Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese iyi akşamlar . Bugün bütün gün dışardaydım. Paketim bittiği için giremedim nete. Şimdi geldim eve de . İnşallah biraz sonra ben de listemi veririm.
Ayrıca bu yeme listelerini biz kendimiz mi oluşturuyoruz arkadaşlar?

Benim bugünkü yediklerim;
Sabah tahlil vereceğim için, öğlen 12'ye kadar hiç birşey yemedim.
Öğlen yarım porsiyon İskender
Bir küçük dilim baklava
Bir bardak şekersiz çay

Ara öğün 2 meyve

Akşam bir porsiyon fırında patates
Biraz salata
Bir dilim beyaz ekmek( kepekli yoktu maalesef )

Su 1,5 litre . Çok içemedim. Yatana kadar 2'ye tamamlarım heralde

Çok bişe yemedim aslında ama çok şişkin hissediyorum şu anda .

Bugünden itibaren diyete uygun beslenmeye başladım, daha doğrusu öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla
Bugünkü menüm

Öğlen
Kahvaltılık - 1,5 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin 2 dilim peynir

Ara
Yarım armut

Akşam
Börülce
Yoğurt
Akşamları ekmek yememeye çalışacağım

Ara
Türk kahvesi
Soda
2 ,5 lt su
1 saat yürüyüş

Bugün sabah kahvaltım yok çünkü doktor kontrolüm vardı şeker insülin direnci gizli şeker tiroidler b12 demir hepsine bakılcak kan tahlili yaptırdım sonuçları çok merak ediyorum

Sütün çok olması için bol su diyorlar ama tabi bilen ablalar cevap veriri buna. Ama nacizane fikrim en azından arada ki nohut yanında ekmek yemeseydin.

Cıkss olmamış bugün, tavsiyem ara öğünde bu tarz şeyler yerine meyve tüketmen. Yarın daha güzeli olur inş

Oyyy menü diyet menüsü değil, çok birşey yememiş gibi görünebilirsin ama birde kalorilerine bak Sabah kahvaltı yoktu sonrasında ki iskender çok ağır olmuş, yarım porsiyon olsa bile inşallah altında ki pidelerini yememişsindir Ayrıca akşam patates ve ekmek karbon patlaması olmuş. Hiç ekmek yemesen daha ucuz kurtarabilirdin ama olsun, yarın daha iyi olur

Başlangıç için süper ve hoşgeldin tekrar.

Bende o tahlilleri yaptırmak istiyorum hangi alan bakıyor dahiliye falan mı?

selam bayanlar bugün benim menüm :)
uyanınca : 1 çay kaşığı zencefilli bal
sabah (10 :00) : yarım simit, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 adet yumurta, 5 adet zeytin, domates, salatalık, maydanoz
ara(13:00) : 1 elma
ara 16:00) : 1 elma
akşam(18:30) : 1, 5 dilim ekmek, 8 yemek kaşığı mantar sote, 1 kase yoğurt( 1 adet ceviz içi)

toplam 2 lt su içip, 40 dk kardiyo yaptım :) bugün de bitti :))

Menü zamanı:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta+1 salatalık+1 kk peynir

Öğlen: 1 küçük kase pırasa+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata ve 2 ymk kaşıgı kıymalı ıspanak yemeği + biraz turşu
(Küçük kaseden kastım normal çorba kaselerinin yarısı kadar olan kaselerden.)

Ara: 2 mandalina (1 er saat arayla)

Akşam: Yarım kaseden az mercimek çorbası(içinde un yok) + 1 kase yogurt+1 kaseden az karnıbahar haşlaması+ yeşillik

Su: 2.lt bulurum
Spor: bugünde yok, adım atmaya enerjim bile kalmadı

Oh nihayet fizik tedavi bugün bitti evin bütün başvurularınıda yaptım.Geriye bitek eşyaları kolilemek kaldı.Bundan sonra daha rahatım bolbol konuşabilirim

Bugün hiç hiç olmamış yarın çoook daha iyi bir menü bekliyorum
Kaptanım tomografi sonucu noldu, iyidir ins.
Valla doktor aldı kağıda yarım saniye baktı bakmadı önemli birşey yok dedi :))) geniz akıntımı ve baş ağrımı söyledim. Baş ağrısı için norölojiye gitmemi söyledi diğerine ilaç yazdı
himm güzel menu hiç ekmek yok karatay usulü mu cnm

şu böreği çok yağlı ama mecburiyetten olmuş sanırım tabiki biz en iyisini yapabiliriz kendimiz için vücudumuz için
Aslında herhangi bi diyete bağlı değilim sabah kahvaltıyı işyerinde yapıyorum ekmek almayı unutmuşuz orda da kalmamış hiç mecburiyetten oldu
Çok bişey yememişsin ama hiç biri diyete uygun değil desem yeridir iskenderin ekmeğimi yememişsindir inşallah baklava hiç olmamış aynı şekilde patates beyaz ekmek yarına çooook daha iyi bir menü bekliyorum
Sabah doktor kontrolü sebebiyle böyle olmuş ama gerisi gayet iyi
Öğleni meyvelerle geçiştirmişsin sanırım. Sabah kaşar yerine farklı daha yağsız bir peynirle değiştirebilirsin zencefilli balı özel bir sebeple mi yemiştin yani hani bişeye mi iyi geliyo acaba

Hahaha.. Önceki yediklerime göre hiç birşey demiştim. Ama çaydaki şekeri çıkardım bu gün , bak onu yaptım... Bundan sonrada şekersiz içeceğim inşallah. Yarın inşallah daha dikkatli olucam

Hoşbuldumm teşekkürler
Evet dahiliye bakıyor canım
Teşekkür ederim, sen nasılsın spor yapabilecek durumda mısın? En son bel ameliyatından sonra tekrar sıkıntı oluşturmuştu.

Süperr olmuş, afiyet olsun.

iyiakşamar canlar menümü veriyorum
SABAH
2hş yumurta
peynir
ÖĞLE
Tavuk şiş
ayran
AKŞAM
balık
ayran
2.5 lt civarı 30 35 dk yürüyüş

yaabu baskül 1 aydır bana küstümü bimiyorumm bu haftaar ne zorlandım proteinde yaptım 2 gün takımıma zararım olmassın diye çok umutlu değilim ama hayırlısı olsun belki yarın tartım güler

perigunlugu

Ablacım menün çok güzel ama artık kendini,tartını biraz rahat bırak lütfen. Olabilir tartı değişmeyebilir ama bu degil ki hiç kıpırdamayacak. Bu hafta olmazsa haftaya daha iyi bir sonuç olur. Ayrıca regli haftan değil miydi, normal bence. Üzme kendini lütfen

Ne güzel bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…