Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

döner yerine dışarda olduğumuzda tavuk şiş ya da tavuk ızgara daha masum kalabiliyor döner çok yağlı maalesef aksamda 1 tanecik biber sebze olarak az geldi bana acuka ne cnm

Doğruları söyleyince iddialı olduk
2.sin diyebiliriz ha! Listenin başına oturunca bu mesajindan koca bir alıntı yapacağım

mende bu mesajını alıntılayacağim

canım hoşgeldin nasılsın

çok güzel menü olmuş cnm afiye olsun su da bi yarım ltre daha olsa daha güzel olur

canım yatana kadar daha içerim çok teşekkürler
-------

evet yaww sonraki bal fazla oldu. regl mi olucam bilmiyorum (düzensiz oluyor). inanılmaz bir tatlı krizim tuttu :/ böyle paçayı kurtarayım dedim. bugün yine tüm gün dışarıdaydım. onun için tost yemek zorunda kaldım makbulem

hımmm anladım cnm o zaman gayet iyi atlatmışsın dışarda

fatmanurum walla çok güzel beslenmeşsin. sadece biraz proteini yetersiz gibi geldi bana. bu da kilo verirken yağdan değilde kaslardan kaybetemene neden olur. he benim menülerime bakarsan son iki haftadır düzene oturtamadığım için karbınhidrat ağırlıklı olarak kötü besleniyorum :/

mutlum walla çok güzel menü olmuş. bir meyven eksik :)) tebrik ederim canım seni

Menü zamanı, bugün olmadı beğenmedim hiç

Sabah: 2 kuru kayısılı geceden ıslanmış 1 bardak su

Kahvlatı:1 yumurta+ 2 kk peynir+ domates+salatalık+1 ttlı kaşığı bal+avuçiçinin yarısı kadar tahıllı ekmek

Ara:1 mandalina

Ara: yarım avuç kadar siyah üzüm

Akşam: 1 kase yogurt+4 ymek kaşıgı pişmiş kara buğday+acı biber turşusu+az salata+2 yemek kaşıgı kadar patlıcan yemeği

1 Avuç kabak çekirdeği+1 avuç fıstık

Su:2.5 lt olur
Spor: 30 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

selinim karabuğdayın tadı nasıl? ben hiç yemedim.

mutlucum döner ekmeklemi ?

Neler aldınız fıstık
Ablacım et yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)

himmm olmamış gerçekten kabak çekirdeği ve fıstık biri olsa belki kabul edilirdi bi de turşuyu bende çok seviyorum ama çok ödem tutuyor

Şuaaam yoldayım eve gidiyorum alıntı yapamadım inşallah eve geçince hem menülere yorum yapıp hemde raporu hazırlayacağım cezalara hazır oluunnn

Feraceli hoşgeldin tatlım nasılsın ?

asfarovski nerelerdeesssiiinnn seenn

aeben eve gideyim hemeeen yazıcaam. Sabah azda olsa eksiyle uyandım :)

Bugün bende sabah lazer randevum vardı oraya gittim aayy çoook acıdıı sonra çok yakın bi arkadaşımla buluştum malum aöf yaklaşıyor ders çalıştık bayaaa

mutlucum döner ekmeklemi ?

Neler aldınız fıstık
Ablacım et yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)

ah ne güzel keyifli şeyler bunlar bir o kadarda yorucu tabi güzel günlerde kullan cnm

ay ya geçen benimde vardı benimkide çok acıdı yaa bu kadı olmak ne zor bee

Ohh ne güzeel yaa Rabbim tamamını erdirsin güle güle kullanmanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…