Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

alllaaahhhhh şimdiden yandık desenee
Cıss yapmazsan sorun yok
Öğlenki makarna ile akşamki simit pek olmamış keşke sabah kahvaltı yapabilseydin. Aahh ahhh sporda yok hem

Bugünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek peynir le tost

Ara 1 elma

Öğlen
Tavuk çorbası

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Börülce
Yoğurt

1 saat yürüyüş

2lt su

Tabiki dayatmalar oldumu genelde herkes kaçıyor bir ara menü vermek birkaç mesaj yazmak bile zor gelip kaçan kişiler oldu bizler aylarca menü verdik Fatmanur 6 7 aydır 4 tane çocuğu var hepsi erkek ve calisiyor hala hiç yorulmadan menü yazıyor heraksam bıkmadan katılımda bulunuyor lütfen gençler örnek alın ablanizi

Cıss yapmazsan sorun yok

Öğlenki makarna ile akşamki simit pek olmamış keşke sabah kahvaltı yapabilseydin. Aahh ahhh sporda yok hem
Canım hastane işlerim vardı spor o yüzden yok. Plates yapmayı düşünüyorum, sıkılaşmam lazım. Dışarda koşturmaktamıdır bilmem ama yarım kilo zayıflamışım. Şimdi tartıldım 63 kiloyum . Bide yarın sabah tartılıp yazarım kilomu, bakalım ne çıkacak .

çok teşekkürler canım hepimiz elimiz geleni yapmalıyız hem zayıflamanın hem derecenin tadını çıkarmalıyız

canımsın yaa çok teşekkür ederim inan burası hayatımın bir parçası oldu

Kızlar ne güzel kilo varıyorsunuz darısı başıma
Sigara bırakan arkadaşları da tebrik ederim tek kelimeler harikasiniz
Enerjiniz yuksek kilolariniz alçak olması dileğiyle

canım hoşgeldin 100 kilo üzeri bir arkadaş gelince kilo olarak bana yakın olduğu için çok seviniyorum ama sonra fazla kalmıyor gidiyorlar biliyorum bizim gibi kilosu fazla insanlar 15 20 kilo fazlamız yok belkide vereceğimiz 50 40 kilo gözümüz korkuyor zaman uzayınca vaz geçiliyor bizimle kalman güzel kilolar vermemiz dileğiyle tekrar hoşgeldin canım

iyi geceler arkadaşlar biraz cıslıda olsa menümü veriyorum inşallah hafta içinde toplayıp cumaya güzel kilo bildiririm canım haftalardır çok istediği bir yemeği yedim
SABAH
3 dlm civarı ekmek
2 yumurta
peynir
domates
5 6 zeytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
küçük bir kurabiye
AKŞAM
antebin yağlı köftesi
salata ayran yeşillik az turşu
1 dlm börek 1 parça ekmek
20 25 dk yürüyüş 1.5 2 lt su bugünde menim ödül günüm olsun hatalarımın farkındayım canlar
hepinize hayırlı akşamlar

kilo vermek disiplin işi tabiki arada kaçamaklar oluyor yada istemediğimiz bır durumla karşılaşıp yemek zorunda kalabiliyoruz ama bunları telefafi etmesini bilip birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar takım olmak hatta aile olmak böyle bişey ben 10aydır burdayım ve burdaki arkadaşlarım benim ailem oldu beraber ağladık beraber güldük dertlerimizi paylaştık sadece menü verip kaçmadık gerekirse tartıştık küstük tatlıya bağladık lütfen yeni gelen arkadaşlar sizden ricam en küçük olumsuzlukta kaçmayın veremiyorum kilo menümü eleştiriyolar diye alınmayın herkes birbirine yorum yapsın lütfen inanın yorum yaptıkça kendi yanlışlarını buluyor insan bakın aylardır kilo veremiyorum ama kaçmıyorum ve ümitle vereceğim günü hayal ediyorum istediğim kiloya gelip mezun olmak için sabırsızlanıyorum ama bu gidişle sanırım üstüne kilo alacam hain annem gecenin yarısı irmik helvası yaptı olacak işmi sizceuzatamayım lütfen burayı zorunluluk değil ailenizin bir parçası olarak görün ve istediğiniz kiloya gelip burda mezun edelim hepinizi.

Canimcim biraz kendini tanıtır mısın?

Sabah tartılırsan daha sağlıklı olur bence hatta çıplak
Canımmm bi mesaj attın sonra ortadan kayboldun gel bi tanıtayım seni neler yapıyorsun ? Uyguladığın bir diyet programı var mı ?
İsmim gizem 26 yaşındayım 15 kilo verdim vee hedefim 55 şuan ise 68.8im. Ayrıcaaa bilgisayar öğretmeniyimm bekarım :)
Bu cısını sen toparlarsın illaki eminim

canım çok güzel yazmışsın aynen bütün yazdıklarına katılıyorum

toparlarım inşallah canım çooook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…