Ablacım menün çok güzel ama artık kendini,tartını biraz rahat bırak lütfen. Olabilir tartı değişmeyebilir ama bu degil ki hiç kıpırdamayacak. Bu hafta olmazsa haftaya daha iyi bir sonuç olur. Ayrıca regli haftan değil miydi, normal bence. Üzme kendini lütfen
kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yorumAblacım menün çok güzel ama artık kendini,tartını biraz rahat bırak lütfen. Olabilir tartı değişmeyebilir ama bu degil ki hiç kıpırdamayacak. Bu hafta olmazsa haftaya daha iyi bir sonuç olur. Ayrıca regli haftan değil miydi, normal bence. Üzme kendini lütfen
Yediklerin az ama bence ekle ara öğünMerhabalar kızlar nasılsınız ?? Yeniden is kadını olmaya alışamadım galiba
Durun önce bir menü vereyim de sonra dalarim muhabbete
Kahvaltı
1/3 lavas kadar suriye ekmeğine peynir zeytin koyup yedim geç kalınca
1 bardak süt
Öğlen
Yeşil fasulye yoğurt
Aksam
Yoğurtlu armut
Su 2 yi geçer.
Spor yok maalesef bu soğukta totomu korumakla meşgulüm
Galiba ara ogün yapmaya dönmem gerek böyle kilo veremiyorum ben galiba
Zaten ablam o regli dönemi bizi baştan aşağı değiştiriyor, hem fiziken hem ruhen. Ayrıca inan seni çok iyi anlıyorum ama bunlar senin direnç kiloların eskiye göre biraz daha zor gidebilir. Gitsin ama az gitsin. Daha dün söyledin sana yapılan iltifatları bunları düşün ve motive ol lütfen.evet canım regli günü ayın 1 di 3 gündür geçikti canım . 1 aydır ciddi yaşanmayınca bir kio kaybı olmaması biraz steres yaptırıyor ama şu reglimi olursam bu 1 aydır verdim ama ciddi veremedim belkim hızlı bir şekide gider inşallah
Eveet geçmişi okudum maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar okuldaki son dakikalarım benimde ama çok uykum var eve gidip uyumadan spor yapmam lazım bu arada kendime bissürü kitap aldım biyografik roman kendimle ilgili degistirmek istediğim çok şey var kitap okumayı sürekli hale getirmek de bunlardan biri bi de spor tabi sağlıklı beslenmeyi söylemiyorum zaten
Spor aktif 16,500 adım değil yanılmıyorsam. Bu arada sabah öğlen çok güzel ama ben omleti akşam yemeğinden saymıyorum, tabi kişisel bir şey. Bu arada normal ayvanın (büyük olmayan) 4/1 i bir porsiyondur. yani 1 ayva 4 porsiyon olarak hesap edilir (ama çok küçük olanların yarısı.)Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam ekmek
2 dilim peynir
domates,salatalık maydanoz
Ara:1 ayva
Öğle:
1 tabak tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
2 diyet bisküvi
Akşam:
Omlet
Yeşil salata
Spor:16.500 adım
Su:1.5 lt
Evet ara öğün bencede eklemelisin canikosu, iş kadını havanı sevsinlerMerhabalar kızlar nasılsınız ?? Yeniden is kadını olmaya alışamadım galiba
Kahvaltı
1 bardak süt
Öğlen
Yeşil fasulye yoğurt
Aksam
Yoğurtlu armut
Su 2 yi geçer.
Iyi akşamlar kızlar...
Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi
Ikindi meyve yogurt
Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.
menün çok iyi olmuş cnm tam dengeli ve olması gerektiği gibi naçizane fikrimIyi akşamlar kızlar...
Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi
Ikindi meyve yogurt
Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.
Ayyy valla utandım menümden. Dışardaydım diye öyle oldu canım yarın daha sağlıklı , dengeli bir menüyle gelicem inşallah.Sütün çok olması için bol su diyorlar ama tabi bilen ablalar cevap veriri buna. Ama nacizane fikrim en azından arada ki nohut yanında ekmek yemeseydin.
