Dönüşün muhteşem olacak yani, hayırlı olsun bu arada. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Ayy vallahi mazeretim var kaptanım.Eve elektrik su telefon bağlattım.Bugünde doğalgaz başvurusu yaptım.Avizeler lambalar aldım.Yarın kornişler ve avizeler takılcak.Bi yandan hergün babamı fizik tedaviye götürürken bi yandan ev için koşturuyorum ve ben haftanın 7 günü çalışıyorumDüzene sokcam herşeyi sitenin en gevezesi ben olcam bak gör
Anamm kıskandım yaeeeAblam ilk isimin %5 i değil şimdiki isher ise adam almışlar buradaki 20 kişinin falan yaptığını yapıyordum ben önceden içimden gülüyorum tüm gün yemekhanenin adı restorant ve kadife koltuklar var kafe tarzı bazen rüya gibi geliyor
Hoşbuldum, teşekkürler..Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Arkadaşlar benim bugün çokça misafirim vardı. Dolayısıyla yemeği fazla kaçırdım. Yarın da hastaneye gitcem , ama yine de liste vermeye çalışırım.
Kız ben nerelerde çalıştım bir bilsenDönüşün muhteşem olacak yani, hayırlı olsun bu arada. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Anamm kıskandım yaeeeBende öyle cikss iş bulacam
Evet ablam o konuda haklısın adım adım izlenmekte sıkıcı, insan yürürken bile dikkat etmek zorunda ki. Bizim binada ne bir kamera var ne de bir konforKız ben nerelerde çalıştım bir bilsenbilim merkezine başladığımda inşaatti bildiğin catisiz inşaat. Mutahit şirketin konteyner ında çalıştık tuvalet yoktu 2-3 saatte bir çarşıya gidiyorduk ama şükür şimdi şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa tüm kapılar kartlı girişte yüz tanıma falan ama bu demek oluyorki her adım sürekli izleniyor çok da iyi olmayabilir anlayacağın
Ahahao zaman oldum gitti. Daha aktif katılacağım, daha çok takip edeceğim Vee 7. takımı eski günlerine döndüreceğiz.
Tabii önce işe seninle başlıyorum, evet menünü, suyunu, sporunu görelim
Bugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor peyniri, 4 zeytin, 2 tb ekmeği, domates ve 1 fincan yeşil çay.
Ara; sade türk kahvesi ve 2 ceviz
Öğlen; fırında tavuk but(1 tane), kırmızı lahana salatası ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve yeşil çay.
Akşam; Tavuk çorbası 1 kepçe, 2 tane közlenmiş çarliston biber , 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Akşam; 1 mandalina ve 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt
Aaaaa olmaz öyleeee menülerine çoook dikkat et bari akşamları menülerini paylaş böyle cuma günü bizi şok mu bekliyo kilo veriyo musun onu görebilelim bari düzenini oturtana kadar. Bak söz verdin gevezeliğini bekliyorumAyy vallahi mazeretim var kaptanım.Eve elektrik su telefon bağlattım.Bugünde doğalgaz başvurusu yaptım.Avizeler lambalar aldım.Yarın kornişler ve avizeler takılcak.Bi yandan hergün babamı fizik tedaviye götürürken bi yandan ev için koşturuyorum ve ben haftanın 7 günü çalışıyorumDüzene sokcam herşeyi sitenin en gevezesi ben olcam bak gör
Kız ben nerelerde çalıştım bir bilsenbilim merkezine başladığımda inşaatti bildiğin catisiz inşaat. Mutahit şirketin konteyner ında çalıştık tuvalet yoktu 2-3 saatte bir çarşıya gidiyorduk ama şükür şimdi şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa tüm kapılar kartlı girişte yüz tanıma falan ama bu demek oluyorki her adım sürekli izleniyor çok da iyi olmayabilir anlayacağın
Peri gestapo ya dönüşmeden 3 günlük menü yazayım hemen. Sorgu meleği iş başında
Pazartesi
Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
Domates peynir salatalık
Öğlen dışarıdaydim
Bir dolu avuç cig kuruyemiş ve üzüm
Akşam
Yeşil fasulye yoğurt
Su 1.5 litre
Salı
Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az peynir ile omlet
Domates zeytin
Öğlen
2 köfte kadar rosto
1 kaşık ali nazik
1 kase yoğurt çorbası
1 tane sekerpare
