- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Vaaaayyy bu süpeeeerddiiiiAllah takibinde azimlisini versin demişler
Sabah kalktim mis gibi kahvaltimi yaptım arada meyvemi yedim, yürüyüşümü yaptım, şimdide yeşil çayımı iciyorum. Buradan cumanın 1.sini görüyor gibiyim. Ah pardon elimde ayna varmış
Yarından itibaren beni de ekler misiin ablaaaaaSevgili arkadaşlaar,
Haftada iki gün yayınladığım değerlendirme raporunda yer almak isteyen izinli üyelerimiz vaaar mııııı :) akşam ona göre ekleyeyim onlarıda
Amin ablacıııım çok teşekkür ederimNasıl geçti Kozacim sınavın inş hepsi güzel geçer dualarımız seninle kuzum
Tabiikii tatlım eklerimYarından itibaren beni de ekler misiin ablaaaaa
Aaaaa merak ettim şimdiden yaaaa fotoğraf koyda görelimmmmmm :)SelamlarŞuan kuafördeyim saçım hazır Yaa aslınd size haftaya fotoğraf eklemek istiyodum ama bugün mü koysam acaba
Eve gidip hazırlanayım atarım daha makyaj yapmadımTabiikii tatlım eklerim
Aaaaa merak ettim şimdiden yaaaa fotoğraf koyda görelimmmmmm :)
Bana at bana herkes meraktan çatlasınEve gidip hazırlanayım atarım daha makyaj yapmadımAlbüme mi koysam
Ben ben ben ben :)))Sevgili arkadaşlaar,
Haftada iki gün yayınladığım değerlendirme raporunda yer almak isteyen izinli üyelerimiz vaaar mııııı :) akşam ona göre ekleyeyim onlarıda
Aboooo fatmanur rakibinde pek dişliymiş bacımmm ..Allah takibinde azimlisini versin demişler
Sabah kalktim mis gibi kahvaltimi yaptım arada meyvemi yedim, yürüyüşümü yaptım, şimdide yeşil çayımı iciyorum. Buradan cumanın 1.sini görüyor gibiyim. Ah pardon elimde ayna varmış
Albüme koy kimse görüp kapmasın seni gelinim , başın bağlı seninEve gidip hazırlanayım atarım daha makyaj yapmadımAlbüme mi koysam
kurabiye mi bide peynir var 2 yumurta var ya 2 yumurta ya da 1 peynir 1 ymyrta olsa daha iyi olmaz mıydıkiiyi geceler arkadaşlar biraz cıslıda olsa menümü veriyorum inşallah hafta içinde toplayıp cumaya güzel kilo bildiririm canım haftalardır çok istediği bir yemeği yedim
SABAH
3 dlm civarı ekmek
2 yumurta
peynir
domates
5 6 zeytin
ÖĞLE
tavuk salata ayran
küçük bir kurabiye
AKŞAM
antebin yağlı köftesi
salata ayran yeşillik az turşu
1 dlm börek 1 parça ekmek
20 25 dk yürüyüş 1.5 2 lt su bugünde menim ödül günüm olsun hatalarımın farkındayım canlar
hepinize hayırlı akşamlar
kesinlikle bu görüşe katılıp destekliyorum motivasyon kilo vermenin bel kemiğikilo vermek disiplin işi tabiki arada kaçamaklar oluyor yada istemediğimiz bır durumla karşılaşıp yemek zorunda kalabiliyoruz ama bunları telefafi etmesini bilip birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar takım olmak hatta aile olmak böyle bişey ben 10aydır burdayım ve burdaki arkadaşlarım benim ailem oldu beraber ağladık beraber güldük dertlerimizi paylaştık sadece menü verip kaçmadık gerekirse tartıştık küstük tatlıya bağladık lütfen yeni gelen arkadaşlar sizden ricam en küçük olumsuzlukta kaçmayın veremiyorum kilo menümü eleştiriyolar diye alınmayın herkes birbirine yorum yapsın lütfen inanın yorum yaptıkça kendi yanlışlarını buluyor insan bakın aylardır kilo veremiyorum ama kaçmıyorum ve ümitle vereceğim günü hayal ediyorum istediğim kiloya gelip mezun olmak için sabırsızlanıyorum ama bu gidişle sanırım üstüne kilo alacam hain annem gecenin yarısı irmik helvası yaptı olacak işmi sizceuzatamayım lütfen burayı zorunluluk değil ailenizin bir parçası olarak görün ve istediğiniz kiloya gelip burda mezun edelim hepinizi.
iyi alışverişler canım güzel günlerde kullanGünaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Tatlısı pazartesiden beri bende de öyle.ya kızlar ben alıntılama yapıyorum ama yine eksik çıktı alıntıları ekle diyince dün de komple kayboldu niye böyle oluyor anlamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?