- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Tabiikii yemek yoook cıııssssssBen de geldim kızlar, yarın nişanlım kahvaltıya gelicek diye sigara böreği sardım, ama tabiki ben yemiycem
Mesaj alındı sevgili gestapoTabiikii yemek yoook cıııssssss
Ama benim hiç gestapoya benzer bir halim varmıMesaj alındı sevgili gestapo
Vav süper diyet olmayan menü kalori pompası yiyecekler tbr leriBugün yine misafirlerim vardı, diyeti bozmamaya çalıştım ama bilmiyorum ne yaptım...
Bu günkü menüm
Sabah; dört tane küçük, az şekerli pankek, 2 tane şekersiz çay , bir yk çökelek.
Ara; bir muz
Öğlen; beş yk fasulye, yoğurt
Akşam; üç tane içli köfte, 2 yk havuç salatası, 2 yk çoban salata
Ara Türk kahvesî
2 bardak şekersiz çay
Su sanırım 2 litre
Spor maalesef yok, misafirlerim yatılı, haftaiçi inşallah sporda yaparım.
fatmanurum walla çok güzel beslenmeşsin. sadece biraz proteini yetersiz gibi geldi bana. bu da kilo verirken yağdan değilde kaslardan kaybetemene neden olur. he benim menülerime bakarsan son iki haftadır düzene oturtamadığım için karbınhidrat ağırlıklı olarak kötü besleniyorum :/
mutlum walla çok güzel menü olmuş. bir meyven eksik :)) tebrik ederim canım seni
Bence şimdiye kadar ki bu grubun en zeki hamlesi bu olmuş
Ablam albüme koymak zor geldi şimdiAlbüme koy kimse görüp kapmasın seni gelinim , başın bağlı senin
Yaa sizler böyle söyleyince, diyetten önce gerçektende çok ve kalorili yiyormuşum , onu anladım. Ben öğlenleri, abartmıyorum; çeyrek ekmeğe 2 yk krem çikolata sürer yerdim. Çaylarım tek şekerliydi, şimdi şekersiz içiyorum. Evde olduğum günler sürekli birşeyler atıştırmakla meşgul olurdum, şimdi burayı hatırlayıp, kendimi dizginliyorum.Vav süper diyet olmayan menü kalori pompası yiyecekler tbr lerireyhan dikkat et kuzum diyete yeni başladın dikkat et en azından kontrollü yemen gerekiyor
Evet canım zamanla menülerin daha düzene oturacak inanıyorumYaa sizler böyle söyleyince, diyetten önce gerçektende çok ve kalorili yiyormuşum , onu anladım. Ben öğlenleri, abartmıyorum; çeyrek ekmeğe 2 yk krem çikolata sürer yerdim. Çaylarım tek şekerliydi, şimdi şekersiz içiyorum. Evde olduğum günler sürekli birşeyler atıştırmakla meşgul olurdum, şimdi burayı hatırlayıp, kendimi dizginliyorum.
Ama yinede gidecek çok yolum olduğu anlaşılıyor .
Kuzu sen instagrama attın mı fotoğrafınıEvet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayımBir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
Yok hayır atmadım ablaEvet canım zamanla menülerin daha düzene oturacak inanıyorumkarbondan biraz uzak durman lazım birde çok az geliyorsun göremiyoruz hiç seni
Kuzu sen instagrama attın mı fotoğrafını
Az şekerliydi. Sofrada patates kızartmasıda vardı, ben pankek yemeyi tercih etmiştimAyy bencedezengin kocam olsa vur patlasın çal oynasın gezerim he
Sabah pankek hiç olmamış
Evde iki küçük canavar var, birde ablaları. Üç çocukla İnan giremiyorum siteye, sürekli ilgi istiyorlar.Evet canım zamanla menülerin daha düzene oturacak inanıyorumkarbondan biraz uzak durman lazım birde çok az geliyorsun göremiyoruz hiç seni
Kuzu sen instagrama attın mı fotoğrafını
Tü tü tü tü maşallah Allah nazarlardan korusunEvet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayımBir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
Tüühh ordan görürdüm benYok hayır atmadım abla
Haklısın canım anlıyorum seni ama biliyorsun diyette en önemlisi motivasyon ve burda da takım olmamızdaki eeen büyük amaç birbirimize destek olmak ve motive etmekEvde iki küçük canavar var, birde ablaları. Üç çocukla İnan giremiyorum siteye, sürekli ilgi istiyorlar.
Çoğu zaman yazılanları okuyorum, cevap yazmak istiyorum, fırsat bulamıyorum
Ayy teşekkür ederim kuzumTü tü tü tü maşallah Allah nazarlardan korusun
Ayakkabın deri şeklinde sanırım onun yerine daha mat olaymis daha iyi olurmuş,
kız böyle dışarı çıkma ha kaçırırlar
Avatara koyuyimTüühh ordan görürdüm ben
Haklısın canım anlıyorum seni ama biliyorsun diyette en önemlisi motivasyon ve burda da takım olmamızdaki eeen büyük amaç birbirimize destek olmak ve motive etmek
Aman da aman fıstığımEvet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayımBir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
Bayıldım menün süper maşallahBugünki menüm
Sabah
1 dilim tambuğday ekmeğine labne peyniri
Domates maydonoz
2 bardak çay
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Salata
Akşam
1 dilim ızgara tavuk
Salata
3 y kaşığı ıspanak
3 litre su
1 saat yürüyüş
ay kıyamam sana ben, büyüynce çok gidersin tatlım az daha sabretAyy teşekkür ederim kuzumBen bu ayakkabıları çok aradım canım süet istemedim bilerek deri aldım daha iyi duruyo böyle Ayyy bir dee kuzenlerim kutlamaya bara gidiyooo yaşım tutmuyo diye gidemiyorum ağlıcam şuan herkes eğlencede ben orta yaşla oturdum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?