 Kasım menü var
01 Aralık menü yok
@tozpembefil Katılım yetersizliği devam ederse maalesef ceza alacak.
30 Kasım - 0 mesaj
1 Aralık - 0 mesaj
Menü yok
Şuan listedeki arkadaşlar için değerlendirme raporu hazırladım. Bundan sonra her ÇARŞAMBA ve CUMARTESİ günleri bu değerlendirme raporunu hazırlayacağım.
Yukarıdaki listede belki gözümden kaçan bir durum söz konusu olabilir eğer böyle birşey olursa mutlaka geri dönüş bekliyorum
ÇARŞAMBA GÜNÜ
Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı
CUMARTESİ GÜNÜ
Çarşamba-Perşembe-Cuma
günlerini kapsayacak
Fatmacim temiz istedin iş yerini al sana temizlik ötesiYeni yapılan sanayi genişleme bölgesi canım firmanın suçu yok alt yapı sıkıntısı. Ama fabrika değil otel gibi en son yapay orkide koydular lavabonun her yerine insan hacet gidermeye cekinecek hale geliyor
Ahaha ablam valla arada sulayan bile çıkabilir boşa gitmesin diyeYeni yapılan sanayi genişleme bölgesi canım firmanın suçu yok alt yapı sıkıntısı. Ama fabrika değil otel gibi en son yapay orkide koydular lavabonun her yerine insan hacet gidermeye cekinecek hale geliyor
Ya benim bu ara ara tekrarlıyor da ne zamandır yoktu. Geçer bakalım, birde havalar dengesizleşti sıcak, soğuk derken karıda yağdırdık sonunda Ankara'YAGeçmiş olsun canım hasta olmadan al önlemini. Ben de kabanla oturuyorum resmen kemiklerim üşüyor
Seni de özledik ablacim. Okudum mesajını ama cevap bir türlü gitmedi mahrumiyet bölgesinde. Nasılsın ablam? Benim iş güzel gibi maşallahAYNURA cim özledik seni
Hoşbuldum canım. Senden 8 yaş büyüğüm, Can'ın nasıl istiyorsa öyle hitab edebilirsinMakbule'cim hoşgeldin aramıza
Reyhan ablam sende hoşgeldin.
Abla diyorum ama bende 24 yaşındayım, istersen demeyebilirim de
Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallah
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsin
Ablam ilk isimin %5 i değil şimdiki isFatmacim temiz istedin iş yerini al sana temizlik ötesine kadar dayanabilecen bakalim
Valla canim birkaç tane de olsa ben de gördüm karı is çıkışı ama ankara nin soguyu burayı vurdu resmenAhaha ablam valla arada sulayan bile çıkabilir boşa gitmesin diyeAma bence güzel birşey bizde öyle birşey olmadığı için özeniyorum
Ya benim bu ara ara tekrarlıyor da ne zamandır yoktu. Geçer bakalım, birde havalar dengesizleşti sıcak, soğuk derken karıda yağdırdık sonunda Ankara'YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?