Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğru söylüyorsun cnm ama işte artırdım bu hafta yediklerimi kilo alıyorum ama sütte de bariz bir fark yok mesela 50 cc geliyorduysa öğün başına 70 cc oldu ne biliyim öyle de yetmiyor böyle de yetmiyor çok cnm sıkılıyor ya

Z

Ayyy valla utandım menümden. Dışardaydım diye öyle oldu canım yarın daha sağlıklı , dengeli bir menüyle gelicem inşallah.
Hadi bakalım yarın bomba bir menü ile görelim seni. Olur böyle şeyler diyete adaptsyon aşamasında yeter ki hemen önemlemini alalım.

Doktorlarda böyle lap diye söylüyor insan da moral kalmıyor. Beynimize ne gönderirsek, onu uyguluyor ya. Kiloluyuz dedikçe zayıflayamıyoruz da. Ben başlıycam evin içinde böyle dolaşmaya

Keske satır atlasan bosluklu falan yazsan canım benim ya vallahi okuyamadım mesajı malum telden zor bir de gözler 4 numara
valla ben bilgisayardan yazdığım için farketmedim cnm

Cutemom007 canım dereotu sütü artırır. Bol bol tuket. Bir de bana bulgur pilavı ve kuru soğan çok iyi geliyodu.
ben

dereotunu deneyeceğim cnm diyetisyen de demişti bak sn söyleyince de hatırladım bir hafta böyle geçsin bakalım duruma göre kontrolde söylerim yani görür zatn kilo aldığımı

ayyyyy gülmekten yarıldım yaaa iyi fikir bende böyle dolaşııım bu günlerde zihin gücüyle zayıflama falan çok bi moda zatennn

kesinlikle öyle aslında hep okurum zaten ama sürekli hale getirmeye çalışacağım bi biyografik roman seti aldım 18 kitap onlar bitsin önerilerini de not aldım cnm okunacaklar listesine tşk ederim
kitaplar arasında beğendiğin oldu mu?

ayyyyy gülmekten yarıldım yaaa iyi fikir bende böyle dolaşııım bu günlerde zihin gücüyle zayıflama falan çok bi moda zatennn
Ama bak gerçekten etkili, böyle zayıfladım falan deyince insan kendini öyle görüp mutlu oluyor, mutlu olunca motive oluyor, tabi bu aşamada oo zayıfladım deyip çozutmak yok sonra zaten hopp gitmiş kilolar. Otomatikmen ben dünyanın en güzel garısıyamm diye dolaşırken gerçekten öyle olup çıkıyoruz

Suyu da arttırınca olmuş olmuş
Hahaha.. Önceki yediklerime göre hiç birşey demiştim. Ama çaydaki şekeri çıkardım bu gün , bak onu yaptım... Bundan sonrada şekersiz içeceğim inşallah. Yarın inşallah daha dikkatli olucam
Daha daha süper bir menü bekliyorum senden yarın hepsinden eksilecek o şekerler
Senin menülerine zaten lafım yok doğru yolda olduğunu biliyorsun zaten, selinin dediklerine harfiyen katılıyorum, kendini psikolojik olarak baskı altına alma, belki bugün gitmez yarın gitmez ertesi gün artı bile çıkabilir ama bir sonraki gün bi bakmışsın 500 gr birden gitmiş yani vücudun inat etse de sende ona inat görsün senin gücünü
Ohhh börekler tatlılar ne güzeel ne güzeeell :) güzel bayan burası kilo almak isteyenler topiği değil yanlış yerdesiniz

Ahhh ahh sende bana benzedin valla hep yapıcam yapıcam diyoruz ama istikrar yok, hadi hadi yeter bu kadar üşengeçliğimiz dimi amaaa

Öncelikle salatalarına ekleye biliyorsan mutlaka 1 kaşık zeytin yağı ekle (Bu hem sebze yemeği yerine tüketmiş gibi olursun hemde vücudumuzun yağa olan ihtiyacını karşılamış olursun ki kötü yağları yakmada yardımcı olsun.) Akşamda en azından 1 kepçe çorba iç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…