Benim çocuklar gece süte uyanıyor, onlar uyuyana kadar bakıyorum siteye...yaa sizin gecenin 2 3 de ne işiniz var neden uyuyamadınız
EminE cim burdan uzak kalmak kaçamaklar ini artırır ve kilo almış dönersin Bunu da yaşadın kafandan herşeyi sil ve önce sağlığını dusun ve şuna inan kansizligim düzelince metobolizman da çalışacak lütfen rica ediyorum .bu süre içinde sağlıklı beslenme sporuna git vazgeçme hicbisey den sana tabak tabak yemek ye kaşık kaşık pekmez ye demiyorum sadece sağlıklı beslen porsiyon unu iyi ayarla ozaman kilo almayacan buna inanırsan ki umuyorum böyle olur ozaman burdan beraber mezun olacagizHaklısın canım yaa psikolojim hep böyle. Bu ruhsal olarak cok kotu etkiliyo beni.
Kendi kendime karar veriyorum tabi bi yere kadar dayanıyorum. Hem kılo alicam diye korkuyorum hem de yiyorum
doğal olarak vücut kilo alicak sinyalini aliyo.
Bi süre kilo vs muhabbetlerinden uzak kalayim diyorum ama bu sefer de kilo alıyorum hemen. Yani insanlar hiç kiloyu kafalarına takmadan nasıl yaşıyorlar. ?
Mutlu cum insanın önce kendine inanması gerekiyor kendine inanırsan biz sadece vesileyiz sen bu işi hiç tokezlemeden basarirsin .iyi alışverişler bu arada allah yardımcın olsun.yasom7272 çok güzel yazmışsın canım, inanır mısın dün akşam sürekli girmeyi denedim olmadı, ben sizlere inandım, ilkkez bi foruma üye oldum ve mezun olana, yani incecik bi gelin olana kadar burdayım inş :)
Günde 1 kaşık eminem aldırmıyor merak etme bi kavanozu oturup yemiyorsunYalnız bu baya kilo aldırır gibi yaaa
Ben ilaç tedavisi başladım bunu da not aldım deneyim Sağol canım ilgin için. ..
Watsapda Akşam anca gördüm bunu , yorgunluktan geride dönemedim
İkiside hergün hastalar birini iyilestiriyorum diğeri hastalaniyor bacım ama güzel geçiyor sukurİç güveysinden hallice
Misafirlerinle nasıl geçiyor günler yasemin ?
Valla ben beyaz showu izledim sonra baktım daha komik bi program başladı onu izle derken saat olmuş 3yaa sizin gecenin 2 3 de ne işiniz var neden uyuyamadınız
Günaydın canımmm :) bol şanslaaarrGünaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Aferin aayneen böylee devamSevgili kaptanım, hepbirileri ye ne olucak dediğinde bu hafta listeye girebileceğimi aklıma getirip yok ben yoğurt yemeyi tercih ederim diyorum, hatta dün spor yapamayınca nişan cd mi açıp göbek attım ahaha :)
Her zamanki harika naz menüsüGünaydınlar herkese .
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
5 adet fırında yapılmış tavuk kanat ( derileri alınmış )
salat
ayran
akşam
10 adet çiğ fındık
koca bir kase salata
1 kutu ayran
su : 2 litre
spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step ( normalde cuma temizlik günüm ama eşim maç izleyecek diye temizlik yapmamı istemedi bende bu vesileyle spor salonuna gittim )
Ablam deli türtüyor sanırımyaa sizin gecenin 2 3 de ne işiniz var neden uyuyamadınız
Allah kolaylık versin canım, inşallah aradığın herşeyi bulursunGünaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Ahahah
Allah takibinde azimlisini versin demişlerişte budur azimli rakibem hem destekleyeelim birbirimizi hem yarışalım
eğer menim işler yolunda giderse bu hafta senden avantajlıyım sen bu hafta güzel verdin bakalşım aynı şekilde verebilecekmisinazmin ve gayretinde tırtırmıyor değil fakat gençsin azimlisin amaaaa ablanıda yabana atma cuma bakalım ne olacak
Çook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?