Cıkss olmamış bugün, tavsiyem ara öğünde bu tarz şeyler yerine meyve tüketmen. Yarın daha güzeli olur inş
Oyyy menü diyet menüsü değil, çok birşey yememiş gibi görünebilirsin ama birde kalorilerine bakSabah kahvaltı yoktu sonrasında ki iskender çok ağır olmuş, yarım porsiyon olsa bile inşallah altında ki pidelerini yememişsindir Ayrıca akşam patates ve ekmek karbon patlaması olmuş. Hiç ekmek yemesen daha ucuz kurtarabilirdin ama olsun, yarın daha iyi olur
Ablam sen kendine aslında psikolojik baskı uyguluyorsun. Zihnini rahat bıraksan böyle olmayacak aslında. İstiyorsun ki her ana insin tartı. Bunu o kadar benimsemişsin ki kendini yoruyorsun. Belki bedenin uyum sağlama aşamasında? Belki alıştıktan sonra kiloların daha seri ve hızlı şekilde düşecek? kendine biraz şans tanı. Birkaç gün olmadı diye listeni değiştirme, vücuduna 'seni kısıtlarım' baskısı veriyorsun. 1-2 hafta az ver sonra çok verirsin yeterki bir düzen tuttur ablam. Lütfen böyle yapıpta vucuduna negatif düşünceler yerleştirme.iyiakşamar canlar menümü veriyorum
SABAH
2hş yumurta
peynir
ÖĞLE
Tavuk şiş
ayran
AKŞAM
balık
ayran
2.5 lt civarı 30 35 dk yürüyüş
yaabu baskül 1 aydır bana küstümü bimiyorumm bu haftaar ne zorlandım proteinde yaptım 2 gün takımıma zararım olmassın diye çok umutlu değilim ama hayırlısı olsun belki yarın tartım güler
perigunlugu
Aynen yaaaaEvet ara öğün bencede eklemelisin canikosu, iş kadını havanı sevsinler
Ablam hoşgeldin, geçmiş olsun. Valla ya şu psikoljimiz azcık diyetteyiz deyince de etkilense yağları harekete geçirip eritse daha iyi olacak. Nerde olumsuz birşey varsa çekiyor
Valla ben daha açmamış goncayım bu konuyu hiç bilmiyorumslm tekrardan ya kızlar benimde aslınd geçen hafta diyetisyen menüm sabah 1 yumurta 1 peynir 2 dilim ekmek aralarda2 meyve 1 bardak süt akşam süt yok 2 ceviz vardı öğlen ve akşam da 3 köfte et 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek şeklindeydi bu hafta süt azaldı diyince 2 peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek sabah arası 2 meyve 10 badem ikindi arası 3 köfte et 1 dilim ekmek 2 bardak ayran salata öğlen ve akşam 10 yk sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek gece de yine 2 meyve 1 bardak süt olarak değiştirdi ben diyetisyene gitmeden önce 3 gün hiç ekmek yemedim daha çok kilo vereyim diye ve sütüm çok azaldı zaten önce de azdı bunu söyleyince de çok kızdı ve söylediğimden eksik ya da fazla yeme yoksa sütün biter bu günler geri gelmez falan dedi işte bende cumartesiden beri aynen uyuyorum ama hep bi çok fazla bişiler yiyormuşum hissiyatı var basküle çıkıyorum yarım kilo aldım kontrolüm cumartesi haftaya o zamana kadar bi yarım kilo daha alırsam diye korkuyorum öteki türlü süt olmuyor kafayı yiyeceğim var mı bu konuda bi fikri olan 4 litreye yakın su tüketiyorum still tea falan da içiyorum offf bi ara malt içeceği içmiştim o süt yapmıştı ama o da çok kaloril ve çok kilo aldırıyor
kesinlikle öyle aslında hep okurum zaten ama sürekli hale getirmeye çalışacağım bi biyografik roman seti aldım 18 kitap onlar bitsin önerilerini de not aldım cnm okunacaklar listesine tşk ederimKitap okumak kültür ve yaşam biçiminden öte beynin dinlenmesini sağlıyor bence, çok güzel bir karar vermişsin. Sana Kristin Hannah ın kitaplarını önerebilirim. ; gece yolu, kış bahçesi, ateş böceği yolu, gerçek renkler. Ben bunları paket şeklinde alıp okumuştum.
Spor aktif 16,500 adım değil yanılmıyorsam. Bu arada sabah öğlen çok güzel ama ben omleti akşam yemeğinden saymıyorum, tabi kişisel bir şey. Bu arada normal ayvanın (büyük olmayan) 4/1 i bir porsiyondur. yani 1 ayva 4 porsiyon olarak hesap edilir (ama çok küçük olanların yarısı.)
Ben tavukla kabağın bir araya gelince yenmeyeceğini düşünmüştüm başta (her ne kadar kıymalı kabağa bayılsmda) dün bir yerde okudum kabakları halkalar halinde kesip tavuk ve mantarla beraber şişede yapılıyormuş. Bende mantar alıp öyle deneyeceğim.
Ablam bu arada bizim vucudumuzun fazla yoğurt ve bol salataya ihtiyacı var ( deriyi diri tutabilmek için). Menün çok güzel ama eksik.SABAH
2hş yumurta
peynir
ÖĞLE
Tavuk şiş
ayran
AKŞAM
balık
ayran
Merhabalar kızlar nasılsınız ?? Yeniden is kadını olmaya alışamadım galiba
Kahvaltı
1 bardak süt
Öğlen
Yeşil fasulye yoğurt
Aksam
Yoğurtlu armut
Su 2 yi geçer.
Keske satır atlasan bosluklu falan yazsan canım benim ya vallahi okuyamadım mesajı malum telden zor bir de gözler 4 numaraslm tekrardan ya kızlar benimde aslınd geçen hafta diyetisyen menüm sabah 1 yumurta 1 peynir 2 dilim ekmek aralarda2 meyve 1 bardak süt akşam süt yok 2 ceviz vardı öğlen ve akşam da 3 köfte et 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek şeklindeydi bu hafta süt azaldı diyince 2 peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek sabah arası 2 meyve 10 badem ikindi arası 3 köfte et 1 dilim ekmek 2 bardak ayran salata öğlen ve akşam 10 yk sebze 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek gece de yine 2 meyve 1 bardak süt olarak değiştirdi ben diyetisyene gitmeden önce 3 gün hiç ekmek yemedim daha çok kilo vereyim diye ve sütüm çok azaldı zaten önce de azdı bunu söyleyince de çok kızdı ve söylediğimden eksik ya da fazla yeme yoksa sütün biter bu günler geri gelmez falan dedi işte bende cumartesiden beri aynen uyuyorum ama hep bi çok fazla bişiler yiyormuşum hissiyatı var basküle çıkıyorum yarım kilo aldım kontrolüm cumartesi haftaya o zamana kadar bi yarım kilo daha alırsam diye korkuyorum öteki türlü süt olmuyor kafayı yiyeceğim var mı bu konuda bi fikri olan 4 litreye yakın su tüketiyorum still tea falan da içiyorum offf bi ara malt içeceği içmiştim o süt yapmıştı ama o da çok kaloril ve çok kilo aldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?