Valla ben daha açmamış goncayım bu konuyu hiç bilmiyorumama şunu biliyorum ki bebeğine ne iyi gelecek ise, sütünü artıracak ise onları yemelisin, kiloyu 6 ay sonra da verirsin ya da biraz sporunu artırırsın ama önce önemli olan bebeğin için hangisinin iyi olduğu
Sayılıryoğurtlu armut nasıl oluyor yaa naptın armutu yoğurda bana bana mı yedin
Hadi bakalım yarın bomba bir menü ile görelim seni. Olur böyle şeyler diyete adaptsyon aşamasında yeter ki hemen önemlemini alalım.Z
Ayyy valla utandım menümden. Dışardaydım diye öyle oldu canım yarın daha sağlıklı , dengeli bir menüyle gelicem inşallah.
Doktorlarda böyle lap diye söylüyor insan da moral kalmıyor. Beynimize ne gönderirsek, onu uyguluyor ya. Kiloluyuz dedikçe zayıflayamıyoruz da. Ben başlıycam evin içinde böyle dolaşmayaAynen yaaaa
Benimki aynı hani çocuklar düşünce ağlamaz da kanadiğini görünce aglamaya başlar ya o hesap....
Dün gayet güzel dinamik hem spora hem ise hem eve kosturuyodum doktor dedi ya sen nası ayakta kalıyon diye bugün anca yemek yaptım sofrayi bile zorla topladım 2 gündür spor yok....
Ahh bünyem zayiflamak için de böyle tepki verse daha ne isterim
Evet ama bu sadece bi düşünce ...bugün neler yedim bir bilsenmenün çok iyi olmuş cnm tam dengeli ve olması gerektiği gibi naçizane fikrim
valla ben bilgisayardan yazdığım için farketmedim cnmKeske satır atlasan bosluklu falan yazsan canım benim ya vallahi okuyamadım mesajı malum telden zor bir de gözler 4 numara
benCutemom007 canım dereotu sütü artırır. Bol bol tuket. Bir de bana bulgur pilavı ve kuru soğan çok iyi geliyodu.
hımmmm ben yediklerin bunlar sandımEvet ama bu sadece bi düşünce ...bugün neler yedim bir bilsen
ayyyyy gülmekten yarıldım yaaa iyi fikir bende böyle dolaşııım bu günlerde zihin gücüyle zayıflama falan çok bi moda zatennnHadi bakalım yarın bomba bir menü ile görelim seni. Olur böyle şeyler diyete adaptsyon aşamasında yeter ki hemen önemlemini alalım.
Doktorlarda böyle lap diye söylüyor insan da moral kalmıyor. Beynimize ne gönderirsek, onu uyguluyor ya. Kiloluyuz dedikçe zayıflayamıyoruz da. Ben başlıycam evin içinde böyle dolaşmaya
kitaplar arasında beğendiğin oldu mu?kesinlikle öyle aslında hep okurum zaten ama sürekli hale getirmeye çalışacağım bi biyografik roman seti aldım 18 kitap onlar bitsin önerilerini de not aldım cnm okunacaklar listesine tşk ederim
bende alt satıra geçmişim derken aynı satırlar arasında dönüp durmuşumKeske satır atlasan bosluklu falan yazsan canım benim ya vallahi okuyamadım mesajı malum telden zor bir de gözler 4 numara
Ama bak gerçekten etkili, böyle zayıfladım falan deyince insan kendini öyle görüp mutlu oluyor, mutlu olunca motive oluyor, tabi bu aşamada oo zayıfladım deyip çozutmak yok sonra zaten hopp gitmiş kilolar. Otomatikmen ben dünyanın en güzel garısıyamm diye dolaşırken gerçekten öyle olup çıkıyoruzayyyyy gülmekten yarıldım yaaa iyi fikir bende böyle dolaşııım bu günlerde zihin gücüyle zayıflama falan çok bi moda zatennn
Suyu da arttırınca olmuş olmuşBugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam ekmek
2 dilim peynir
domates,salatalık maydanoz
Ara:1 ayva
Öğle:
1 tabak tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
2 diyet bisküvi
Akşam:
Omlet
Yeşil salata
Spor:16.500 adım
Su:1.5 lt
Daha daha süper bir menü bekliyorum senden yarınHahaha.. Önceki yediklerime göre hiç birşey demiştim. Ama çaydaki şekeri çıkardım bu gün , bak onu yaptım... Bundan sonrada şekersiz içeceğim inşallah. Yarın inşallah daha dikkatli olucam
Senin menülerine zaten lafım yok doğru yolda olduğunu biliyorsun zaten, selinin dediklerine harfiyen katılıyorum, kendini psikolojik olarak baskı altına alma, belki bugün gitmez yarın gitmez ertesi gün artı bile çıkabilir ama bir sonraki gün bi bakmışsın 500 gr birden gitmişiyiakşamar canlar menümü veriyorum
SABAH
2hş yumurta
peynir
ÖĞLE
Tavuk şiş
ayran
AKŞAM
balık
ayran
2.5 lt civarı 30 35 dk yürüyüş
yaabu baskül 1 aydır bana küstümü bimiyorumm bu haftaar ne zorlandım proteinde yaptım 2 gün takımıma zararım olmassın diye çok umutlu değilim ama hayırlısı olsun belki yarın tartım güler
perigunlugu
Ohhh börekler tatlılar ne güzeel ne güzeeell :) güzel bayan burası kilo almak isteyenler topiği değil yanlış yerdesinizMenüm ;
İzin günüm bugün malum .
Sabah
2 dl tb.ekmek
Peynir
Tere
Domates
Biber
Az tereyağ
Öylen
Fırsat olmadı
Yr. Kepçe çorba .
Akşam ( sohbette)
Yeşil salata .
Börülce salata
Patlıcan salata
1dl kıymalı börek
Yr. Dl haşhaşlı tatlı .
Su 1.5
Spor yok . Spor yapmam lazım
Iyi akşamlar kızlar...
Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi
Ikindi meyve yogurt
Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.
Öncelikle salatalarına ekleye biliyorsan mutlaka 1 kaşık zeytin yağı ekle (Bu hem sebze yemeği yerine tüketmiş gibi olursun hemde vücudumuzun yağa olan ihtiyacını karşılamış olursun ki kötü yağları yakmada yardımcı olsun.) Akşamda en azından 1 kepçe çorba iç bence.Iyi akşamlar kızlar...
Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi
Ikindi meyve yogurt
Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.
Aaaaa dediği lafa baaaakkkSelinim bir an aklımdan çıkmış hayırlı olsun canım yardımcı olmuşsun gestapo ya. Allah başka dert vermesin
Selinim bir an aklımdan çıkmış hayırlı olsun canım yardımcı olmuşsun gestapo ya. Allah başka dert vermesin
Adın çıkmis bir kereAaaaa dediği lafa baaaakkknaptım kiii ben bugüne kadar
Adın çıkmis bir keresen misin bana o kadar laf sayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?