Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makbulem hangi kitap bu? böyle şeyler okumaya ihtiyacım var

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...0/&temp_hash=1674e75017c2e6b3b622faefb8be46ce
Hanımlar henüz dosya yüklemeyi bilmiyorum, telefondan attım umarım olmuştur :)
Çok güzelmiş, güzel günlerde kullan canım

Canım bence turşuyu çok canın çekiyosa önden bi suya koymanı tavsiye ederim. Biraz da olsa tuzundan arınır, ben tuzlu bulduğum peynirler için yapıyorum.
Acı biber turşusu diğer turşular kadar tuzlu olmuyor ya suya koyunca tadı kaçıyor. Valla diyetteyim diye kendimi herşeyden kısamıyorum, mesela turşu aklıma gelince bile ağzım sulanır Öyle ki bardak bardak turşu suyu içebilirim acı tatlı farketmiyor

Sabahı geç mi yaptın acaba öğlen yerine meyve yapmışsın gibi olmuş, su süper ama sporsuzda olmamuş

Menüm :

Sabah
Omlet . Peynir . Salatalık .3 ceviz

Öğlen :
1kase mercimek çorba.
2 kaşık et .
1 salatalık.

Ara:1 portakal

Akşam
KıymA sote. Cacık .
Az yufka .

Su 1.5
Spor yok .
Vaaay menüyü güzel yapmışsında hiç sporsuz olmuş mu bak sen daha iyi biliyosun

Bugünü yine ucuz atlatmışsın
Herkes söylemiş zaten balı tekrar etmeme gerek yok sanırım fazla olduğunu su çok az olmuş ve spor yok

Bugün ki menüm
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 2 ceviz, domates, salatalık, 2 yk lor ve yeşil çay
Ara; 1 elma ve 1 çay bardağı süt
Öğlen; 6 yk sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık.
Ara; 1 mandalina ve yeşil çay.
Akşam; 1 kepçe tavuk çorbası, 6 yk bamya, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
45 dk tempolu yürüyüş ve 2.5 lt su

Ben de lazer düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ki?
Kesinlikleee tavsiye ediyorum bende, genelde yüz bölgesine garanti vermezler çünkü genelde incedir yüzdeki kıllar ve şuan ben 1 sene oldu gideli yok diyebilirim resmen.

Koltuk altıda aynı şekilde şuan yok denecek kadar az, genitalde de 4. seansım oldu gözle görülür büyük farklar var. buna güvenerek tüm bacağı eklettim. şahsen bende güzellik merkezlerini önermem çok güvendiğiniz bir yer olması lazım illaki. Yüz bölgem için hastaneye gidiyorum, koltuk altı ve genitalde ise bi güzellik merkezine gidiyorum ama bir hoca arkadaşımın tanıdığı güvenilir bir yer olduğu için gidiyorum. bir çok çeşidi varmış benim yaptırdığım şuan ütüleme sistemi.
İyiyim canm sen nasılsın?
bende iyiyim canım sağol gelsene sık sık sende yaaa bii cee deyip kaçıosun heeep
ya acıyo falan ama sonrası büyk rahatlık bende 2. seansıma gittim tüm vücut özellikle özel bölge feci acyor yaf
oyy deme deme genitali yaparken canımdan can gidiyor resmen
Iyi akşamlar kızlar
Nasılsıniz?
İyi akşamlaarrr :) şahsen ben iyi ama yorgunum sen nasılsın
Allah razı olsun ablacım, darısı tüm bekarların başına, gelinim sana diyorum özellikle kaptanım sen duy :)
Ahaha perigunlugu sana diyor Amin Allah herkesin gönlüne göre versin

Heeehhh tam seline güzel koz verdin mutlucum hayırlısı valla ne desem yalan olur tabiiki. henüz karşıma biri çıkmadığına göre henüz vakti gelmemiş demektir. Kim bilir şuan kiminle pislik

Senin menüne daha yorum yapamıyorum zaten her zaman on numarasınız sen ve @fatmanurkaya

Haklısın canım daha sık gelirim söz

Bugün yine misafirlerim vardı, diyeti bozmamaya çalıştım ama bilmiyorum ne yaptım...
Bu günkü menüm
Sabah; dört tane küçük, az şekerli pankek, 2 tane şekersiz çay , bir yk çökelek.
Ara; bir muz
Öğlen; beş yk fasulye, yoğurt
Akşam; üç tane içli köfte, 2 yk havuç salatası, 2 yk çoban salata
Ara Türk kahvesî
2 bardak şekersiz çay
Su sanırım 2 litre
Spor maalesef yok, misafirlerim yatılı, haftaiçi inşallah sporda yaparım.

Zengin olsun bari olacaksa
Ayy bencede zengin kocam olsa vur patlasın çal oynasın gezerim he
Sabah pankek hiç olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…