En doğru tatilma şekli bahsettigin. Sabah erkenden, lavaboya gittikten sonra yapılandır.Sabah tartılırsan daha sağlıklı olur bence hatta çıplak
Öncelikle hata diye birşey yok bunda. Arada olur böyle şeyler. Sen hemen kendini yola koyarsin ablam.iyi geceler arkadaşlar biraz cıslıda olsa menümü veriyorum inşallah hafta içinde toplayıp cumaya güzel kilo bildiririm canım haftalardır çok istediği bir yemeği yedim
SABAH
3 dlm civarı ekmek
2 yumurta
peynir
domates
5 6 zeytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
küçük bir kurabiye
AKŞAM
antebin yağlı köftesi
salata ayran yeşillik az turşu
1 dlm börek 1 parça ekmek
20 25 dk yürüyüş 1.5 2 lt su bugünde menim ödül günüm olsun hatalarımın farkındayım canlar
hepinize hayırlı akşamlar
Ayy ben olsam kendimi listeye almam bu istikrarsızlıkla olmaz asla.Herkese iyi akşamlaarrr,
Evet bir cumayı daha atlattık ama gerçekten sonucumuz bence gayette kötü7. takım ilk üçten hiç düşmezken şuan sonuncu olmadığıma şükreder hale geldik, bu biz değiliz. Lütfen bayanlar sirkelenelim ve yenideen ayaklanalım. İstersek herşeyi başarabiliriz biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta listeye girecek olan arkadaşlarımızda var M mutlu91 ve @Melininannesi15 .. bu hafta sizin için çoook çook daha önemli söylemiştim zaten. Ben tekrar yeni gelen arkadaşların tarihlerini kontrol edeceğim gözümden kaçmaması için.
Lütfen bu hafta silkelenelim ve yeniden atağa geçelimizinde olan üyelerimizdende aynı desteği bekliyorum ha gayret güzel bir eksi ile listeye girsinler @mucizelerprensesi , @CallanPinckney , @_SARAYCA_ , firuzeew ve diğerleri....
Hafta sonu geliyor ve aslaaa cııss görmek istemiyoruuummmm
Yarın 2. değerlendirme raporunu hazırlayacağım akşam ve artık cezaları tek tek vermeye başlayacağım hatta bunları ilk sayfamızda da yayınlayacağım.
Yalnız bu baya kilo aldırır gibi yaaafiruzeew bende sağlıklı ve düzenli beslenmen taraftarıyım , ama önce demir depolarının dolması lazım
Benim kankilerim yaptıgı bir kür var
1 br üzüm pekmezi
1 br keçi boynuzu pekmezi
50 şer gr , çelikmiş ceviz ,badem ,fındık
Bir kavonozda karıştır .
Sabah namazına kalkınca 1 yemek kaşıgı ye
Arkadaşların değerleri yükseldi bu kürle . Fakat aç karna
emine allah aşkına kilodan önce tedavi olmaya bak yiyeceğin 1 kaşık kilo aldırmaz korkmaYalnız bu baya kilo aldırır gibi yaaa
Ben ilaç tedavisi başladım bunu da not aldım deneyim Sağol canım ilgin için. ..
1 kaşık ama içinde ceviz var badem var fındık var ...emine allah aşkına kilodan önce tedavi olmaya bak yiyeceğin 1 kaşık kilo aldırmaz korkma
ÇıplaakkkSabah tartılırsan daha sağlıklı olur bence hatta çıplak
Canımmm bi mesaj attın sonra ortadan kayboldun gel bi tanıtayım seni neler yapıyorsun ? Uyguladığın bir diyet programı var mı ?
İsmim gizem 26 yaşındayım 15 kilo verdim vee hedefim 55 şuan ise 68.8im. Ayrıcaaa bilgisayar öğretmeniyimm bekarım :)
Bu cısını sen toparlarsın illaki eminim
Öncelikle hata diye birşey yok bunda. Arada olur böyle şeyler. Sen hemen kendini yola koyarsin ablam.
Not; bu haftaki en iyi dereceyi takımda biz yapacağız. Kiskansinlar
Çıplaakkk
emine sen ne yesen kilo alırsın çünkü her yediğine kilo aldırır diye bakıp yememeye öğrenmişsin nedeyim1 kaşık ama içinde ceviz var badem var fındık var ...
Şaka şaka sağlıklı olalım da kullanırım inşallah hem de çok büyük bi zevkle
evdeyim canım yarın çalışacamteşekkürler canım evdemisin iştemisin
kilo vermek disiplin işi tabiki arada kaçamaklar oluyor yada istemediğimiz bır durumla karşılaşıp yemek zorunda kalabiliyoruz ama bunları telefafi etmesini bilip birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar takım olmak hatta aile olmak böyle bişey ben 10aydır burdayım ve burdaki arkadaşlarım benim ailem oldu beraber ağladık beraber güldük dertlerimizi paylaştık sadece menü verip kaçmadık gerekirse tartıştık küstük tatlıya bağladık lütfen yeni gelen arkadaşlar sizden ricam en küçük olumsuzlukta kaçmayın veremiyorum kilo menümü eleştiriyolar diye alınmayın herkes birbirine yorum yapsın lütfen inanın yorum yaptıkça kendi yanlışlarını buluyor insan bakın aylardır kilo veremiyorum ama kaçmıyorum ve ümitle vereceğim günü hayal ediyorum istediğim kiloya gelip mezun olmak için sabırsızlanıyorum ama bu gidişle sanırım üstüne kilo alacam hain annem gecenin yarısı irmik helvası yaptı olacak işmi sizceuzatamayım lütfen burayı zorunluluk değil ailenizin bir parçası olarak görün ve istediğiniz kiloya gelip burda mezun edelim hepinizi.
Haklısın canım yaa psikolojim hep böyle. Bu ruhsal olarak cok kotu etkiliyo beni.emine sen ne yesen kilo alırsın çünkü her yediğine kilo aldırır diye bakıp yememeye öğrenmişsin nedeyim
şöyle düşün pekmezi gün içerisinde yiyeyceğin bir meyveden düşersin ceviz badem fındıkğıda gün içerisinde yiyeyceğin yağ miktarından düşersen yani bunları göz önünde bulundurursan hem sağlığını kazanmış olursun hemde kilo almassın
Herkese iyi akşamlaarrr,
Evet bir cumayı daha atlattık ama gerçekten sonucumuz bence gayette kötü7. takım ilk üçten hiç düşmezken şuan sonuncu olmadığıma şükreder hale geldik, bu biz değiliz. Lütfen bayanlar sirkelenelim ve yenideen ayaklanalım. İstersek herşeyi başarabiliriz biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta listeye girecek olan arkadaşlarımızda var M mutlu91 ve @Melininannesi15 .. bu hafta sizin için çoook çook daha önemli söylemiştim zaten. Ben tekrar yeni gelen arkadaşların tarihlerini kontrol edeceğim gözümden kaçmaması için.
Lütfen bu hafta silkelenelim ve yeniden atağa geçelimizinde olan üyelerimizdende aynı desteği bekliyorum ha gayret güzel bir eksi ile listeye girsinler @mucizelerprensesi , @CallanPinckney , @_SARAYCA_ , firuzeew ve diğerleri....
Hafta sonu geliyor ve aslaaa cııss görmek istemiyoruuummmm
Yarın 2. değerlendirme raporunu hazırlayacağım akşam ve artık cezaları tek tek vermeye başlayacağım hatta bunları ilk sayfamızda da yayınlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?