Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar gunaydın, ofise ancak geldim. sabah doktora gittim. 2 gun rapor verdi. işler çok olunca hadi bu gun geleyim yarın dinlenirim dedim dunun menüsünü yazayım size

sabah:
1 kepekli sandwch

ara: yok

öğle: fırında karnabahar, mercimek çorbası

ara: yok

akşam: 4 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek

su: 2.5 litre
spo: yok

günaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni

ayyyy canım sen hoşgemişsin inan gidişinle çok üzmüştün bizi bidaha üzme emi ay çok sevindim tekrar hoşgedin yuvana
geçenlerde sen semalsn akıma gelmişi ne güze takımdık dedim veeeeee çok mutlu oldum meni diyet günlüklerinde nyakalyen güze avcım

tsk ederim hosbuldum

çok geçmiş olsun bu ara bu grup herkesde bi de gelince gitmek bilmiyor bende öyleyim kaç gündür tez geçer inşallah

Arkadaşlar benim bugün çokça misafirim vardı. Dolayısıyla yemeği fazla kaçırdım. Yarın da hastaneye gitcem , ama yine de liste vermeye çalışırım.
ah o misafirler ahh

Seni gidi köfte seni, neden nazlandığın belli oldu o sarma ne Sana akşam yemeklerinde karbonu yasaklıyorum önce 60 a düş sonra ye o sarmaları
ya şimdi sarma yi da nasıl yemesin onu sarmak emek pişirmek emek yap sonra yeme ama bu çok büyük haksızlık

maşallah ne güzel bir başlangıç ben resmen sürünürek kalkiyorum sabahları

bende kilo bildirimi yapacak miyim sitreslendim şimdi

bu çok iyi bir yöntem bende aldım bi beden küçük etek o fermuar kapanacak

spor yapmayı seviyorum abla . haftanın 4 günü mutlaka gitmeye çalışıyorum . gidemediğim zaman kendimi kötü hisediyorum . tabiki ALLAH eşimden de razı olsun o izin vermese oğlumu bırakıp gidemezdim .
keşke bende spor yapmayınca kötü hissetsem geçen eşime dedim birlikte yapalım diye biraz yaptı ham tabi ertesi gün diyor hayatom spor kesinlikle sağlığa zararlı her yerim ağrıyor katılmadan edemedim

Eveet geçmişi okudum maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar okuldaki son dakikalarım benimde ama çok uykum var eve gidip uyumadan spor yapmam lazım bu arada kendime bissürü kitap aldım biyografik roman kendimle ilgili degistirmek istediğim çok şey var kitap okumayı sürekli hale getirmek de bunlardan biri bi de spor tabi sağlıklı beslenmeyi söylemiyorum zaten

Vee hoşgeldin, gitme bir daha
hoşbuldum canım, sende yardımcı olmuşsun hayırlı olsun, buralar şenlensin biraz
Hoşgeldin canım, bi dahada gitme
teşekkür ederim canım, hoşbuldum
geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım, senin güzel haberlerini okudum ama yazamadım nedense ,sen kilo verdikçe inan senin kadar mutlu oluyorum,

Hosgeldin saraycamevine
teşekkür ederim bitanem,
olsuun canım öğreneyim yine de sen söyle bakayım
dur bari yarın yazayım güzel kilomu

İyiyim ablacım çok şükür...
aynura canım yeni işin hayırlı olsun, senin adına sevindim,

Çok gevezeliyizdir canım sende gel sık sık dal muhabbete direk

Neyse ki benim üşütme tarzı rahatsızlığım çok uzun sürmüyor 1-2 güne turp gibi oluyorum

Evet sarma emek istiyor ama sarmdan gelen kalorileri de yakmak emek istiyor. Malesef ki perigunlugu cezalı Hem dün bizde de vardı sarma, bizimkiler koca tabak yediler canım hiç istemedi, gözümde kalmadı. Yıllardır yediklerimize sayacağız bir süre

Elbette canım ilk bildirimini yapacaksın yarın sende
Evet yazda görelimmmmm :) bi ara bana hava atıyodun hahahhahaha
Maşallah senin taşlarla kafam yarıldı ya hahahahah
Selam hanımlar,
Keyifler nasıl,Bugün iş yoğunluğum yok ben burdayım, bu sefer de sizler yoksunuz
Olmaz olur muyuz hiiççç :)

Kızlar ne diyorum biliyo musunuz, bi diyetisyene mi başvursam acaba? Dün hiç birşey yememiş sayılırım ama sabah büyük bi şişkinlikle uyandım canım sıkıldı, bi uzmandan yardım mı alsam diye düşünüyorum şu aralar.

Canım zaten az yemek kilo verdirmez aksine vücudun korumaya alır kendini sağlıklı beslenerek devam et mesela yoğurdunu salatanı hiç eksik etme un tuz şekerden uzak dur bol su ve önce yürüyüşle başlarsan yavaş yavaş verirsin
Diyete ne zaman başladın ?

Tam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benle Ona iyilik yapıyorum ama anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…