Hoşgeldin canımgünaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
günaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
Hosgeldin saraycamgünaydın kızlar ben geldim, tekrar aranıza kabul edecek misiniz beni
Sen yoğunsun diye yazmadım aynura cim umarım iyisindir kuzumSeninle de konuşamadık güzel ablam...
tsk ederim hosbuldumMakbule'cim hoşgeldin aramıza
Reyhan ablam sende hoşgeldin.
Abla diyorum ama bende 24 yaşındayım, istersen demeyebilirim de
Güzel ablam benim, seni böyle gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Daim olsun inşallah
Amaa amaa yetişemedim sana, ve bir özledim de benden gelsin
çok geçmiş olsun bu ara bu grup herkesde bi de gelince gitmek bilmiyor bende öyleyim kaç gündür tez geçer inşallahDünden beri boğazlarım acıyordu, bugün daha kötüler. Yine bir bademcik iltihaplanması ile karşı karşıyayım uff kulağıma vuruyor agrısı. İş çok yogundu ne keyfim, ne de halim var. Spor da yapmadım duşumu aldım girdim yatağıma
Kahvaltı: 2 yumurta+1 kk peynir+1 salatalık+ 3 çeri domates+2 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: yarım porsiyon kadar tavuk gögsü (kızartma mı fırın mıydı anlamadım)+ 1 küçük kase yogurt+
1 küçük tabak salata+1 taneye yakın içi boş zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase kadar haşlanmış karnıbahar+1 kase yogurt+yeşillik.
Su: 2.5 lt
Spor: Bugünü pas geçtim
ah o misafirler ahhArkadaşlar benim bugün çokça misafirim vardı. Dolayısıyla yemeği fazla kaçırdım. Yarın da hastaneye gitcem , ama yine de liste vermeye çalışırım.
ya şimdi sarma yi da nasıl yemesin onu sarmak emek pişirmek emek yap sonra yeme ama bu çok büyük haksızlıkSeni gidi köfte seni, neden nazlandığın belli oldu o sarma neSana akşam yemeklerinde karbonu yasaklıyorum önce 60 a düş sonra ye o sarmaları
maşallah ne güzel bir başlangıç ben resmen sürünürek kalkiyorum sabahlarıGÜNAYYDINNN :):):):)
uyandım . 2 bardak suyun arkasından 40 dk sporumu yaptım. şimdi hazırlanıp işe gidiyorum.
iyi ki varsınız :=) hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güzel süprizlerle dolu bir gün diliyorum :)
bende kilo bildirimi yapacak miyimCumanın gelişi perşembeden belli olurmuş bugün 6dan önce yeme işini bitirelimmmmm :)
Ve denemedeki arkadaşlar sizler içinde geçerli yarın 12ye dek kilo bildiriminizi bekliyorum.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Haftaya hedef:
Geçen hafta hedeflerini belirleyenler içinde yarın akşam tablo oluşturucam hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarına dair
bu çok iyi bir yöntem bende aldım bi beden küçük etek o fermuar kapanacakÇok iyi gidiyo şimdilik henüz tartılmadım ama düzene soktum yediklerimi inşallah güzel güzel kilolarımı vericem kıyafet alışverişinde kendimi hırslandırmak için küçük beden kıyafetler aldım şimdi içine sığmak için yemiyorum
keşke bende spor yapmayınca kötü hissetsemspor yapmayı seviyorum abla . haftanın 4 günü mutlaka gitmeye çalışıyorum . gidemediğim zaman kendimi kötü hisediyorum . tabiki ALLAH eşimden de razı olsun o izin vermese oğlumu bırakıp gidemezdim .
Özlemez olurmuyum tatlışım...hepppiniziii...beni özlemedin mi aynura
olsuun canım öğreneyim yine de sen söyle bakayımdur kız yeni diyete başladım 1-2 hafta müsade etmelisin
İyiyim ablacım çok şükür...Sen yoğunsun diye yazmadım aynura cim umarım iyisindir kuzumdamlayı op yerime
hoşbuldum canım, sende yardımcı olmuşsun hayırlı olsun, buralar şenlensin birazVee hoşgeldin, gitme bir daha
teşekkür ederim canım, hoşbuldumHoşgeldin canım, bi dahada gitme
geçmiş olsunkızlar gunaydın, ofise ancak geldim. sabah doktora gittim. 2 gun rapor verdi. işler çok olunca hadi bu gun geleyim yarın dinlenirim dedimdunun menüsünü yazayım size
sabah:
1 kepekli sandwch
ara: yok
öğle: fırında karnabahar, mercimek çorbası
ara: yok
akşam: 4 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek
su: 2.5 litre
spo: yok
çok teşekkür ederim canım, senin güzel haberlerini okudum ama yazamadım nedense ,sen kilo verdikçe inan senin kadar mutlu oluyorumayyyy canım sen hoşgemişsin inan gidişinle çok üzmüştün bizi bidaha üzme emi ay çok sevindim tekrar hoşgedin yuvana
geçenlerde sensemalsn akıma gelmişi ne güze takımdık dedim veeeeee çok mutlu oldum meni diyet günlüklerinde nyakalyen güze avcım
teşekkür ederim bitanem,Hosgeldin saraycamevine
dur bari yarın yazayım güzel kilomuolsuun canım öğreneyim yine de sen söyle bakayım
aynura canım yeni işin hayırlı olsun, senin adına sevindim,İyiyim ablacım çok şükür...
