Haklısın ablam, sen yarınki menümü gör bak düzelticem hatalarımı :)Mutlucum yediklerim hep cıss kızzzsağlıklı yemek ye lütfen bu menülerle tabiki kilo verilmez
Sütün çok olması için bol su diyorlar ama tabi bilen ablalar cevap veriri buna. Ama nacizane fikrim en azından arada ki nohut yanında ekmek yemeseydin.Bugün ki menu
Sabah 2
kk örgü peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık
Ara 20 gr kuru üzüm 10 badem
Öğlen 10 yk patlıcan yemeği 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt
Ara 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek
Aksam 1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek
Ara 1 portakal 1 bardak süt ve 2 ceviz düşünüyorum
Aciklama :İkindi aralarında yemek yemem size garip gelebilir ama emzirdim için ve sutum çok az geldiği için böyle bir ekleme yaptı diyetisyen hatta galiba bu yüzden kilo bile alacağım inşallah almam kontrol haftaya cumartesi ama çok sistigimi hissediyorum ve süt yine yok gibi bi türlü sutumu arttiramiyorum
Su 3 litre icildi içilmeye dvm ediliyor
Spor ebru salli nin eski program videolarından tüm vücudu calostiranlardan biri yapıldı
Cıkss olmamış bugün, tavsiyem ara öğünde bu tarz şeyler yerine meyve tüketmen. Yarın daha güzeli olur inşBen de listemi paylaşayım,
Sabah çok geç kalınca kahvaltıda çay ile bi küçük dilim suböreği yedim.
Öğle
Bi kase mercimek çorbası,
Bi adet biber dolma, salata ve yoğurt yedim.
Ara öğünde yarım paket greta kraker, iki fincan yeşil çay
Akşam da bi kase yogurt yerim,
Yürüyüş geç uyandığım için 20 dakika oldu. Su yine 2,5 3 litreye tamamlanır. Yarın tartım günü, bu hafta umutsuzluktan başarısız bi hafta oldu ama ben daha iyisini yapabilirim :)
Oyyy menü diyet menüsü değil, çok birşey yememiş gibi görünebilirsin ama birde kalorilerine bakBenim bugünkü yediklerim;
Sabah tahlil vereceğim için, öğlen 12'ye kadar hiç birşey yemedim.
Öğlen yarım porsiyon İskender
Bir küçük dilim baklava
Bir bardak şekersiz çay
Ara öğün 2 meyve
Akşam bir porsiyon fırında patates
Biraz salata
Bir dilim beyaz ekmek( kepekli yoktu maalesef )
Su 1,5 litre . Çok içemedim. Yatana kadar 2'ye tamamlarım heralde
Çok bişe yemedim aslında ama çok şişkin hissediyorum şu anda .
Başlangıç için süper ve hoşgeldin tekrar.Bugünden itibaren diyete uygun beslenmeye başladım, daha doğrusu öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla
Bugünkü menüm
Öğlen
Kahvaltılık - 1,5 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin 2 dilim peynir
Ara
Yarım armut
Akşam
Börülce
Yoğurt
Akşamları ekmek yememeye çalışacağım
Ara
Türk kahvesi
Soda
2 ,5 lt su
1 saat yürüyüş
Bugün sabah kahvaltım yok çünkü doktor kontrolüm vardı şeker insülin direnci gizli şeker tiroidler b12 demir hepsine bakılcak kan tahlili yaptırdım sonuçları çok merak ediyorum
Hoşbuldumm teşekkürlerBaşlangıç için süper ve hoşgeldin tekrar.
Bende o tahlilleri yaptırmak istiyorum hangi alan bakıyor dahiliye falan mı?
Oh nihayet fizik tedavi bugün bitti evin bütün başvurularınıda yaptım.Geriye bitek eşyaları kolilemek kaldı.Bundan sonra daha rahatım bolbol konuşabilirimoooo harika bir ikili olucaazzz
Kaçmıyo senden kaçmıyo yazıyorum hemeeen :)))
Aaaaa olmaz öyleeee menülerine çoook dikkat et bari akşamları menülerini paylaş böyle cuma günü bizi şok mu bekliyo kilo veriyo musun onu görebilelim bari düzenini oturtana kadar. Bak söz verdin gevezeliğini bekliyorum
Yakında sizin şirket tek tek herkese uyarı kağıdı bile yollar "bugün wcde çok durdun"
Bugün hiç hiç olmamış yarın çoook daha iyi bir menü bekliyorumBen de listemi paylaşayım,
Sabah çok geç kalınca kahvaltıda çay ile bi küçük dilim suböreği yedim.
Öğle
Bi kase mercimek çorbası,
Bi adet biber dolma, salata ve yoğurt yedim.
Ara öğünde yarım paket greta kraker, iki fincan yeşil çay
Akşam da bi kase yogurt yerim,
Yürüyüş geç uyandığım için 20 dakika oldu. Su yine 2,5 3 litreye tamamlanır. Yarın tartım günü, bu hafta umutsuzluktan başarısız bi hafta oldu ama ben daha iyisini yapabilirim :)
Valla doktor aldı kağıda yarım saniye baktı bakmadı önemli birşey yok dedi :))) geniz akıntımı ve baş ağrımı söyledim. Baş ağrısı için norölojiye gitmemi söyledi diğerine ilaç yazdıKaptanım tomografi sonucu noldu, iyidir ins.
