Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benle Ona iyilik yapıyorum ama anlamıyo
2 haftada 4 kilo vermişsin süper birşey bu doğru yoldasın demekki o inat ediyosa sende inat et aynen böyle devam et bence çook çooook iyi vermişsin hem ilk hafta ödemini de atmışsındır, ama ara ara dönemlerde şişlik hissetmen normal su miktarı wc önceki gün yediğimiz şeyler etkileyebilir ama bugün güzel beslenirsen sabaha şişliğinde kalmz

Selam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki formu doldurup hem burada paylaş hemde kaptana mesaj olarak at tanıyalım seni

Selam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var eğer kabul edersen üye formunu doldurup hem buraya hemde kaptanımız perigunlugu mesaj olarak atman gerekecek

Çok gevezeliyizdir canım sende gel sık sık dal muhabbete direk
Geveze olmak iyidir bu tarz gruplarda ne kadar aktif katılım o kadar motivasyon
Vallahi sarma olurda yemez miyim bilemedim sanırım yerim tebrik ederim seni cnm iradenden dolayi

Elbette canım ilk bildirimini yapacaksın yarın sende

Evet yazda görelimmmmm :) bi ara bana hava atıyodun hahahhahaha

Maşallah senin taşlarla kafam yarıldı ya hahahahah

Olmaz olur muyuz hiiççç :)
himmm bakar o zaman ak miyiz kara mi

aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek adına diyetisyen iyi bişi ama sonrasında çok da gerek kalmıyor ha bi düzen oluyor kontrole gidip o tartiya çıkacağını kilo verdiysen övgü alacağını biliyorsun kafana takılan şeyleri sorabiliyorsun bu açıdan iyi ama bi süre sonra monotonlasiyor

Tam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benle Ona iyilik yapıyorum ama anlamıyo
CNM ne kadar iyi kilo vermissin yani çok inanmasamda Giz ardı etmemek gerektiğini düşündüğüm bişi var zihin gücü eğer kendini kilo veremediğine inandirmaya başlarsan kilo vermen çok zorlaşır çünkü beyin bizim verdiğimiz konutlara göre hareket ediyor sen sağlıklı Beslen sporunu yap ve kilo vereceğine inan bi de çok sık tartılma yediğimiz her şey içtiğimiz şu bile inislere çıkışlara sebep olabiliyor haftada bir gün tualete çıktıktan sonra mumkunse aynı kıyafetle ya da kıyafet siz tartılma en iyisi galiba
Ben şimdi doktora gidiyorum tomografi sonuçlarımı göstericem halledincee gelirimm
geçmiş olsun cnm

hoşgeldiniz

Bugün ki menu

Sabah 2
kk örgü peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık
Ara 20 gr kuru üzüm 10 badem

Öğlen 10 yk patlıcan yemeği 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt

Ara 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek

Aksam 1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 1 portakal 1 bardak süt ve 2 ceviz düşünüyorum

Aciklama :İkindi aralarında yemek yemem size garip gelebilir ama emzirdim için ve sutum çok az geldiği için böyle bir ekleme yaptı diyetisyen hatta galiba bu yüzden kilo bile alacağım inşallah almam kontrol haftaya cumartesi ama çok sistigimi hissediyorum ve süt yine yok gibi bi türlü sutumu arttiramiyorum

Su 3 litre icildi içilmeye dvm ediliyor

Spor ebru salli nin eski program videolarından tüm vücudu calostiranlardan biri yapıldı

Hoşgeldin canım aramıza, arkadaşlar söylemiş zaten ilk sayfamızda kurallarımız var onları bir oku ve formumuz var onu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla atarsan deneme süren başlıyor 2 hafta denemen süren var aktif katılım sağlayıp menü su ve sporunu her akşam paylaşırsan 3. hafta listeye giriyorsun
Ayneen öyle canım ayrıca teşekkür ederim
Ooo harikaaasın spor ve su özellikle çook iyi :) süt konusunda da daha bilgili tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapar bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum

Ben de listemi paylaşayım,
Sabah çok geç kalınca kahvaltıda çay ile bi küçük dilim suböreği yedim.
Öğle
Bi kase mercimek çorbası,
Bi adet biber dolma, salata ve yoğurt yedim.
Ara öğünde yarım paket greta kraker, iki fincan yeşil çay
Akşam da bi kase yogurt yerim,
Yürüyüş geç uyandığım için 20 dakika oldu. Su yine 2,5 3 litreye tamamlanır. Yarın tartım günü, bu hafta umutsuzluktan başarısız bi hafta oldu ama ben daha iyisini yapabilirim :)

Aslında haklısın Cutemom007 , iki gün önce yediğim tatlıdan beri inancım kırıldı canım, dediğin gibi haftada bir tartılmak lazım gibi.
CNM tatlı falan yedikten sonra nasılsa gitti demeyip devam etmek lazım bu kere tatlı yemekten kilo alınmaz aslında ama tatlıdan sonra basküle çıktığında o şekerli ve ünlü gıda vücutta çok fazla ödem tutar vücudun bunu atması bir iki gün sürer o yüzden kaçamaklar yaptıkça kaldığımız yerden devam edip hemen ertesi gün değilde moral bozmamak adına bir iki gün sonra tartılma kta fayda var bi de mesela tartiya çıktıkça kilo verdimse nasılsa veriyorum bir karelik çikolatadan bişi olmaz ya da aldimsa nasılsa napsam kilo veremiyorum bari sy canımın istediğini yiyim gibi bir düşünce oluşuyor bende aslında tartidan değilde kiyafetler den takip etmek lazım

himm güzel menu hiç ekmek yok karatay usulü mu cnm

şu böreği çok yağlı ama mecburiyetten olmuş sanırım tabiki biz en iyisini yapabiliriz kendimiz için vücudumuz için

Mutlucum yediklerim hep cıss kızzz sağlıklı yemek ye lütfen bu menülerle tabiki kilo verilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…