Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canım nasılsın ? diyet nasıl gidiyor
Çok iyi gidiyo şimdilik henüz tartılmadım ama düzene soktum yediklerimi inşallah güzel güzel kilolarımı vericem kıyafet alışverişinde kendimi hırslandırmak için küçük beden kıyafetler aldım şimdi içine sığmak için yemiyorum

sağol perim . kilo vermeye gelince güzel kilo veriyorumda ama işte korumaya geçemiyorum bir türlü . bu sefer mezunda olsam burdan gitmem bir yerlere
Evet çok haklısın kilo vermeye veriliyorda iş korumaya gelince bozutabiliyoruz maalesef
Süper bak bu o kıyafete girmeden durmak yok canım sende muhakkak yarın en geç 12ye kadar kilo bildirimini yapmayı unutma

Evet çok haklısın kilo vermeye veriliyorda iş korumaya gelince bozutabiliyoruz maalesef

Süper bak bu o kıyafete girmeden durmak yok canım sende muhakkak yarın en geç 12ye kadar kilo bildirimini yapmayı unutma
Tamamdır uyanır uyanmaz yazarımda su hesaplama işini ben anlayamadım benmi hesaplıycam sizmi yoksa

Tamamdır uyanır uyanmaz yazarımda su hesaplama işini ben anlayamadım benmi hesaplıycam sizmi yoksa
Sen hesaplayacaksın gerçi ben listeye eklediğim zaman tekrar hesaplayıp kontrol ediyorum ama yinede sizde yaparsanız süper olur hesaplama şu şekilde oluyor

örneğin;

Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64,300
Fark: 0,7
Yüzde: %1,077

Yüzde hesaplaması ise;
((Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 ) / geçen haftaki kilo
((65-64,3)*100)/65

Hemen yapamayabilirsin belki ama zamanla öğrenirsin canım merak etme

Teşekkür ederim

Ay eşimi bekleyim derken tv ye daldım .
Trt 1 de gündem ötesi var anlatılanlarla kafam allak bullak oldu devam ediyor proğram , rabbım sonumuzu hayreylesin ..

canım akşam mende biraz izledim oayların ayetlerle hadisi şeriflerle olan bağlantısı menide çok etkiledi RABBİM cümlemizi
esirgesin çoluğumuzu çoçuğumuzu tüm müslümanları
sağol perim . kilo vermeye gelince güzel kilo veriyorumda ama işte korumaya geçemiyorum bir türlü . bu sefer mezunda olsam burdan gitmem bir yerlere

canım peri menüne mende sporuna bayılıyorum maşallah

Oy tatlım benim sende özlediklerim arasındasın...ne güzel artık aktifsin takımda

spor yapmayı seviyorum abla . haftanın 4 günü mutlaka gitmeye çalışıyorum . gidemediğim zaman kendimi kötü hisediyorum . tabiki ALLAH eşimden de razı olsun o izin vermese oğlumu bırakıp gidemezdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…