Fenasın, 2 dk boş bırakmaya gelmiyorsunÇok fenayım ben dimi :))))))
Sağol ablacım evet kankalar iş başında
Teşekkür ederim ablacım, hep beraber takımı aktif hale getireceğizcanım yardımcılığin hayırlı olsun çok sevindim takımızın başarısı ve aktifliği için elinden geleni yapacağina inanıyorum tekrar hayırı olsun çok sevindim
Ooo diyorum mükemmel güne başlamak bu olsa gerekGÜNAYYDINNN :):):):)
uyandım . 2 bardak suyun arkasından 40 dk sporumu yaptım. şimdi hazırlanıp işe gidiyorum.
iyi ki varsınız :=) hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güzel süprizlerle dolu bir gün diliyorum :)
Elifim Aynura 3 hafta olmasada eski üyelerede uyguluyordu , ondan dedim periyle konuşursunuzyeni üye değilimki deneme süresi olmaz diye düşündüm
Eveeettt kankalaar iş başındaaaaaaaaaaFenasın, 2 dk boş bırakmaya gelmiyorsunbu arada ciddiyim bak sana 60 olana kadar akşam yemeklerinde karbon yasa
Sağol ablacım evet kankalar iş başında
Teşekkür ederim ablacım, hep beraber takımı aktif hale getireceğiz
Ooo diyorum mükemmel güne başlamak bu olsa gerek[/user]
Ayneen öyle aeben ablacım, elbette yeni üye gibi işlem olmayacak ama yinede en az 1 hafta dahi olsa menülerini ve katılımını görmek gerek diye düşünüyorum.Elifim Aynura 3 hafta olmasada eski üyelerede uyguluyordu , ondan dedim periyle konuşursunuz
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Ahaha korkular insanı canlı tutar derlerEveeettt kankalaar iş başındaaaaaaaaaa
Tamam doğru diyosun haklısın akşam karbon yasaaaak :) bu arada bugün tartılınca 68,5 olmasamda yaklaşmışım çok şükür korkmuştum tekrar aynı çıkıyorum diyekorkayım diye olmuş meğerse
Özetle 3. Dünya savaşı yani kutsal savaş . Ve kıyamet ,buda burnumuzun dibinde biZide içine alacak ,ne kadar barişçıl yaklaşsalta olacagı bu . Allahu alem ...Ne oldu ki ablam programda
AynenEveeettt kankalaar iş başındaaaaaaaaaa
Tamam doğru diyosun haklısın akşam karbon yasaaaak :) bu arada bugün tartılınca 68,5 olmasamda yaklaşmışım çok şükür korkmuştum tekrar aynı çıkıyorum diyekorkayım diye olmuş meğerse
Ayneen öyle aeben ablacım, elbette yeni üye gibi işlem olmayacak ama yinede en az 1 hafta dahi olsa menülerini ve katılımını görmek gerek diye düşünüyorum.
mucizelerprensesi canım kişisel algılama asla senle alakalı bir durum değil hani bugün aeben abla dese listeye girmek istiyorum diye aynı şeyler onun içinde geçerli
bende de öyle oluyor demekkiAhaha korkular insanı canlı tutar derler
aeben bacım sadece tsh ına bakmışlar oda normal ama malesef kanı ciddi düşük 7 lerde oda kilo vermesini engelliyor ama malesef çoğu arkadaşımız kan ilaçları kilo yapıyor iştah açıyor diye içmeyip kiloda veremiyor.firuzeew canım kansızlık kilo vermeye engel , şifa bul inşallah . Dr. Ne verdi tablet , iğne ,tüp ?
Diğer hormon işlerine baktırdınmı ?
Evet hatta daha yeni yazdımSelinim hadi hayırlı olsun kaptan yardımcılığın .
Sen yardımcı kozada fasulye sapından yardımcı oh periyeeee
Paylaşıma yazdınızmı kaptan değişikliğini perim ?takip edemiyorum .
Menülerine her zaman hayranımmmmgünaydınlar herkese . hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir
zeytin
öğlen
yumurtalı taze fasülye kavurması
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
salata
ayran
su 2 litre , spor 35 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step
Menülerine her zaman hayranımmmm
Saol ablacımSelinim hadi hayırlı olsun kaptan yardımcılığın .
Sen yardımcı kozada fasulye sapından yardımcı oh periyeeee
Paylaşıma yazdınızmı kaptan değişikliğini perim ?takip edemiyorum .
Teşekkür ederimSelinanya yardımcılığın hayırlı olsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?