- 2 Eylül 2015
- 204
- 427
- 33
- 29
Çok iyi gidiyo şimdilik henüz tartılmadım ama düzene soktum yediklerimi inşallah güzel güzel kilolarımı vericem kıyafet alışverişinde kendimi hırslandırmak için küçük beden kıyafetler aldım şimdi içine sığmak için yemiyorumGünaydın canımnasılsın ? diyet nasıl gidiyor
Evet çok haklısın kilo vermeye veriliyorda iş korumaya gelince bozutabiliyoruz maalesefsağol perim . kilo vermeye gelince güzel kilo veriyorumda ama işte korumaya geçemiyorum bir türlü . bu sefer mezunda olsam burdan gitmem bir yerlere
Süper bak buÇok iyi gidiyo şimdilik henüz tartılmadım ama düzene soktum yediklerimi inşallah güzel güzel kilolarımı vericem kıyafet alışverişinde kendimi hırslandırmak için küçük beden kıyafetler aldım şimdi içine sığmak için yemiyorum
Tamamdır uyanır uyanmaz yazarımda su hesaplama işini ben anlayamadım benmi hesaplıycam sizmi yoksaEvet çok haklısın kilo vermeye veriliyorda iş korumaya gelince bozutabiliyoruz maalesef
Süper bak buo kıyafete girmeden durmak yok canım sende muhakkak yarın en geç 12ye kadar kilo bildirimini yapmayı unutma
Sen hesaplayacaksınTamamdır uyanır uyanmaz yazarımda su hesaplama işini ben anlayamadım benmi hesaplıycam sizmi yoksa
Teşekkür ederimSen hesaplayacaksıngerçi ben listeye eklediğim zaman tekrar hesaplayıp kontrol ediyorum ama yinede sizde yaparsanız süper olur hesaplama şu şekilde oluyor
örneğin;
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64,300
Fark: 0,7
Yüzde: %1,077
Yüzde hesaplaması ise;
((Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 ) / geçen haftaki kilo
((65-64,3)*100)/65
Hemen yapamayabilirsin belki ama zamanla öğrenirsin canım merak etme
Ay eşimi bekleyim derken tv ye daldım .
Trt 1 de gündem ötesi var anlatılanlarla kafam allak bullak oldudevam ediyor proğram , rabbım sonumuzu hayreylesin ..
sağol perim . kilo vermeye gelince güzel kilo veriyorumda ama işte korumaya geçemiyorum bir türlü . bu sefer mezunda olsam burdan gitmem bir yerlere
Oy tatlım benim sende özlediklerim arasındasın...ne güzel artık aktifsin takımdaMakbule'cim hoşgeldin aramıza
Reyhan ablam sende hoşgeldin.
Abla diyorum ama bende 24 yaşındayım, istersen demeyebilirim de
Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallah
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsin
Seninle de konuşamadık güzel ablam...AYNURA cim özledik seni
Oy tatlım benim sende özlediklerim arasındasın...ne güzel artık aktifsin takımda
canım akşam mende biraz izledim oayların ayetlerle hadisi şeriflerle olan bağlantısı menide çok etkiledi RABBİM cümlemizi
esirgesin çoluğumuzu çoçuğumuzu tüm müslümanları
canım peri menüne mende sporuna bayılıyorum maşallah
Oy tatlım benim sende özlediklerim arasındasın...ne güzel artık aktifsin takımda
günaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
Günaaydıınnnn :) ee nihayeeetgünaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
teşekkür ederim canım, arada takip ediyordum, bende çok özledim sizlerihoşgeldin saraycam seni gördüğüme çok sevindim .
dur kız yeni diyete başladım 1-2 hafta müsade etmelisinGünaaydıınnnn :) ee nihayeeet
Kaç kilo oldun söyle bakalımmmmmmmmmm :)
Vee hoşgeldin, gitme bir dahagünaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?