İyi o zaman afiyet olsunAblacım etini yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)
Ben de lazer düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ki?
ay ya geçen benimde vardı benimkide çok acıdı yaa bu kadı olmak ne zor bee
İyiyim canm sen nasılsın?Şuaaam yoldayım eve gidiyorum alıntı yapamadım inşallah eve geçince hem menülere yorum yapıp hemde raporu hazırlayacağım cezalara hazır oluunnn
Feraceli hoşgeldin tatlım nasılsın ?
@asfarovski nerelerdeesssiiinnn seenn
aeben eve gideyim hemeeen yazıcaam. Sabah azda olsa eksiyle uyandım :)
Bugün bende sabah lazer randevum vardı oraya gittim aayy çoook acıdıısonra çok yakın bi arkadaşımla buluştum malum aöf yaklaşıyor ders çalıştık bayaaa
ya acıyo falan ama sonrası büyk rahatlık bende 2. seansıma gittim tüm vücut özellikle özel bölge feci acyor yafOffff hemde nasıl yaaa kaçacaktım az kaldı yani hahahahha kadında diyo bitti bitti son bu son sanki çocuk kandırıyo hahhha amaaa tabii kandırdı beni tüm bacak içinde anlaşma yaptım 10 seansa
Ben de lazer düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ki?
Ayy ben de çok istiyorum ama sağlık açısından endişelerim var.cnm benim 3 tane falan arkadaşım bitirdiler 10 seans ama tam bitmemiş tam bitmedi derken çok ince ve bi kaç tüy kalmış yani görünmeyen tüyler çok memnunlar çok rahatlar yaklaşık 5 aydır falan gitmiyorlar işte bende zaten onlarda görünce başladım ama makinelere falan dikkat etmek lazım güzellik merkezinden ziyade bi hastanede olması daha güvenli tabi güvenilir gerçekten uzamnları olduğu bi güzellik merkezi de olabilir iyi araştırmak lazım yani
Tamam peki kızılcık pekmezi ile keciboynuzunu karistirsam nası olur evde onlar var daaGünde 1 kaşık eminem aldırmıyor merak etme bi kavanozu oturup yemiyorsunama dediğin gibi arkadaş sabah namazına kalkınca yiyip geri yatıyordu yanı aç karna iyce emiliyor . Yemek arkasına yemiyceksin yani
Biraz değişik, aslında kokusu garip. Ama ben seviyorum ilk yediğimde değişik gelmişti. İşyerinden arkadaşım yiyimedi, kişiden kişiye değişir sanırım.selinim karabuğdayın tadı nasıl? ben hiç yemedim.
Evet turşu ödem tutuyor ama çok seviyorum yahimmm olmamış gerçekten kabak çekirdeği ve fıstık biri olsa belki kabul edilirdi bi de turşuyu bende çok seviyorum ama çok ödem tutuyor
valla cnm o konuları hiç bilmiyorum gerçekten söylentiler var tabiAyy ben de çok istiyorum ama sağlık açısından endişelerim var.
Yani doğal değil kanser olur muyum vs vs. Ama bu yaza kadar yaptirayim en iyisi
Ben de hastanede yaptıricam zaten inşallah canımvalla cnm o konuları hiç bilmiyorum gerçekten söylentiler var tabiişte çok dikkatli olmak doğru yer seçmek lazım
Âmin, cümlenin yavrusunu bağşlasın inşallah. Bende görürmüyüm acep, o günleri...canım geçen yıla kadar yıllarca mende uykusuzdum çok şükür bu yıl uyumaya başladı ALLAHIMbağışlasın
vay vay çok iddalıyız yarış daha yeni başladı mende fena sayılmam
tamam tamam çok başarılısın takımda ablandan sonra 2.sin diyebiliriz
rakibin azimlisi iyid,raeben im sana dayanacak bir rakip yok buralarda herhalde
iyi akşamlar canım nasılsın
Deniz tatlı ihtiyacını tarçınlı süt icebilirsin yanında bir avuç çerezler gayet tok tutar aklında olsunevet yaww sonraki bal fazla oldu. regl mi olucam bilmiyorum (düzensiz oluyor). inanılmaz bir tatlı krizim tuttu :/ böyle paçayı kurtarayım dedim. bugün yine tüm gün dışarıdaydım. onun için tost yemek zorunda kaldım makbulem
Güle güle kullan canım Rabbim iyi günlerde kullanman dileğiyle kuzumAblacım etini yedim. Eminönü deli gibi kalabalıktı, anca bikaç şey alabildim yine gidicem inş, havlular aldım minik mutfak ve banyo için, çeyizlik tülbentler aldık bi de yatak örtüsü attım, yüklerim resmini :)
Deniz tatlı ihtiyacını tarçınlı süt icebilirsin yanında bir avuç çerezler gayet tok tutar aklında olsun
Yeme beni yasemin seni bilirim
İnanın inanın o kendine hakim olan yasemin yok 3 4 gündür nazarami geldimHep böyle diyon kilo hep sabit. Ablam sen asla ölçüyü kaçırmazsın
okuduğum bi kitapta şöyle diyordu beyin sizin kendinize neyi yasak ettiğinize bakmaz mesela şu anda timssah düşünmemeliyim diye düşündüğümüz zaman beyin bütün timsah şemalarını aklınıza getirir diyordu tıpkı bunun gibi yemeyeceğimiz şeyleri bunu yememeliyim diye düşündüğümüz zaman da aynısı geçerli diyordu biraz akışına bırakmakta fayda var yaniaaa hiç aklıma gelmedi yaw. tamamdır canım teşekkür ederim.
yaw diyorum ki hep bugün menüm daha güzel olacak diye. bir türlü tutturamıyorum. o gün menü daha kötü oluyor. belki de onun stresi ile canım tatlı çekiyor.
Çok güzel menü olmuş. Özellikle aç karnına ılık suyla kaysı bağırsakları yumuşatır ve çalıştırır. Yarın bende yapayım.menümü veriyorum
kalkınca 2 kuru kayısı ılık su
SABAH
5 fındık
2 dlm ekmek
peynir
1 civarında yumurta(çoçuklara yaptığim yağda yumurtadan biraz aldım)
5 6 yeşil siyah zeytin
dom salatalık
ARA
1 mandalina
yarım portakal
ÖĞLE
1 Kaç kaşık domatesli bulgur pilavı
AKŞAM
1 tabak patlıcan musakka
ayran
salata
20 25 dk yürüyüş 1.5 2 lt civarı su hekese hayırlı akşamlar
Canım bence turşuyu çok canın çekiyosa önden bi suya koymanı tavsiye ederim. Biraz da olsa tuzundan arınır, ben tuzlu bulduğum peynirler için yapıyorum.Biraz değişik, aslında kokusu garip. Ama ben seviyorum ilk yediğimde değişik gelmişti. İşyerinden arkadaşım yiyimedi, kişiden kişiye değişir sanırım.
Evet turşu ödem tutuyor ama çok seviyorum yabirde akşam yemeğimi normalde göre erken yedim onu güvendim fıstık ve çekirdek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?