Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dönüşün muhteşem olacak yani, hayırlı olsun bu arada. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Anamm kıskandım yaeee Bende öyle cikss iş bulacam

Arkadaşlar benim bugün çokça misafirim vardı. Dolayısıyla yemeği fazla kaçırdım. Yarın da hastaneye gitcem , ama yine de liste vermeye çalışırım.

O zaman bugünü pas geçelim, yarın güzel bir menü ile görelim seni. O zaman yanına aperatif, hafif birşeyler almalısın ki o yorgunlukta dışarda ki yiyecekler cezbetmesin. Bu ara da sebebini bilmiyorum ama geçmiş olsun

Dönüşün muhteşem olacak yani, hayırlı olsun bu arada. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Anamm kıskandım yaeee Bende öyle cikss iş bulacam
Kız ben nerelerde çalıştım bir bilsen bilim merkezine başladığımda inşaatti bildiğin catisiz inşaat. Mutahit şirketin konteyner ında çalıştık tuvalet yoktu 2-3 saatte bir çarşıya gidiyorduk ama şükür şimdi şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa tüm kapılar kartlı girişte yüz tanıma falan ama bu demek oluyorki her adım sürekli izleniyor çok da iyi olmayabilir anlayacağın

Evet ablam o konuda haklısın adım adım izlenmekte sıkıcı, insan yürürken bile dikkat etmek zorunda ki. Bizim binada ne bir kamera var ne de bir konfor Ama rahat tabi gören, karışan hopp nere gidiyon diyen yok

Peri gestapo ya dönüşmeden 3 günlük menü yazayım hemen. Sorgu meleği iş başında

Pazartesi
Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
Domates peynir salatalık

Öğlen dışarıdaydim
Bir dolu avuç cig kuruyemiş ve üzüm

Akşam

Yeşil fasulye yoğurt

Su 1.5 litre

Salı

Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az peynir ile omlet
Domates zeytin

Öğlen
2 köfte kadar rosto
1 kaşık ali nazik
1 kase yoğurt çorbası
1 tane sekerpare

Akşam
2 kase yeşil mercimek li un çorbası
Yoğurt

Su 1 litre

Bugün

2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az peynir ile omlet peynir zeytin

Öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Domates salatalık biber sogus
Yoğurt

Akşam
Parmak kadar 7 tavuk köfte
Maydanoz zeytin
Ayran

Su 1.5 litre

Spor 20 dakika yürüyüş

Ahaha o zaman oldum gitti. Daha aktif katılacağım, daha çok takip edeceğim Vee 7. takımı eski günlerine döndüreceğiz.

Tabii önce işe seninle başlıyorum, evet menünü, suyunu, sporunu görelim
oooo harika bir ikili olucaazzz

Kaçmıyo senden kaçmıyo yazıyorum hemeeen :)))

Aaaaa olmaz öyleeee menülerine çoook dikkat et bari akşamları menülerini paylaş böyle cuma günü bizi şok mu bekliyo kilo veriyo musun onu görebilelim bari düzenini oturtana kadar. Bak söz verdin gevezeliğini bekliyorum

Yakında sizin şirket tek tek herkese uyarı kağıdı bile yollar "bugün wcde çok durdun"

Şekerpare miiii baaak baaaaak neden yazmadığı şimdi anlaşııılldddııı

Sularını beğenmedim otur SIIIFIIIRRRR

şaka bir yana şekerpare olmasaymış menüler iyi ama su az sporda yok gibi. Ha gayreet daha iyilerini yapabilirsin

Evet ablam o konuda haklısın adım adım izlenmekte sıkıcı, insan yürürken bile dikkat etmek zorunda ki. Bizim binada ne bir kamera var ne de bir konfor Ama rahat tabi gören, karışan hopp nere gidiyon diyen yok
Kız sen diyon bak anlatayım da gülün halime. Mescit atölyeye bakıyor ve duvarın ikisi cam orada kılamıyorum ve yer arıyorum. Temizlik için yeni başlayan çocuk gel abla müsait yer var dedi soyunma odası ile aynı yerden girilen boş odaya götürdü beni. Erkek soyunma odası bu arada. Neyse kapıyı denedik kilitli gibi gelmedi önce. Kıldım namazı çıkacağım kapı kilitli. Ama bu kilitte numaralar da var. Ben zannettim kart okumuyor kaldım dedim kimsenin numarası yok telsiz yok. Şirketi aradım sekretere kendimi tanıttım kadın şok tabi insan kaynaklarında ki bayanı istedim tam bağladı ben akıllı kartı denemeyi akıl ettim ayni anda. Tam konuya gelirken kapı açıldı. Remsen salak gibi hissettim kendimi. Sonra gittim ofise müdüre catıyorum bi de olsem haberiniz olmayacak gelmediğimde aramaya gelin beni diye itiraf ettim zaten bu bina benden akıllı diye

Asıl bilgisayar yapısını görmen lazım gizem gerçekten harika paylaşım alanı

İlk is günü kuzum ya dayanamadım meraktan yedim işin kötüsü yemekler çok güzel ne yapacağım bilmem. Su konusu sıkıntı ama yarım saatte bir tuvalete gitmem gerekiyor ve utanıyorum açıkçası. Bu arada birtek tuvalette kart yok

Hemen topalanacagim kaptanım haklısın

ahahah, ihahi abşam ya güldürdün beni sen bir alış bak bakalım kim akıllı

bi insanın başına ne gelirse meraktan gelir

Sağol canım, çekap için gidecem . Aç ve susuz olmalıyım.
Yanıma ne alsamki evden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…