artık beraber gireriz listeyeOrayı karıştırma şimdi
2 haftada 4 kilo vermişsin süper birşey buTam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benleOna iyilik yapıyorum ama anlamıyo
Tamaaam anlaştıııkkkartık beraber gireriz listeye
Çok sağol teşekkür ederim.Canim gecmis olsun baban rahatsız mis geçmiş olsun kendine iyi bak ve kendini bak salma kendini
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki formu doldurup hem burada paylaş hemde kaptana mesaj olarak at tanıyalım seniSelam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var eğer kabul edersen üye formunu doldurup hem buraya hemde kaptanımızSelam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Geveze olmak iyidir bu tarz gruplarda ne kadar aktif katılım o kadar motivasyonÇok gevezeliyizdir canım sende gel sık sık dal muhabbete direk
Vallahi sarma olurda yemez miyim bilemedim sanırım yerim tebrik ederim seni cnm iradenden dolayiNeyse ki benim üşütme tarzı rahatsızlığım çok uzun sürmüyor 1-2 güne turp gibi oluyorum
Evet sarma emek istiyor ama sarmdan gelen kalorileri de yakmak emek istiyor. Malesef kiperigunlugu cezalı Hem dün bizde de vardı sarma, bizimkiler koca tabak yediler canım hiç istemedi, gözümde kalmadı. Yıllardır yediklerimize sayacağız bir süre
himmm bakar o zaman ak miyiz kara miElbette canım ilk bildirimini yapacaksın yarın sende
Evet yazda görelimmmmm :) bi ara bana hava atıyodun hahahhahaha
Maşallah senin taşlarla kafam yarıldı ya hahahahah
Olmaz olur muyuz hiiççç :)
aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek adına diyetisyen iyi bişi ama sonrasında çok da gerek kalmıyor ha bi düzen oluyor kontrole gidip o tartiya çıkacağını kilo verdiysen övgü alacağını biliyorsun kafana takılan şeyleri sorabiliyorsun bu açıdan iyi ama bi süre sonra monotonlasiyorKızlar ne diyorum biliyo musunuz, bi diyetisyene mi başvursam acaba? Dün hiç birşey yememiş sayılırım ama sabah büyük bi şişkinlikle uyandım canım sıkıldı, bi uzmandan yardım mı alsam diye düşünüyorum şu aralar.
CNM ne kadar iyi kilo vermissin yani çok inanmasamda Giz ardı etmemek gerektiğini düşündüğüm bişi var zihin gücü eğer kendini kilo veremediğine inandirmaya başlarsan kilo vermen çok zorlaşır çünkü beyin bizim verdiğimiz konutlara göre hareket ediyor sen sağlıklı Beslen sporunu yap ve kilo vereceğine inan bi de çok sık tartılma yediğimiz her şey içtiğimiz şu bile inislere çıkışlara sebep olabiliyor haftada bir gün tualete çıktıktan sonra mumkunse aynı kıyafetle ya da kıyafet siz tartılma en iyisi galibaTam 2 hafta önce pericim, anca 4 kilo verdim şimdiye kadar, sanıyorum vücudum uzun süre 80 e alışmış, şuanda ondan inat ediyo benleOna iyilik yapıyorum ama anlamıyo
geçmiş olsun cnmBen şimdi doktora gidiyorum tomografi sonuçlarımı göstericem halledincee gelirimm
hoşgeldinizSelam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Hoşgeldin canım aramıza, arkadaşlar söylemiş zaten ilk sayfamızda kurallarımız var onları bir oku ve formumuz var onu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla atarsan deneme süren başlıyorSelam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Ayneen öyle canımGeveze olmak iyidir bu tarz gruplarda ne kadar aktif katılım o kadar motivasyon
Vallahi sarma olurda yemez miyim bilemedim sanırım yerim tebrik ederim seni cnm iradenden dolayi
himmm bakar o zaman ak miyiz kara mi
aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek adına diyetisyen iyi bişi ama sonrasında çok da gerek kalmıyor ha bi düzen oluyor kontrole gidip o tartiya çıkacağını kilo verdiysen övgü alacağını biliyorsun kafana takılan şeyleri sorabiliyorsun bu açıdan iyi ama bi süre sonra monotonlasiyor
