Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selinin yoğun istekleri ve ısrarlarına dayanamadım menümü paylaşıyorum

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeğine tost
zeytin
1 şekersiz çay

öğle:
ton balığı

şekersiz türk kahvesi

akşam:
1 tabak fasulye
4 5 tane sarma
cacık
salata

2 lt su, 30 dk yürüyüş

Seni gidi köfte seni, neden nazlandığın belli oldu o sarma ne Sana akşam yemeklerinde karbonu yasaklıyorum önce 60 a düş sonra ye o sarmaları

teşekkür ederim canım belki tanımıyorsunuzdur bu duyguları 109 civarındaki kıloyla yazıyorum

çok teşekkürler canım

Ahaha o zaman oldum gitti. Daha aktif katılacağım, daha çok takip edeceğim Vee 7. takımı eski günlerine döndüreceğiz.

Tabii önce işe seninle başlıyorum, evet menünü, suyunu, sporunu görelim

canım yardımcılığin hayırlı olsun çok sevindim takımızın başarısı ve aktifliği için elinden geleni yapacağina inanıyorum tekrar hayırı olsun çok sevindim

Ay eşimi bekleyim derken tv ye daldım .
Trt 1 de gündem ötesi var anlatılanlarla kafam allak bullak oldu devam ediyor proğram , rabbım sonumuzu hayreylesin ..

Ay eşimi bekleyim derken tv ye daldım .
Trt 1 de gündem ötesi var anlatılanlarla kafam allak bullak oldu devam ediyor proğram , rabbım sonumuzu hayreylesin ..
Ne oldu ki ablam programda

Son düzenleme:
perigunlugu o zaman ben kurallara bakayım değişmiş mi neler yapmam gerekiyo öğreneyim :)
cumaya az kaldı bu cuma almazsın heralde listeye ?
Yeni üye değilsin elbette deneme süresi yok ama yinedee en azından 1 hafta bile olsa menülerini görelim
Günaydınn çook enerjik bir başlangıç olmuş

Cumanın gelişi perşembeden belli olurmuş bugün 6dan önce yeme işini bitirelimmmmm :)

Ve denemedeki arkadaşlar sizler içinde geçerli yarın 12ye dek kilo bildiriminizi bekliyorum.

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Haftaya hedef:

Geçen hafta hedeflerini belirleyenler içinde yarın akşam tablo oluşturucam hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarına dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…