Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perigunlugu
dünkü menüm
sabah: yumurta peynir ceviz fındık zeytin -miktarları fazla-
aralarda.sütlü kahve,elma mandalin muz potakal,2si 1 arada
akşam.1er kase kadar kuru fasulye yoğurt
ara.1 avuç şam fıstığı ve çekirdek
spor yok
su 2 lt

Vaaaayyy bu süpeeeerddiiii

Sevgili arkadaşlaar,
Haftada iki gün yayınladığım değerlendirme raporunda yer almak isteyen izinli üyelerimiz vaaar mııııı :) akşam ona göre ekleyeyim onlarıda

Aboooo fatmanur rakibinde pek dişliymiş bacımmm ..

Benim rakibem napiyır

slmlar kızlar baya bir kaynatmışsınız baktım vallahi utandım gerçekten çok haklısınız burada herkes kendine kilo veriyor ama birbirimizi motive etmek için gruba üyeyiz bu bilinci almamız lazım bundan sonra kendi adıma bende daha dikkatli olacağım dün akşam çok yorgun hissediyordum nedense saat 9 da uyudum bugün de günüm oldukça verimli geçti diyet açısından öğünlerimin fotolarını çektim bakıyım koymaya çalışacağım
kurabiye mi bide peynir var 2 yumurta var ya 2 yumurta ya da 1 peynir 1 ymyrta olsa daha iyi olmaz mıydıki

kesinlikle bu görüşe katılıp destekliyorum motivasyon kilo vermenin bel kemiği

Günaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
iyi alışverişler canım güzel günlerde kullan

bugün haftasonu olduğu için kahvaltı saat 10 da oldu kahvaltı ile ara öğünü yer değiştirdim kalkar kalkmaz akşamdan ısladığım iki cevizin suyunu içip cevizleri yedim resim eklemeyi beceremedim dosya boyutu çok büyük gibi bişi diyor
ara öğün saat 8 de 3 kuru kayısı yedim
kahvaltım 10 da 1 tk tahin bal 1 kk örgü peynir 5 zeytin 3 tne patates kızartması domates salatalık biber lahana 1 çay bardağı süt

öğlen yemeğim saat 12.30 da 4 yk yumurtasız menemen 1 kase yoğurt bolca dereotu ve roka

akşam yemeği saat 4 te: bu da evdekiler öğle yemeği yemedi diye arayla yer değiştirdi 1 çupra 3 dilim tam buğday ekmeği 1 kase salata

ara: yarım kase yoğurt 10 badem

ara: 1 çay bardağı süt 1 çk kuru üzüm ve 1 portakal

spor ebrulinin bölüm tekrarı

su: 3 lt 2 fincan süt çayı

Eklentiler

• IMG-20151205-WA0000.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…