Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta; 2 yk lor, domates, salatalık, 3 zeytin, 2 tb ekmeği ve tarçınlı yeşil çay.
Ara; 6 badem ve türk kahvesi.
Öğlen; 6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 çay bardağı süt ve yeşil elma.
Akşam; tarhana çorbası 1 kepçe, 3 tane sebzeli köfte , 1 dlm tb ekmeği ve turp salatası.
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve yeşil elma.
Su 2,5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.

Menün süpeeer yarın eminimki süper bir bildirim geliyor senden

Ihmm ıhmm menülerin üstün körü yazıldığını düşünüyorum. Burası paylaşıp platformuysa ne kadar yediğinizi ve ne yediğinizi açıkça paylaşılması taraftarıyım.
öğlen; sebze yemeği, yoğurt
akşam; çorba, sebze yemeği
ama hangi yemek ve ne kadar? yoğurt ne kadar bunların yazılması gerekli bence.

Afiyet olsun canım güzel bir menu olmuş bu menü yede ben yorum yapayım ama akşam 2 kasik çok az bence sebze yemeklerinizi sınırlandırma getirmeyin bence çünkü geceler çok uzun.

akşamın çok zayıf kalmış. Ki spor yapıyorsun bir de. Akşam çok yemek istemiyorsan öğlen ile akşam arası ara öğün sıkıştırabilirsin.

Kesinlikle canım haklısın, ayrıntılar önemli. Bunlara daha dikkat etmeliyiz

Çok güzel menün, maşallah ve bende dediklerine katılıyorum en az 1 tabak sebze yemeği olabilir

Slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir? Yarın büyük gün inş bi derece alırız
Abla kuşum hoşgeldin, inşallah derece alırız bu morale ihtiyacımız var

akşamın çok zayıf kalmış. Ki spor yapıyorsun bir de. Akşam çok yemek istemiyorsan öğlen ile akşam arası ara öğün sıkıştırabilirsin.
Afiyet olsun canım güzel bir menu olmuş bu menü yede ben yorum yapayım ama akşam 2 kasik çok az bence sebze yemeklerinizi sınırlandırma getirmeyin bence çünkü geceler çok uzun.

Akşamları nedense bu ara hiç bişey yemek istemiyorum hanımlar ya az geliyo vücuduma evet ama midemide rahatsız ediyor bi ara öğün sıkıştırmayı deniycem teşekkür ederim

87.1 dim bu sabah, yine biraz gider diye düşünüyorum sabaha

Vaayy harikaa bir menü ve süper spor su Akşamı çok olmasa bir kaç kaşık daha ekleyebilirdin ve yanına salata ile

Bu durumu diğer arkadaşlarla da paylaşmak gerek özellikle böyle dememdeki sebep ise mesela ben akupunktura giderken doktorum bana serbest olan bir liste vermişti ve onlardan istediğim kadar yiyebiliyordum bu yüzden pek miktar anlamında saymam hiç

Çok yememişsin belki ama hep kan şekerine çalışmışsın canım

canım geçmiş olsun mencede iaçlarını kullan düşündüğün gib, beslen

çok haklısın canım

canım çok hakısın 5 ayı aşkın burdayım iyi gidiyordu ama bu 110 civarı acaip takıldım hep beklenti içindeyim sanki kafamda başka düşünce yok gibi bununla yatıp bununla kalkıyorum hayatımın en güze günlerini kilolalarımla zor yaşadım belkide artık bir an evvel kurtulmak istiyorum hiç adet günüm geçikmesdi o bile görünmüyor bazı ayarda da haftalarca sürdi

Ablam bu arada bizim vucudumuzun fazla yoğurt ve bol salataya ihtiyacı var ( deriyi diri tutabilmek için). Menün çok güzel ama eksik.

canım bu menülrrimi mende sağlıklı bulmuyorum ama şu stresten meni kurtarır bir moral olur enerjim yükselir diye düşündüm birde yarın tartı günü + çıkıp takımıma zarar vermek istemiyorum böyle bir beslenmeyi 1 ay kadar yapmamaya çalışacağim inşallah

Demek istediğim tam olarak bu değil. Sebze yemeği yerine o gün yediği yemeğin adını yazmalı. 1 tabak kabak yemeği örneği gibi. akşam çorba ve balık menüsünü gördün diyelim. Ne çorbası içilmiş? hangi balık; hamsi, levrek.. Bunlar önemli detay bence.
Birisi bizi örnek alıyor olabilir. Yada ben neden bunları yapıyorum ama kilo veremiyorum gibi ön yargıya kapılabilir.
Gün geçtikçe kalıplaşıyoruz. Açıkçası bende günlük menümü yazarken sıkılıyorum ama neyi ne kadar yediğimi yazma zorunluluğu hissediyorum ki sonuna geldiğimde açıkça yediklerim benim gibilere örnek olsun.

Gerçekten tuhaf mı düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…