Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım regli günü ayın 1 di 3 gündür geçikti canım . 1 aydır ciddi yaşanmayınca bir kio kaybı olmaması biraz steres yaptırıyor ama şu reglimi olursam bu 1 aydır verdim ama ciddi veremedim belkim hızlı bir şekide gider inşallah

Menüm ;
İzin günüm bugün malum .

Sabah
2 dl tb.ekmek
Peynir
Tere
Domates
Biber
Az tereyağ

Öylen
Fırsat olmadı
Yr. Kepçe çorba .

Akşam ( sohbette)
Yeşil salata .
Börülce salata
Patlıcan salata
1dl kıymalı börek
Yr. Dl haşhaşlı tatlı .

Su 1.5
Spor yok . Spor yapmam lazım

Merhabalar kızlar nasılsınız ?? Yeniden is kadını olmaya alışamadım galiba

Durun önce bir menü vereyim de sonra dalarim muhabbete

Kahvaltı
1/3 lavas kadar suriye ekmeğine peynir zeytin koyup yedim geç kalınca
1 bardak süt

Öğlen
Yeşil fasulye yoğurt

Aksam
Yoğurtlu armut

Su 2 yi geçer.

Spor yok maalesef bu soğukta totomu korumakla meşgulüm

Galiba ara ogün yapmaya dönmem gerek böyle kilo veremiyorum ben galiba

Iyi akşamlar kızlar...

Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi

Ikindi meyve yogurt

Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.

kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yorum

Yediklerin az ama bence ekle ara öğün

Zaten ablam o regli dönemi bizi baştan aşağı değiştiriyor, hem fiziken hem ruhen. Ayrıca inan seni çok iyi anlıyorum ama bunlar senin direnç kiloların eskiye göre biraz daha zor gidebilir. Gitsin ama az gitsin. Daha dün söyledin sana yapılan iltifatları bunları düşün ve motive ol lütfen.

Ayrıca bence gerçekten mutluluk kilo vermede önemli bir etken. Biz aaa tartı artı çıktı, moralimiz bozuldu, gitti tüm emekler diye düşündüğümüz an kaybediyoruz. Bugün olmazsa yarın, oda olmazsa sonraki gün denemeye devam edeceğiz, kendimiz için.

Kitap okumak kültür ve yaşam biçiminden öte beynin dinlenmesini sağlıyor bence, çok güzel bir karar vermişsin. Sana Kristin Hannah ın kitaplarını önerebilirim. ; gece yolu, kış bahçesi, ateş böceği yolu, gerçek renkler. Ben bunları paket şeklinde alıp okumuştum.
Spor aktif 16,500 adım değil yanılmıyorsam. Bu arada sabah öğlen çok güzel ama ben omleti akşam yemeğinden saymıyorum, tabi kişisel bir şey. Bu arada normal ayvanın (büyük olmayan) 4/1 i bir porsiyondur. yani 1 ayva 4 porsiyon olarak hesap edilir (ama çok küçük olanların yarısı.)
Ben tavukla kabağın bir araya gelince yenmeyeceğini düşünmüştüm başta (her ne kadar kıymalı kabağa bayılsmda) dün bir yerde okudum kabakları halkalar halinde kesip tavuk ve mantarla beraber şişede yapılıyormuş. Bende mantar alıp öyle deneyeceğim.

Evet ara öğün bencede eklemelisin canikosu, iş kadını havanı sevsinler

Ablam hoşgeldin, geçmiş olsun. Valla ya şu psikoljimiz azcık diyetteyiz deyince de etkilense yağları harekete geçirip eritse daha iyi olacak. Nerde olumsuz birşey varsa çekiyor

slm tekrardan ya kızlar benimde aslınd geçen hafta diyetisyen menüm sabah 1 yumurta 1 peynir 2 dilim ekmek aralarda2 meyve 1 bardak süt akşam süt yok 2 ceviz vardı öğlen ve akşam da 3 köfte et 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek şeklindeydi bu hafta süt azaldı diyince 2 peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek sabah arası 2 meyve 10 badem ikindi arası 3 köfte et 1 dilim ekmek 2 bardak ayran salata öğlen ve akşam 10 yk sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek gece de yine 2 meyve 1 bardak süt olarak değiştirdi ben diyetisyene gitmeden önce 3 gün hiç ekmek yemedim daha çok kilo vereyim diye ve sütüm çok azaldı zaten önce de azdı bunu söyleyince de çok kızdı ve söylediğimden eksik ya da fazla yeme yoksa sütün biter bu günler geri gelmez falan dedi işte bende cumartesiden beri aynen uyuyorum ama hep bi çok fazla bişiler yiyormuşum hissiyatı var basküle çıkıyorum yarım kilo aldım kontrolüm cumartesi haftaya o zamana kadar bi yarım kilo daha alırsam diye korkuyorum öteki türlü süt olmuyor kafayı yiyeceğim var mı bu konuda bi fikri olan 4 litreye yakın su tüketiyorum still tea falan da içiyorum offf bi ara malt içeceği içmiştim o süt yapmıştı ama o da çok kaloril ve çok kilo aldırıyor

menün çok iyi olmuş cnm tam dengeli ve olması gerektiği gibi naçizane fikrim

Z
Ayyy valla utandım menümden. Dışardaydım diye öyle oldu canım yarın daha sağlıklı , dengeli bir menüyle gelicem inşallah.

Ablam sen kendine aslında psikolojik baskı uyguluyorsun. Zihnini rahat bıraksan böyle olmayacak aslında. İstiyorsun ki her ana insin tartı. Bunu o kadar benimsemişsin ki kendini yoruyorsun. Belki bedenin uyum sağlama aşamasında? Belki alıştıktan sonra kiloların daha seri ve hızlı şekilde düşecek? kendine biraz şans tanı. Birkaç gün olmadı diye listeni değiştirme, vücuduna 'seni kısıtlarım' baskısı veriyorsun. 1-2 hafta az ver sonra çok verirsin yeterki bir düzen tuttur ablam. Lütfen böyle yapıpta vucuduna negatif düşünceler yerleştirme.

Aynen yaaaa
Benimki aynı hani çocuklar düşünce ağlamaz da kanadiğini görünce aglamaya başlar ya o hesap....
Dün gayet güzel dinamik hem spora hem ise hem eve kosturuyodum doktor dedi ya sen nası ayakta kalıyon diye bugün anca yemek yaptım sofrayi bile zorla topladım 2 gündür spor yok....
Ahh bünyem zayiflamak için de böyle tepki verse daha ne isterim

Valla ben daha açmamış goncayım bu konuyu hiç bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bebeğine ne iyi gelecek ise, sütünü artıracak ise onları yemelisin, kiloyu 6 ay sonra da verirsin ya da biraz sporunu artırırsın ama önce önemli olan bebeğin için hangisinin iyi olduğu

kesinlikle öyle aslında hep okurum zaten ama sürekli hale getirmeye çalışacağım bi biyografik roman seti aldım 18 kitap onlar bitsin önerilerini de not aldım cnm okunacaklar listesine tşk ederim

yoğurtlu armut nasıl oluyor yaa naptın armutu yoğurda bana bana mı yedin

Keske satır atlasan bosluklu falan yazsan canım benim ya vallahi okuyamadım mesajı malum telden zor bir de gözler 4 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…