- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aahha ablam valla benim yanımda ağzı var dili yok
Menün süpeeerMenüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta; 2 yk lor, domates, salatalık, 3 zeytin, 2 tb ekmeği ve tarçınlı yeşil çay.
Ara; 6 badem ve türk kahvesi.
Öğlen; 6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 çay bardağı süt ve yeşil elma.
Akşam; tarhana çorbası 1 kepçe, 3 tane sebzeli köfte , 1 dlm tb ekmeği ve turp salatası.
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve yeşil elma.
Su 2,5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Hosgeldin Nisa ailemizeSelam arkadaşlar ben yeni uyeyim ve 3 yasında sağ olsun telefon düşkünü bi oglum var ben bu kilo bilgilerini neyin kime yollucam kafam karıştı. Çocuktan saklı saklı yazıyorum da.
87.1 dim bu sabah, yine biraz gider diye düşünüyorum sabahaMenün süpeeeryarın eminimki süper bir bildirim geliyor senden
Afiyet olsun canım güzel bir menu olmuş bu menü yede ben yorum yapayım ama akşam 2 kasik çok az bence sebze yemeklerinizi sınırlandırma getirmeyin bence çünkü geceler çok uzun.İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
3 dilim peynir
Domates
2 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
4 adet köfte
1 kase salata
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak
3 litre su 1 saat yüzme 1 saat yürüyüş
akşamın çok zayıf kalmış. Ki spor yapıyorsun bir de. Akşam çok yemek istemiyorsan öğlen ile akşam arası ara öğün sıkıştırabilirsin.İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
3 dilim peynir
Domates
2 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
4 adet köfte
1 kase salata
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak
Kesinlikle canım haklısın, ayrıntılar önemli. Bunlara daha dikkat etmeliyizIhmm ıhmm menülerin üstün körü yazıldığını düşünüyorum. Burası paylaşıp platformuysa ne kadar yediğinizi ve ne yediğinizi açıkça paylaşılması taraftarıyım.
öğlen; sebze yemeği, yoğurt
akşam; çorba, sebze yemeği
ama hangi yemek ve ne kadar? yoğurt ne kadar bunların yazılması gerekli bence.
Çok güzel menün, maşallahİyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
3 dilim peynir
Domates
2 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
4 adet köfte
1 kase salata
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak
Abla kuşum hoşgeldin, inşallah derece alırız bu morale ihtiyacımız varSlm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir? Yarın büyük gün inş bi derece alırız
akşamın çok zayıf kalmış. Ki spor yapıyorsun bir de. Akşam çok yemek istemiyorsan öğlen ile akşam arası ara öğün sıkıştırabilirsin.
Afiyet olsun canım güzel bir menu olmuş bu menü yede ben yorum yapayım ama akşam 2 kasik çok az bence sebze yemeklerinizi sınırlandırma getirmeyin bence çünkü geceler çok uzun.
akşamın çok zayıf kalmış. Ki spor yapıyorsun bir de. Akşam çok yemek istemiyorsan öğlen ile akşam arası ara öğün sıkıştırabilirsin.
Ablam sen ne zaman tam olarak döneceksin?Afiyet olsun canım güzel bir menu olmuş bu menü yede ben yorum yapayım ama akşam 2 kasik çok az bence sebze yemeklerinizi sınırlandırma getirmeyin bence çünkü geceler çok uzun.
87.1 dim bu sabah, yine biraz gider diye düşünüyorum sabaha
Vaayy harikaa bir menü ve süper spor suİyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
3 dilim peynir
Domates
2 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
4 adet köfte
1 kase salata
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak
Kesinlikle canım haklısın, ayrıntılar önemli. Bunlara daha dikkat etmeliyiz
Çok güzel menün, maşallahve bende dediklerine katılıyorum en az 1 tabak sebze yemeği olabilir
Abla kuşum hoşgeldin, inşallah derece alırız bu morale ihtiyacımız var
Bu durumu diğer arkadaşlarla da paylaşmak gerekIhmm ıhmm menülerin üstün körü yazıldığını düşünüyorum. Burası paylaşıp platformuysa ne kadar yediğinizi ve ne yediğinizi açıkça paylaşılması taraftarıyım.
