vaaaayyy gözlerim yaşarrdıııı afeeerriinnn bugün tükürükten kurtulduunnnKız gestapo 3 bardak daha su içtim onu da ekle bari bugüne. Bak bugün hatasız sulu ve sporlu olmuş oldubak ben kaptan sözü dinlerim hemen düzelttim
Seni gidi köfte seni, neden nazlandığın belli oldu o sarma neSelinin yoğun istekleri ve ısrarlarına dayanamadım menümü paylaşıyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeğine tost
zeytin
1 şekersiz çay
öğle:
ton balığı
şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 tabak fasulye
4 5 tane sarma
cacık
salata
2 lt su, 30 dk yürüyüş
62 civarındayım canımYa inşallah ablaBen 62 civarlarında hamile olucaksın diye hissetmiştim kaçsın şuan
Çok fenayım ben dimi :))))))Seni gidi köfte seni, neden nazlandığın belli oldu o sarma neSana akşam yemeklerinde karbonu yasaklıyorum önce 60 a düş sonra ye o sarmaları
su içme konusunda çok sıkıntım yok benim genelde 2.5 3 tamamalarım bugün de tamamladımbu arada sporumu da yaptım yarım saat pilates ama nasıl hamlamışsam cırkım çıktı
ne kadar güzel duygular ve yaşantılar bunlar darısı başımıza tebrilk ederim çok
Makbule'cim hoşgeldin aramıza
Reyhan ablam sende hoşgeldin.
Abla diyorum ama bende 24 yaşındayım, istersen demeyebilirim de
Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallah
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsin
Ahahao zaman oldum gitti. Daha aktif katılacağım, daha çok takip edeceğim Vee 7. takımı eski günlerine döndüreceğiz.
Tabii önce işe seninle başlıyorum, evet menünü, suyunu, sporunu görelim
Elifim katılımın yokki kuzum nasıl listeye alacak periperigunlugu o zaman ben kurallara bakayım değişmiş mi neler yapmam gerekiyo öğreneyim :)
cumaya az kaldı bu cuma almazsın heralde listeye ?
Ne oldu ki ablam programdaAy eşimi bekleyim derken tv ye daldım .
Trt 1 de gündem ötesi var anlatılanlarla kafam allak bullak oldudevam ediyor proğram , rabbım sonumuzu hayreylesin ..
yeni üye değilimki deneme süresi olmaz diye düşündümElifim katılımın yokki kuzum nasıl listeye alacak peri
Hele 1-2 hafta buralarda ol
Hadi bugunkü menün nerde fıstık ?
Yeni üye değilsin elbette deneme süresi yok ama yinedee en azından 1 hafta bile olsa menülerini görelimperigunlugu o zaman ben kurallara bakayım değişmiş mi neler yapmam gerekiyo öğreneyim :)
cumaya az kaldı bu cuma almazsın heralde listeye ?
Günaydınn çook enerjik bir başlangıç olmuşGÜNAYYDINNN :):):):)
uyandım . 2 bardak suyun arkasından 40 dk sporumu yaptım. şimdi hazırlanıp işe gidiyorum.
iyi ki varsınız :=) hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güzel süprizlerle dolu bir gün diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?