CNM ne kadar iyi kilo vermissin yani çok inanmasamda Giz ardı etmemek gerektiğini düşündüğüm bişi var zihin gücü eğer kendini kilo veremediğine inandirmaya başlarsan kilo vermen çok zorlaşır çünkü beyin bizim verdiğimiz konutlara göre hareket ediyor sen sağlıklı Beslen sporunu yap ve kilo vereceğine inan bi de çok sık tartılma yediğimiz her şey içtiğimiz şu bile inislere çıkışlara sebep olabiliyor haftada bir gün tualete çıktıktan sonra mumkunse aynı kıyafetle ya da kıyafet siz tartılma en iyisi galiba
geçmiş olsun cnm
hoşgeldiniz
Ooo harikaaasınBugün ki menu
Sabah 2
kk örgü peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık
Ara 20 gr kuru üzüm 10 badem
Öğlen 10 yk patlıcan yemeği 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt
Ara 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek
Aksam 1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek
Ara 1 portakal 1 bardak süt ve 2 ceviz düşünüyorum
Aciklama :İkindi aralarında yemek yemem size garip gelebilir ama emzirdim için ve sutum çok az geldiği için böyle bir ekleme yaptı diyetisyen hatta galiba bu yüzden kilo bile alacağım inşallah almam kontrol haftaya cumartesi ama çok sistigimi hissediyorum ve süt yine yok gibi bi türlü sutumu arttiramiyorum
Su 3 litre icildi içilmeye dvm ediliyor
Spor ebru salli nin eski program videolarından tüm vücudu calostiranlardan biri yapıldı
O yüüzden tartı günümüz sadece cuma olsunAslında haklısınCutemom007 , iki gün önce yediğim tatlıdan beri inancım kırıldı canım, dediğin gibi haftada bir tartılmak lazım gibi.
CNM tatlı falan yedikten sonra nasılsa gitti demeyip devam etmek lazım bu kere tatlı yemekten kilo alınmaz aslında ama tatlıdan sonra basküle çıktığında o şekerli ve ünlü gıda vücutta çok fazla ödem tutar vücudun bunu atması bir iki gün sürer o yüzden kaçamaklar yaptıkça kaldığımız yerden devam edip hemen ertesi gün değilde moral bozmamak adına bir iki gün sonra tartılma kta fayda var bi de mesela tartiya çıktıkça kilo verdimse nasılsa veriyorum bir karelik çikolatadan bişi olmaz ya da aldimsa nasılsa napsam kilo veremiyorum bari sy canımın istediğini yiyim gibi bir düşünce oluşuyor bende aslında tartidan değilde kiyafetler den takip etmek lazımAslında haklısınCutemom007 , iki gün önce yediğim tatlıdan beri inancım kırıldı canım, dediğin gibi haftada bir tartılmak lazım gibi.
Kaptanım tomografi sonucu noldu, iyidir ins.O yüüzden tartı günümüz sadece cuma olsuninancın kırılmasın sakın, daha bir azimle yenideeen
himm güzel menu hiç ekmek yok karatay usulü mu cnmBende hemen yazayım menümü bugünü bitirdim artık çoook şüküüürr :)
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
salatalık
1 şekersiz çay
öğlen:
2 kaşık kısır
akşam:
yoğurtlu yumurta :))
salata
2 lt su içtim. 30 dk yürüyüş yaptım
şu böreği çok yağlı ama mecburiyetten olmuş sanırım tabiki biz en iyisini yapabiliriz kendimiz için vücudumuz içinBen de listemi paylaşayım,
Sabah çok geç kalınca kahvaltıda çay ile bi küçük dilim suböreği yedim.
Öğle
Bi kase mercimek çorbası,
Bi adet biber dolma, salata ve yoğurt yedim.
Ara öğünde yarım paket greta kraker, iki fincan yeşil çay
Akşam da bi kase yogurt yerim,
Yürüyüş geç uyandığım için 20 dakika oldu. Su yine 2,5 3 litreye tamamlanır. Yarın tartım günü, bu hafta umutsuzluktan başarısız bi hafta oldu ama ben daha iyisini yapabilirim :)
Mutlucum yediklerim hep cıss kızzzBen de listemi paylaşayım,
Sabah çok geç kalınca kahvaltıda çay ile bi küçük dilim suböreği yedim.
Öğle
Bi kase mercimek çorbası,
Bi adet biber dolma, salata ve yoğurt yedim.
Ara öğünde yarım paket greta kraker, iki fincan yeşil çay
Akşam da bi kase yogurt yerim,
Yürüyüş geç uyandığım için 20 dakika oldu. Su yine 2,5 3 litreye tamamlanır. Yarın tartım günü, bu hafta umutsuzluktan başarısız bi hafta oldu ama ben daha iyisini yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?