Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öncelikle hata diye birşey yok bunda. Arada olur böyle şeyler. Sen hemen kendini yola koyarsin ablam.
Not; bu haftaki en iyi dereceyi takımda biz yapacağız. Kiskansinlar

Ayy ben olsam kendimi listeye almam bu istikrarsızlıkla olmaz asla.
Yaa ben aslında her işte basariliyimdir bu kilo işi senelerdir bi türlü bitmedi. Ana artık bitsin yaaaa. Lütfen kurtulayim şu 10 kilodan....

Yalnız bu baya kilo aldırır gibi yaaa
Ben ilaç tedavisi başladım bunu da not aldım deneyim Sağol canım ilgin için. ..

Çıplaakkk

Öncelikle hata diye birşey yok bunda. Arada olur böyle şeyler. Sen hemen kendini yola koyarsin ablam.
Not; bu haftaki en iyi dereceyi takımda biz yapacağız. Kiskansinlar

işte budur azimli rakibem hem destekleyeelim birbirimizi hem yarışalım
eğer menim işler yolunda giderse bu hafta senden avantajlıyım sen bu hafta güzel verdin bakalşım aynı şekilde verebilecekmisin azmin ve gayretinde tırtırmıyor değil fakat gençsin azimlisin amaaaa ablanıda yabana atma cuma bakalım ne olacak

bugün işler gözüme geldi yardımcı çağırdım yarın gelecekmiş mende çamaşır ları halledip yemeyimi yapıp toplantıma gidecğim inşallah bizim memlekette acaip bir soğuk var yağiş yok ama işe gidenleri iyi işler evdeki hatunlara kolay gelsin

1 kaşık ama içinde ceviz var badem var fındık var ...

Şaka şaka sağlıklı olalım da kullanırım inşallah hem de çok büyük bi zevkle
emine sen ne yesen kilo alırsın çünkü her yediğine kilo aldırır diye bakıp yememeye öğrenmişsin nedeyim
şöyle düşün pekmezi gün içerisinde yiyeyceğin bir meyveden düşersin ceviz badem fındıkğıda gün içerisinde yiyeyceğin yağ miktarından düşersen yani bunları göz önünde bulundurursan hem sağlığını kazanmış olursun hemde kilo almassın

yasom7272 çok güzel yazmışsın canım, inanır mısın dün akşam sürekli girmeyi denedim olmadı, ben sizlere inandım, ilkkez bi foruma üye oldum ve mezun olana, yani incecik bi gelin olana kadar burdayım inş :)

Haklısın canım yaa psikolojim hep böyle. Bu ruhsal olarak cok kotu etkiliyo beni.
Kendi kendime karar veriyorum tabi bi yere kadar dayanıyorum. Hem kılo alicam diye korkuyorum hem de yiyorum
doğal olarak vücut kilo alicak sinyalini aliyo.
Bi süre kilo vs muhabbetlerinden uzak kalayim diyorum ama bu sefer de kilo alıyorum hemen. Yani insanlar hiç kiloyu kafalarına takmadan nasıl yaşıyorlar. ?

Sevgili kaptanım, hepbirileri ye ne olucak dediğinde bu hafta listeye girebileceğimi aklıma getirip yok ben yoğurt yemeyi tercih ederim diyorum, hatta dün spor yapamayınca nişan cd mi açıp göbek attım ahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…