- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
bende mi tenmizlik yapsam acep bi taşa iki kusİyi akşamlar hanımlar yoğun temizlik gününün sonunda sevgili kocişim beni dışarı çıkarmak üzere hazırlanırken size hiç yazmadığımı farkettim temizlik gibi spor yok cidden bu kadar terletip eritemez hiç bişey insanı
bu sitedeki sorundan kaynaklanıyor herhalde yaTatlısı pazartesiden beri bende de öyle.
Ne güzel tatlı işlerGünaydın kızlar,
Dün akşam internette bi problem vardı yazamadım bi türlü, bugün çeyiz alışverişi için eminönüne gidicez, çok kalabalık olucaktır bana şans dileyin :)
Hem spor hem temizlik iyi oluyo valla öneririm sizede ben haftada bir kere mutlaka saatlerce temizlik yapıyorumbende mi tenmizlik yapsam acep bi taşa iki kus
vallah daha spora yeni başladığım için ben temizlik uaparsam o gün bi de spor yapamam herhalde bakalım yarın temizlik günüm akşama kalacak mı spora enerji tabş yapabilenlere bravoHem spor hem temizlik iyi oluyo valla öneririm sizede ben haftada bir kere mutlaka saatlerce temizlik yapıyorum
Ben yapabiliyorum çok şükür sabah bebişimi anneme götürüyorum yürüyerek dönüşte evimin orda stadda 1 2 tur atıyorum sonra temizliğe girişiyorum spora giderkende 1 2 saat dinlenip temizliktensonra gidiyorumvallah daha spora yeni başladığım için ben temizlik uaparsam o gün bi de spor yapamam herhalde bakalım yarın temizlik günüm akşama kalacak mı spora enerji tabş yapabilenlere bravo
makbulecim merhaba emziren sütü az olan sendin dimi ?bugün haftasonu olduğu için kahvaltı saat 10 da oldu kahvaltı ile ara öğünü yer değiştirdim kalkar kalkmaz akşamdan ısladığım iki cevizin suyunu içip cevizleri yedim resim eklemeyi beceremedim dosya boyutu çok büyük gibi bişi diyor
ara öğün saat 8 de 3 kuru kayısı yedim
kahvaltım 10 da 1 tk tahin bal 1 kk örgü peynir 5 zeytin 3 tne patates kızartmasıdomates salatalık biber lahana 1 çay bardağı süt
öğlen yemeğim saat 12.30 da 4 yk yumurtasız menemen 1 kase yoğurt bolca dereotu ve roka
akşam yemeği saat 4 te: bu da evdekiler öğle yemeği yemedi diye arayla yer değiştirdi 1 çupra 3 dilim tam buğday ekmeği 1 kase salata
ara: yarım kase yoğurt 10 badem
ara: 1 çay bardağı süt 1 çk kuru üzüm ve 1 portakal
spor ebrulinin bölüm tekrarı
su: 3 lt 2 fincan süt çayı
Rabiş yarışmaya katılacakmısın ?İyi akşamlaaaaar
tşk ederim cnm aslında menüm bundan çok daha fazlaydı bu azaltılmış hli cnm diyetisyen kontrolünde devam ediyorummakbulecim merhaba emziren sütü az olan sendin dimi ?
Canım benim süt olsun diye fazla yiyorsun , ye ama daha dikkatli ye
Arayla öğün yerini değiştirmişsin anlıyorum ama 2 arada bence fazla olmuş .
Akşam yediğin ekmekte fazla .ekmek ye ama 1 dl yeter onun yerine balığı ve salatayı daha çok ye .
Daha evvel emziren ve harika kilo veren bi arkadaşımız vardı dünyayı yerdi tabiri caizse ama seçiçi idi . Kendi bebesini bırak bide süt anneliği yapıyordu
Arzunun menülerini bulabilen varsa getirsin makbuleye örnek teşkil eder belki
Plates harika bir seçim senelerce benimde yapmışlıgım var harıka şekil verir vucuda
iyi akşamlarİyi akşamlaaaaar
Ne yarışması ablamRabiş yarışmaya katılacakmısın ?
Rabis hoşgeldin kuzum diyet yemekleri yarışması var tam senlikNe yarışması ablam
Oo yarışmanın olmasına ben vesile oldum zati katıldım ben çoktan habarınız yokRabis hoşgeldin kuzum diyet yemekleri yarışması var tam senlik
Yeme beni yasemin seni bilirimaeben bacım bugün yediklerimi daha doğrusu akşam yediklerimi saysam yemin ederim hepinize döversiniz beni benim sonum iyiye gitmiyor imdatttt
Benim çocuklar gece süte uyanıyor, onlar uyuyana kadar bakıyorum siteye...
Allah takibinde azimlisini versin demişler
Sabah kalktim mis gibi kahvaltimi yaptım arada meyvemi yedim, yürüyüşümü yaptım, şimdide yeşil çayımı iciyorum. Buradan cumanın 1.sini görüyor gibiyim. Ah pardon elimde ayna varmış
Aboooo fatmanur rakibinde pek dişliymiş bacımmm ..
Benim rakibem napiyır
İyi akşamlaaaaar
Kız sigara yerine puro içince sigarayı bırakmışmı olcamBen de tavsiye vereyim iki aydır paket almadım icmedim ama günde 4 tane ince puroya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?