Çok gevezeliyizdir canım sende gel sık sık dal muhabbete direkEveet geçmişi okudum maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar okuldaki son dakikalarım benimde ama çok uykum var eve gidip uyumadan spor yapmam lazım bu arada kendime bissürü kitap aldım biyografik roman kendimle ilgili degistirmek istediğim çok şey var kitap okumayı sürekli hale getirmek de bunlardan biri bi de spor tabi sağlıklı beslenmeyi söylemiyorum zaten
Neyse ki benim üşütme tarzı rahatsızlığım çok uzun sürmüyor 1-2 güne turp gibi oluyorumçok geçmiş olsun bu ara bu grup herkesde bi de gelince gitmek bilmiyor bende öyleyim kaç gündür tez geçer inşallah
ya şimdi sarma yi da nasıl yemesin onu sarmak emek pişirmek emek yap sonra yeme ama bu çok büyük haksızlık
Elbette canım ilk bildirimini yapacaksın yarın sendetsk ederim hosbuldum
çok geçmiş olsun bu ara bu grup herkesde bi de gelince gitmek bilmiyor bende öyleyim kaç gündür tez geçer inşallah
ah o misafirler ahh
ya şimdi sarma yi da nasıl yemesin onu sarmak emek pişirmek emek yap sonra yeme ama bu çok büyük haksızlık
maşallah ne güzel bir başlangıç ben resmen sürünürek kalkiyorum sabahları
bende kilo bildirimi yapacak miyimsitreslendim şimdi
bu çok iyi bir yöntem bende aldım bi beden küçük etek o fermuar kapanacak
keşke bende spor yapmayınca kötü hissetsemgeçen eşime dedim birlikte yapalım diye biraz yaptı ham tabi ertesi gün diyor hayatom spor kesinlikle sağlığa zararlı her yerim ağrıyor katılmadan edemedim
Evet yazda görelimmmmm :) bi ara bana hava atıyodun hahahhahahahoşbuldum canım, sende yardımcı olmuşsun hayırlı olsun, buralar şenlensin biraz
teşekkür ederim canım, hoşbuldum
geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım, senin güzel haberlerini okudum ama yazamadım nedense ,sen kilo verdikçe inan senin kadar mutlu oluyorum,
teşekkür ederim bitanem,
dur bari yarın yazayım güzel kilomu
aynura canım yeni işin hayırlı olsun, senin adına sevindim,
Maşallah senin taşlarla kafam yarıldı ya hahahahahNeyse ki benim üşütme tarzı rahatsızlığım çok uzun sürmüyor 1-2 güne turp gibi oluyorum
Evet sarma emek istiyor ama sarmdan gelen kalorileri de yakmak emek istiyor. Malesef kiperigunlugu cezalı Hem dün bizde de vardı sarma, bizimkiler koca tabak yediler canım hiç istemedi, gözümde kalmadı. Yıllardır yediklerimize sayacağız bir süre
Olmaz olur muyuz hiiççç :)Selam hanımlar,
Keyifler nasıl,Bugün iş yoğunluğum yok ben burdayım, bu sefer de sizler yoksunuz
Canım zaten az yemek kilo verdirmez aksine vücudun korumaya alır kendiniKızlar ne diyorum biliyo musunuz, bi diyetisyene mi başvursam acaba? Dün hiç birşey yememiş sayılırım ama sabah büyük bi şişkinlikle uyandım canım sıkıldı, bi uzmandan yardım mı alsam diye düşünüyorum şu aralar.
gestapoluk yapma kızElbette canım ilk bildirimini yapacaksın yarın sende
Evet yazda görelimmmmm :) bi ara bana hava atıyodun hahahhahaha
Maşallah senin taşlarla kafam yarıldı ya hahahahah
Olmaz olur muyuz hiiççç :)
Tam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benleCanım zaten az yemek kilo verdirmez aksine vücudun korumaya alır kendinisağlıklı beslenerek devam et mesela yoğurdunu salatanı hiç eksik etme un tuz şekerden uzak dur bol su ve önce yürüyüşle başlarsan yavaş yavaş verirsin
Diyete ne zaman başladın ?
Orayı karıştırma şimdigestapoluk yapma kız
sahi sen ne zaman giriyordun listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?