Aslında herhangi bi diyete bağlı değilim sabah kahvaltıyı işyerinde yapıyorum ekmek almayı unutmuşuz orda da kalmamış hiç mecburiyetten olduhimm güzel menu hiç ekmek yok karatay usulü mu cnm
şu böreği çok yağlı ama mecburiyetten olmuş sanırım tabiki biz en iyisini yapabiliriz kendimiz için vücudumuz için
Çok bişey yememişsin ama hiç biri diyete uygun değil desem yeridir iskenderin ekmeğimi yememişsindir inşallah baklava hiç olmamış aynı şekilde patates beyaz ekmekBenim bugünkü yediklerim;
Sabah tahlil vereceğim için, öğlen 12'ye kadar hiç birşey yemedim.
Öğlen yarım porsiyon İskender
Bir küçük dilim baklava
Bir bardak şekersiz çay
Ara öğün 2 meyve
Akşam bir porsiyon fırında patates
Biraz salata
Bir dilim beyaz ekmek( kepekli yoktu maalesef )
Su 1,5 litre . Çok içemedim. Yatana kadar 2'ye tamamlarım heralde
Çok bişe yemedim aslında ama çok şişkin hissediyorum şu anda .
Sabah doktor kontrolü sebebiyle böyle olmuş ama gerisi gayet iyiBugünden itibaren diyete uygun beslenmeye başladım, daha doğrusu öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla
Bugünkü menüm
Öğlen
Kahvaltılık - 1,5 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin 2 dilim peynir
Ara
Yarım armut
Akşam
Börülce
Yoğurt
Akşamları ekmek yememeye çalışacağım
Ara
Türk kahvesi
Soda
2 ,5 lt su
1 saat yürüyüş
Bugün sabah kahvaltım yok çünkü doktor kontrolüm vardı şeker insülin direnci gizli şeker tiroidler b12 demir hepsine bakılcak kan tahlili yaptırdım sonuçları çok merak ediyorum
Öğleni meyvelerle geçiştirmişsin sanırım. Sabah kaşar yerine farklı daha yağsız bir peynirle değiştirebilirsinselam bayanlar bugün benim menüm :)
uyanınca : 1 çay kaşığı zencefilli bal
sabah (10 :00) : yarım simit, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 adet yumurta, 5 adet zeytin, domates, salatalık, maydanoz
ara(13:00) : 1 elma
ara16:00) : 1 elma
akşam(18:30) : 1, 5 dilim ekmek, 8 yemek kaşığı mantar sote, 1 kase yoğurt( 1 adet ceviz içi)
toplam 2 lt su içip, 40 dk kardiyo yaptım :) bugün de bitti :))
Selam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
Hahaha.. Önceki yediklerime göre hiç birşey demiştim. Ama çaydaki şekeri çıkardım bu gün , bak onu yaptım... Bundan sonrada şekersiz içeceğim inşallah. Yarın inşallah daha dikkatli olucamBugün hiç hiç olmamış yarın çoook daha iyi bir menü bekliyorum
Valla doktor aldı kağıda yarım saniye baktı bakmadı önemli birşey yok dedi :))) geniz akıntımı ve baş ağrımı söyledim. Baş ağrısı için norölojiye gitmemi söyledi diğerine ilaç yazdı
Aslında herhangi bi diyete bağlı değilim sabah kahvaltıyı işyerinde yapıyorum ekmek almayı unutmuşuz orda da kalmamış hiç mecburiyetten oldu
Çok bişey yememişsin ama hiç biri diyete uygun değil desem yeridir iskenderin ekmeğimi yememişsindir inşallah baklava hiç olmamış aynı şekilde patates beyaz ekmekyarına çooook daha iyi bir menü bekliyorum
Sabah doktor kontrolü sebebiyle böyle olmuş ama gerisi gayet iyi
Öğleni meyvelerle geçiştirmişsin sanırım. Sabah kaşar yerine farklı daha yağsız bir peynirle değiştirebilirsinzencefilli balı özel bir sebeple mi yemiştin yani hani bişeye mi iyi geliyo acaba
Teşekkür ederim, sen nasılsın spor yapabilecek durumda mısın? En son bel ameliyatından sonra tekrar sıkıntı oluşturmuştu.Hoşbuldumm teşekkürler
Evet dahiliye bakıyor canım
Süperr olmuş, afiyet olsun.Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam ekmek
2 dilim peynir
domates,salatalık maydanoz
Ara:1 ayva
Öğle:
1 tabak tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
2 diyet bisküvi
Akşam:
Omlet
Yeşil salata
Spor:16.500 adım
Su:1.5 lt
iyiakşamar canlar menümü veriyorum
SABAH
2hş yumurta
peynir
ÖĞLE
Tavuk şiş
ayran
AKŞAM
balık
ayran
2.5 lt civarı 30 35 dk yürüyüş
yaabu baskül 1 aydır bana küstümü bimiyorumm bu haftaar ne zorlandım proteinde yaptım 2 gün takımıma zararım olmassın diye çok umutlu değilim ama hayırlısı olsun belki yarın tartım güler
perigunlugu
Ne güzel bir yorumAblacım menün çok güzel ama artık kendini,tartını biraz rahat bırak lütfen. Olabilir tartı değişmeyebilir ama bu degil ki hiç kıpırdamayacak. Bu hafta olmazsa haftaya daha iyi bir sonuç olur. Ayrıca regli haftan değil miydi, normal bence. Üzme kendini lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?