- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
döner yerine dışarda olduğumuzda tavuk şiş ya da tavuk ızgara daha masum kalabiliyor döner çok yağlı maalesef aksamda 1 tanecik biber sebze olarak az geldi bana acuka ne cnmHanımlarr ben geldim,
Menümü vereyim hemencik,
Sabah,
Bir yumurta,
Bir ince dilim kepek ekmegi, peynir, acuka yedim
Oğle,
Dışarıda olduğum için tavuk döner porsiyon,
Akşam,
Domates çorbasi bir kase,
Közlenmis biber bi tane
Bi kase de yoğurt yedim.
Bugün dolaşırken ara öğünlerimi unuttum.
Su 2,5 litre, yürüyüş 3 saat kadar ama tempolu degildi tabi ki :)
Doğruları söyleyince iddialı olduk
2.sin diyebiliriz ha! Listenin başına oturunca bu mesajindan koca bir alıntı yapacağım
Güzellikler
çok güzel menü olmuş cnm afiye olsun su da bi yarım ltre daha olsa daha güzel olur
hımmm anladım cnm o zaman gayet iyi atlatmışsın dışardaevet yaww sonraki bal fazla oldu. regl mi olucam bilmiyorum (düzensiz oluyor). inanılmaz bir tatlı krizim tuttu :/ böyle paçayı kurtarayım dedim. bugün yine tüm gün dışarıdaydım. onun için tost yemek zorunda kaldım makbulem
Ablam bugün bitti ama yarın yeni baştan yapılacak, ama evet gerçekten ev temiz olunca huzur doluyor
menümü veriyorum
kalkınca 2 kuru kayısı ılık su
SABAH
5 fındık
2 dlm ekmek
peynir
1 civarında yumurta(çoçuklara yaptığim yağda yumurtadan biraz aldım)
5 6 yeşil siyah zeytin
dom salatalık
ARA
1 mandalina
yarım portakal
ÖĞLE
1 Kaç kaşık domatesli bulgur pilavı
AKŞAM
1 tabak patlıcan musakka
ayran
salata
20 25 dk yürüyüş 1.5 2 lt civarı su hekese hayırlı akşamlar
Hanımlarr ben geldim,
Menümü vereyim hemencik,
Sabah,
Bir yumurta,
Bir ince dilim kepek ekmegi, peynir, acuka yedim
Oğle,
Dışarıda olduğum için tavuk döner porsiyon,
Akşam,
Domates çorbasi bir kase,
Közlenmis biber bi tane
Bi kase de yoğurt yedim.
Bugün dolaşırken ara öğünlerimi unuttum.
Su 2,5 litre, yürüyüş 3 saat kadar ama tempolu degildi tabi ki :)
selinim karabuğdayın tadı nasıl? ben hiç yemedim.Menü zamanı, bugün olmadı beğenmedim hiç
Sabah: 2 kuru kayısılı geceden ıslanmış 1 bardak su
Kahvlatı:1 yumurta+ 2 kk peynir+ domates+salatalık+1 ttlı kaşığı bal+avuçiçinin yarısı kadar tahıllı ekmek
Ara:1 mandalina
Ara: yarım avuç kadar siyah üzüm
Akşam: 1 kase yogurt+4 ymek kaşıgı pişmiş kara buğday+acı biber turşusu+az salata+2 yemek kaşıgı kadar patlıcan yemeği
1 Avuç kabak çekirdeği+1 avuç fıstık
Su:2.5 lt olur
Spor: 30 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Ablacım etini yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)mutlucum döner ekmeklemi ?
Neler aldınız fıstık
Ablacım et yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)mutlucum döner ekmeklemi ?
Neler aldınız fıstık
himmm olmamış gerçekten kabak çekirdeği ve fıstık biri olsa belki kabul edilirdi bi de turşuyu bende çok seviyorum ama çok ödem tutuyorMenü zamanı, bugün olmadı beğenmedim hiç
Sabah: 2 kuru kayısılı geceden ıslanmış 1 bardak su
Kahvlatı:1 yumurta+ 2 kk peynir+ domates+salatalık+1 ttlı kaşığı bal+avuçiçinin yarısı kadar tahıllı ekmek
Ara:1 mandalina
Ara: yarım avuç kadar siyah üzüm
Akşam: 1 kase yogurt+4 ymek kaşıgı pişmiş kara buğday+acı biber turşusu+az salata+2 yemek kaşıgı kadar patlıcan yemeği
1 Avuç kabak çekirdeği+1 avuç fıstık
Su:2.5 lt olur
Spor: 30 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Ablacım et yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)mutlucum döner ekmeklemi ?
Neler aldınız fıstık
Hodrimeydan bacım kork bendenmende bu mesajını alıntılayacağim
Neler aldınız fıstık
ah ne güzel keyifli şeyler bunlar bir o kadarda yorucu tabi güzel günlerde kullan cnmAblacım etini yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)
ay ya geçen benimde vardı benimkide çok acıdı yaa bu kadı olmak ne zor beeŞuaaam yoldayım eve gidiyorum alıntı yapamadım inşallah eve geçince hem menülere yorum yapıp hemde raporu hazırlayacağım cezalara hazır oluunnn
Feraceli hoşgeldin tatlım nasılsın ?
asfarovski nerelerdeesssiiinnn seenn
aeben eve gideyim hemeeen yazıcaam. Sabah azda olsa eksiyle uyandım :)
Bugün bende sabah lazer randevum vardı oraya gittim aayy çoook acıdıısonra çok yakın bi arkadaşımla buluştum malum aöf yaklaşıyor ders çalıştık bayaaa
Offff hemde nasıl yaaa kaçacaktım az kaldı yani hahahahha kadında diyo bitti bitti son bu son sanki çocuk kandırıyo hahhha amaaa tabii kandırdı beni tüm bacak içinde anlaşma yaptım 10 seansa
ay ya geçen benimde vardı benimkide çok acıdı yaa bu kadı olmak ne zor bee
Ohh ne güzeel yaa Rabbim tamamını erdirsin güle güle kullanmanızı nasip etsinAblacım et yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?