Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 ARALIK - 5 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
DENEMEDEKİLER

@Makbule007 Katılım çok iyi (bir gün hariç)
02 Aralık - 16 mesaj
03 Aralık - 14 mesaj
04 Aralık - 4 mesaj

Menüler tam

R reyhan 2004 Katılım gayet iyi (bir gün hariç)
02 Aralık - 20 mesaj
03 Aralık - 7 mesaj
04 Aralık - 3 mesaj

02 Aralıkta menü yok ilk geldiği gün olduğu için sorun yok.

Menüler tam

M mutlu91 Katılım gayet iyi
02 Aralık - 13 mesaj
03 Aralık - 7 mesaj
04 Aralık - 6 mesaj

Menüler tam

M Melininannesi15 Katılım gayet iyi (bir gün hariç)
02 Aralık - 4 mesaj
03 Aralık - 6 mesaj
04 Aralık - 6 mesaj

Menüler tam

D denizkizi_88 02 Aralık günü yeniden başladı.
02 Aralık - 1 mesaj
03 Aralık - 2 mesaj
04 Aralık - 5 mesaj

Menüler tam

S sediks katılım yetersiz, yeniden takıma geldiğinde yeni gelmiş gibi işlem yapılacak ve gelene dek değerlendirme raporunda bulunamayacak.
02 Aralık - 9 mesaj
03 Aralık - 0 mesaj
04 Aralık - 0 mesaj

Menü yok

mavera87 İşleri olduğu için şuan katılamıyor. Yeniden başlayana dek raporda yer almayacak.

Vav süper diyet olmayan menü kalori pompası yiyecekler tbr lerireyhan dikkat et kuzum diyete yeni başladın dikkat et en azından kontrollü yemen gerekiyor

canım çarşamba perşembe protein diyeti yapınca bu günlerde biraz proteinden uzak durayım dedim

Bence şimdiye kadar ki bu grubun en zeki hamlesi bu olmuş

bu ne mütevazilik rakibem

Vav süper diyet olmayan menü kalori pompası yiyecekler tbr lerireyhan dikkat et kuzum diyete yeni başladın dikkat et en azından kontrollü yemen gerekiyor
Yaa sizler böyle söyleyince, diyetten önce gerçektende çok ve kalorili yiyormuşum , onu anladım. Ben öğlenleri, abartmıyorum; çeyrek ekmeğe 2 yk krem çikolata sürer yerdim. Çaylarım tek şekerliydi, şimdi şekersiz içiyorum. Evde olduğum günler sürekli birşeyler atıştırmakla meşgul olurdum, şimdi burayı hatırlayıp, kendimi dizginliyorum.
Ama yinede gidecek çok yolum olduğu anlaşılıyor .

Evet canım zamanla menülerin daha düzene oturacak inanıyorum karbondan biraz uzak durman lazım birde çok az geliyorsun göremiyoruz hiç seni
Evet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayım Bir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
Kuzu sen instagrama attın mı fotoğrafını

Evet canım zamanla menülerin daha düzene oturacak inanıyorum karbondan biraz uzak durman lazım birde çok az geliyorsun göremiyoruz hiç seni

Kuzu sen instagrama attın mı fotoğrafını
Evde iki küçük canavar var, birde ablaları. Üç çocukla İnan giremiyorum siteye, sürekli ilgi istiyorlar.
Çoğu zaman yazılanları okuyorum, cevap yazmak istiyorum, fırsat bulamıyorum

Evet birazcık simit bölgemin de erimesi lazım ama yine de atayım Bir de mezun olunca atarım Yüzümü de görmek isterseniz avatara eklerim Eki Görüntüle 1709077
Tü tü tü tü maşallah Allah nazarlardan korusun
Ayakkabın deri şeklinde sanırım onun yerine daha mat olaymis daha iyi olurmuş,
kız böyle dışarı çıkma ha kaçırırlar

Bugünki menüm
Sabah
1 dilim tambuğday ekmeğine labne peyniri
Domates maydonoz
2 bardak çay

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Salata

Akşam
1 dilim ızgara tavuk
Salata
3 y kaşığı ıspanak

3 litre su
1 saat yürüyüş

Yok hayır atmadım abla
Tüühh ordan görürdüm ben
Evde iki küçük canavar var, birde ablaları. Üç çocukla İnan giremiyorum siteye, sürekli ilgi istiyorlar.
Çoğu zaman yazılanları okuyorum, cevap yazmak istiyorum, fırsat bulamıyorum
Haklısın canım anlıyorum seni ama biliyorsun diyette en önemlisi motivasyon ve burda da takım olmamızdaki eeen büyük amaç birbirimize destek olmak ve motive etmek

Tü tü tü tü maşallah Allah nazarlardan korusun
Ayakkabın deri şeklinde sanırım onun yerine daha mat olaymis daha iyi olurmuş,
kız böyle dışarı çıkma ha kaçırırlar
Ayy teşekkür ederim kuzum Ben bu ayakkabıları çok aradım canım süet istemedim bilerek deri aldım daha iyi duruyo böyle Ayyy bir dee kuzenlerim kutlamaya bara gidiyooo yaşım tutmuyo diye gidemiyorum ağlıcam şuan herkes eğlencede ben orta yaşla oturdum offf

Aman da aman fıstığım
Bayıldım menün süper maşallah

ay kıyamam sana ben, büyüynce çok gidersin tatlım az daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…