öğlen; sebze yemeği, yoğurt
akşam; çorba, sebze yemeği
ama hangi yemek ve ne kadar? yoğurt ne kadar bunların yazılması gerekli bence.
Çok yememişsin belki ama hep kan şekerine çalışmışsın canımBenim bugünkü yediklerim;
Sabah tahlil vereceğim için, öğlen 12'ye kadar hiç birşey yemedim.
Öğlen yarım porsiyon İskender
Bir küçük dilim baklava
Bir bardak şekersiz çay
Ara öğün 2 meyve
Akşam bir porsiyon fırında patates
Biraz salata
Bir dilim beyaz ekmek( kepekli yoktu maalesef )
Su 1,5 litre . Çok içemedim. Yatana kadar 2'ye tamamlarım heralde
Çok bişe yemedim aslında ama çok şişkin hissediyorum şu anda .
Iyi akşamlar kızlar...
Artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum
Sabah ekmek ve normal kahvaltı
Ogle salata yoğurt ve sebze yemegi
Ikindi meyve yogurt
Akşam
Salata et yogurt düşündüm.
Mümkün olduğunca akşam pro beslenmeyi düşündüm.
Ayda 2 kg da olsa kabulüm . Yeter ki kg vereyim.
Sporu da azaltmayı düşünüyorum haftada 3 gün yeter. Zaten kansizim kendimi iyice yormayim.
Yalnız doktor diyene kadar turp gibiydim. Şimdi psikolojik elim kolum kalkmıyor.
Zaten ablam o regli dönemi bizi baştan aşağı değiştiriyor, hem fiziken hem ruhen. Ayrıca inan seni çok iyi anlıyorum ama bunlar senin direnç kiloların eskiye göre biraz daha zor gidebilir. Gitsin ama az gitsin. Daha dün söyledin sana yapılan iltifatları bunları düşün ve motive ol lütfen.
Ayrıca bence gerçekten mutluluk kilo vermede önemli bir etken. Biz aaa tartı artı çıktı, moralimiz bozuldu, gitti tüm emekler diye düşündüğümüz an kaybediyoruz. Bugün olmazsa yarın, oda olmazsa sonraki gün denemeye devam edeceğiz, kendimiz için.
Ablam sen kendine aslında psikolojik baskı uyguluyorsun. Zihnini rahat bıraksan böyle olmayacak aslında. İstiyorsun ki her ana insin tartı. Bunu o kadar benimsemişsin ki kendini yoruyorsun. Belki bedenin uyum sağlama aşamasında? Belki alıştıktan sonra kiloların daha seri ve hızlı şekilde düşecek? kendine biraz şans tanı. Birkaç gün olmadı diye listeni değiştirme, vücuduna 'seni kısıtlarım' baskısı veriyorsun. 1-2 hafta az ver sonra çok verirsin yeterki bir düzen tuttur ablam. Lütfen böyle yapıpta vucuduna negatif düşünceler yerleştirme.
Ablam bu arada bizim vucudumuzun fazla yoğurt ve bol salataya ihtiyacı var ( deriyi diri tutabilmek için). Menün çok güzel ama eksik.
Kesinlikleeee inşallah derecede olacağız hatta birinciiiiSlm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir? Yarın büyük gün inş bi derece alırız
Demek istediğim tam olarak bu değil. Sebze yemeği yerine o gün yediği yemeğin adını yazmalı. 1 tabak kabak yemeği örneği gibi. akşam çorba ve balık menüsünü gördün diyelim. Ne çorbası içilmiş? hangi balık; hamsi, levrek.. Bunlar önemli detay bence.Bu durumu diğer arkadaşlarla da paylaşmak gereközellikle böyle dememdeki sebep ise mesela ben akupunktura giderken doktorum bana serbest olan bir liste vermişti ve onlardan istediğim kadar yiyebiliyordum bu yüzden pek miktar anlamında saymam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?