Akşam
2 kase yeşil mercimek li un çorbası
Yoğurt
Su 1 litre
Bugün
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az peynir ile omlet peynir zeytin
Öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Domates salatalık biber sogus
Yoğurt
Akşam
Parmak kadar 7 tavuk köfte
Maydanoz zeytin
Ayran
Su 1.5 litre
Spor 20 dakika yürüyüş
Kız sen diyon bak anlatayım da gülün halime. Mescit atölyeye bakıyor ve duvarın ikisi cam orada kılamıyorum ve yer arıyorum. Temizlik için yeni başlayan çocuk gel abla müsait yer var dedi soyunma odası ile aynı yerden girilen boş odaya götürdü beni. Erkek soyunma odası bu arada. Neyse kapıyı denedik kilitli gibi gelmedi önce. Kıldım namazı çıkacağım kapı kilitli. Ama bu kilitte numaralar da var. Ben zannettim kart okumuyor kaldım dedimEvet ablam o konuda haklısın adım adım izlenmekte sıkıcı, insan yürürken bile dikkat etmek zorunda ki. Bizim binada ne bir kamera var ne de bir konforAma rahat tabi gören, karışan hopp nere gidiyon diyen yok
oooo harika bir ikili olucaazzz
Kaçmıyo senden kaçmıyo yazıyorum hemeeen :)))
Aaaaa olmaz öyleeee menülerine çoook dikkat et bari akşamları menülerini paylaş böyle cuma günü bizi şok mu bekliyo kilo veriyo musun onu görebilelim bari düzenini oturtana kadar. Bak söz verdin gevezeliğini bekliyorum
Yakında sizin şirket tek tek herkese uyarı kağıdı bile yollar "bugün wcde çok durdun"
Hakikaten çok güzelmiş ama o kapı mevzusu falan ya aslında tam beeenlikkkAsıl bilgisayar yapısını görmen lazım gizem gerçekten harika paylaşım alanı
Şekerpare miiiibaaak baaaaak neden yazmadığı şimdi anlaşııılldddııı
Sularını beğenmedim otur SIIIFIIIRRRR
şaka bir yana şekerpare olmasaymış menüler iyi ama su az sporda yok gibi. Ha gayreet daha iyilerini yapabilirsin
Kız sen diyon bak anlatayım da gülün halime. Mescit atölyeye bakıyor ve duvarın ikisi cam orada kılamıyorum ve yer arıyorum. Temizlik için yeni başlayan çocuk gel abla müsait yer var dedi soyunma odası ile aynı yerden girilen boş odaya götürdü beni. Erkek soyunma odası bu arada. Neyse kapıyı denedik kilitli gibi gelmedi önce. Kıldım namazı çıkacağım kapı kilitli. Ama bu kilitte numaralar da var. Ben zannettim kart okumuyor kaldım dedimkimsenin numarası yok telsiz yok. Şirketi aradım sekretere kendimi tanıttım kadın şok tabi insan kaynaklarında ki bayanı istedim tam bağladı ben akıllı kartı denemeyi akıl ettim ayni anda. Tam konuya gelirken kapı açıldı. Remsen salak gibi hissettim kendimi. Sonra gittim ofise müdüre catıyorum bi de olsem haberiniz olmayacak gelmediğimde aramaya gelin beni diye itiraf ettim zaten bu bina benden akıllı diye
bi insanın başına ne gelirse meraktan gelirİlk is günü kuzum ya dayanamadım meraktan yedimişin kötüsü yemekler çok güzel ne yapacağım bilmem. Su konusu sıkıntı ama yarım saatte bir tuvalete gitmem gerekiyor ve utanıyorum açıkçası. Bu arada birtek tuvalette kart yok
Hemen topalanacagim kaptanım haklısın
Sağol canım, çekap için gidecem . Aç ve susuz olmalıyım.O zaman bugünü pas geçelim, yarın güzel bir menü ile görelim seni. O zaman yanına aperatif, hafif birşeyler almalısın ki o yorgunlukta dışarda ki yiyecekler cezbetmesin. Bu ara da sebebini bilmiyorum ama geçmiş olsun
Hımm sabah gideceksen eğer kahvaltı niyetine sandwiç olabilir (ekmeğe dikkat ama beyaz değilSağol canım, çekap için gidecem . Aç ve susuz olmalıyım.
Yanıma ne alsamki evden ?
İyi akşamlar ablamKızlar iyi geceler ben kaçar
Evet sabah gideceğim. Evde sadece beyaz ekmek var şu anda o yüzden meyve ve kuruyemiş iyi fikir canım, sağol.Hımm sabah gideceksen eğer kahvaltı niyetine sandwiç olabilir (ekmeğe dikkat ama beyaz değil) ya da meyve, kuru yemiş de olabilir.
İyi akşamlar ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?