Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

EminE cim burdan uzak kalmak kaçamaklar ini artırır ve kilo almış dönersin Bunu da yaşadın kafandan herşeyi sil ve önce sağlığını dusun ve şuna inan kansizligim düzelince metobolizman da çalışacak lütfen rica ediyorum .bu süre içinde sağlıklı beslenme sporuna git vazgeçme hicbisey den sana tabak tabak yemek ye kaşık kaşık pekmez ye demiyorum sadece sağlıklı beslen porsiyon unu iyi ayarla ozaman kilo almayacan buna inanırsan ki umuyorum böyle olur ozaman burdan beraber mezun olacagiz

Mutlu cum insanın önce kendine inanması gerekiyor kendine inanırsan biz sadece vesileyiz sen bu işi hiç tokezlemeden basarirsin .iyi alışverişler bu arada allah yardımcın olsun.

Günaydınlar herkese .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
5 adet fırında yapılmış tavuk kanat ( derileri alınmış )
salat
ayran

akşam
10 adet çiğ fındık
koca bir kase salata
1 kutu ayran

su : 2 litre
spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step ( normalde cuma temizlik günüm ama eşim maç izleyecek diye temizlik yapmamı istemedi bende bu vesileyle spor salonuna gittim )

Yalnız bu baya kilo aldırır gibi yaaa
Ben ilaç tedavisi başladım bunu da not aldım deneyim Sağol canım ilgin için. ..
Günde 1 kaşık eminem aldırmıyor merak etme bi kavanozu oturup yemiyorsun ama dediğin gibi arkadaş sabah namazına kalkınca yiyip geri yatıyordu yanı aç karna iyce emiliyor . Yemek arkasına yemiyceksin yani

yaa sizin gecenin 2 3 de ne işiniz var neden uyuyamadınız
Valla ben beyaz showu izledim sonra baktım daha komik bi program başladı onu izle derken saat olmuş 3
Günaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Günaydın canımmm :) bol şanslaaarr
Sevgili kaptanım, hepbirileri ye ne olucak dediğinde bu hafta listeye girebileceğimi aklıma getirip yok ben yoğurt yemeyi tercih ederim diyorum, hatta dün spor yapamayınca nişan cd mi açıp göbek attım ahaha :)
Aferin aayneen böylee devam
Her zamanki harika naz menüsü

yaa sizin gecenin 2 3 de ne işiniz var neden uyuyamadınız
Ablam deli türtüyor sanırım

Günaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Allah kolaylık versin canım, inşallah aradığın herşeyi bulursun

Ahahah ablam sabah sabah çoşturmuşun sayfayı

Allah takibinde azimlisini versin demişler
Sabah kalktim mis gibi kahvaltimi yaptım arada meyvemi yedim, yürüyüşümü yaptım, şimdide yeşil çayımı iciyorum. Buradan cumanın 1.sini görüyor gibiyim. Ah pardon elimde ayna varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…